Sparkles7
|
Praaazniki in poočitnice! :) Vidim da se moram še jaz oglasiti, da ne bodo same punčke ;) Pri nam bo pa fant :) So spremenili spol iz nuhalne (kjer itak pomoje bolj kot ne ugibajo kar se spola tiče), kjer so rekli da bolj kaže na punčko. Na morfologiji v torek pa se je lepo videlo, da bo fantek :) Hjooj midva sva ga pa zdele par tednov cel čas v ženski obliki nagovarjala hihi. Se je pa vse lepo videlo, najprej je ginekolog vse pregledal v tišini, potem pa še nama vse pokazal :) Edino slikce nisva dobila. Pa se mi zdi da sem dobila manj informacij kot večina... Teže recimo ne vem, tudi dolžine MV mislim da mi ni meril. A to se meri preko ultrazvoka ali vaginalno?... ampak ok, mu zaupam, da je preveril vse kar je treba... Spomnila sem se edino vprašat za dolžino, ampak je rekel da se to sedaj ne meri več oz. nima smisla, ker so itak celi zviti in se ne vidi tako lepo kot na začetku. Meni je sicer ultrazvok delal vsakič, mogoče tudi zato, ker je bila od začetka moja nosečnost obravnavana kot rizična. Merjenje sladkorja imam pa čez dobra dva tedna... Sem vprašala če imam lahko limono s sabo, da nekje baje ne pustijo... Pa je rekel, ja lahko imaš, če ne bodo pustil pa spij tako da ne vidijo :D Sicer mi je pa zanimivo brati tvoje objave Sofie, ker ponavadi kar podrobno kaj napišeš in si kakšen teden pred mano in imam že od začetka nekako v mislih, da smo terminsko približno skupaj. In si vsakič ko kaj napišeš mislim, ja kako pa da je že to pri tebi, pri meni sploh še ni blo tega (na primer ko si napisala, da si prvič začutila gibe, ali pa prvič videla premike)... Potem pa res kakšen teden za tabo še pri meni enako :) Trenutno mi recimo ni jasno, kako že čutite, da se mali nekam namesti in nekam tišči in vas zato boli. Se mi zdi kot da je še nekje na sredini, stran od vsega... Ampak bom verjetno kmalu videla kako je :D Glede oblačil jst sploh še ne razmišljam :O... Čeprav gre res hitro čas! Sedaj sem šele počasi začela malo prebirati kar se tiče drugega obdobja nosečnosti in poroda... Midva imava namen še nekaj prenavljati oziroma dokončevati stanovanje, ampak bomo videli če bo uspelo, ker nekako čas kar beži. Sicer pa sem do 22. tedna pridobila slabe 4 kg, kar se mi zdi super. Kupila sem si dvoje nosečniške pajkice, dve kratki majici za kombiniranje pod pletenimi jopicami na preklop, eno dolgo majico/tuniko, pa en pulover še čakam, ostalo bom pa poskusla pokombinirat. Aja pa dvoje hlače sem dobila, upam da mi bodo prav. Edino pojma nimam kako bo z bundo, ker bomo imeli največji trebušček v ta hudi zimi... Mogoče bo šlo kar s plaščem, da si ga malo na širše zavežeš?... Luminnel držim pesti da bo vse ok! Itak bo ;)
|