|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
5.11.2016 15:43:31   
Sofie

Za Celje in Maribor ne vem. Sem pa našla eno fajn v Velenju, pa cena je ok-65€.

http://www.ginekologija-levak.si/cenik.html

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
5.11.2016 21:27:22   
Sparkles7
Hjooj men so pa tu luštne stvari za fantke:
https://www.aliexpress.com/item/Baby-Boys-Girls-Clothes-Set-Warm-Outfits-Deer-Tops-Hoodie-Top-Pant-Leggings-Cute-Animals-Kids/32718497661.html?spm=2114.10010108.1000013.15.tg8Zbt&scm=1007.13339.33317.0&pvid=1856146e-adca-4d6c-8269-2639d580a120&tpp=1 ali pa
https://www.aliexpress.com/item/2pcs-Toddler-Baby-Girls-Boys-Clothes-New-Cute-Animals-Cotton-Hooded-Top-Pants-Outfits-Deer-Clothing/32712080369.html?spm=2114.10010108.100009.5.HBQZmF&scm=1007.13482.37805.0&pvid=88a97374-579e-43a5-8168-d7992a3780ca&tpp=1
... in pa ostalo od tega prodajalca. Tud ugodno ful... Ampak ne vem, berem različna mnenja o naročanju preko Aliexpressa, s Kitajske, v smislu če je to varno za otroke ali ne. Tako da res ne vem ali bi probala ali ne

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
5.11.2016 21:52:16   
Sofie

V Ljubljani ima drugače tudi nama lepe stvari. Sem danes našla nekaj lepih kosov.

Sem si pa kupila dojenčko album in izpolnila prve podatke. Je tak lep, z ilustracijami od Mačka Murija.

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.11.2016 8:34:47   
diamantina
Te albume pa imam jaz tudi, tako da bom tudi za hčerko imela svojega. Res je fajn, ko pogledaš noter, ker marsikaj pozabiš potem, ko so večji. Zelo lep spomin je.

Hm ... Velenje meni niti ni tako zelo daleč ... mogoče pa probam tam, čeprav bi raje ta denar kam drugam naložila :)

Sparkless - hm ... jaz nimam izkušenj s takim nakupovanjem, še vedno raje potipam pa potem kupim ..

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.11.2016 9:26:31   
Luminnel
Ena je napisala, da je dojenčku vseeno kako je oblečen... tega se povsem zavedam. Ampak ljudje smo različni... eni dajo za oblačila več, drugi manj pa lahko stojijo finančno povsem enako. Jaz pravim, da naj vsak kupi po svojih zmožnostih in kolikor se mu zdi prav. Jaz osebno sem prvič noseča in se enostavno ne morem upreti, da nebi kupila kakšne stvari za malo štručko, predvsem, ker smo jo toliko časa čakali. Če pa že nekaj kupim mi mora biti všeč, ne vidim smisla, da bi kupila stvari, ki mi vizualno niso všeč. Glede na to, da imam že dovolj stvari od sorodnikov, ki so mi jih podarili. Sem pa že pripravila dve škatli oblačil za novorojenčka, ki jih bom podarila družinici, ki jih potrebujejo in tukaj ne vidim nič slabega.
Glede 3d ultrazvoka se nisem še nič odločila... vendar verjetno ne bom šla. Zakaj? Nimam pojma, ampak me nekako ne vleče glede na to, da mi jih bo sedaj zdravnica delala redno.
Album pa imam jaz tudi Dojenčkov album z ilustracijami Jelke Reichman... sem ga dobila za darilo, je pa Maček Muri tudi lep.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.11.2016 9:52:09   
Sofie

Ja itak, vsak kupi po svojem okusu. Tudi jaz sem napakirala dve škatli rabljenih oblačilc in jih bom nesla na Rdeči križ. Sem ugotovila, da bi rada imela za svojo žabo nova oblačilca. Sem pustila samo eno škatlo rabljenih.

Glede 3D ultrazvoka sem ga pa našla za 80€ v Ljubljani, tako da se bom naročila. Men moj G naredi vsak mesec UZ, ampak to ni enakouser posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.11.2016 10:32:18   
Luminnel
Saj vem, da ni enako... ampak pri nas v bližini ne vem, če ga sploh kje delajo 3d (mogoče v porodnišnici- se nisem še pozanimala). V Ljubljano pa ne vem, če se bova uspela uskladiti, da greva skupaj zaradi dela. user posted image Če pa že bi rada, da sva oba zraven. Od kdaj do kdaj pa je priporočljivo, da se naredi 3d ultrazvok?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.11.2016 18:03:25   
diamantina
Razumem to z oblačili, sem bila jaz v prvo enaka, pa sem v drugo videla, da bi bilo kar ok, če bi mi kdo svetoval drugače, ker sem nakupila stvari, ki jih nisem potrebovala oz. jih otrok ni potreboval, lepa oblačila so bila zgolj zame, da sem jaz to gledala, ne da je bil otrok srečen v njih ... jaz zdaj vidim, da je dojenčku najbolje, če je čim bolj komot, v pižamici ali hlačkah in majčki, da ima čim manj nekih robov in da so oblačila iz koži prijaznih tkanin, vse ostalo je pa samo za potešitev naših želja.

Če pa imate vsega dovolj, pa mislim, da je potrebno samo po tem forumu pogledat in se najde kakšna mamica, ki mogoče želi privarčevati in ji lahko direktno pomagate.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.11.2016 18:05:27   
diamantina
Evo, podatki za 3d/4d

http://www.strah.si/si/vsebina/188/3d-4d-ultrazvok/

Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.11.2016 22:45:11   
Sofie

Ja itak. Jaz sem kupila dejansko same na izi zadeve..torej bodije na preklop, majčke z dolgimi rokavi in bombažne hlačke. Moram še po kakšen lep pajacek v BC. Meni so itak dojenčki najlepši v pajackih. So pa bombažne hlačke vseeno malo bolj praktične. Itak se da dobit res lepa a tudi udobna oblačila.

Na UZ se bom jaz pomoje naročila tako, da ga bom imela v 26. tednu. Pomoje bo to ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.11.2016 6:22:36   
diamantina
ja, po mojem si se tudi pravi čas naročila. Jaz pa sem se odločila, da kljub vsemu ne bom šla na 3D ... UZ mi tako dela na vsakem pregledu in mislim, da kar dobro pregleda vse od a do ž.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.11.2016 9:37:46   
MalinaK
živjo,

mene pa zanima, če je morda že kakšna skupina na fb in bi me katera lahko dodala.

Podatke pa pošljem na zs.

Lep pozdrav in čudovito nosečnost še naprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.11.2016 14:22:59   
Sofie
Hojla.

Kako ste kaj? Jaz sem ok, samo vreme me malo daje. So vaši otroci zelo aktivni? Moja se tako namesti, da me prav boli tisti del trebuha. In potem se nikakor ne želi premaknit. Me pa če sem bolj aktivna bolijo trebušne vezi, se vidi da otrok raste in rabi vedno več prostora. Pa še to je moja prva nosečnost, ki je prišla tako daleč, tako da ni še nič raztegnjeno.

(odgovor članu MalinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.11.2016 20:50:43   
diamantina
Ojla!

Ja, pri nas smo ok. Tamala brca, najbolj so mi neprijetni gibi, ko se z glavo pritisne ob mehur in me takoj lulat, pa čeprav za par kapljic, pa ko z roko al kak sune proti materničnemu vratu in imam občutek, da brca čisto pri odprtini spodaj. user posted image . Najbolj se razživi, ko jaz najbolj počivam, itak. Drugače gibe kar težko delim z ostalimi člani družine, ker vedno mrkne, kakor hitro kdo položi roko na trebuh.
Končno sva se z možem začela malo bolj resno pogovarjat o imenu, ampak nama nič ne paše zraven teh dveh najinih pobov ...
Drugače je kar pestro, itak šola pri taprvem, zadnje leto pri tadrugem v vrtcu ... v podjetju imamo pestro in najbolj me jezi, ker ne smem in ne morem pomagat, me pa skoz skrbi, kako delo poteka.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.11.2016 22:21:34   
Sofie

Moja pa kar pridno očkata brca. Ime imava pa že izbrano. Za punčko je bilo preprosto, ker nama je kar nekaj imen všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.11.2016 22:45:05   
madjanca
Pri nas imamo imena zbrana ze dve leti user posted image
Drugace pa brca samo mene in danes je bilo tako hudo, da sem mogla parkrat odlozit delo z rok in lezat. Edino malo tezje je, ko na siihtu ne morem. Tako da popoldan nadoknadim.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.11.2016 6:07:10   
zaspana zvezdica
Oh, imena... Se že od začetka nosečnosti vsake tolk časa spravimo k izbiri ampak nam še ni uspelo...

Brce pa so pri meni še dokaj nežne, partner jih je sicer že občutil, hčerka pa še ne, pa itak se vedno umiri, ko da ona roko na trebušček.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.11.2016 8:08:16   
diamantina
Pri nas je pa za deklico kar težko izbirat, izbire je sicer več, kot pri fantkih, ampak zdaj imamo problem kombinirati z bratcema ... pri vsakem sem sicer imela tudi ime za punčko izbrano, če bi se slučajno zmotili pri napovedi spola, ampak mi zdaj ta imena niti približno niso več všeč ... tokrat pa sploh ne znava izbrati. Ma saj bo ... še je čas.

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.11.2016 8:23:52   
Enadvatri
Pri nas pa sva imena izbirala poleti na dopustu in nama je kar slo, malce vec tezav sva imela z imenom za deklico, a kot pravijo bo baje decko tako da ima ze ime.;) kar se pa brcik tice, je pa kaksen dan prav miren, nato pa spet bolj akcija, partner jih cuti, se pa pogosto zgodi, da ravno preneha, ko polozi roko.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.11.2016 8:25:56   
Sofie
Časa je še več kot dovolj. Meni je bilo za punčko vedno enostavno izbrat, za fantka pa težje. Mi ni nič všeč in še z mojim imava drugačen okus.

Kdaj imate pa test za sladkor?

< Sporočilo je popravil Sofie -- 9.11.2016 8:26:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.11.2016 9:54:58   
Enadvatri
Jst grem test delat cez 14 dni.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.11.2016 12:28:32   
diamantina
joj groza, jaz imam jutri to ... zaenkrat se še nič ne pazim, sem ravno prej jedla kosmiče z medom ... user posted image Ma bomo videli ...

(odgovor članu Enadvatri)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.11.2016 13:29:30   
Sparkles7
Jaz imam test za sladkor naslednjo sredo. Kakšen dan ali dva prej bom malo pazila kaj jem... Me je pa kar strah, kako bom prenesla. Že prejšnjič ko sem imela zjutraj samo za dat kri in prvi jutranji urin na tešče, sem bila potem cela švoh in vrtelo se mi je ko so mi vzeli kri. Tako da ne vem kako bo zdaj celo dopoldne na tešče, s tem sladkorjem. Kakšen pa so vaše izkušnje, se bom lahko potem sama peljala domov? Ker imam dobre pol ure vožnje... Pa kar me tudi mede je - kako oddati prvi jutranji urin, če imam do zdravstvenega toliko vožnje :D

Moj mišek kar pridno brca, občasno je imel kakšne močne izpade, da je še mene presenetil, večinoma pa je nekako bolj umirjeno premikanje :) Sem pa večinoma sama doma, ko brca, ali pa čutim dopoldne ko sedim v službi... Je pa danes zjutraj moj, ko sem jaz še na pol spala, dal roko na trebuh, in je ravno začel brcat malo bolj, tako da je prvič malo bolj čutil... Sem se potem itak zbudila od njegovega navdušenja :)

Sem pa ravno sedaj probavala razne plašče in bunde... Bolj slabo kaže :P

Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.11.2016 13:35:20   
Sparkles7
Aja ime imava pa tudi že zbrano :) Za fanta je samo eno v igri :) Za punčko bi bila verjetno še malo pogajanja med dvema imenoma :P Jooj sva se pa sicer midva odločla, da za spol poveva ostalim kaj bo, za ime pa ne... In seveda, zadnjič greva na obisk k moji sestri, partnerju in nečakinji... In se je moj takoj zagovoril, ko me je sestra vprašala če jem ne vem točno kaj kar je bilo za kosilo, in je rekel: "Ja itak, sej "ime" ni občutljiv, lahko je kar hoče :D". Noro! Najprej sem že mislila da ni nihče registriral, ampak je fant od sestre itak slišal... Hjoo sem bla jezna! In ironija v vsem tem - onadva sta imela izbrano enako ime, če bi bil fantek!! :D hehe

Drugače počutje pri meni je super, edino če imam kdaj kaj podaljšan delovnik me precej zdela... Tako da včeraj sem zaspala ob pol 7ih ko sem pršla domov in spala 3 ure... Pa počasi me ponoči malo muči, kako bi spala, kako bi se premikala. Pa če ležim na hrbtu me potem ful križ boli :/

Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.11.2016 18:28:15   
Luminnel
Punce, da se še tukaj javim.. danes sem imela v Ljubljanski porodnišnici pregled, ker je moja ginekologinja sumila, da imam premalo plodovne vode. Naredila mi je dejansko še enkrat morfologijo in naša punca lepo raste in se redi. :) Rekla je, da je vse odlično in da je tudi plodovnice dovolj za pravilen razvoj najine pupe. Kljub temu pa me je naročila še na en dodatni pregled čez en mesec, da bom pomirjena in sigurna, da je vse super. Zelo sem srečna, da se je vse odlično izteklo in je z najino punčko vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.