RH82
|
Luminel, drzim pesti, da bo vse v redu. Bolje kak pregled vec in potem malo manj skrbi. Diamantina, sem sla gledat nekaj strani nazaj, pa nisem nasla tvoje izkusnje. Na pregledu mi je G rekla, da je hud kaselj gotovo pripomogel k sirjenju misic, pa da naj pazim za naprej. Po porodu pa je omenila dodatno fizioterapijo. Bomo videli, kako bo. V nedeljo dopolnem 17. tednov in sem skoraj na pol. Danes me je G presenetila in naredila hiter UZ pregled. Bejbi je v redu, od glave do ritke ima okrog 10 cm. Ga je bilo pa tezko merit, ker je imel nogice pokrcene preko ''pomembnih''delov. 😆 Je pa G iz nekih crt rekla, da je verjetno puncka. Moj kar ne verjame in se heca, da bo se cakal, ce zraste lulcek. Meni se pa ze cel dan smeje, da je punci. Sem bila ze ful radovedna, kaj bo. O oblacilih pa se ne razmisljam. Mi je se dalec. Imava same bolj modro sive barvne kombinacije od starejsih necakov in bova kar to uporabila. Za sproti bova pa dokupila se kaj, ce bo treba v bolj dekliskih barvah. Ravno cela roza ne bo. Imamo pa od oblacil vse bombazno, nekaj bodijev na preklop, navadne bodije, hlacke s stopali za prve mesece. Jopca s kapuco je bila meni fina, ker je imel kapuco na glavi, ko je lezal v zimskem pajacu, ki mu je bil prevelik. Imam oktobrcka in je imel vecinoma dva sloja oblacil doma, za ven pa se jopo s kapuco in zimskega pajaca in volnene copatke. Predvidevam, da bo zdaj bolje, ker bo topleje in enostavneje za oblacit. Kar se pa pranja tice, sva imela moro. Preselili smo se 1 teden po rojstvu in pralni stroj, ki sva ga kupila v zacetku oktobra, je prisel po 8 tednih. Prati sva vozila k starsem (30 km stran), ker sva imela probleme s plenickami. Ponoci je veliko spal in so mu vsako drugo noc spustile. Je prisla prav zaloga oblacil.
|