|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
2.11.2016 18:04:14   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Sparkles7

Kaj pa kaj takšnega je katera sprobala že? :) http://www.ebay.com/itm/Love-Your-Baby-Bump-Belly-Belt-Pregnancy-Maternity-Clothing-Extender-Kit-/281509771711?hash=item418b4a39bf:g:TYoAAOSwOdpXzrik Ne morš verjet kaj vse izumijo :)

Mislim da sem to zanč v Popku videla. Nimam pa izkušenj s tem. Malo bi me skrbelo, da se potem zadrga odpne?

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.11.2016 19:05:05   
Ribica **
Jaz sem pred OGGT omejila samo sok en večer prej, pa sem imela vrednosti čisto normalne oz. celo sladkor na tešče na spodnji meji. Saj če kaj ni ok, je bolje, da test pokaže, kajne? Samo za sprotno oddajanje urina sem pazila, da prej nisem pila sladkih pijač ali jedla kaj sladkega na poti v laboratorij, zadnji mesec mi je bilo pa že tako vseeno user posted image Ene dvakrat sem tako imela povišano glukozo v urinu, pa ni nihče se kaj posebej sekiral.

Previjalno imamo mi v dnevni sobi, ker v kopalnici ni prostora. Vodo za previjanje pa natočim v kuhinji. Še kopala sva jo dvakrat kar v dnevni sobi, je mož znosil vodo iz kopalnice, ker imamo res majhno. Pa tudi rabili smo komodo zaradi shranjevanja oblačil - nekaj imava v najini omari, za vse pa res ni prostora. Mi je pa fino, da imam "fiksno" površino, kjer imam vse pospravljeno, previjanje vsakič drugje oz. na postelji mi ni in ne bi bilo praktično. Kdaj pa kdaj vmes že na postelji ali kavču zamenjamo polulano plenico in uporabimo mokre robčke, ko je pa pokakana, si pa raje ne prestavljam previjanja kar kjerkoli in z mokrimi robčki, so voda in vatke zakon - pa sem kar nekaj otrok kot varuška in teta previjala vedno z mokrimi robčki, pri moji se pa sploh ne morem navadit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.11.2016 22:50:12   
RH82
Jaz poznam podobno finto, kjer zadrgo spnes s sponko in jo povezes na elastiko, ki skupaj drzi gumb in gumbnico. Problem je, da zadrga scasoma vseeno popusti in zacne lesti dol. Z odprto zadrgo pa ne bi okrog hodila. Tale pas na linku se mi zdi podobma fora, me skrbi samo to, kaj se dogaja z zadrgo.

Neposredna povezava do sporočila: 1328
3.11.2016 8:01:50   
diamantina
Hm ... jaz imam vseeno raje hlače na gumico ...

Jaz sem sinovoma z vodo in vatko brisala ritko tam do max. 6 mes, čeprav od 2. meseca dalje tudi s čistilnimi robčki, ker na terenu pač ne gre tole z vodo in vato ... Če sta bila pa potem fejst pokakana (kakec se z uvajanjeh GH res precej spremeni, logično), pa sem ju umila kar pod tekočo vodo na bideju. Punce ne se preveč obremenjevat, ker boste sproti videle, kaj vam najbolj ustreza.
Glede kopanja otroka - jaz ga bom kar v kopalnici, banjico bom dala v taveliko banjo, tako da mi vode ne bo treba nosit.

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
3.11.2016 9:50:19   
Sofie

Jaz bom kopala v kopalnici. Bom kupila uno stojalo za banjico, pa eno banjico. Bo tako čisto ok.

Drugače pa meni čas fulll prehitro teče. Sploh ne morem verjet, da bom jutri že v 24. tednu. Noro. Itak razen nekaj kosov oblačil nimava še nič. Bova več al manj kupovala v januarju, upam, da bo dovolj časa in energije za uredit vse.

Moram poklicat še na CSD, da mi razložijo kdaj je najbolje dat vlogo za porodniško, bi rada čim kasneje, ker se mi je tekom leta plača spreminjala. Sklepam, da če dam konec januarja se mi šteje še decembrska plača, ki bo 15.1. izplačana.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
3.11.2016 11:07:28   
Sparkles7
Jaaa, meni gre tudi čisto prehitro! :) Midva tudi nimava še nič, računam da bova šla kaj naokrog po nakupih decembra med počitnicami (največja gužva, hm), ali pa kasneje... Ravno danes sem dobila ponudbo, da mi kolegica da koš za plenice :D Tako da zgleda bo to prva stvar, ki jo bova imela :D hehe. Ironično je tudi, da so nama vsi ponujali en kup cunj, če bo punčka, noben pa za fantka :D

Ja Sofie, zadnja plača, ki se nam bo štela je decembrska. Tako so meni razložili... Ker sem upala da lahko dam notri začetek februarja, in se šteje se januarska, ampak ne gre. Ker sama sem se pa zaposlila šele s septembrom, pred tem sem pa bila brezposelna.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
3.11.2016 14:07:35   
diamantina
Meni je za porodniško vseeno, ker imam že skoz isto plačo user posted image .

Sofie, jaz imam tudi tako stojalo za v banjo, je zelo praktično za dojenčka pol od 3. meseca dalje, prej ga jaz ne bi, ker še ni glavica dovolj stabilna.

Sparkles, pri nas je tako, da za fantka bolj malo ostane, ok, razen teh dojenčkastih stvari ... potem sta našadva hitro vse dodobra ponosila, tega pa niti zastonj nočem dajat okrog. Na vasi je le drugače kot kje v mestu ...

Nakupi - eh, kje je še marec. user posted image .

Čas - meni gre brzinsko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.11.2016 15:27:41   
Sofie

Sem mislila stojalo na katerega se odloži banjica. Da je višje. Ker je ne bi rada imela na tleh.

Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.11.2016 21:19:57   
Luminnel
Jaz sem pa danes prvič kupila dve oblekici za punčko... oz. eno oblekico in puloverček. user posted image Neki rozastga za gušt... :) Čeprav nisem ljubiteljica rozaste barve, ampak za punčke kaka malenkost pa more biti. user posted image Kje boste oz. nakupujete oblačila? Meni je vse tako preveč roza, kičasto... user posted image Lažje najdem oblačila za fantka.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.11.2016 22:58:49   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Jaz sem pa danes prvič kupila dve oblekici za punčko... oz. eno oblekico in puloverček. user posted image Neki rozastga za gušt... :) Čeprav nisem ljubiteljica rozaste barve, ampak za punčke kaka malenkost pa more biti. user posted image Kje boste oz. nakupujete oblačila? Meni je vse tako preveč roza, kičasto... user posted image Lažje najdem oblačila za fantka.

S.Oliver, Baby Center, Okaidi, Next, Pikapolonica itd. Ubistvubimam do sedaj eno roza oblekico ter ene roza hlače. Ostalo je bež s kakšno slikco, zeleno, rdeče, sivo itd. Nisem ljubiteljica roza barve.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.11.2016 23:00:24   
Sofie

Drugače pa jaz za punčke najdem še preveč lepih stvariuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.11.2016 6:43:36   
diamantina
Sofi, aja ... sem mislila tisto stojalo, ko otročka daš gor in ga lahko v taveliki banji ali tuši kar stuširaš/skopaš, brez da ga moraš še držat zraven. Je pa primerno za malo večje, ko so že bolj stabilni.

Luminel - ja, se popolnoma strinjam glede oblačil, meni je po dveh fantih rozasto in punčkasto vse tuje. user posted image Je pa za punčko ziher več izbire, kot za fantka.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.11.2016 8:31:18   
Sofie

Jaz bi bila pa prav vesela, če mi ne bi bilo nič všečuser posted image Tako sem pa našla en kup oblačilc za mojo pupo, ki bi jih rada imela. Samo bom počakala na december, ko bodo razprodaje. Res pa je, da kupujem samo 56 in kakšen kos 62, ostalo bom potem sproti...glede na vreme, velikost otroka itd.

A ve ste imele ločene brisače za dojenčka? Jaz eno imam, pa se mi ne zdi da bi bilo to potrebno. Imam en kup novih brisač doma in ne vidim smisla, da kupujem še neke dodatne.

Aja pa kovterčka nikakor ne najdem....rabim mere 70x100.

Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.11.2016 9:32:47   
diamantina
Ne, jaz nimam ločenih brisač, zakaj bi to imela?

Jaz za številko še ne vem, bom mogoče par stvari imela v št. 50, ostalo pa 56 ... ma ne vem, bom kar sproti več ali manj kupila, ker bi rada imela točno toliko, kot rabim, ne pa da mi te stvari neponošene ostajajo v omarah.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.11.2016 9:41:35   
Sofie

Ja jaz bom tudi kupila kakšen kos 50. Nekaj mi bo pa posodila prijateljica. Če se izkaže, da bo dete res majhno bo pa moj skočil po še kakšen kos.

Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.11.2016 11:53:21   
diamantina
Ja, najbolje je potem, ko je otročiček zunaj, pol lažje premeriš. Sicer pa tudi če rokavčke malo zavihaš pri večjih št. ... Če bo tam 53 in 4300 je 50 čisto premajhno ... pa tudi če moraš na široko povijat zaradi kolkov je 50 skoraj malo premajhno, ker težko zakleneš prek vseh tistih plenic ... jaz imam 50 5 bodijev, 3 hlačke in 3 pajacke, pač v modri barvi. Zdaj za tole našo deklico zaenkrat te male številke ne bom kupovala, če bo pa treba, pa potem.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.11.2016 14:44:24   
Luminnel
Ja jaz imam kar težave z oblačili... čeprav ne bom kupovala veliko, ker sem res ogromno dobila. Ampak moram za svoj gušt bolj kot ne. :) Najbolj so mi všeč v Okaidi ali pa Ovs ima kakšen lep kos... pri nas je s.Oliver zelo slabo založen za tako male otročke. Šla sem pogledat v Benetton pa imajo od 1. leta šele naprej... v Baby centru in Pikapolonici ne najdem ničesar kar bi mi bilo res všeč. Moram enkrat še v Ljubljano malce v Zaro prečekirati... :) Občasno se pa v H&m najde kakšen lep kos ne roza... imela sem nagledano eno super kjut oblekico, ko pa smo izvedeli, da bo punčka jih niso imeli več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.11.2016 16:57:57   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Ja jaz imam kar težave z oblačili... čeprav ne bom kupovala veliko, ker sem res ogromno dobila. Ampak moram za svoj gušt bolj kot ne. :) Najbolj so mi všeč v Okaidi ali pa Ovs ima kakšen lep kos... pri nas je s.Oliver zelo slabo založen za tako male otročke. Šla sem pogledat v Benetton pa imajo od 1. leta šele naprej... v Baby centru in Pikapolonici ne najdem ničesar kar bi mi bilo res všeč. Moram enkrat še v Ljubljano malce v Zaro prečekirati... :) Občasno se pa v H&m najde kakšen lep kos ne roza... imela sem nagledano eno super kjut oblekico, ko pa smo izvedeli, da bo punčka jih niso imeli več. user posted image

S.Oliver in Zaro lahko tudi prek spleta preveriš. Mogoče pa najdeš kaj kar ti bo všeč.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.11.2016 18:58:43   
Luminnel
Saj vem, da imajo tudi preko spleta... ampak itaq bova šla kaj v Ljubljano in mi je bolj všeč, da vidim stvari prej. Mogoče zato sedaj kompliciram, ker sem večino stvari dobila in si želim res še kaj po mojem okusu za bebiko. :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.11.2016 19:36:10   
diamantina
Prihrani to navdušenje za obdobje, ko bo punčka lahko kakšen kos dalj časa nosila ... in se v njem sama dobro počutila. To bo šele dojenčica ... samo da ji bo toplo in da bo v čistih cotkah ...

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.11.2016 19:38:56   
diamantina
Ne zdaj to vzet grdo, ampak dojenčki se sprva ločijo samo po barvi cot (če so oblečeni), šele kasneje oblačila pridejo do izraza, sploh pa ko sami dobijo veselje do tega, da si kaj izberejo oz. dobijo svoj stil.

Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.11.2016 19:47:50   
Sofie

Na 3D ultrazvok boste šle?

Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.11.2016 6:54:00   
diamantina
Jaz se še odločam, zaradi sinov bolj kot ne, da bi onadva videla, kako je videti njuna sestrica v trebuščku. Ta UZ delajo zdaj nekje v teh tednih kajne?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.11.2016 10:14:28   
Sofie

Nekje sem brala, da je of 24. tedna naprej ok čas. Pa ne preveč pozno, ker v zadnjem trimesečju se znajo že na glavo obrnit in težko naredijo lepe posnetke.

V Ljubljani 3d stane 110€user posted image Razmišljam ali si ga sploh privoščit.

Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.11.2016 13:55:18   
diamantina
Za moje pojme je to zelo drago, jaz si ga ne v prvo ne v drugo nisem plačala, ker se mi ni zdelo potrebno, zdaj sta pa ta moja otroka toliko velika, da bi jim bilo zagotovo zelo zanimivo in bi v bistvu privoščila njima, mene niti ne vleče k temu.
KOliko pa so kaj cene v ce ali mb?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.