Nina33
|
O, se je začelo dogajat ! In očitno je res bila čudna noč, tut mene je neki zvijalo, a tut pod razno ne v smislu popadkov (če bi, bi po izkušnjah zdelje bila že s štručko v naročju ). Sem pa dopoldne še predsobo preuredila in v kopalnici sfiniširala (smo šli še v šoping po malenkosti), prehlad je "malo bolje", kašljam malo manj, grlo praska malo manj, z nosa ne teče več sama voda... Tudi starejši poba, ki je od včeraj doma z vročino (danes je nima več, na srečo), je boljši... Še torto spečem danes in v jedilnici sfinširam, pa bo Čeprav me je ornk zagrabilo, zdej bi vse sobe neki preurejala, me heca, če to kaj pomeni in mu pravim, de ja, de bom kmalu rodila - v najslabšem primeru v roku dveh tednov, ne Cebela321, si ti še strelka al že kozoroginja? Strelke smo bolj, emmm, ne po pravilih , tko de mi ni tolk čudno, da si najina mala dama ni pustila datuma izbrat , najmlajši sine je prišel čisto po mojem planu, kozorog pač, ima rad stvari narejene po reglcih Mal heca ne škodi, ne? Komaj čakam porodne zgodbice in še prej lepe novičke, seveda, par jih je res sumljivo poniknilo Uživajte v tem lepem vremenu kot se le da, jutri bo menda že malo slabše... vremensko, pr nas bo žurka, tako al tako