Nina33
|
Čer! Res se december bliža in ker je tukaj tako zatišje, bom še mislila, da lahko že kako lepo porodno zgodbo pričakujemo Pri meni še nič novega, le počutje je vsak dan bolj "povoženo" . Slabi me itak že "od nekdaj", zdaj res že vsakodnevno mal "dol požiram", ker se mi dvigne skor do bruhanja. Gibi male žabe so mi pa še vedno tako lepi , čeprav niso vedno ravno prijetni. Trebuh je resno velik, imam občutek, da me fajn meče iz ravnotežja, hodim/premikam se še bolj čudno kot sem se do sedaj. In grozno občutljiv je na dotik, moram prav pazit, da se ne zadanem v pult ali mizo ali kam podobno. Imam pa uradno še 10 dni do roka . Planov, kaj vse še bi, imam še malo morje, danes sem dobila ogromno cunjic (že opranih in lepo zloženih), sem napolnila obe "škatli" za pod posteljico (ki je še vedno na podstrehi, jutri jo pa res lahko dol prinese - mi "teži" že vsaj dva tedna s tem ), čakam še na ene nove regale, upam, da jih dostavijo pred dnevom D . Kljub utrujenosti sem danes pucala kopalnico - očitno sem začela gnezdit (in mogoče sem od tega crknjena ). Jutri bi rada šla še v en manjši šoping, da preuredim zadeve "do konca", zvečer grem še na "kavico" s prijateljico, vikend je kao zadnji" z mano v enem kosu verjetno in bo pester, se mi zdi , tut za ponedeljek po posvetovalnici imam še plane... upam, de punca razume in da bo počakala ke do srede recimo , da se v torek (v teoriji) lahko malo naspim. Vedno bolj me "skrbi" glede poroda - no, ne tolk samega poroda kot tega, da se ne bi začelo (in končalo) dopoldne med tednom, ko so pobje v vrcu/šoli - v glavi imam tak lep "plan" , lahko se pa začne npr. ponoči in poj bi bila cela štala glede varstva in posledično prisotnosti pri porodu, prevoza v P ipd. Vem, da sem mal sebična, a jaz bi ga tut to pot imela zraven . Pa ostale, kako ste kaj? Kraljica Mama, je vse OK zdaj? Porod v vodi - se men sliši sicer fajn, a mi ni kaj do tega (in itak grem v KR P) Teža po UZju - menda je normalno, da je cca. 10% napake pri meritvi lahko gor ali dol (pač Gauss), lahko zadanejo,lahko pa ne... dokler ti zaradi tega ne komplicirajo kaj, je čist OK Zatekanje zapestij in "slab" občutek v rokah - to naj bi bil ta famozni karpalni sindrom. Se mi sicer zdi, da sem hotela še neki povprašat/komentirat, pa se ne spomnim. Spomin mi tut peša - baje zato, ker "pamet krade" - madona, bo brihtna Aja, in še ena taka vraža - zgaga nas peče baje zato, ker nas otrokovi lasje žgečkajo (malo skregano z anatomijo (in še čim), a naj jim bo - očitno bo/je čupava ). Spet sem spisala cel roman... Lep večer in mirno noč vsem!