LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (6.2.2016 22:59:20)
|
Porumenele plastike bi se jaz lotila z razmaščevalcem, npr.Meglio. Z njim se da narediti marsikaj, ne pa čudežev. Kakšna plastika porumeni s časom. Avtosedeža pa še nima, šd paše v lupinico. Itak sem mojega zadolžila, da ga nabavi. Mislim, da kma romerja ogledanega in se ga bo verjetno iz nemčije naročilo. Midva sva pa tole lepo vreme žal kar preskočila. Sva vsak dan hodila h pediatrinji na kontrolobi, inhalacije. Eno rundo sva imela še danes pri dežurni pediatrinji. Sem še ustrašila, da bova kakšno traparijo domov prinesla 😒 saj zaenkrat kaže na bolje, samo malo me strašijo, da se ti bronhitisi radi ponavljajo. Kar pa se tiče vaj za dojenčke, so pa to meni zelo dobre stvari. Bi raje imela kakšno uro predavanja v materinski šoli o tem, kot pa delavnico pod vodstvom absolventa iz FDV o partnerskih odnosih. Meni je svakinja posodila knjigo z vajam in so kar luštne stvari notri. Itak ne gre za to, da bi dojenček zsto bil kaj bolj napreden ampak zato, da stvari dela pravilno. Oziroma, da starši ne biksamo preveč. Pri mojemu se vidi, da ga jaz več držim z desno roko za levi bok on ima zato boljšo rotacijo v levo. Pa kakšni drobni triki se najdejo vmes. Npr, da, ko je na trebuhu in se z eno roko stegne po igračo mu pokrčiš nasprotno nogo-vzorec puzanja. Kasneje mu igračo odmakneš in mu vzpodbudiš željo, da bi se poskušal priplaziti do nje. Itd... Če ima katera kakšen link z vajami se pa priporočam.
|
|
|
|