strukla -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (1.1.2016 20:18:49)
|
Evo cepljenje smo kr ok prestali, bil je malo vroc ampak vrocine nisem namerila. Cez en mesec pa se pnevmokoke cepimo potem pa se tretje cepljenje in konec za pol leta [sm=bravo.gif] Sladkorcica, spi mi tko, zaspi okol osmih in spi do polnoci vsaj. Potem se pa razlicno zbuja, vcasih se zbudi se trikrat, vcasih pa spi do sestih. Nimamo nekega sistema. Bomo vidl, mogoce bo pa boljs ko bo na gosti hrani. Teli veliki fantje mogoce ze kr pogresajo kej zraven mleka [sm=smiley36.gif] Jst bom cez dva tedna ko bo star pet mesecev kar zacela s kaksno kasico, pa bomo vidl. Glede polivanja, nas je fuuuuuul polival in obcasno bruhal v loku do pribizno tretjega meseca ko se je to ustavilo. Sem vsak dan prala njegove tetra plenice, bodije, rjuhe in plsteljnino. Pa moje majce ker je tud mene pobruhal. Obup. Ampak je minilo k sreci. Tud pri vas bo, verjetno ima vecji zelodcek in se zdej bolj naje ob vsakem obroku potem pa poliva kar je prevec. Z gosto hrano bo pa itak konc polivanja. Je kr zoprn problem ampak je treba potrpet. :) eni sorodnici je tud zacel po tretjem mesecu sele polivat p se niso nic sekiral, ga je dojila se do leta in pol.
|
|
|
|