LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (12.2.2016 12:02:42)
|
Teli testi so tako tako. Kemikalije so preverjali samo pri paščkih, menda. Moram pa reči, da odkar smo spet nazaj na pamperskah imamo skoraj vse noči noči, pa še nasvet, da je treba plenice bolj zategniti je pomagal. Se je pa naš odločil, da se še ne bo pozdravil. V sredo mi je skoraj celo noč prejokal in prekričal. Zaspan do amena, ni hotel zaspati, jesti ni hotel. Če pa je že zaspal, pa se je po 20 minutah kričeče zbudil. Samo, da sem se sklonila, da bi ga v postelo odločila je bila takoj drama. Na koncu sem zjutraj z njim v naročju zaspala. Je moj rekel, da sva bila ko Lolek in Bolek :D Včeraj mi je pa cel dan kuhal med 37,5 in 38,5. Ravno toliko, da je bilo pod mejo za kako resno ukrepanje. Ko se mi je zvečer spet zbudil po 20 minutah sem se pa klub samo povišani temperaturi odločila, da dobi svečko. In od takrat mi spi. Ponoči se je 2 x zbudil za jest in zjutraj se je malo poigral. Očitno mora eno neprespano noč notri prinesti. Je pa revež od tistega nočnega dretja ostal skoraj brez glasu. Je prav hecno slišati, kot ata, ko pride iz kake fantovščine. A se mu da kako pomagati ali naj samo pazim, da mi ne bo jokal in naprezal glasilk? Pa tako sem se veselila, da se bo podrav il, da greva spet malo ven, ker sva že 14 dni notri. 7 izletov v ZD pa ne štejem zraven. Aja, pa svetujem vam, da si malo preberete kako ukrepati pri vročinskih krčih. Je fejst resna stvar in je pravilno ukrepanje zelo pomembno.
|
|
|
|