LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (4.2.2016 21:44:34)
|
Naš mali se bo lepo pozdravil, imava pa za vsak slučaj še jutri kontrolo. Sem ga popoldne hotela dati malo spat, ker si je mencal očke in mi je padel v tak trans joka, da ga skoraj eno uro nismo pomirili. Meni je čisto spil energijo ta jok 😞 Sem zaspala sredi šundra medtem, ko ga je ati dobil v varstvo. Na koncu je zaspal po urniku ob osmih. Pa upam, da bo danes jaj dlje spal, ker se mi zdi, da nisem spala več kot tri ure v kosu že od lanskega leta 😪 Da bi bilo kopanje samo z vodo slabo pa prvič slišim. Jaz ga po navodilih patronažne namilim s trdim milom in potem se malo zdrgneva v banjici. Na koncu pa malo olja v gube namaževa in včasih sudocrem, če je kaka gubica kaj rdeča. Imam pa pozimi tudi jaz včasih po rokah suho kožo, se mi naredijo grobi lišaji. Pomaga, če ne pretiravam s kopanjem in vročimi kopelmi. Sem pa že par kelnarc spoznala, ki so imele po nekaj letih dela čisto rdeče roke. In mi je enkrat en gostinc razložil, da je to zato, ker si ne brišejo rok. Problem je v vodi. Vsa tista kemija, pa vodni kamen... Verjetno je id lokacije do lokacije drugače, pri nas ni veliko vodnega kamna. Se pa spomnim, ko sem enkrat prala glavo v Moravskih toplicah, da sem imela lase tako mehke kot bi jih 2 dni v balzamu namakala. Imajo bistveno bolj mehko vodo. Tako, da verjetno so eni bolj občutljivi na sestavo vode, drugi pa manj.
|
|
|
|