LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (31.1.2016 21:32:33)
|
Joj, kok jih ve že pridno hranite. Midva sva šele pri cvetači. Danes jo je zmazal 150 g in je bilo očitno preveč, ker mi je pol 2x bruhnil. Mi je pa še vedno nepraktično kuhati in pasirati tako majhne mkoličine, tako, da naredim za 2x. Pri rižu sem se pa znašla in v blenderju zmlela suh riž in potem skuhala v vodi. In je prišla podobna kaša ven kot tiste "instant-" Po pravici povedano je res brez posebnega okusa, tudi naš ni bil ekstra navdušen. Moram malo izboljšati okus:) Samo, če pogledam stane ene instant kaša 12-20 €/kg, navaden riž pa 2 €. Kaj pa ve dajate vašim za večerjo? Ali ste začele prej z zajtrkom? A se je vašim kaj prebava spremenila? naš je prej kakal 1-2 x na teden, sedaj pa 1-2x na dan. Očitno gre tale gosta hrana bolj mimo:) Jaz neke posebne tekočine (še) ne dodajam, ker se itak še na polno dojiva. Je mojega skoraj fršlok, ko je ugotovil, da ima že ene 8,7 kg. Bova kar hitro mogla še en avtosedež nabaviti, ker se komaj še spravi v lupinico. Je pa res, da je zima in je bolj oblečen. Glede spanja sem se pa še navadila, da ne spim več kot 3 ure v kosu. Sem bila danes zjutraj tako izžeta, da sem se odplazila na kavč, da bi eno urco v miru pospala. Sem malega kar pri partnerju v postelji pustila, pa naj se moška pocrkljata v nedeljo zjutraj v postelji. In sta spala do pol desetih zjutraj. Sem kar zvezde videla:) Sta imela pa še 2 par apodobne probleme z nočnim zbujanjem (10 mesecev in 1,5 leto stara otroka) in sta rekla, da je samo od sebe izvenelo in sedaj normalno spijo.
|
|
|
|