jesse16 -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (19.2.2016 6:18:50)
|
Dobro jutro. Sladkorčica upam da se čimprej pozdravite. Vaš je pa res pravi korenjak. Mi smo suhceni imamo 7400 g komi, tako da zaenkrat še roke ne trpijo. Ja z vrtecem je kriza predvsem mislim da je toliko bolezni zaradi staršev, ki otroke bolane v vrtec vozijo. Se spomnim ko je bila mala v vrtcu, jaz sem strogo pazila da ni šla bolana v vrtec, nekateri so pa otroke pripeljali cele boge v vrtec, ko je že na daleč vidno da je bolan. Saj vem da je hudo šiht, pa nimaš varstva .... Drugač se pa spomnim je bila pri nas praksa, ko smo začele z vtecom 1 teden v vrtecu polj pa doma 1 teden ali 14 dni . To je trajalo pol leta polj pa je bilo v redu. Spimo pa mi že od začetka v svoji sobici in priznam da je super, mali se naspi, ker ima mir in je navajen v svoji sobici spati. Narobe sem naredila, kr sem ga navadila da gre že ob pol osmih- osmih spat in je sedaj ob 5 vsako jutro pokonci. Upam da ko bomo uro prestavili bo začel ob 9 spat in bo spal vsaj do 6, upam. Ker tole vstajanje ob 5 je katastrofa. Uf dela pri hiši, groza mi je kr slabo k se spomnim, mi smo že full vložili in naredili pri hiši, pa še vedno ni vsega konec, vedno je nekaj. Morva še zunaj kamen položit in eno kopalnico sfiniširat. Ampak kaj ko ni financ. Malemiu sva pa že lani kupila full luštno sobico v lesnini za 180 eur, sicer je bolj slaba roba, ampak do šole pa bo, polj bo pa itak rabil mladinsko sobo. Čeprav priznam da včasih ko gledam mamice iz bloka, kako uživajo v parkih s svojimi otroki, bi najraj vse skupi prodala pa šla v blok, ker pri hiši je skoz neko delo ( kosit, vrt...), po drugi strani pa gledam malo ko brez skrbi okol hiše divja s pesom in me ni nič strah da jo bo kdo povozil. Edino kar mi je pa res hudo je to da smo toliko ven iz centra da mala nima družbe, za vsako jo je treba kam peljati. Ampak vse se da. Mamo pa mir in smo na svojem tako da me hitro polj mine da bi prodala [sm=smiley36.gif]. Kako ste pa kaj ostale? Aja tiste ki ne dojite več otroka, otrok mora pojesti 3 x na teden kos mesa v velikosti svoje dlani, drugače dobi premalo proteinov. Mi jih namreč imamo premalo, ker proteini so v mesu in KM, ki ga pa mi ne smemo in je P rekla da mora obvezno toliko mesa pojesti. Sem pa začela uporabljati začimbe in sicer, cimet, koriander, sušeno zeljenjavo, baziloko, timijan.... in je kot velik.
|
|
|
|