Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 22:38:21
|
|
|
|
februar202
|
Pozdravljene Dolgo nisem pisala,....berem pa redno vse od leta 2005, od takrat upam, da bom mama. Vsem, ki ni še uspelo želim vse dobro in naj bo naslednji postopek uspešen do konca. In vsem vam pošiljam objem, vse smo na podobni poti,.......zagotovo bo enkrat tudi za nas posijal sonček. Srečno vsem. p.s. imama pa vprašanje za sončica87, čigav matičen mleček, kje ste kupovali čaj krvomočnice, katera homeopatska zdravila, kdo je ta karmen in kako vam je pomagala,....? lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 22:49:04
|
|
|
|
februar202
|
Sončica87 čestitam za plusek. Vse dobro v nosečnosti želim. lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 8:18:19
|
|
|
|
pejko
|
Sloncica87, super za plusek!! Čestitke in srečno dalje!!! Februar, srečno tudi tebi!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 8:20:11
|
|
|
|
jona klara
|
februar 202-o kako sem tebe vesela, če se me spomniš, lani sva bili na emailu,.MENI REŠ NI BIL USOJEN IN MI JE ŽAL, DA SEM TAM SKURILA ŠE ZADNJI POSTOPEK....mi tudi on ni niti najmanj všeč. A greš v postopek?jaz sem imela maco forever ni v trgovini od ene kupovala imam kontakt če želiš, krvomočnica pa je najboljša od ene zeliščarke na lj tržnici blizu ribarnice ali pa kupiš v biotipiku.pa meni ni nič pomagalo, prvič pa pa mislim, da za malo oz slabe celice je treba kaj v eč kot to, če je sploh v naši moči kaj...srečno piši kaj
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 8:33:40
|
|
|
|
Tammyv
|
Rawa zal mi je, da ni uspelo. Jaz grem v ponedjek na prvi uz in upam da bo vse ok.V petek sem dala kri za hcg in je bil hormon visok, tako da upam da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 9:09:42
|
|
|
|
rebrebu
|
Slončica cestitke! Rawa, zj bo, bos vidla da bo!!! pejko, ne vem še, sem komi dala kri in bom čakala tam ene 3 tedne. Dejmo punce:) drzim pesti z avse nas:)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 10:08:57
|
|
|
|
Rawa
|
Tammyv, srečno na UZ! Še malo, pa boš videla srček Hvala vsem, sej vem, da enkrat pa bo že Sicer imam pa še eno vprašanje glede zamrznjenčkov: po pošti sma dobila obvestilo, da sta 2 zamrznjena, ampak nič ni pisalo, če sta zamrznjena skupaj ali posebej. Jaz si nič kaj ne želim dvojčkov. Zdaj pa ne vem, če se da odmrznit samo enega, drugega pa pustimo za naslednjič ali ti na transferju pač vstavijo oba?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 10:56:33
|
|
|
|
februar202
|
Ojla Jona klara itak, da se te spomnim :) Hvala za info, sej vem, da za moje celice bo težko še kaj pomagalo, glede, da je tudi moj AMH zelo nizek. Letos ne grem v postopek, ker se z parnerjem ne moreva uskladiti zaradi njegovih službenih obveznosti. Po vsej verjetnosti takoj naslednje leto upam, da bo uspešno. V nasprotnem primeru pa bova verjetno zaključila. Še vedno se odločam kam Reš ali Lj? Kaj pa ti? boš šla še? lp, vsem puncam za vsako držim pestke, da zagleda magični plusek.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 11:28:47
|
|
|
|
abrlog
|
pozdravljena jest imela zmeraj po 2 skupi zamrznjena sedaj šla pozadnje u postojno k Dr Merlotu je še katera tam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 12:30:18
|
|
|
|
sunprincess
|
Čestitke za pluska, ostalim soborkam pa želim veliko sreče Jaz sem prvič v postopku, in sem mislila,da bom v nezavest padla, ko sem videla s kakšno veliko iglo vleče ven Dipherine - itak sem pričakovala,da bom to dobila v trebuh Rawa, kolikor vem jih zmrzujejo po dva skupaj v slamico. Ti si zdaj imela vstavljenega samo enega (oprosti,nisem brala vse za nazaj)?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 13:20:12
|
|
|
|
Rawa
|
Sunprincess Za tisto iglo pa tudi jaz nisem ziher, da bi šlo Ja, samo enega sem imela, na najino željo, zdaj pa zgleda ne bo šlo drugače kot 2. Sicer si sama želim 2 otrok, tudi dvojčkov, če bi le bila živa in zdrava, skrbi me pa predvsem nosečnost z dvojčki in prezgodnji porod pa kaj vse lahko to zraven prinese. Sicer me moj miri s statistiko, kako mala verjetnost je, da se oba primeta, sam kaj pa vem Na forumu jih kar veliko zasledim z dvojčki po IVF, sicer pa tudi kakšna minimalna je verjetnost za dva splava, no evo, sma jo ravno midva natrofla Kdaj pa imaš punkcijo, si že blizu?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 14:03:17
|
|
|
|
sunprincess
|
Ne, nič blizu. Danes sem dobila prvo injekcijo. To bo eden najdaljših mesecev v mojem življenju,se mi zdi Se ti zdi veliko dvojčkov od IVF? Meni se zdi malo nosečnosti, kaj šele dvojčkov...Sem bila prepričana,da je večina dvojčkov od Klomifena,ne pa od OBMP. Glede tveganj v nosečnosti se strinjam...samo če ti je to usojeno, jih lahko imaš tudi z enojčkom
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 20:55:14
|
|
|
|
Sloncica87
|
dober večer. Februar jaz kupujem svezi matični mleček v lekarni, čaj krvomočnice sem kupila v biotopicu, homeopatska zdravila sem pa kupila v lekarni. in sicer v tej lekarni je ena gospa,ki ti ta zdravila naroči. na masaže sem holdila h Karmen v Radomlje. to je refkelsna masaža stopal, pri kateri ti z stimulacijo pomaga da prideš do zanositve. jaz mislim da je meni to najbolj pomagalo, hodila sem skoraj vsaki drugi dan. tako da to je to, če te pa še kaj zanima pa piši. lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 21:28:29
|
|
|
|
sunprincess
|
slončica kdaj si začela z masažami? misliš,da je prepozno,da bi začela, če sem dobila danes prvo injekcijo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 21:56:05
|
|
|
|
Sloncica87
|
Mislim da se je čas ..imaš dolgi ali kratek postopek?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 25.9.2014 23:31:09
|
|
|
|
sunprincess
|
nimam pojma,..predvidevam,da kratkega? (cca 10-14 dni do punkcije?)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 26.9.2014 11:38:56
|
|
|
|
SemSonce
|
Čau pupe. Petek je .. Danes sem končno dočakala zadnji UZ in v nedeljo je punkcija. Jih je kr nekaj tako da upam bodo tudi lepe celice. Pa sem en korak bližje.... Čudovit vikend vam želim. lp
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 26.9.2014 13:05:01
|
|
|
|
sunprincess
|
SemSonce, koliko je minilo od prve injekcije? Drugače ti pa želim nebolečo punkcijo in lepe, polne folikle
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 26.9.2014 18:08:13
|
|
|
|
Sloncica87
|
Kar pokliči jo in se zmenta. Tel: 041439033
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 26.9.2014 20:40:59
|
|
|
|
SemSonce
|
Cau. Tudi sama upam da bodo folikli res polni in bo kej lepih celic za oplodit. Drugače je pa danes moj devetnajsti dan cikla, mam kratek postopek. Spikat sem se začela drugi dan cikla tko da vse skupaj sem se pikala asedemnajst dni, zzadnjih pet dni po dve igli, vsako na eno stran trebuha. Se dober da nisem oobčutljive sorte ker sem res cela prespikana, moj je kr omedleval zraven . Danes se stopka in potem jutri psihične priprave na nedeljo, da bo vse OK. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 27.9.2014 16:15:01
|
|
|
|
rebrebu
|
SemSonce drzim pesti za jutri!!! no jz sem pa 18 dan mela punkcijo:) sma tam tam:) in sedaj grejem 2 pikici:) ceprav je zelooo malo upanja, ko so mi ju vstavili, je embriolog ze takoj reku da ni sanse da bi 5 dni prezivele in sem pol kr rekla da nej obe vstavijo...tud po sliki sodeč. se se oploditev ni čisto začela, tko da lahko samo čakam :) no zj sem splika kavo, mal pomirla zivce in grem na sonček:) lep vikend vsem in čimveč pluskov!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 27.9.2014 16:20:56
|
|
|
|
pejko
|
Punce, navijaaaamm Eno vprašanje ... kaj menite o fertilup?? Katera pila?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 27.9.2014 17:08:24
|
|
|
|
sunprincess
|
Pejko, pokukala sem med njihov FAQ, in našla tole Ali naj jemljem FertilUp za ženske, če sem v postopku umetne oploditve (IVF)? V primeru umetne oploditve boste prejeli posebna zdravila, ki bodo prilagojena glede na vaši diagnozo, zato vam jemanje FertilUp-a v tem času odsvetujemo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 27.9.2014 19:53:29
|
|
|
|
pejko
|
aha, hvala :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 27.9.2014 20:50:43
|
|
|
|
SemSonce
|
Čau. No je sm že vsa nestrpna za jutri, nečem kdo bo danes spal...rebrebu, upam da se obe pikici obdrzita, naj te pozitivno presenetite . Joj je res upam da bodo jutri celice, me tko skrbi ker ta prvič jih ni blo, sam menda zaradi tega ker so mi dali glede na mojo diagnozo napačno stopko. V tem drugem postopku pa naj bi šlo do zdaj vse lepo tipitopi tko da jutri pričakujemo superligasticne celice...think pozitive Lep večer vsem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Fantovsko imemetuljčica12Katero fantovsko ime vam je všečŽan (
14%)
Nik (
32%)
Urh (
36%)
Anže (
18%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!