fortun
|
Zivjo punce, da se vam se jaz javim. Prebiram vas ze kar nekaj casa in vas spremljam, ceprav se le redko odlocim, da vam kaj napisem -moram pa vam povedati, da ste mi zelo pomagale, da sem prebrodila tistih 14 dni po ET. Skratka 6.6. Sem delala test, ki je pokazal +. Kljub temu, da sem ga zagledala, vse to jemljem z rezervo, kajti se mi je zgodilo, da je sla vsa stvar naprej in se bojim, da bom spet razocarana, po drugi strani pa , brez+ ni nic, ane? No, ko tako prebiram vase ideje kaj vse jeste in kaksne diete se greste, bi vam rada povedala naslednje (pa mocno upam, da vas ne bom prizadela, verjemite mi, sama sem s presledkom ze 8 let v tem), skratka: jejte normalno hrano, kuhano doma z veliko zelenjave in sadja in to je to, pa veliko se gibajte in bodite pozitivne. Dejstvo je, da ne vedo kaj tocno vpliva na to, da se enkrat zarodek uspesno vgnezsi v nasih maternicah in drugic ne. Jaz sem v vseh postopkih delala enako, od tega sem enkrat uspesno donosila in sem ponosna mati 5 letni hcerkici, enkrat mi je slo naprej, in zdaj sem kot sem ze omenila v 5 tednu nosecnosti . Tako da bomo se videli kako bo. Vse skupaj pa sem sla v postopek stirikrat za prvega otrocka in kar 10x za drugega. Hocem vam poloziti na srce tole: ne ubadajte se prevec s stvarmi, na katere nimate vpliva. Bodite vztrajne, zivite polno zivljenje in ne se prevec sekirat. Enkrat vam bo ze uspelo!
|