|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki
9.6.2014 9:24:39   
pitonka
za mano je pester vikend. seveda sem bila neučakana in sem naredila tri teste. V soboto je bila blaga plus črtica (navaden cb), včeraj na digitalnem + (1 - 2 tedna), danes pa spet blaga na navadnem cb. !! Zjutraj sem se potem odločila in šla delat krvno preiskavo, da vidimo, kje smo sedaj, ker je pa tole že kar mal preveč stisk.

Tole je kr vojna s temi občutki, dejstvi, je črtica, ni črtica .. vooo. Imam pa od sobote nek čuden glavobol, pa pbčasno me malo špika.

Držim pesti za vse :). Kako je pri ostalih?Počutje, znaki ..

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.6.2014 10:23:49   
Aljonka
user posted image bravo pitonka jeeeeeee nic sekirat plus je plus ne glede na to kolk debe je
To je to nosecka si user posted image

Upam da je tole res taprav mesec jaz nimam nobenih znakov. Prsa me bolijo ampak to me ze tako ali tako vsak mesec, pa spikne me vsake toliko drugo pa nic

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.6.2014 10:25:25   
limonca*
Pitonka, cestitke!!! kateri dan po et pa si?

aljonka, se malo, ne? kdaj bos delala test? jaz sem imela punkcijo v soboto, pridelala 21celic, jutri pa imam ze et.

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.6.2014 10:29:08   
Aljonka
user posted image limonca pridna kot vedno ze zdejle stiskam pesti, da vaju jutri pricaka cim vec dojenckov

Uh ce bi vedla da bo pokazal pravilno bi sla kar takoj test nardit, ker zivcki kar posteno delajo

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.6.2014 10:29:22   
nelly208
Ojla punce!

Da se vam malo javim. Skozi sem dala prvi UZ in mi je zdravnica rekla, da bom imela veliko foliklov. Kako je to mogoče videti že prvi dan cikla?
Govorila mi je tudi o nekem PCO, kar pa mi do danes niso nikoli omenjali, zato sem bila zelo presenečena. Čez sem dala razne preiskave, pa ni bilo nič omenjeno, zdaj pa kar naenkrat govori o PCO. A me mora to kaj skrbeti? Ima katera kakšne izkušnje s tem?

Vesela bi bila vsakršnega odgovora.
Hvala vam.

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.6.2014 10:37:19   
limonca*
Nelly, ja imam pco in posledicno velko foliklov. Seveda se to vidi ze na prvem uz. Nic se le sekiraj, mogoce bos malo pocasneje reagirala na zdravila, imela bos pa vec celic ,pa verjetno bos malo bolj napihnjela.. Jaz npr sem jih imela od 5 do 21.

Aljonka, kater dan si danes? si doma?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.6.2014 10:47:07   
nelly208
Hvala ti za takojšen odgovor. Če bo veliko foliklov, upam, da tudi veliko kvalitetnih celic. Potem če maš tudi ti tolko foliklov, ti verjetno sploh ne delajo transferja tisti ciklus?
Kako se zdravniki odločajo glede tega, ali bo transfer ali ne? Ali ti to povejo že na dan punkcije?

Limonca kako se pa ti držiš? Kdaj imaš punkcijo?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.6.2014 10:51:57   
Aljonka
Dans je 7 dan. Ja doma in to ze 2 leti user posted image

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.6.2014 10:58:44   
nelly208
limonca spregledala, vidim, da si imela že punkcijo. A vseeno et bo? Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.6.2014 11:15:38   
pitonka
danes je deseti dan od prenosa. Sem nekje brala, da je treba bit previden s temi testi, če je prekmal. No, v krvi bi se moralo poznati, če ne drugače. Od znakov bi pa jaz tako rekla, da je isto kot pred menstruacijo, tk da tile znaki so varljivi, če je to to..

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.6.2014 11:20:30   
NikaAnna
NAVIJAM!! user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.6.2014 11:51:07   
limonca*
Nelly, meni samo1 x niso hoteli delati et, pa se to zato, ker sem imela 40-50 foliklov in potem 19 celic, estradiola v krvi pa 21. Grozila mi je huda hiperstimulacija, teza se n7 je povecala, napihjena seč bila ful, ogromen trebuh, bolecine, iz postelje nisem mogla vstat brez pomoci,... drugace so mi pa vedno delali et isti ciklus.

Aljonka, kaj bos potem ze jutri lulala? user posted image ali bos se pocakala kak dan?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.6.2014 12:33:40   
nelly208
ojoj limonca...40-50 foliklov? Ogromno.
Hvala ti za pojasnilo.
Jaz sem danes že vzela 4. dozo gonala in sem že zdaj napihnjena in med hojo čutim vsak jajčnik, včeraj me je celo na levi strani bolel, da sem se nekaj časa komaj premikala.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.6.2014 15:50:57   
Jakica 73
Ojla punce...

Danes sem drugi dan po ET,tako,da neke živčne vojne še ni,..trebuh me ne boli,občasno imam glavobol,pa počasi bom rabla nov modrček,hihihi.....

Aljonka,sedmi dan že,...držim pesti,....junij mora biti naš mesec....user posted image

Pitonka,bravo za plusek...user posted image

Limonca...21 celic..vau,to pa je rezultat,....naj te jutri pričaka čimveč lepih pikic user posted image

Jaz sem imela 10 celic,od tega se jih je sedem oplodilo in so bile baje zelo lepe,...dve pikici grejem,eno so peti dan zamrznili,štiri pa so pustili na opazovanju do šestega dne,te pa bomo videli,koliko bp pingvinčkovuser posted image

Zdaj pa nas je res kar nekaj,ki bomo v nekaj dnevih zvedele,kako aktivne in trmaste so bile naše pikice....

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.6.2014 7:25:06   
sturla
navijam user posted image

(odgovor članu Jakica 73)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.6.2014 9:38:52   
pišanec
Dobro jutro.
Evo, spet se vam pridružujem - danes štartala 5. ICSI postopek user posted image

Upanje ostaja...

Držim pesti vsem!

P

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.6.2014 11:46:57   
tejcy01
pišanec user posted image user posted image veliko sreče user posted image naj bo tale 5 postopek srečen in da zagledaš končno user posted image
kakšen protokol pa imaš?zdravila?

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.6.2014 12:47:25   
Sloncica87
Pozdravljene! Tudi jaz se vam pridruzujem. To je moj 2.postopek IVF . V prvem postopku sem pridelala 13 jajcec,sedaj samo 5.
Vceraj sem imela punkcijo in me kar boli trebuh tak da pridno pocivam. Upam da v tem postopku zagledamuser posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.6.2014 13:40:24   
pišanec
tejcy01 - hvala za user posted image . Vem, da se vse zgodi z razlogom, ampak morda bi bil pa res že čas, da tudi meni uspe.

Imam klasično kombinacijo: Puregon + Diphereline.

Pa da vidimo...

P

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 469
10.6.2014 13:52:14   
matejkica00
Kljub temu, da je bil moj prvi IVF v maju neuspešen, vas še vedno spremljam in držim pesti za vsako :)

No, danes sem klicala na GK in so mi povedali, da so se včeraj na konziliju odločili, da mi dajo še eno priložnost in niso predlagali darovane spolne celice, temveč modificiran spontani ciklus :) Še prej pa moram ponovno preveriti svoj FSH.

Kako pa zgleda ta postopek? Če se ne motim, je to brez zdravil, a ne?

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.6.2014 14:09:17   
limonca*
Matejkicq, kaksno dozo si pa imela prvic?

(odgovor članu matejkica00)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.6.2014 16:16:28   
matejkica00
9 dni 200 Puregona, nato pa so mi zvišali dozo na 300 (4 dni), pa nisem pridelala niti enega folikla.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.6.2014 17:40:41   
limonca*
Pa saj to ni tKo grozno visoka doza.. Lahko ti dajo se višjo, ni problema. Jaz bi npr vztrajala, da mi spremenijo postopek - če si imela sedaj kratkega, naj ti dajo dolgega, pa mogoče menopur namesto gonala ali puregona. Jaz ne bi šla v spontan postopek brez zdravil, na tvojem mestu. Hkrati preglej net za vitamine 7keto in dhea. Tudi na RR imaš temo, uspelo je s povisanim FSH. Preglej temo, marsikaj se da narediti.

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
10.6.2014 19:23:08   
Anonimen
Hejla, aj jem bekuser posted image
V ponedeljek imam ET-zamrznjenčka, no sedaj ima da ratauser posted image
Sturla, anonimen5, situacija???
Pitonka, koliko vrednost imaš v krvi, nič nisi javila, upam da je visokauser posted image user posted image user posted image
Limonca, a danes si imela et? Držim pestkeuser posted image
Aljonka, dejmo test naj padeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nelly208, jaz imam PCO, in to ni noben problem, edino če bi imela kakšne čokoladne ciste pol pa ja, je boljše odstranit. Jaz sem imela vedno na punkciji na enem samem jajčniku okrog 30-40 foliklovuser posted image vedno so mi delali delno punkcijo, do hiperce je enkrat skoraj prišlo, pa je šlo mimo, sem pa bila kot v 7 mescu nosečnostiuser posted image
Jakica73, naj ti hitro mine do testauser posted image
Piščanec, srečno, naj uspe 5 postopekuser posted image
Matejkica00, se strinjam z limonco, Menopur je po mojem mnenju najboljši, vsaj pri meni, vedno sem super reagirala na to zdravilo, ostale pauser posted image
Lp Auser posted image

(odgovor članu limonca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
10.6.2014 20:02:07   
matejkica00
Limonca, pa ne vem, če imam kakšno besedo pri izbiri postopka. Konzilij se je tako odločil in v petek imam že pregled pri dr. Drobnič. Mesec dni pred začetkom postopka sem začela z jemanjem DHEA, 7 Keto pa ne jemljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?