Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 9:24:39
|
|
|
|
pitonka
|
za mano je pester vikend. seveda sem bila neučakana in sem naredila tri teste. V soboto je bila blaga plus črtica (navaden cb), včeraj na digitalnem + (1 - 2 tedna), danes pa spet blaga na navadnem cb. !! Zjutraj sem se potem odločila in šla delat krvno preiskavo, da vidimo, kje smo sedaj, ker je pa tole že kar mal preveč stisk. Tole je kr vojna s temi občutki, dejstvi, je črtica, ni črtica .. vooo. Imam pa od sobote nek čuden glavobol, pa pbčasno me malo špika. Držim pesti za vse :). Kako je pri ostalih?Počutje, znaki ..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:23:49
|
|
|
|
Aljonka
|
bravo pitonka jeeeeeee nic sekirat plus je plus ne glede na to kolk debe je To je to nosecka si Upam da je tole res taprav mesec jaz nimam nobenih znakov. Prsa me bolijo ampak to me ze tako ali tako vsak mesec, pa spikne me vsake toliko drugo pa nic
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:25:25
|
|
|
|
limonca*
|
Pitonka, cestitke!!! kateri dan po et pa si? aljonka, se malo, ne? kdaj bos delala test? jaz sem imela punkcijo v soboto, pridelala 21celic, jutri pa imam ze et.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:29:08
|
|
|
|
Aljonka
|
limonca pridna kot vedno ze zdejle stiskam pesti, da vaju jutri pricaka cim vec dojenckov Uh ce bi vedla da bo pokazal pravilno bi sla kar takoj test nardit, ker zivcki kar posteno delajo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:29:22
|
|
|
|
nelly208
|
Ojla punce! Da se vam malo javim. Skozi sem dala prvi UZ in mi je zdravnica rekla, da bom imela veliko foliklov. Kako je to mogoče videti že prvi dan cikla? Govorila mi je tudi o nekem PCO, kar pa mi do danes niso nikoli omenjali, zato sem bila zelo presenečena. Čez sem dala razne preiskave, pa ni bilo nič omenjeno, zdaj pa kar naenkrat govori o PCO. A me mora to kaj skrbeti? Ima katera kakšne izkušnje s tem? Vesela bi bila vsakršnega odgovora. Hvala vam.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:37:19
|
|
|
|
limonca*
|
Nelly, ja imam pco in posledicno velko foliklov. Seveda se to vidi ze na prvem uz. Nic se le sekiraj, mogoce bos malo pocasneje reagirala na zdravila, imela bos pa vec celic ,pa verjetno bos malo bolj napihnjela.. Jaz npr sem jih imela od 5 do 21. Aljonka, kater dan si danes? si doma?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:47:07
|
|
|
|
nelly208
|
Hvala ti za takojšen odgovor. Če bo veliko foliklov, upam, da tudi veliko kvalitetnih celic. Potem če maš tudi ti tolko foliklov, ti verjetno sploh ne delajo transferja tisti ciklus? Kako se zdravniki odločajo glede tega, ali bo transfer ali ne? Ali ti to povejo že na dan punkcije? Limonca kako se pa ti držiš? Kdaj imaš punkcijo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:51:57
|
|
|
|
Aljonka
|
Dans je 7 dan. Ja doma in to ze 2 leti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 10:58:44
|
|
|
|
nelly208
|
limonca spregledala, vidim, da si imela že punkcijo. A vseeno et bo? Držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 11:15:38
|
|
|
|
pitonka
|
danes je deseti dan od prenosa. Sem nekje brala, da je treba bit previden s temi testi, če je prekmal. No, v krvi bi se moralo poznati, če ne drugače. Od znakov bi pa jaz tako rekla, da je isto kot pred menstruacijo, tk da tile znaki so varljivi, če je to to..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 11:20:30
|
|
|
|
NikaAnna
|
NAVIJAM!!
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 11:51:07
|
|
|
|
limonca*
|
Nelly, meni samo1 x niso hoteli delati et, pa se to zato, ker sem imela 40-50 foliklov in potem 19 celic, estradiola v krvi pa 21. Grozila mi je huda hiperstimulacija, teza se n7 je povecala, napihjena seč bila ful, ogromen trebuh, bolecine, iz postelje nisem mogla vstat brez pomoci,... drugace so mi pa vedno delali et isti ciklus. Aljonka, kaj bos potem ze jutri lulala? ali bos se pocakala kak dan?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 12:33:40
|
|
|
|
nelly208
|
ojoj limonca...40-50 foliklov? Ogromno. Hvala ti za pojasnilo. Jaz sem danes že vzela 4. dozo gonala in sem že zdaj napihnjena in med hojo čutim vsak jajčnik, včeraj me je celo na levi strani bolel, da sem se nekaj časa komaj premikala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.6.2014 15:50:57
|
|
|
|
Jakica 73
|
Ojla punce... Danes sem drugi dan po ET,tako,da neke živčne vojne še ni,..trebuh me ne boli,občasno imam glavobol,pa počasi bom rabla nov modrček,hihihi..... Aljonka,sedmi dan že,...držim pesti,....junij mora biti naš mesec.... Pitonka,bravo za plusek... Limonca...21 celic..vau,to pa je rezultat,....naj te jutri pričaka čimveč lepih pikic Jaz sem imela 10 celic,od tega se jih je sedem oplodilo in so bile baje zelo lepe,...dve pikici grejem,eno so peti dan zamrznili,štiri pa so pustili na opazovanju do šestega dne,te pa bomo videli,koliko bp pingvinčkov Zdaj pa nas je res kar nekaj,ki bomo v nekaj dnevih zvedele,kako aktivne in trmaste so bile naše pikice....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 7:25:06
|
|
|
|
sturla
|
navijam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 9:38:52
|
|
|
|
pišanec
|
Dobro jutro. Evo, spet se vam pridružujem - danes štartala 5. ICSI postopek Upanje ostaja... Držim pesti vsem! P
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 11:46:57
|
|
|
|
tejcy01
|
pišanec veliko sreče naj bo tale 5 postopek srečen in da zagledaš končno kakšen protokol pa imaš?zdravila?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 12:47:25
|
|
|
|
Sloncica87
|
Pozdravljene! Tudi jaz se vam pridruzujem. To je moj 2.postopek IVF . V prvem postopku sem pridelala 13 jajcec,sedaj samo 5. Vceraj sem imela punkcijo in me kar boli trebuh tak da pridno pocivam. Upam da v tem postopku zagledam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 13:40:24
|
|
|
|
pišanec
|
tejcy01 - hvala za . Vem, da se vse zgodi z razlogom, ampak morda bi bil pa res že čas, da tudi meni uspe. Imam klasično kombinacijo: Puregon + Diphereline. Pa da vidimo... P
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 13:52:14
|
|
|
|
matejkica00
|
Kljub temu, da je bil moj prvi IVF v maju neuspešen, vas še vedno spremljam in držim pesti za vsako :) No, danes sem klicala na GK in so mi povedali, da so se včeraj na konziliju odločili, da mi dajo še eno priložnost in niso predlagali darovane spolne celice, temveč modificiran spontani ciklus :) Še prej pa moram ponovno preveriti svoj FSH. Kako pa zgleda ta postopek? Če se ne motim, je to brez zdravil, a ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 14:09:17
|
|
|
|
limonca*
|
Matejkicq, kaksno dozo si pa imela prvic?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 16:16:28
|
|
|
|
matejkica00
|
9 dni 200 Puregona, nato pa so mi zvišali dozo na 300 (4 dni), pa nisem pridelala niti enega folikla.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 17:40:41
|
|
|
|
limonca*
|
Pa saj to ni tKo grozno visoka doza.. Lahko ti dajo se višjo, ni problema. Jaz bi npr vztrajala, da mi spremenijo postopek - če si imela sedaj kratkega, naj ti dajo dolgega, pa mogoče menopur namesto gonala ali puregona. Jaz ne bi šla v spontan postopek brez zdravil, na tvojem mestu. Hkrati preglej net za vitamine 7keto in dhea. Tudi na RR imaš temo, uspelo je s povisanim FSH. Preglej temo, marsikaj se da narediti.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 19:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla, aj jem bek V ponedeljek imam ET-zamrznjenčka, no sedaj ima da rata Sturla, anonimen5, situacija??? Pitonka, koliko vrednost imaš v krvi, nič nisi javila, upam da je visoka Limonca, a danes si imela et? Držim pestke Aljonka, dejmo test naj pade Nelly208, jaz imam PCO, in to ni noben problem, edino če bi imela kakšne čokoladne ciste pol pa ja, je boljše odstranit. Jaz sem imela vedno na punkciji na enem samem jajčniku okrog 30-40 foliklov vedno so mi delali delno punkcijo, do hiperce je enkrat skoraj prišlo, pa je šlo mimo, sem pa bila kot v 7 mescu nosečnosti Jakica73, naj ti hitro mine do testa Piščanec, srečno, naj uspe 5 postopek Matejkica00, se strinjam z limonco, Menopur je po mojem mnenju najboljši, vsaj pri meni, vedno sem super reagirala na to zdravilo, ostale pa Lp A
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.6.2014 20:02:07
|
|
|
|
matejkica00
|
Limonca, pa ne vem, če imam kakšno besedo pri izbiri postopka. Konzilij se je tako odločil in v petek imam že pregled pri dr. Drobnič. Mesec dni pred začetkom postopka sem začela z jemanjem DHEA, 7 Keto pa ne jemljem.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?