|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki
11.6.2014 22:10:18   
Sloncica87
Jakica 73 v katerem centru pa si ti?

(odgovor članu Sloncica87)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.6.2014 13:07:24   
Jakica 73
Držim pesti,da te pričakajo lepe pikice,...mene je bilo tudi najbolj strah,da mi rečejo,da ni nič,...uh,kar damo skozi.....
Javi jutri,kako je bilo....
Jaz sem v Mb centru in sem zaenkrat zelo zadovoljna,še bolj pa bom,če jih vidim samo še dvakrat(na krvnem testu in UZ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 502
12.6.2014 15:14:54   
Sloncica87
Hej. Evo mene. Oplodilo se jih je vseh 5 user posted image vstavili so mi 2 in baje sta zelo lepa. Upam da ostaneta pri meni 9mesecov. Kdaj mas pa ti krvnega? Drzim pestiuser posted image

(odgovor članu Jakica 73)
Neposredna povezava do sporočila: 503
12.6.2014 16:29:03   
Jakica 73
Slončica,bravo....user posted image user posted image ,vidiš,da ni vse v kvantiteti,kvaliteta je pomembna.
Sedaj pa lepo uživaj s svojima pikicama in da ostaneta pri tebi vseh devet mesecev.
Krvni test imam 20.6,..danes je peti dan po transferju,tako,da nisva dosti narazen.....

Neposredna povezava do sporočila: 504
12.6.2014 17:37:26   
pejko
Sločica, bravo!
A mogoče katira ve kdaj ima Reš dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 505
12.6.2014 17:49:52   
pitonka
Reš ima dopust v juliju, vsaj tako mi je rekel..

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 506
12.6.2014 18:02:11   
pejko
Hvala, pitonka! Verjetno ne veš če cel julij? Kaj mislite, da se že da zdej naročit za avgust?

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
12.6.2014 18:25:43   
sunprincess
Meni je rekel, da postopkov ni v juliju. Kolikor sem ga razumela se pa pregled lahko naredi..

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 508
12.6.2014 18:39:22   
pejko
Aha, hvala sunprincess!

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 509
12.6.2014 22:03:04   
Sloncica87
Dober vecer. Zanima me ali katera jemlje aspirin 100 ?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.6.2014 9:57:38   
limonca*
Jaz ga jemljem, kaj te zanima?

Neposredna povezava do sporočila: 511
13.6.2014 10:27:28   
Sloncica87
Sam zanima me kdaj si ga zacela jemati? Ker js dem imela vceraj ET pa sem ga danes uzela. Je to ok?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.6.2014 13:57:41   
limonca*
Ja, je ok. Načeloma se ga začne jemati kak dan po punkciji, če ne krvavis, ampak tudi to je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 513
13.6.2014 19:43:20   
matejkica00
Punce, kljub temu, da je bil moj IVF v maju neuspešen, bom kar tu postavila vprašanje in upam, da mi zna katera svetovat.
Danes mi je ginekolog predpisal tablete Trisequens, ki so namenjene ženskam v menopavzi. Ginekolog upa, da naj bi mi to zdravilo lahko malenkostno znižalo FSH.
Trenutno jemljem 75mg/dnevno DHEA ter kapljice Hormo-Fit.

Menite, da bi mogla prenehat z jemanjem DHEA, glede na to, da sem dobila to zdravilo Trisequens?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.6.2014 20:01:29   
azalea

IZVIRNO SPOROČILO: matejkica00

Punce, kljub temu, da je bil moj IVF v maju neuspešen, bom kar tu postavila vprašanje in upam, da mi zna katera svetovat.
Danes mi je ginekolog predpisal tablete Trisequens, ki so namenjene ženskam v menopavzi. Ginekolog upa, da naj bi mi to zdravilo lahko malenkostno znižalo FSH.
Trenutno jemljem 75mg/dnevno DHEA ter kapljice Hormo-Fit.

Menite, da bi mogla prenehat z jemanjem DHEA, glede na to, da sem dobila to zdravilo Trisequens?

Mogoče bi bilo pametno to kakega ginekologa vprašat - npr. Pušenjaka na med.over

Jaz sem potem si dala še enkrat FSH merit (če se spomniš) in je bil normalen, tako da je konzilij odobril IVF+PGD, sedaj pa je vse na genetiki (in to bo trajalo) - ampak samo da se premika

(odgovor članu matejkica00)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.6.2014 20:12:24   
nelly208
Živijo punce!

Naj se vam malo razpišem. Danes sem zelo vesela, ker sem dobro reagirala na zdravila. Imam veliko foliklov, ki so na 9. dan ciklusa veliki od 14-19 mm. Tako da je danes stopka in v nedeljo punkcija. user posted image user posted image

Želim si samo, da ne pride do kakšne hiperstimulacije in da bo transfer opravljen :)

Kako ste kaj ostale, ki čakate user posted image

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 516
13.6.2014 20:36:40   
Jakica 73
Nelly,super....dober občutek,a ne?
Korak po korak v željeno smer...user posted image
Jaz sem danes šesti dan po ET,Občasno imam rahle bolečine v sp.delu trebuha....bomo videli,kako bo....še nekaj dni in bo vse jasno.

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 517
13.6.2014 21:09:44   
nelly208
Jakica je, občutek je fajni, ampak me je malce strah punkcije.
Držim pesti, da bolečine v trebuhu nakazujejo na user posted image teh nekaj dni bo hitro minilo in bomo videli :)

Neposredna povezava do sporočila: 518
14.6.2014 8:46:56   
Sloncica87
Jutro. Evo js sm pristala v bolnici. Vceraj sem imela neznosne bolecine na levem jajcniku in bolecina je prehajala v ledvice,tak da me je moz odpeljal na urgenco kjer so me obdrzali. Povedali so mi da imam hiperstimulacijo,dala sem vodo in kri sedaj pa cakam na izvide. Boli me se vedno ko hudic. Niti lekadol ne pomaga. Danes sem 2dan po transferju,upam da se vse vredu iztece. Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.6.2014 9:19:27   
nelly208
Ojoj slončica, držim pesti, da bo vse ok. Kateri dan po punkciji si pa imela transfer?

Drži se in sporoči izvide!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
14.6.2014 12:11:40   
Sloncica87
Transfer sem imela 3dan. Sej v bolnici res ni fajn,sam bols pa ze je kot da pa doma tuhtas kaj ti je. Upam na najboljseuser posted image

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.6.2014 14:03:43   
pejko
Slončica, držim pesti!
Nelly, naj te potolažim - res da sem imela samo 3 folikle, ampak mene punkcija (brez anestezije) ni bolela skoraj nič oz. malo bolj kot moja M (po punkciji) - na te bolečine pa sem navajena vsak mesec. Sem vzela eno tableto in bi čisto brez problema šla tisti dan v službo.
Srečno za jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 522
14.6.2014 14:37:33   
Jakica 73
Ojoj,Slončica,....čimprej se pozdravi user posted image

Nelly,zate pa user posted image user posted image user posted image za jutri,...držim pesti,da ne bo prehudo na punkciji in da pridelaš čimveč lepih celic.

Neposredna povezava do sporočila: 523
14.6.2014 16:41:21   
nelly208
Sloncica vse bo ok, bos videla. Držimo pesti.

Pejko hvala za tolažbo. Tudi jaz imam boleče M in bomo verjetno tudi to zdržali. Imam anestezijo, saj mi je zdravnica v grobem naštela najmanj 10 foliklov. Rekla je, da še to zdaleč ni vse. user posted image

Hvala Jakica tudi tebi, tudi jaz pričakujem kvaliteto user posted image

Danes sem imela čistilno akcijo po hiši, da bom v naslednjih nekaj dni lahko na off. Veliko stvari sem postorila, nekaj pa še bo moglo počakat, saj se mi zdi, da sem malo pretiravala. Čutim vsak jajčnik tam spodaj.
Opazila sem tudi, da imam rahlo občutljiva prsa, kot pred M. Verjetno od vseh teh hormonov.

Neposredna povezava do sporočila: 524
15.6.2014 10:57:02   
dvojček
Pozdravljen!

Ker sem tudi sama v postopkih umetne oploditve vsem želim, da vam čimprej uspe zagledati user posted image .
Midva sva si trenutno vzela malo pavze, saj nama v 6 postopkih ni uspelo, zato mi je doma ostalo tudi
5 škatlic prometriuma (veljavnost do oktobra) in če katera podrebuje ga prodam, ker midva do takrat še ne bova
v ponovnem postopku. Javite na zs in se vse dogovorimo.

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!