|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki
15.6.2014 21:11:46   
pejko
Nelly, kako je?

(odgovor članu dvojček)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.6.2014 8:59:36   
Jakica 73
Punce,da vam javim....danes sem deveti dan po ET,...z mojim sva se zmenla,da test delava jutri,ko bo deseti dan,pač tak iz firbca...
Ampak,ker sva imela teste že doma,sva ga naredila že danes.....in user posted image ...ne morem verjet. Kar stala sva in gledala test in se smejala in jokala....jaz sicer še nisem čisto dojela,da sta tisti črtici res tam....ampak sta....user posted image user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.6.2014 9:22:21   
Anonimen
Jakica, čestitke, pa srečno do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jakica 73)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
16.6.2014 9:50:20   
nelly208
Jakica odlično, super novice user posted image srečno še naprejuser posted image

Pejko gre, ampak počasi user posted image pridelala sem 13 celic, počivam še naprej, saj se gibljem zelo težko. Do petka bom že plesala user posted image
Krvavitve so bile še do danes zjutraj, ampak bolj v manjši količini. Upam, da bo kmalu konec, drugače me bo začelo skrbeti.
Ali je to drugače normalno pri toliko celic?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.6.2014 9:52:51   
nelly208
Slončica kako je s tabo? Si vredu?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.6.2014 9:53:57   
shoegal
nelly, ti si v lj ali v mb?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.6.2014 10:05:42   
Jakica 73
Hvala za čestitke...user posted image
Nelly,super....13 celic,....jaz sem tudi krvavela po punkciji dva dni,potem pa še malo izcedka,...
Nam so na punkciji rekli,da je rahla krvavitev normalna in lahko traja nekaj dni,tako,da brez strahu,glede nato,da se že zmanjšuje.
Želim ti,da te v petek pričaka čimveč lepih pikic..user posted image

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.6.2014 11:09:41   
nelly208
shoegal v mb sem.

Jakica hvala ti za pomirjujoče besede. Tudi jaz si želim, da me pričakajo lepe pikice, pa da se imajo čim bolj rade, ker bo ena ostala za vedno z mano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 533
16.6.2014 12:42:47   
Sloncica87
Jakica 73 suppeeeer! Cestitamuser posted image kateri postopek je to? js sm se kar v bolnici. Danes so mi naredili uz in so se mi jajcniki se malo povecali. Drugace pa imam v krvi povecan crp,in hocejo videt al po rastu al padal . Tak da se nic ne vem kdaj bom sla domov. Kako ste ostale?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.6.2014 12:53:06   
Jakica 73
Slončica,drži se,...saj se bo uredilo,boš videla,...boljše,da si malo dalje notri in se čisto porihtaš,držim pesti,da čimprej.
Drugače pa je to moj prvi postopek..v petek imam krvni test,potem pa zopet čakanje do UZ,da vidim,če je ena pikica ali dve user posted image
Koliko dni pa si ti od ET ?

(odgovor članu Sloncica87)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.6.2014 13:35:19   
Sloncica87
Danes je 4dan po Et. Molim da se je vsaj ena pikica obdrzala. Po 4 letih poskusanja si pa tudi jaz zasluzim biti mamica. Bomo videli. Jakica ti pa kar lepo trebuscka bozajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
16.6.2014 14:27:47   
pišanec
Jakica73 user posted image user posted image user posted image - ti si primer, kako drži tisti rek ,prišel, videl, zmagal'. Pa vlivaš veliko upanja, saj sva isti letnik, samo da sem jaz že v 5.postopku.
Danes sem imela prvi UZ na 8.dan cikla in sem menda zelo dobro odreagirala user posted image . Folikle spet merimo v sredo, če bo tako kot v prejšnjih postopkih, zna biti v petek punkcija...

Držim psti vsem!

P

Neposredna povezava do sporočila: 537
16.6.2014 17:26:21   
Sloncica87
Imam eno vprasanje: ali katera ve za kaksen dober center v tujini? Ampak ne z doniranimi celicami,z svojimi.

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.6.2014 18:16:37   
pejko
Ooo, čestitke Jakica!
in bravo Nelly za celice!!!

Neposredna povezava do sporočila: 539
17.6.2014 13:18:43   
nelly208
Punce kam ste pobegnile? Kako ste kaj? Limonca, Sloncica, pitonka kako kaže? In ostale, kako se kaj počutite?
Jaz po punkciji okrevam. Če se preveč gibljem mi je neprijetno, krvavitve so pa prenehale.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.6.2014 18:42:58   
Sloncica87
Hej. Js sm se v bolnici in gre na boljse tak da grem jutri domov. Znakov za nosecnost pa ni, prsi niso polne le malo bradavice bolece ampak to je tak od hormonov. Upam da bo user posted image ,ampak vedno bolj dvomim . Kdaj mas pa ti transfer nelly?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 541
18.6.2014 10:03:18   
nelly208
Sloncica iskreno ti želim plusek. Da ni znakov, pa po moje ni nič narobe. Ženske smo si različne. Razmišljaj o tem, da si user posted image .
Jaz pa imam transfer v petek.

Neposredna povezava do sporočila: 542
18.6.2014 12:02:22   
pišanec
Dobro jutro vsem.
Jaz sem imela danes spet UZ, folikli pridno zrasli, tako da danes zvečer pade stopka in v petek zjutraj punkcija user posted image .

Držim pesti vsem...
p

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.6.2014 14:22:06   
nelly208
pišanec bravo, user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 544
19.6.2014 8:35:08   
limonca*
nelly, jaz sem še tukaj, samo pisat se mi ravno ne da. user posted image Ja, pri nas bo kmalu znan rezultat, še par dni. Bomo videli kako bo.. če ne bo, imam pa še 4 eskime.

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 545
19.6.2014 8:42:05   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

nelly, jaz sem še tukaj, samo pisat se mi ravno ne da. user posted image Ja, pri nas bo kmalu znan rezultat, še par dni. Bomo videli kako bo.. če ne bo, imam pa še 4 eskime.

kateri dan po ET pa si?
Sicer pa user posted image user posted image user posted image da vama uspe, zdaj bi bil pa res že čas tudi za vaju. Navijam

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
19.6.2014 8:55:34   
limonca*
ooooooooooooooo, mismis... user posted image user posted image user posted image Kolk je pa lepo prebrat še kakšno staro borko.. tle pri novih se mi sploh ne da ravno sodelovat. user posted image user posted image

danes je 7 dan če se ne motim..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.6.2014 9:01:53   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

ooooooooooooooo, mismis... user posted image user posted image user posted image Kolk je pa lepo prebrat še kakšno staro borko.. tle pri novih se mi sploh ne da ravno sodelovat. user posted image user posted image

danes je 7 dan če se ne motim..

saj sem tle, nam se je tudi dogajalo, lahko prebereš tam na "drugem forumu", zate pa stiskam pesti. Kdaj pa misliš test delat?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
19.6.2014 12:21:23   
pejko
Torej Pišanec in Nelly, srečno jutri!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 549
19.6.2014 12:47:40   
pitonka
Da vam javim, krvavitev je potem res pomenila konec.. na uz se ni nič videlo.. po dopustu pa spet v akcijo .. držim pesti za ostale..

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!