sturla -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (9.5.2014 13:57:58)
|
hvala punce, tudi jaz stiskam pesti močno močno! [sm=smiley36.gif] vam moram pa povedat, da se imam super fino. uradno sem na dopusti, šetam okrog, pospravljam, kuham, perem.. delam vse možno in mi je prav lepo [sm=smiley36.gif] no, hotela sem povedat, da v prvem poskusu sem skoraj 5 dni samo preležala na kavču pred TV in PC-jem in ugotovila, da nima smisla. če nam je usojeno, nam je.. drugače pa drugič [sm=smiley1.gif] lulala bom naslednji petek ali soboto, se nisem še odločila [sm=jezicek.gif] včeraj sem kupila 2 testa, ju pospravila v omaro in odmislila za zdaj. še dobro, da naslednji teden imam tako zaseden s službo, šolo, sestanki.. da bo čas kar letel mimo [sm=smiley36.gif] tara, drži se, kmalu boš tudi ti na mojem mestu [sm=smiley1.gif] sapphire, najprej srečno! držim pesti, da gre vse po planih. kje lahko dobiš dr.Bokal ne vem. Lahko ti povem, da meni je delala transfer v torek (torej predvidevam, da bo tam ob torkih) in ob petkih ima ultrazvok od 8.45 dalje (vsaj tako je bilo, popravite me če se motim). Težko loviš te dr. po kliniki, ker samo letijo iz enega konca na drugi [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|