Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 10:05:16
|
|
|
|
Aljonka
|
Hvala punce Imam obcutek, da bo tale junij prelep, ker bo veliiiik pluskov Limonca ti si pa spet najbolj pridna kokoska upam da bo tole tud zate zmagovalni krog Jaz sem mela tud v prejsnjem 2 zamrznjencka pa ni blo nic, ampak tokrat sploh nimam izbire, ker je moj ze vsem raztrobu da sva noseca Srecno vsem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 10:15:18
|
|
|
|
limonca*
|
jona klara, ja, jaz vedno dobro odreagiram, zarodkov pa ni veliko.. Npr. celic sem imela od 5-17, vedno 2 zarodka, edino enkrat pri 14 celicah 4 zarodke in pri 17 celicah 3 zarodke. Ostalo pa po dva. aljonka, no, potem pa itak ni noben problem, če ste že noseči..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 10:30:09
|
|
|
|
tara.81
|
jona klara...isto kot vsak dan. Izcedki gori i doli. Še vedno je izcedek sveža kri, vsako jutro samo na toaletnem papirju in danes je to že 5. dan. Ravno pišem mail v MB, ker me zdaj že fajn skrbi. Aljonka lepo grej pikice!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 10:39:53
|
|
|
|
limonca*
|
tara, če se ne motim si po ET? Kateri dan? Glej, nima smisla pisat in paničarit.. Lahko je vgnezditvena, lahko se pa pač ni prijelo. Tako pač je. Jaz sem imela že vse - od krvavitve drugi dan po et, pa od 5 dne dalje, do brez krvavitev.. pa nikoli nisem bila noseča.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 10:53:28
|
|
|
|
tara.81
|
limonca*, danes sem 8. dan po ETZ. Ja, razumem kaj mi hočeš povedat, sam, ker sem razumela punce, da v ponedeljek dr.-jev ne bom videla bi jih v mailu vprašala še kako naprej, ker imam še 3 pingote in tej izcedki zame niso normalni. Mogoče spontan cikel ni prava izbira zame.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 12:30:47
|
|
|
|
monsy
|
tara.81 Držim pesti da je bila vgnezditvena. Upam da nimaš krvavih izcedkov, ker to ni lih dobro pol...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 19:43:09
|
|
|
|
cebelica12
|
pozdravljene punce včeraj sem imela uradni krvni test in mi je pokazalo 873 bete. me pa nekaj zanima če kakšna punca ve, mene v maternici špika oz me kar malo bolj razteguje, ko grem na vodo je kar bolj mučno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 21:24:09
|
|
|
|
NikaAnna
|
cebelica mene je tudi na zacetku nosecnosti bolelo kot hudic, ce sem za kako minuto dlje drzala, skor v pocepu sem hodla do wcja pa tudi spikanje je cisto normalno, ker se vse skupaj spreminja. Nic ne skrbi in poskusi cimbolj uzivat. Upam, da ne bo kakih tezkih slabosti, kot so bile pri meni. Pa cestitke za pikico tara upam, da se dobro iztece! jona klara, monsy kako ste punce? limonca in ostale - drzim pesti, da bi vam cimprej uspelo!!
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 3.6.2014 21:56:52
|
|
|
|
cebelica12
|
NikaAnna, hvala za spodbudne besede in za odgovor.Res sem se ustrašila, saj je očitno da vse tiste ki se in smo se mučile pomislimo na kaj hudega, mislim da je en strah vedno prisoten, tako žal je.upam da imaš prav in da bo ponehalo, je pa zelo lepo in sem vesela a si stojimo ob strani in povemo svoje izkušnje, tako smo vsaj lahko malo bolj mire.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 7:35:51
|
|
|
|
nelly208
|
Cebelica12 čestitam ti za plusek. Lepo je videt, da uspevajo postopki. Lepo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 8:02:52
|
|
|
|
tara.81
|
Punce, najprej vsem en velik hvala za pestke in lepe želje! Zgleda, da res ne bo nič. Včeraj zvečer je bila krvavitev že mal močnejša, ne samo izcedek. Danes se je malo umirilo. BT je nizka, mozoljčke imam, iz dojk ni več izcedka, tako da zdaj čakam. Včeraj sem pol pisala dr. Reljiču in sva zmenjena, da se jutri slišiva, tako da ja. Saj bo, enkrat. cebelica12 čestitke še enkrat. Lepo in mirno nosečnost ti želim! monsy, kako si pa kaj ti? in tvoji pikici? Ti že delata kaj težav? NikaAnna, kaj pa tvoja pikica?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 9:16:43
|
|
|
|
Sapphire84
|
Ciao punce, Se jaz da se pofockam- danes je 12. Dan po ET, BT se vedno 37, cez dan celo vec, izcedkov nobenih, trebuh se vedno kot baloncek. V petek ponovim test in samo upaaaaam, da je prejsnjic pokazal lazno negativno. Hiperco so mi potrdili tudi na kliniki... Vglavnem, se malo zivcne vojne, pa bo Kko se drzite ostale, ki cakate na rezultat?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 9:25:22
|
|
|
|
monsy
|
tara.81 & nikaanna ...moja rasteta,...še 14 dni mamo do nuhalne ja res gre neverjetno hitro čas,... trebuščka mi še ni videt, sem bolj napihnjena kot kaj druzga, od teh postopkov in inekcij,...ma bo že tara.81a boš šla po zamrznjenčke že naslednji mesec? jst sm full gnjavila, še dobro da ti zdravniki malo pozabijo kdaj si bil nazadnje tam,...pa sem pol hitro izkoristila da sem šla takoj. A ti po 2 vstavijo, kako si imela zdaj? nikaanna kako kaj tvoja pikica?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 9:52:17
|
|
|
|
limonca*
|
sapphire, če jemlješ estimo oz. kak drug progesteron, je nesmiselno merjenje BT, ker itak kaže napačno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 10:09:14
|
|
|
|
violet
|
Monsy - v katerem postopku je pa tebi uspelo, pa kar z dvema, jst mam tut dva zato sprašujem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 10:27:56
|
|
|
|
tara.81
|
monsy veš, da ne vem kdaj grem po novega . Po moje se bova to jutri z Reljičem zmenila. ETZ-ja v spontanem ciklu verjetno ne bom imela več, ker imam vedno neke bedne izcedke pred , ponavadi so rjavi, redko sveža kri kot tokrat. Upam, da me bo dal na Estrofem (čeprav se ga kar bojim, glede na stranske učinke, ki sem jih imela prvič) in na Estimo potem. Mogoče mi uspe še prej imeti AH...vse je odvisno od tega kako julija delajo. Zdaj sem imela 1, za 2 bo po moje kar težka, ker so vsak v svoji slamici, ker so baje tako kvalitetni. Sam kaj, ko moja maternica zgleda, da ni. Kako je lepo prebrat, da je vse ok z . A imaš že kaj težav s kakimi slabostmi? Kmalu bo že nuhalna, pa čas gre res hitro! Sapphire84 kot je napisala limonca*, BT ni merodajna med jemanjem progesteronov, ker ti jo oni "umetno dvignejo".
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 11:58:09
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: violet Monsy - v katerem postopku je pa tebi uspelo, pa kar z dvema, jst mam tut dva zato sprašujem. uspelo mi je u 2.postopku z zamrznjenčki. in ja dvojčki
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 12:02:13
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara.81 monsy veš, da ne vem kdaj grem po novega . Po moje se bova to jutri z Reljičem zmenila. ETZ-ja v spontanem ciklu verjetno ne bom imela več, ker imam vedno neke bedne izcedke pred , ponavadi so rjavi, redko sveža kri kot tokrat. Upam, da me bo dal na Estrofem (čeprav se ga kar bojim, glede na stranske učinke, ki sem jih imela prvič) in na Estimo potem. Mogoče mi uspe še prej imeti AH...vse je odvisno od tega kako julija delajo. Zdaj sem imela 1, za 2 bo po moje kar težka, ker so vsak v svoji slamici, ker so baje tako kvalitetni. Sam kaj, ko moja maternica zgleda, da ni. Kako je lepo prebrat, da je vse ok z . A imaš že kaj težav s kakimi slabostmi? Kmalu bo že nuhalna, pa čas gre res hitro! Sapphire84 kot je napisala limonca*, BT ni merodajna med jemanjem progesteronov, ker ti jo oni "umetno dvignejo". ...jst še vedno jemljem estrofem in estimo, do 12 tedna moram. Nimam pa zaradi estrofema nobenih stranskih učinkov. Slabosti so že skoraj minile, imela sem jih do 8 tedna nekje, ko sem bruhala in skor nič nisem mogla jest, shujšala 3 kg. No zdej se je vse to popravilo in sem uredu.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 12:11:23
|
|
|
|
violet
|
IZVIRNO SPOROČILO: monsy IZVIRNO SPOROČILO: violet Monsy - v katerem postopku je pa tebi uspelo, pa kar z dvema, jst mam tut dva zato sprašujem. uspelo mi je u 2.postopku z zamrznjenčki. in ja dvojčki Kaj pa si to imela ivf al icsi, jst sm mela icsi. Pri 1. postopku se pa ni prijelo? Aja, iskrene čestitke za
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 13:30:56
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: violet IZVIRNO SPOROČILO: monsy IZVIRNO SPOROČILO: violet Monsy - v katerem postopku je pa tebi uspelo, pa kar z dvema, jst mam tut dva zato sprašujem. uspelo mi je u 2.postopku z zamrznjenčki. in ja dvojčki Kaj pa si to imela ivf al icsi, jst sm mela icsi. Pri 1. postopku se pa ni prijelo? Aja, iskrene čestitke za hvala imela sem ivf. u prvem postopku 16 celic, 1 se je oplodila in so mi jo vstavili, test negativen. Nič zamrznejnčkov. u drugem postopku 8 celic, 5 se jih je oplodilo, 2 so mi vstavili, test negativen. 2 zamrznjenčka. Oba vstavili in sta se oba prijela. danes sem v 10 .tednu
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 13:58:58
|
|
|
|
violet
|
Punce, kdaj pa je prvi pregled - pri 8. tednih ali je mogoče kaj prej? Pa se takoj pri prvem pregledu vidi če sta dvojčka? Vem, da prehitevam, še vem ne kok bo pri meni, pa že naprej vse razmišljam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 14:27:06
|
|
|
|
monsy
|
...jst sm mela prvi pregled pri 6.tednih, ker sem krvavela in sem šla na urgenco. Videt je blo samo eno gestacijsko vrečko in hematom. zato sem krvavela. Pol u 7.tednu je že bilo videt da sta dva kdaj te naročijo na pregled, mislim da ponavadi tam 8 teden nekje, če gre vse po sreči.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 14:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: violet Punce, kdaj pa je prvi pregled - pri 8. tednih ali je mogoče kaj prej? Pa se takoj pri prvem pregledu vidi če sta dvojčka? Vem, da prehitevam, še vem ne kok bo pri meni, pa že naprej vse razmišljam jaz sem imela prvi pregled še v okivru IVF postopka, torej pri 6 t2 dni, že takrat se je videlo, da sta , s tem zadnjim UZ smo zaključili obravnavo v neplodnosti ambulanti in sem se lahko naročila pri svoji G
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.6.2014 16:44:22
|
|
|
|
violet
|
Kakšna je pa razlika v uspešnosti med ivf pa icsi postopkom, al to ni nobene razlike? Neki sem si brala da je pri icsi večja uspešnost (celo od 20 do 40 %).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?