|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki
3.6.2014 10:05:16   
Aljonka
Hvala punce user posted image

Imam obcutek, da bo tale junij prelep, ker bo veliiiik pluskov

Limonca ti si pa spet najbolj pridna kokoska upam da bo tole tud zate zmagovalni krog user posted image
Jaz sem mela tud v prejsnjem 2 zamrznjencka pa ni blo nic, ampak tokrat sploh nimam izbire, ker je moj ze vsem raztrobu da sva noseca user posted image
Srecno vsem user posted image

(odgovor članu pitonka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.6.2014 10:15:18   
limonca*
jona klara, ja, jaz vedno dobro odreagiram, zarodkov pa ni veliko.. Npr. celic sem imela od 5-17, vedno 2 zarodka, edino enkrat pri 14 celicah 4 zarodke in pri 17 celicah 3 zarodke. Ostalo pa po dva.

aljonka, no, potem pa itak ni noben problem, če ste že noseči.. user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.6.2014 10:30:09   
tara.81
jona klara...isto kot vsak dan. Izcedki gori i doli. Še vedno je izcedek sveža kri, vsako jutro samo na toaletnem papirju in danes je to že 5. dan. user posted image user posted image Ravno pišem mail v MB, ker me zdaj že fajn skrbi.

Aljonka lepo grej pikice!!!user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.6.2014 10:39:53   
limonca*
tara, če se ne motim si po ET? Kateri dan? Glej, nima smisla pisat in paničarit.. Lahko je vgnezditvena, lahko se pa pač ni prijelo. Tako pač je. Jaz sem imela že vse - od krvavitve drugi dan po et, pa od 5 dne dalje, do brez krvavitev.. pa nikoli nisem bila noseča.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.6.2014 10:53:28   
tara.81
limonca*, danes sem 8. dan po ETZ. Ja, razumem kaj mi hočeš povedat, sam, ker sem razumela punce, da v ponedeljek dr.-jev ne bom videla bi jih v mailu vprašala še kako naprej, ker imam še 3 pingote in tej izcedki zame niso normalni. Mogoče spontan cikel ni prava izbira zame.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.6.2014 12:30:47   
monsy
tara.81 user posted image user posted image

Držim pesti da je bila vgnezditvena. Upam da nimaš krvavih izcedkov, ker to ni lih dobro pol... user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.6.2014 19:43:09   
cebelica12
pozdravljene punce

včeraj sem imela uradni krvni test in mi je pokazalo 873 bete. me pa nekaj zanima če kakšna punca ve, mene v maternici špika oz me kar malo bolj razteguje, ko grem na vodo je kar bolj mučno.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.6.2014 21:24:09   
NikaAnna
cebelica mene je tudi na zacetku nosecnosti bolelo kot hudic, ce sem za kako minuto dlje drzala, skor v pocepu sem hodla do wcja user posted image pa tudi spikanje je cisto normalno, ker se vse skupaj spreminja. Nic ne skrbi in poskusi cimbolj uzivat. Upam, da ne bo kakih tezkih slabosti, kot so bile pri meni. Pa cestitke za pikico user posted image user posted image user posted image
tara upam, da se dobro iztece! user posted image
jona klara, monsy kako ste punce? limonca in ostale - drzim pesti, da bi vam cimprej uspelo!! user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.6.2014 21:56:52   
cebelica12
NikaAnna, hvala za spodbudne besede in za odgovor.Res sem se ustrašila, saj je očitno da vse tiste ki se in smo se mučile pomislimo na kaj hudega, mislim da je en strah vedno prisoten, tako žal je.upam da imaš prav in da bo ponehalo, je pa zelo lepo in sem vesela a si stojimo ob strani in povemo svoje izkušnje, tako smo vsaj lahko malo bolj mire. user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.6.2014 7:35:51   
nelly208
Cebelica12 čestitam ti za plusek. Lepo je videt, da uspevajo postopki.
Lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.6.2014 8:02:52   
tara.81
Punce, najprej vsem en velik hvala za pestke in lepe želje! user posted image user posted image Zgleda, da res ne bo nič. Včeraj zvečer je bila krvavitev že mal močnejša, ne samo izcedek. Danes se je malo umirilo. BT je nizka, mozoljčke imam, iz dojk ni več izcedka, tako da zdaj čakam. Včeraj sem pol pisala dr. Reljiču in sva zmenjena, da se jutri slišiva, tako da ja. Saj bo, enkrat. user posted image

cebelica12 čestitke še enkrat. Lepo in mirno nosečnost ti želim! user posted image

monsy, kako si pa kaj ti? in tvoji pikici? Ti že delata kaj težav? user posted image

NikaAnna, kaj pa tvoja pikica?

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.6.2014 9:16:43   
Sapphire84
Ciao punce,

Se jaz da se pofockam- danes je 12. Dan po ET, BT se vedno 37, cez dan celo vec, izcedkov nobenih, trebuh se vedno kot baloncek. V petek ponovim test in samo upaaaaam, da je prejsnjic pokazal lazno negativno. Hiperco so mi potrdili tudi na kliniki...user posted image

Vglavnem, se malo zivcne vojne, pa bo user posted image

Kko se drzite ostale, ki cakate na rezultat?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.6.2014 9:25:22   
monsy
tara.81 & nikaannauser posted image

...moja user posted image rasteta,...še 14 dni mamo do nuhalne user posted image ja res gre neverjetno hitro čas,...
trebuščka mi še ni videt, sem bolj napihnjena kot kaj druzga, od teh postopkov in inekcij,...ma bo že user posted image

tara.81a boš šla po zamrznjenčke že naslednji mesec? jst sm full gnjavila, še dobro da ti zdravniki malo pozabijo kdaj si bil nazadnje tam,...pa sem pol hitro izkoristila da sem šla takoj. A ti po 2 vstavijo, kako si imela zdaj?

nikaanna kako kaj tvoja pikica? user posted image

(odgovor članu Sapphire84)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.6.2014 9:52:17   
limonca*
sapphire, če jemlješ estimo oz. kak drug progesteron, je nesmiselno merjenje BT, ker itak kaže napačno.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.6.2014 10:09:14   
violet
Monsy - v katerem postopku je pa tebi uspelo, pa kar z dvema, jst mam tut dva zato sprašujem.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.6.2014 10:27:56   
tara.81
monsy veš, da ne vem kdaj grem po novega user posted image . Po moje se bova to jutri z Reljičem zmenila. ETZ-ja v spontanem ciklu verjetno ne bom imela več, ker imam vedno neke bedne izcedke pred user posted image , ponavadi so rjavi, redko sveža kri kot tokrat. Upam, da me bo dal na Estrofem (čeprav se ga kar bojim, glede na stranske učinke, ki sem jih imela prvič) in na Estimo potem. Mogoče mi uspe še prej imeti AH...vse je odvisno od tega kako julija delajo. Zdaj sem imela 1, za 2 bo po moje kar težka, ker so vsak v svoji slamici, ker so baje tako kvalitetni. Sam kaj, ko moja maternica zgleda, da ni. user posted image

Kako je lepo prebrat, da je vse ok z user posted image . A imaš že kaj težav s kakimi slabostmi? user posted image Kmalu bo že nuhalna, pa čas gre res hitro! user posted image

Sapphire84 kot je napisala limonca*, BT ni merodajna med jemanjem progesteronov, ker ti jo oni "umetno dvignejo". user posted image

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.6.2014 11:58:09   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: violet

Monsy - v katerem postopku je pa tebi uspelo, pa kar z dvema, jst mam tut dva zato sprašujem.

uspelo mi je u 2.postopku z zamrznjenčki. in ja dvojčki user posted image user posted image

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.6.2014 12:02:13   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

monsy veš, da ne vem kdaj grem po novega user posted image . Po moje se bova to jutri z Reljičem zmenila. ETZ-ja v spontanem ciklu verjetno ne bom imela več, ker imam vedno neke bedne izcedke pred user posted image , ponavadi so rjavi, redko sveža kri kot tokrat. Upam, da me bo dal na Estrofem (čeprav se ga kar bojim, glede na stranske učinke, ki sem jih imela prvič) in na Estimo potem. Mogoče mi uspe še prej imeti AH...vse je odvisno od tega kako julija delajo. Zdaj sem imela 1, za 2 bo po moje kar težka, ker so vsak v svoji slamici, ker so baje tako kvalitetni. Sam kaj, ko moja maternica zgleda, da ni. user posted image

Kako je lepo prebrat, da je vse ok z user posted image . A imaš že kaj težav s kakimi slabostmi? user posted image Kmalu bo že nuhalna, pa čas gre res hitro! user posted image

Sapphire84 kot je napisala limonca*, BT ni merodajna med jemanjem progesteronov, ker ti jo oni "umetno dvignejo". user posted image

...jst še vedno jemljem estrofem in estimo, do 12 tedna moram. Nimam pa zaradi estrofema nobenih stranskih učinkov.
Slabosti so že skoraj minile, imela sem jih do 8 tedna nekje, ko sem bruhala in skor nič nisem mogla jest, shujšala 3 kg. No zdej se je vse to popravilo in sem uredu. user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.6.2014 12:11:23   
violet

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

uspelo mi je u 2.postopku z zamrznjenčki. in ja dvojčki user posted image user posted image

Kaj pa si to imela ivf al icsi, jst sm mela icsi. Pri 1. postopku se pa ni prijelo?
Aja, iskrene čestitke za user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.6.2014 13:30:56   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

Kaj pa si to imela ivf al icsi, jst sm mela icsi. Pri 1. postopku se pa ni prijelo?
Aja, iskrene čestitke za user posted image

hvala user posted image imela sem ivf.
u prvem postopku 16 celic, 1 se je oplodila in so mi jo vstavili, test negativen. Nič zamrznejnčkov.
u drugem postopku 8 celic, 5 se jih je oplodilo, 2 so mi vstavili, test negativen. 2 zamrznjenčka. Oba vstavili in sta se oba prijela. danes sem v 10 .tednu user posted image

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.6.2014 13:58:58   
violet
Punce, kdaj pa je prvi pregled - pri 8. tednih ali je mogoče kaj prej? Pa se takoj pri prvem pregledu vidi če sta dvojčka? Vem, da prehitevam, še vem ne kok bo pri meni, pa že naprej vse razmišljam user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.6.2014 14:27:06   
monsy
...jst sm mela prvi pregled pri 6.tednih, ker sem krvavela in sem šla na urgenco. Videt je blo samo eno gestacijsko vrečko in hematom. zato sem krvavela.
Pol u 7.tednu je že bilo videt da sta dva user posted image

kdaj te naročijo na pregled, mislim da ponavadi tam 8 teden nekje, če gre vse po sreči.

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.6.2014 14:35:46   
Anonimen

Punce, kdaj pa je prvi pregled - pri 8. tednih ali je mogoče kaj prej? Pa se takoj pri prvem pregledu vidi če sta dvojčka? Vem, da prehitevam, še vem ne kok bo pri meni, pa že naprej vse razmišljam user posted image

jaz sem imela prvi pregled še v okivru IVF postopka, torej pri 6 t2 dni, že takrat se je videlo, da sta user posted image , s tem zadnjim UZ smo zaključili obravnavo v neplodnosti ambulanti in sem se lahko naročila pri svoji G

(odgovor članu violet)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
4.6.2014 16:44:22   
violet
Kakšna je pa razlika v uspešnosti med ivf pa icsi postopkom, al to ni nobene razlike? Neki sem si brala da je pri icsi večja uspešnost (celo od 20 do 40 %).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.6.2014 19:53:30   
sturla
Hej punce user posted image

Čestitke vsem srečkam user posted image user posted image da bojo mali korenjaki in čudovite princeske user posted image

Tara, upam da ni konec. Točno vem, kako se počutiš user posted image drži se

danes sem šla v leonišče po novo napotnico in z naslednjo user posted image grem po moje user posted image vprašala sem za urnik.. torej:

UKC LJ

delajo do konec julija, avgusta začnejo z adaptacijo prostorov (kaj to pomeni za nas ne vem)

upam,da bo kateri pomagalo user posted image

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?