tashq
|
BLW:se mi zdi zanimivo to...bomo pa verjetno srednjo pot ubrali...torej,enkrat čežanica,drugič jabolko v roko... vreča:hm...N. ni v vreči tako kot v lupinici,ampak je veliko bolj sključena,skoraj kot v trebuhu...noge ima sploh pokrčene,bradico pa tudi na prsih...potem je to narobe? samo res ne vem,kako bi jo lahko drugače dala... N5ra:dobrodošla! bom jaz tudi tako šla v boj s temenci,samo še po glavnik moram skočiti. Shana86:dobrodošla! janaž:bravo za tiramisu!jaz pa nisem pekla že od N dalje pomoje.no,saj ne da sem presežek od kuharice,ampak konec N me je pa res kar nekaj metalo pa sem kar pekla.zdaj pa kar ni časa...če pa je,grem pa jaz raje pospavljat stanovanje ali pa zbežim v trgovino,da imam malo časa še zase... dvigovanje s hrbta:že nekaj časa to dela.Dorotheia,prezgodaj ni,verjetno mu je všeč pokonci in bi se rad vzdignil pa probava.saj uspelo mu ne bo,ker se mora usest z boka.samo bo še nekaj časa trajalo,da naši to ugotovijo... kopanje:v zadnjo sem rekla,da se kopamo vsak dan zaradi rutine.no,zdaj se ne več vsak dan,ampak recimo na 2-3 dni.sem ugotovila,da tudi tako prespi celo noč bp.drugače pa uživa v kopanju;sicer se ne smeji na glas,ampak brca pa krili z rokami pa,tako da imamo mi tudi poplavo vedno.že sanjam o tem,da jo prestavimo v tuš kabino,samo bo pomoje treba še počakati,da bo znala sedeti najprej.do takrat bomo pa še naprej imeli poplavo... sem pa ugotovila,da se ji ritem podere,če ne spi popoldne v svoji postleljici.jo tako zmede,če smo nekje na obisku in se ne naspi,da potem še par dni traja,da spet lepo spi popoldne.ker je čisto druga:če 2 uri v miru odspi,je kot angelček potem popoldne pa sama se zamoti pa vriska od veselja.če pa ne spi dobro,je pa potem celo popoldne na glavo-bi bila najraje vedno v naročju...pa bo ta vikend spet isto,ker gremo na kosilo k babici v nedeljo... dopust:letos ne gremo nikamor,smo dinarčke porabili za stanovanje in avto... bomo šli pa tako za en dan na morje pa en dan verjetno v Čatež,pa še kar nekaj izletov imamo v planu.zdaj čakamo na lepo vreme potem gremo pa v Volčji potok.jeeeej,spet bodo dinozavri! če katera še ni bila,je to super izlet za malčke(tiste,ki že imate otroke) pa preverjeno tudi staršem ni dolgčas. športni del vozička:naj bi se dalo takrat,ko otrok lepo sedi.ker pa je veliko otrok "firbčnih"(nočejo več ležati,se jokajo in dvigujejo...) in/ali že prevelikih za košaro,se pa lahko da že prej,samo ne čisto pokonsi pa medenica mora biti podprta-daš pod kolena zvitek brisače,plenice...--->tako sem prebrala na MON-u pri dr. Tanč.to govorim,če želiš malo dvignit naklon.če pa želiš,da samo leži kot v košari pa lahko že od rojstva. kilogrami:po porodu sem bila na nuli(imam pa še vedno 10+kg viška od prve N),v zadnjo ko sem se tehtala sem imela pa kar 3 kg plusa... pomoje se pozna,kar sem bolj malo vozičkala ene 2 tedna,ker sem imela probleme z vozičkom. sem pa včeraj dobila 2.! nadomestni voziček pa info,da čakajo ogrodje od mojega vozička iz Nemčije...bo še kar nekaj časa za počakat... bom pa spet lahko malo(VELIKO! ) vozičkala.danes nisem mogla dopoldne,smo imeli posvetovalnico,jutri tudi ne bo šlo,imam zobarja,potem pa že lahko!končno! pucanje noska:sem jaz tudi slišala,da naj bi nekaterim kar ven pritekla ta fiziološka.no,nam ne...jo kar dol požre...tako mi uporabljamo kar pumpico...pa smrkelj tudi dol požira pomoje... sicer v nosu ni nič videti,diha,je normalno,samo ko bruhne malo mleka ob kupčku,je zraven še smrkelj... posvetovalnica:zelena luč za GH pri 5. mesecih,pomoje se bomo kar držali.drugače je pa vse ok.tudi pikico je lepo prenesla.je zajokala za nekaj sekund,potem je bilo pa že uredu.je pa potem iz obeh strani jedla,kar se naredi samo včasih zvečer,pa malo težje je zaspala...zdaj jo bom pa počasi zbudila,da spet jeva,potem pa po Pio v vrtec. podatki:5920g in 61 cm. je pa lubi rekel(on je bil zraven ob tehtanju),da je kazalo 6120g pa je teta rekla,da se odšteje 100g zaradi bodija,torej je 5920g. že v zadnjo so jo pa v dolžino verjetno malo narobe zmerili,ker so merili od prstkov ne od pete dalje. no,pa saj se naslednjič to potem poravna.maja imamo še eno cepljenje,julija pa posvetovalnico. papa
|