|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
14.2.2014 19:24:36   
Matti
Se opravičujem za moje neznanje, nisem imela pojma kako je s stop injekcijo. Sem mislila pri normalnem ciklu.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.2.2014 21:27:34   
NikaAnna
daisy tudi jaz sem imela na trenutke zelo mocne krce, pa tudi roko v ogenj bi dala, da bom dobila user posted image , ampak se je potem izkazalo, da je user posted image , tako da ne obupaj! Drzim pesti za +

mojmisi ce je pa tako, pa ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.2.2014 21:49:32   
mojmisi
leta 2013 tri postopke vse po dve pikici plus dva pingota,... novembra zadnji postopek sem se že zmenila, da bom estrofem jedla in šla januarja po pongota mi je kr nekaj govoril naj grem na laparo....in sem šla (decembra) če ne bi šla bi šla letos lahko v še 6postopkov pa ne bi blo nič, ker jajcevod ni bil prehoden in še kaj,...sem že zadnč pisala..tko, da mam svoje postopke in vse skupaj z rešem vred že v malem prstu,.. Jst kr pridem in se tam pred njim pogovarjam ga sploh več ne kličem in ne čakam,...me je mal nadru kaj sem šča na laparo sem mu izvid fliknla na mizo je bil pa odg. ja sejj toj pa super,...

Drugače pa tako ta mesec sem vse skup nekam fliknla (beri rahlo obupala) ne vem še zdej sm nekaj čudno na izi user posted image

No jst še vedno stiskam pestke za soborke user posted image

Vsako mnenje je dobrodošlo user posted image vsaka pa pač pove nazaj svoje,...

Meni je pomagalo STROGO izogibanje forumov morm rečt, da je blo 80% manj stresa pa una tako pa druga tako pa tretja tako,...user posted image sem bla včasih kar zastvojena najprej na mamo letet user posted image

< Sporočilo je popravil mojmisi -- 14.2.2014 21:50:15 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.2.2014 8:04:40   
vesica
Punce kako ste ? monsy kako se ti počutiš ? še malo ane ?
NikaAnna ti kako prenašaš začetek si v redu ?

Jaz nisem imela nobene pregrade zmeraj so mi govorili da je vse v super stanju,da bolj nebi mogla bit saj sem res bila ampak na laparo. so mi odstranili številne zarastlnine in baje da sem imela levi jajcevod citriram dr. "zavitega" v pajčevino . žal mi tega niso in drugače kot laparaskopsko nebi videli so rekli . nič zato meni je bilo važno,da so mi vse uredili .

jaz sem ok, imam rahle bolečine v spodnjem predelu - to so mi rekli,da je normalno ker bi pač telo ob tem času moralo imet user posted image jaz sem se ob malo bolj močni bolečini že ustrašila,pač si kot vsaka želim da bi potekalo vse v redu .
Vem da nebi morala biti več v tej temi ampak vztrajam do prvega UZ in , ker vas rada sproti spremljam,da vidim če je pri kateri že kaj novega.

Navijam za vse borke stare/nove , ne obupati prej ali slej bo sigurno . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 729
15.2.2014 9:45:06   
monsy
vesica še en teden do testa,....tako se mi vlečeeee!!!

Drugače sem pa fajn, bradavice me malo bolijo na dotik, to pa že od ETja,...kakšnih drugih posebnih znakov pa nimam.

Sem pa dobila pošto in me čakata še 2 pingvinčka user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
15.2.2014 18:04:30   
buubica
pozdravljene, sem prišla pogledat, kako vam kaj gre in vidim, da je na temi nov plusek pri mojmisi user posted image user posted image pa vidim, da si res dobro poštimala Reša user posted image

vesica in monsy -vama pa bravo za pingvinčke user posted image . to je vsakem primeru vsaj malo dodatnega olajšanja, kajne?

vidim, da tiste, ki ste šle na laparo, ste imele dobre celice, saj ste pridelale zamrznjenčke, tako da verjamem, da je bil razlog druge in vam je laparo pomagala.
jaz sem se odločila, da grem do svoje G na posvet, probala bom dobit napotnico za laparo. pa verjetno si bom dala vse možne hormone testirat, vključno z AMH, ki kaže na ovarijsko rezervo (čeprav sem vedno dobro reagirala v postopkih). mogoče ugotovim kaj novega. morda probam še z DHEA. a ima morda kakšna izkušnje s tem? naj bi pomagala izboljšati kvaliteto celic in zarodkov pri tistih z nizkim AMH in starejših. jona klara, a si ti delala test na AMH, glede na to, da imaš ponavadi manj celic (če sem si prav zapomnila)? verjamem, da ti je še vedno hudo, ni bil 29.1. ravno najin srečen dan. ti pa ful želim, da prideš še do enega user posted image in najdeš dodatno moč.

kaj pa vem, mislim, da bom vse probala, sicer si ne bi mogla odpustit, da nisem probala vsega, kar je na voljo. priznam, da me je začela misel na to, da nebi nikoli nikoli imela user posted image spravljati naravnost v obup, ampak se probam ne dat. ta teden bom poklicala tudi v mb. glede na to, da je tako dolga čakalna doba (meni pa tiktaka), a morda katera ve, če se da prijavit v čakalno vrsto v mb, do takrat, ko prideš na vrsto v mb pa probat npr. še enkrat nekje drugje (vemo, kje se pride na vrsto v treh mesecih)? ne vem, trenutno razmišljam in kombiniram v glavi vse živo, samo da ostanem borka.

lunca, monsy, daisy, anonimna držim pesti, da ugledate user posted image

nika anna in vesica, nobeden vaju ne podi dol s te teme zato, ker sta user posted image user posted image . prav fajn, da prideta še naokoli in spodbujata ostale, saj tudi jaz ˝uradno˝nisem več za sem pa kar ne morem stran user posted image . čakamo na vajine uz novičke!

aspera, kako si kaj, si že začela športat?user posted image
coala, kako gre pa kaj tebi?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.2.2014 18:55:44   
aspera
buubica, žal ne gre tako, da si v Mb v čakalni vrsti na posvet in do takrat probaš še kje drugje. V Mb zahtevajo, da jim pošlješ napotnico v roku 5 dni, ko ti dajo datum, kar pomeni, da potem ne moreš biti ta čas še nekje drugje, ker ta napotnica potem izniči prvo napotnico. Ne moreš biti na dve napotnici na dveh koncih, če razumeš user posted image .

Jaz sem bila tudi v dilemi kam naj grem, ali naj nadaljujem v Lj, kjer bi imela naslednji postopek že čez 2 ali 3 mesece, ali naj grem v Mb, kjer bom samo za prvi posvet čakala do julija. Ampak potem sem se vseeno odločila za Mb, tudi če bom malo dlje čakala. Grem tja z lepšim in boljšim občutkom user posted image .

Hehe, čakam da se vreme popravi, potem pa začnem športat user posted image . Imava pa zaenkrat že 2 dopusta splanirana in rezervirana do julija, tako da dolgčas nama ne bo user posted image .

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.2.2014 20:58:13   
mojmisi
bubicaa GRE tako sem sama probala user posted image če boš recimo pri dr.Rešu si vzami napotnico za tri mesece in nič več...v Mb pa pošlji napotnico za enkratni pregled (meni je g.napisala obe isti dan) ,.. če ti bo zmankalo napotnice in boš morala po novo in boš ta čas že v mb šla v postopek boš morala pač tolkk časa čakat dokler ti una pri Rešu (3mesečna) ne zapade,... user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.2.2014 7:52:41   
jona klara
BUUBICA- hej, si mislim kako se počutiš, jaz imam enega pa se kot, da sem stara baba nesposobna...ne obupat in vztrajaj, jaz še sedaj vztrajam, pa imam že, ampak želja jača moč in vliva upanje, tudi ko ga že skoraj ni, sploh pa če prideš do dobrih zarodkov ni za obupat, res pa je naša napaka,ko predolgo vztrajamo v enemu centru in kot, da so edini.Jaz če bi šla z temi izkušnjami sedaj v to, da bi še imela postopke, bi zahtevala kakšne preglede, ali pa res takoj v mb, čeprav tudi oni niso vsemogočni, pa vsaj filing je boljši, če ti še kaj naredijo.Eno sem spoznala pred leti v lj, za sabo ima sama tako pravi kakih 20 ali več et, v lj in po porabila postopke, vedno zamrznjenčji, v mb plačaala 1 postopek, pol še 2krat zamrznjenčke in sedaj po 12 letih je 17 tednov noseča, tam so ji našli zlepljenje maternice na 3d uz in nekaj v krvi, v glavnem je uspelo in je rekla, da ji ni žal, da ni obupala. pri zadnjem et jo je reljič vprašal. če zaključijo, ali še nadaljujejo, pa je rekla dejmo še in ji je uspelo.
ampak to je tak midve lahko sva naslednjič noseče ali pa še 20 krat ne, never now.Jaz samo vem, da je želja tako močna, ampak ker enega imamo ne bomo več kot še 1 krst, finančno in hormonsko, če ga ne bi imela bi pa verjetno svoje zdravje dala na kocko čisto, vptrašanje kako je res to s te mi hormoni.No jaz sem imela pri Rešu 4 ampule plus dipherline, prišla do 3 celice in 1 zarodek, ki so rekli, da je dober, ampak jaz resnično dvomim, da 2 dan po punkciji vedo koliko je dober.jaz mislim, da je pri meni nekaj z zarodki, ker sem imela 2 krat imn in mislim, da se prime, le ne vem kaki so zardodki.Imam pa amh o, 52 nizka ovarijska rezerva, to me je Reš poslal v trst, plačaš 50 eur in čez ene 3 tedne najkasnej dobiš po pošti rezultat.Je pa sedaj eni tudi pri 0,15 amh v mb uspelo do zanositve z user posted image user posted image , prej je samo sanjala, da bi imlela več kot 1 celico.joj sem zatežila.Buubica drži se in srečno.Me pa zanima a ti si zadnji v PO prišla šele ob 9 ih v čakalnico ali si že bila prej tam? jaz sem šla prva notri.

nika ana- kako si srečnica moja?uživaj

daisy, mons- kaki so občutki? sedaj teče rizični teden ane?srečno

moja misi- bravo zauser posted image , ti privoščim

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.2.2014 8:59:36   
Sisley
Jutro punce user posted image user posted image Niki, kdaj greš na uz? Držim pestke da je vse ok!

Aspera... evo z Zornom smo rešli, čaka naju ICSI. Je reku da z IUI-jem sva imela itak sam 2% šanse.. jaz ne vem zakaj me je blo potem sploh treba s tem matrat. Me je pa še pregledal, glede na to da sem 1. iui imela stanjšano sluznico.. No zdaj naj bi blo vse TIP TOP.. 10mm in folikel 16.5mm na 12.dan. In je reku jutri, pojutrišnjem bo nastopila ovulacija..
Zdj pa vprašanje PUNCE, jaz ves čas delam ovul teste in mi še ni pokazal plusa v tem ciklusu. Pa je zdaj že tri dni od UZ. A je možno da se jajčece ne more sprostit? Oz. da ko se, da je že prestaro?! Ker tudi ko imaš pozitiven test, naj bi čez 2 dni nikje nastopla ovulacija.. Se pravi sem lahko še daleč... Uff sem zakomplicirala, sam ne vem kako drugače povedat kaj me skrbi?! To, da bo jajčece že full preveliko in prestaro ko se bo sprostilo in kaj bi bilo lahko krivo temu da se ne sprosti??

Lepo nedeljo vam želim user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.2.2014 9:10:55   
mojmisi
mi smo danes spet testkali in je močnejša kot včeraj user posted image sem imela pa včeraj mal rjavega izcedka user posted image jutri grem pa kri dat, da vidmo kaj se dogaja user posted image naj bi blo kr normalno, da je v času ko bi mogla bit m.rjav izcedek...
no ja user posted image bo že... sem že vsega navajena v štirih letih

Je pa nekaj zanimivo pa zdele ne vem a je to slučaj ampak pri stimulaciji z Estrofemom se pingoti nikol niso prjel, sedaj s klomifenom pa user posted image

No jst navijam naprej

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.2.2014 9:12:19   
mojmisi
jona klara meni je v Trbovljah rekel, da če bi še en mesec jedla Estrofem ali pa šla še v en postopek bi mi lahko vse skupaj zleplo skupaj,.... Reš me je pa nahrulu kaj hodm na laparo user posted image sej ne vem a naj se smejim a jokam user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 737
16.2.2014 10:01:44   
aspera
mojmisi, dober trik z napotnicami user posted image . Na tak način se pa najbrž da skombinirat, ja user posted image .

Super, Sisley, samo da se premika user posted image . In kdaj naj bi začela? Res čudno, da so te sploh dali še enkrat na IUI potem, če vejo, da imaš minimalne šanse. Pri nama so samo enkrat probali pa še to bolj zato, da so videli kako se jaz odzivam na terapijo s femaro.

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
16.2.2014 12:12:02   
NikaAnna
hej punce. moj misi si pa res faca, takle trik postudirat z napotnicami user posted image ce gre, pa vse poskusimo, a ne? Ko bi slo, bi jaz vse vas, ki hodite v lj v trenutku dala v mb, da bi videle razliko. Tak kot je rekla jona klara, res niso vsemogocni, ampak ker vsi vemo, da je dosti odvisno tudi od stresa je pa fajn, ce hodis po terapijo nekam, kjer te pricaka nasmeh in pozitivna beseda. Cestitke se enkrat za plusek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
sisley mene so dali v mb na tri IUI, mislim da zato, ker imam pac nepojasnjeno neplodnost in so pac poskusili. Sej IUI je se najmanj invaziven postopek.. po moje raje probajo vse, ker nikoli ne ves. Sedaj pri IVF sem pa pridelala 9 zamrznjenckov in debelo user posted image . user posted image UZ imam 26.2. Drugace pa, kar se ovulacije tice. Jaz sem v vseh 7ih letih naredila kakih 10 ovul. testov in nikoli videla plusa. Ko mi ga je pa v Mb naredila (2 dni pred inseminacijo) pa je bil, tako da jaz tem ovulacijskim ne zaupam glih. Ne sekiraj se prehitro. Velik objem user posted image
jona klara sem cisto ok. Sploh nimam nikakrsnih znakov, da bi bila user posted image , kar me skoraj malo skrbi (razen obcutljivih prsi). Naj bi bila 5t2d - mogoce je prehitro za kake ornk znake user posted image moj mi stalno pravi, naj ne berem vec forumov, ker ima vsaka drugacno nosecnost, ampak jaz kot da sem zasvojena, stalno tle gor visim user posted image user posted image
Sem zelo vesela, da nisi obupala!! Sej sama ves, da neskoncno drzim pesti zate in za vsako, da bi ji uspelo in s takim odnosom so sanse se toliko vecje user posted image user posted image user posted image
buubicaPOGUMNO NAPREJ!! user posted image
vesica kako si? imas kaksne znakce?
monsy se maaaalo user posted image user posted image user posted image user posted image

objem vsem borkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 739
16.2.2014 14:19:27   
vesica
Nikica nimam tudi jaz skoraj nobenih znakov razen hoje lulanja ponoci user posted image moj je ze zacel steti koliko krat vstanem. Se ne dojemam cisto,sa je vse to res .ampak pomoje bom sele po Uz .user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 740
16.2.2014 22:04:31   
Luna28
jaz pa se malo pripravljam na zamrznjencke. Pišete o terapiji z estrofemom, pa klomifenom, pa brez stimulacije.
Se lepo lepo priporočam za kratek "prevod" ;)

Sicer pa sem komaj 4 ali 5 dan po ET (ne vem niti, ali se šteje dan ET ali ne) in komaj čakam, da se dnevi malo bolj hitro obračajo tudi v tej situaciji in ne le brez nje user posted image

Mirno noč vam želim!

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
16.2.2014 23:00:47   
buubica
mojmisi, ful si faca, hvala za nasvet user posted image . ste me čisto prepričale z mb user posted image jaz imam sicer napotnico veljavno do avgusta (so mi jo dali za eno leto), trenutno je pri dr. Rešu. Sem pa pred to napotnico že dobila odobren IVF v LJ in imela že tam napotnico.V LJ potem nisem šla, ker sem medtem zamenjala G, ki me je raje pred IVF dala še na nekaj klomifenskih ciklov in ko ni šlo, napotnico za Reša, medtem, ko je bila tista v LJ še veljavna. Zato sem sklepala, da bi se dalo dobit novo napotnico za mb. Razmišljala sem, da bi šla zdaj po napotnico za mb, k njim na posvet, maja pa še v en poskus pri Rešu. A misliš, da je nujno dobit napotnico najprej za enkraten posvet v mb in potem v avgustu še eno za mb, da me dajo v čakalno vrsto? ali lahko dobim napotnico kar takoj za mb za več mesecev? oprosti, če sem zakomplicirala, ne vem, če sem te prav razumela. bi se kar tvojega nasveta držala, glede na to, da ti je uspelo user posted image aja, pa še napotnico za laparoskopijo bi rabila, uf, me kar malo skrbi, kako me bo G gledala user posted image sem pa tudi brala na internetu, da ponekod tujini delajo starejšim raje več zaporednih stimulacij s klomifenom, ker je manj a več kakovostnih jajčec. zarodke vsakič zamrznejo in čez dva meseca po zadnji stimulaciji naredijo transfer, ko je sluznica boljša. res pa uporabljajo drugačen postopek zamrzovanja od klasičnega, in je bolj uspešen. uspešnost takih postopkov se za starejše poveča na 50-60%. pri nas lahko samo sanjamo, da bi jim kaj takega predlagale. drugače pa držim pesti, da tvoji izcedki niso nič drugega kot malo stare krvi ali pa krvavitev iz materničnega vratu, ki je občutljiv, če jemlješ vagninalno progesteron. zaslužiš, si da tvoja pikica zraste v zdravega user posted image mislim nate user posted image

jona klara, jaz mislim, da sem bila zadnja tisti dan na ET (prišla sem ob 8.45). sem mislila, da si ena izmed tistih dveh pred mano, ker je ena razlagala drugi, da že ima enega otročka. se strinjam, da verjetno spadava pod tiste pri katerih se lahko postopki vlečejo, srčno pa upam, da temu ne bo tako. mene Reš ni dal na testiranje AMH, si bom dala pregledat samoplačniško. baje delajo tudi v mb. če si starejša od 38 in imaš nizek AMH bi lahko probala še z DHEA - ni čudež, baje pa nekaterim pomaga do boljših celic. jaz o tem razmišljam, nekaj stvari sem že naštudirala. če te zanima kaj več, mi lahko pošlješ tudi na zs. iz teh vaših zgodb zgleda, da je laparo skoraj nujna poteza. hvala, ker ste delile z mano in mi dale malo mislit. te pa tudi razumem v tvoji odločitvi, da se nočeš iti tega v neskončnost. želja je seveda velika, a enega otročka že imaš in vsaj ta ti bo dal še veliko veselja, čeprav te sedaj tako zelo boli, da ni šlo. jaz se še vedno vsak dan iz srca zjokam v paniki, da mi nikoli ne bo uspelo imeti niti enega otročka, a moram se je borit naprej, ni druge, čeprav je tako težko. drži se punca, morda te pa user posted image čaka za vogalom. user posted image user posted image

sisley, jaz sem rabila eno leto, da sem ugotovila, kako moram delat ovul. teste, tako da pravilno pokažejo. eno leto sem bila repričana, da sploh ne ovuliram, tudi na klomifenu. probaj testirati med 12h-15h, pred tem pa ne pit kakšni dve uri. prvi jutranji urin za ovul. teste ponavadi ni ok.

nika anna in vesica - joj, zdaj sem še jaz vznemirjena zaradi vajinih simptomov in uz user posted image

aspera, mene je danes tako mikalo, da bi šla user posted image pa nisem imela časa. super za dva rezervirana dopusta, to pa je pravo razvajanje user posted image

ostalim trepetalkam pa pošiljam velik user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 742
16.2.2014 23:16:31   
buubica
aja, še to sisley. meni se ne zdi tako nenavadno, da še nebi ovulirala. jaz sem na enem uz (klomifenski cikel) tudi imela folikel 17mm, pa sem bila čez 3 dni še na enem uz, takrat je bil 22mm. ovulirala sem pa tisti dan zvečer ali ponoči. tako, da naj te ne skrbi preveč. edino ne razumem, a ti niso dali stop injekcije po kateri prideš čez cca. 36 ur na punkcijo oz. zakaj moraš ovulirat, če naj bi ti delali ICSI? oprosti, če sem narobe razumela.

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.2.2014 8:10:52   
Aleda
No da se javim... nisem imela volje za pisat in za nekaj časa vas kar zapuščam. 10. dan sem naredila test in je pokazal sam eno črtico, čez dva dni pa že malo izcedka, sedaj se mi pa kar ornk uliva. Sem pa prepričana da se je že nekaj dogajalo, nekaj dni po et ju sem dobila take težke in polne prsi, špikanje pa le občasno nič posebnega... kot prvič ko sem zanosila. Mah sem zamorjena... ne vem jezi me tudi to ker tudi meni dr ne naredi nobene dodatne preiskave, samo prvič mi je naredil uz in rekel da je vse ok da imam čisto majhno pregrado ki nebi smela bit problem, ker so ugotovil da ima moj slabo seme mene itak niso več gledali. Nazadnje ko sem ga prašala kaj misli zakaj tako slabo reagiram je rekel da sploh nima pojma zakaj !? Sicer je res da sem enkrat že zanosila ampak od takrat 3x nič, no enkrat abrazija, pa zdajle je tudi šlo samo naprej, enkrat pa se sploh ni prijelo. Razmišljam da bi šla do moje G da me malo pregleda in da kakšen nasvet.

Vsem vam želim veliko sreče v postopkihuser posted image , tiste ki ste zagleda ali boste zagledale user posted image pa lepo nosečnost.

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 744
17.2.2014 8:33:19   
jona klara
aleda-user posted image user posted image vem kako se počutiš.Ti že enega imaš ane? a tisti je ratal v prvo? no si zelo podoben primer kot jaz, prvi ivf 2010 imamo otročka, sedaj sem pa vse 4 pokurila -3 v lj, 1 reš pa ni uspelo, vedno mal celic oz. 2011 sem imela 10 celic, pol čez 3 mesece 1 ni bilo et, pol 1x 2 pa nazadnje 3 po 4 amp menopurja, kolikor se spomnem ti tudi slabo reagiraš na zdravila oz. imaš malo celic.Pojdi na AMH preiskavo in fsh hormona.Ne vem meni ko mi je v prvo ratalo sem si mislila, da ne bo nekih hudih težav za drugega, sedaj se pa nikakor s tem ne morem sprijazniti, vmes je še bila IMN, nič mi ni jasno zakaj se pa v obmp ne prime? sicer do sedaj 3x noseča, pač samo enkrat uspešno.Ni mi jasno več nič....sem pa slišala, da je za drugega lahko težje kot prvega, sploh, če je bil težek porod pusti posledice, moj je zagotovo bil.a ne da tudi za drugega lahko človek hudo trpi in si želi in se ne da odmisliti?kake th pa si imela? držim pesti, da se ti bo v zadnjem uresničilo, mogoče pa res kaj zamenjaj, meni je žal, da nisem že prej...ko malo berem v tujini, smo mi res amaterji, ampak za tja rabiš denar, čas...

nika ana, vesica- naj trebuh rasteuser posted image user posted image

buubica- jaz sem imela 2krat laparo po imn, pa mi niso nič ugotovili, pravijo pa po drugi strani čimmanj operacij, večja možnost ivf, čpri vsaki ti nekaj poškodujejo.Meni je rekel Tomaževič v lj, ker sem imela dvakrat odstranitev jajcevodov, da so mi verjetno jajčnik uničili pri op za to je pri teh letih mal celic, ker jaz sem pri 33 že imala 1 celico,pa druga vse ok vsaj tako pravijo, res ne veš kaj nareditti v kaj verjeti, nekaj preiskav je ok, preveč pa šariti spet ni dobro po moje.dobro opravi in razmisli.A SI REŠA KLICALA IN MU JAVILA?jaz nisem še nič

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 745
17.2.2014 8:37:48   
jona klara
aleda- še to glede zankov sem jaz zadnjo noč čutila polne prsi, prav kot, da se mi neka tekočina preliva, malo peče, zjutraj me je zadnje dni peklo v ustih, kaj spahovalo- jaz sem bila zadnjo noč ziher to je to, ob 5 ih zjutri pa če kri...vpa isto lani, ko sem imela 3 dan et 9 cel zarodek, full so ga hvalili, pred tem imn, vsi sigurni, da pri nas vgnezditev ni problem,l e da je celica dobra.No znaki spet šćipanja ne, pa isto full napihnjenost, malo kot pred m, super nek občutek pa spet nič...ti zanki itak brezveze, ker vse je od hormonov.Letos me zadnjo noč ko se je vlilo drugi dan nisem čutila v maternici nič, kot pred M, tako, da vse brezveze

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 746
17.2.2014 10:56:56   
aspera
Aleda, žal mi je user posted image user posted image . Najbrž ti je vse padlo dol in najbolje, da si sedaj vzameš malo časa zase, da tole preboliš, potem boš pa mogoče pripravljena za nov boj. Verjetno pa res ne bi škodila še kakšna preiskava prej pri tebi, tako da naslednjič jim to kar predlagaj.

buubica, jaz glede napotnic samo to vem, kar mi je moja ginekologinja povedala. Če imaš že nekje veljavno napotnico in če ti ona potem napiše drugo, ta druga izniči prvo in prva ne velja več. Najbrž se pa da malo pokompenzirati s tem, da jo imaš na enem mestu samo za krajši čas in na drugem samo za enkraten pregled user posted image . Tako, da si nekje drugje že v čakalni vrsti za naslednji postopek, pa ne verjamem, da se da, ker če ne bi vse to počele user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 747
17.2.2014 14:14:05   
monsy
aleda user posted image user posted image

jaz sem danes 9.dan po ET. Zjutraj sem enih 15 minut imela full močne krče (naj povem da jih pred M nikoli sploh nimam) ki so se pol končali,....spodaj še vedno belina. Upam da ni še konc vsega.
Zakaj krči, a se je kiri že podobno zgodilo kdaj? user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 748
17.2.2014 14:56:32   
NikaAnna
monsy jaz sem imela ful mocne krce in sem bila prepricana da bo M. Jaz mislim, da je to znak, da se spodaj nekaj dogaja (mogoce se maternica veca in daje prostor pikici? user posted image ) Kr pogumno naprej, dokler je belina, je vse ok user posted image user posted image user posted image
aleda zal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 749
17.2.2014 15:16:18   
vesica
monsy tudi jaz sem eno noč imela tako močne krče,da sem si že rekla da je konec vsega -ampak potem kot je rekla Nikica je bila user posted image tako,da kar pogumno naprej mogoče je to to , držim močno pesti . user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?