|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
19.2.2014 16:23:12   
jona klara
monsy-žal mi je, vem kako ti je hudo.....drži se in pogumno naprej.Kateri postopek pa je bil to tvoj? zjoči se, saj vem kako jeuser posted image user posted image user posted image

daisy- upam, da še ni konec, še mal upanja....a tebi je reš rekle, da veliko hormonov lahko ravno kontra učinek? da bi bilo spontan bolje?ker jaz sedaj razmišljam o spontanem.tvoj amh je pa res lep...mogoče pa da ti še kaj maternico pregledajo, seveda, če ne bo uspelo, še je upanje....drži se,koliko pa je spontan pri rešu? v mb 17oo prbl.res veliko, statistične možnosti so 10 procentov

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.2.2014 16:24:08   
NikaAnna
jona klarasmuglajo in to zelo user posted image hvala bogu, da je se bilo preko zzzs, ce ne... js bi se kr kregat sla dol user posted image mislim da jih je malo srecnezev, ki si danes lahko privoscijo ne pregledat racun in vedet kaj placujejo.
A si ze dobila datum za Mb? user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.2.2014 16:29:05   
jona klara
nikica. kako si? nimam še datuma, mi pa gre skoz na jok, sploh ne morem nikogar poslušati da mi govorijo o dojenčkih, še mal pa se bom izolirala od takih, ni glih dober ane

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.2.2014 17:11:19   
aspera
Joj no, monsy, ful mi je žal, da ni uspelo user posted image user posted image user posted image .

daisy B, zate pa še stiskam pesti, da še ni vsega konec user posted image .

Mene na momente tako jezi vse skupaj, da se moramo nekatere takole matrat in vedno znova razočaranja prenašat user posted image .

jona klara, jaz bi pa na tvojem mestu vseeno riskirala malo več denarja in šla še v Mb probat. Se mi zdi, da se za take malo bolj komplicirane primere še posebej potrudijo. Ne bit žalostna user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.2.2014 19:12:06   
daisy B
jona klaraja, Reš mi je rekel, da je možno, da pri meni ne pride do vgnezditve oz. da se zarodek preneha razvijat zaradi velike doze hormonov in mi ravno zaradi tega predlagal spontani postopek. Če pride do punkcije, je postopek 1.100 € v Postojni. Kar se tiče pregledov sem imela laparoskopijo v LJ, histeroskopijo v MB, sedaj pa zaradi vseh hormonskih zdravljenj imam po maternici več manjših miomov, ki pa naj ne bi vplivali na vgnezditev, pa tudi večkrat "packajo" tam notri, manjše so možnosti za zanositev. MB je najdražji center v Slo, je pa kar se odnosov tiče tudi najboljši, tako da je treba dati na vago € proti prijaznosti, saj strokovni so tako ali pa tako povsod.

Neposredna povezava do sporočila: 780
19.2.2014 20:19:04   
buubica
EmaS, čestitke, takšni posti nam vlivajo upanje, da morda pa včasih res lahko lepo preseneti, ko že obupamo.

Anonimna, bravo za črtico, držim pesti, da bo v soboto še bolj močna user posted image

druga anonimna, spraševala si glede UZ. jaz sem prvega delala ali 7. ali 8. dan.

ne najdem več, katera je spraševala glede puregona in gonala. po moje ni pravila, kateri je boljši, verjetno odvisno od primera do primera.

sisley, pogumno in srečno v tem ciklusu user posted image user posted image

daisy, ne še obupat, čeprav točno vem, kako te podre, če ˝prehitro˝delaš test in dobiš minus. drži se user posted image

aleda in monsy, joj mi je hudo za vaju user posted image user posted image . tudi aspera in jonaklara , kar bodite jezne na ves svet. tiste, ki se res tako zelo matramo in vedno znova okušamo razočaranje, nam potrpljenje do drugih včasih usahne. ampak, saj imamo pravico. nihče, ki ne gre čez takšna mučenja ne more razumeti, žal. jaz sem po naravi zelo družabna, vendar priznam, da se vedno bolj izoliram od ostalih, tako pač pride. ves čas razmišljamo, kaj bi še lahko probale in od vse te kombinatorike smo že čisto zmešane. jutri bom poskusila iti k svoji G samoplačniško na posvet in napotnico za laparo, drugače bi me naročili šele konec maja. to je malo absurdno, a še katera toliko časa čaka pri svoji G? kakorkoli, verjetno moramo zbrati toliko moči in se posvetiti še malo same sebi in si zapolniti dneve še s čim kar nas vsaj približbo spravi v boljšo voljo. pošiljam vam user posted image user posted image v teh sivih dnevih. hvala bogu imamo vsaj tukaj druga drugo, da se vzpodbujamo, ko je kakšna čisto na tleh. user posted image

mojmisi user posted image user posted image user posted image za beto! izgleda, da si res navdušena nad trbovljami. kdo pa je bil tvoj zdravnik tam? mene že vse od konca M ves čas nekaj cuka in vleče v spodnjem delu trebuha, ne vem, kaj bi bilo to. po moje bo res najbolje, da se dam pregledat, glede na to da se mi je to že prej dogajalo.

želim vam mirno noč user posted image

< Sporočilo je popravil buubica -- 19.2.2014 20:27:26 >

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 781
20.2.2014 7:20:10   
daisy B
CB je pokazal tisti puser posted image minus user posted image

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
20.2.2014 8:01:33   
coala
Jona Klara....Maribor....tam naredijo ambulantno histeroskopijo(spraskajo endometrij)da se zarodek laže vgnezdi meni je zato uspelo.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 783
20.2.2014 9:14:19   
buubica
daisy user posted image žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 784
20.2.2014 9:46:57   
latka
Meni je tudi v MB uspelo po tem praskanju endometrija, prej pa 4 leta nič oz. ena IMN s eskimčkom(urgentna laparoskopija, odstranitev levega jajcevoda, desnega pa so zašili, ker je bil poškodovan in da se ne bi ponovila IMN),6 ET, vedno celic nad 10, ET na 5. dan, vedno po 4-5 eskimčki, le vgnezdili se niso. Pa mi je G v MB pred naslednjim postopkom predlagala še to opcijo s praskanjem in je uspelo, vgnezdila sta se oba zarodka, ki bosta čez teden dni že stara 3. mesece!user posted image Nosečnost z dvojčki je potekala brez težav(ogromen trebuhuser posted image ), rodila sta se samo 2 tedna pred rokom, oba po 3kg težka in 49cm dolga. Zredila sem se pa samo 14kg(vse sta mi pojedlauser posted image ).

Punce vztrajajte, če je treba, menjajte center, zahtevajte preiskave, sprašujte, skratka težite G, ker se vam splača!
Jaz sem kljub dolgi čakalni v MB bila zelo zadovoljna in ne bi menjala centra za nič. So res vsi super!

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 785
20.2.2014 10:06:25   
coala
latka čestitke za dvojčke,se strinjam s tabo se splača počakat za v MB,meni je samo žal da nisem že prej šla tja ne pa da sem čakala do zadnjega.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
20.2.2014 10:38:41   
jona klara
daisy b- user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, res.Vem kako ti je, po tolikih postopkih, grozno.Zjoči se in nadaljuj pot, mogoče pa res na spontanga ko bo čas za to, sedaj pa mora žalost odplakniti.......vem kako to traja, drži se.user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
20.2.2014 10:42:20   
jona klara
latka- čestitke, saj sem te občasno spremljala.Lani sva obe štartale marca oz aprila, res ti čestitke za dvojno srečo, oz, sedaj že trojnouser posted image user posted image user posted image a mi lahko malo več poveš o te histero amb. kako poteka, kake so bolečine koliko časa traja, zakaj naj bi bila uspešna, ker jat sem brez jajcevodov, gleme maternice se pa ne ve če je kaj do sedaj po laparo niso nič rekli, lahko pa da je kaj od carskega reza ostalo zarastlin.no to bo naš res zadnji za vedno pskus, če še bo, pač mb.uživaj s sončkoma, kaj ata punčke fantek? bravo za tako lepo nosečnost in donošenost

Neposredna povezava do sporočila: 788
20.2.2014 17:03:54   
Luna28
8.dan po transferju, ki je bil na 5. dan in 15 dni po stopki, sem zjutraj naredila test, ki je pokazal +.
Prej sem šla po recept za Estimo, srečala in omenila to G - itak me je malo nadrl, da test se dela na 14 dan in da je vse drugo prej brez veze.
Pred leti mi je nekoč iz + res ratal -, tako, da sem pripravljena na vse, tudi že na zamrznjenčke.....

Neposredna povezava do sporočila: 789
20.2.2014 17:29:55   
binyyy
Hei punce, spet se malo javljam user posted image . Upam, da je danes zadnja injekcija, imam 4zeli lepe folikle, jutri bo stopka :) user posted image drzim pesti za vse vas, da bojo cimprej user posted image .

Je katera tu, ki je rumena 7 in je v postopku z mano? user posted image

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 790
21.2.2014 10:54:06   
Sisley
daisy, žal mi je user posted image

Latka čestitke za dvojno srečo in tako super nosečnost! user posted image

Jaz sem pa dobila pošto iz LJ, da imava v torek konzilij.. Kaj se dogovarjaš tam? Vem pa da morava oba prit..

Me pa še nekaj zanima, če imam v torek konzilij, kaj to pomeni kdaj bi lahko začel s postopkom, že z naslednjo menstruacijo (to pričakujem v začetku marca)? Imava pa že vse papirje uštimane, tko da vsaj to se ne bo vleklo user posted image
Aspera, vem da si mi ti omenila, da se prvo počaka eno menstruacijo, se gre takrat po zdravila in nato se začne z drugo menstruacijo, če sem prav razumela???!

Čakamo na naš +

(odgovor članu binyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 791
21.2.2014 11:06:35   
Anonimen
daisy B žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede ambulantne histeroskopije...tudi meni so popraskali endometrij preden sem šla v 4.postopek. A pri meni takrat kljub temu posegu ni uspelo. Mene osebno poseg ni bolel. Skupaj s pogovorom in posegom traja vse skupaj med 15 in 20 min. Občutek pa sem imela takšen, kot da me je tiščalo na blato. Resnično močan pritisk čutiš, a bolelo me ni. To je pač odvisno od praga bolečine posameznika. Jaz imam zelo visokega.

Moram pa še povedati, da je črtica vsaki dan bolj močna, z njo pa tudi slabosti, ampak bom čisto vse potrpela. Jutri bova še skupaj z možem naredila CB. Potem pa v torek krvni test.

Lep dan vam želim,

A user posted image

(odgovor članu Sisley)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
21.2.2014 11:08:43   
latka
jona klara, ta amb. histeo. je kot ginek. pregled, le da ti gredo s kamero not in ti vse lepo pregledajo, če so kje kake manjše zarastline, ti jih z majhnimi škarjicami takoj režejo, kar zna biti malce boleče oz. neprijetno in prav tako tole praskanje delajo na tak način. Trajan nekje 15min, potem pa greš domov in tisti dan imaš pač take bolečine kot pri M in lahko malce krvaviš, toda naslednji dan je že bolje.

Jaz sem prvič tudi rodila s carskim(takrat zanosila naravno) in je tale neplodnost lahko bila tudi posledica tega, pa še čisto zamašeni jajcevodi, pri možu premalo semenčic. V postopkih sem vedno super reagirala, s ICSI postopki sva imela vedno 4-5 zarodkov na 5.dan, torej vse super, le vgnezditve ni bilo, pa mi je Reljič 3 tedne pred pričetkom špikanja popraskal maternico in glej res je pomagalo, dvojno.

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 793
21.2.2014 12:27:02   
latka
Imamo pa punčko in fantka, torej parček, starejši pa je tudi fantek(big brother).user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
21.2.2014 12:31:56   
tejcy01
Sisley ko boš dobila marca user posted image se boš naročila in potem pri naslednji user posted image začneš s postopkom user posted image
kakšen postopek pa imaš? user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 21.2.2014 12:33:06 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
21.2.2014 12:35:53   
jona klara
LATKA- HVALA TI ZA INFO, pa res čestitke.J pri meni oa so vedno et 3 dan razen v prvih dveh poskusih ker pridem do kakih 2 celic, res ne vem kaj je pri meni ali vgnezditev ali zarodki, čeprav pri 2 celicah čudno, da 1 ne bi bila dobra

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 796
21.2.2014 12:39:51   
Sisley
tejcy aha no potem sem si zamislila prav kako naj bi to šlo, torej bova potemtakem šla aprila v boje! Imam pa kratki protokol, IVF/ICSI. Sam še ne vem, ali gonal ali puregon... To dvoje je omenjal.

Čakamo na naš +

Neposredna povezava do sporočila: 797
21.2.2014 12:44:35   
tejcy01
Sisley ja prou si si zamislila user posted image
kerga gin.pa imaš?sej si v Lj. ane user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 798
21.2.2014 12:50:23   
Sisley
Imava dr. Zorna. On je ubistvu vzel mojega takrat pod okrilje in tako sem potem še jaz pri njemu pristala.. Mi ni ravno najbolj pri srcu tale Zorn, sam sej k sreči ga ne vidim ravno pogosto user posted image A tudi ti si v LJ?

Čakamo na naš +

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 799
21.2.2014 12:53:51   
tejcy01
Sisley user posted image user posted image tudi jst imam dr.Zorna na žalost ja user posted image sem se odločila da imam še ta 2 postopek pri njemu potem pa menjam gin. in kliniko če tokrat ne uspe...ampak upam da mi nebo treba menjat in da mi tokrat uspe in bom user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 21.2.2014 12:54:23 >

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?