buubica
|
EmaS, čestitke, takšni posti nam vlivajo upanje, da morda pa včasih res lahko lepo preseneti, ko že obupamo. Anonimna, bravo za črtico, držim pesti, da bo v soboto še bolj močna druga anonimna, spraševala si glede UZ. jaz sem prvega delala ali 7. ali 8. dan. ne najdem več, katera je spraševala glede puregona in gonala. po moje ni pravila, kateri je boljši, verjetno odvisno od primera do primera. sisley, pogumno in srečno v tem ciklusu daisy, ne še obupat, čeprav točno vem, kako te podre, če ˝prehitro˝delaš test in dobiš minus. drži se aleda in monsy, joj mi je hudo za vaju . tudi aspera in jonaklara , kar bodite jezne na ves svet. tiste, ki se res tako zelo matramo in vedno znova okušamo razočaranje, nam potrpljenje do drugih včasih usahne. ampak, saj imamo pravico. nihče, ki ne gre čez takšna mučenja ne more razumeti, žal. jaz sem po naravi zelo družabna, vendar priznam, da se vedno bolj izoliram od ostalih, tako pač pride. ves čas razmišljamo, kaj bi še lahko probale in od vse te kombinatorike smo že čisto zmešane. jutri bom poskusila iti k svoji G samoplačniško na posvet in napotnico za laparo, drugače bi me naročili šele konec maja. to je malo absurdno, a še katera toliko časa čaka pri svoji G? kakorkoli, verjetno moramo zbrati toliko moči in se posvetiti še malo same sebi in si zapolniti dneve še s čim kar nas vsaj približbo spravi v boljšo voljo. pošiljam vam v teh sivih dnevih. hvala bogu imamo vsaj tukaj druga drugo, da se vzpodbujamo, ko je kakšna čisto na tleh. mojmisi za beto! izgleda, da si res navdušena nad trbovljami. kdo pa je bil tvoj zdravnik tam? mene že vse od konca M ves čas nekaj cuka in vleče v spodnjem delu trebuha, ne vem, kaj bi bilo to. po moje bo res najbolje, da se dam pregledat, glede na to da se mi je to že prej dogajalo. želim vam mirno noč
< Sporočilo je popravil buubica -- 19.2.2014 20:27:26 >
|