|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
13.2.2014 11:57:14   
Anonimen
Drage punce moje!

Sporočam vam da od včeraj grejem 2 pikici, ki sta že 2. preživeli odmrznitev user posted image . Sedaj imam tudi potrjeno, da je na materničnem vratu ranica in zato ti izcedki. Tako da sedaj upam na najbolje.

NikaAnna user posted image za tako lepo beto in upam da bo na 1. pregledu vse kot mora biti.

Vse ostale, ki je karkoli narobe, nekaj vam povem. Poizkušajte še v tako slabi stvari najdit neko dobro. Meni je to vedno pomagalo, da se je razmišljanje obrnilo. Sicer ti 2 pikici danes nebi bili pri meni.

A user posted image

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
13.2.2014 12:46:03   
vesica
prvo čestiteke NikaAnna za lep rezultatek itak da bo useplo lepo pozitivno naprej , čuvaj se . user posted image user posted image

Nama je tudi uspelo upam na najbolje čeprav beto sem imela samo 490 ampak upam da je dovolj sem srečna presrečna - sem vprašala ali je to dobro ali je slabo je rekel da vse kar je nad 100 štejejo pod v redu . tako da kaj naj rečem upam da bo vse ok in da nam uspe prti do samega konca . Priporočal mi je mirovanje do prvega Uz ampak jaz se počutim čisto cool tako da bomo videli .

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.2.2014 13:14:17   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: vesica

prvo čestiteke NikaAnna za lep rezultatek itak da bo useplo lepo pozitivno naprej , čuvaj se . user posted image user posted image

Nama je tudi uspelo upam na najbolje čeprav beto sem imela samo 490 ampak upam da je dovolj sem srečna presrečna - sem vprašala ali je to dobro ali je slabo je rekel da vse kar je nad 100 štejejo pod v redu . tako da kaj naj rečem upam da bo vse ok in da nam uspe prti do samega konca . Priporočal mi je mirovanje do prvega Uz ampak jaz se počutim čisto cool tako da bomo videli .

Čestitke user posted image ...no sej smo vedeli da je to to user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.2.2014 13:19:19   
Luna28
Punce, a je res potrebno mirovanje po ET? Ker če je, potem sem jaz včeraj že vse "zapravila". Če pa ni, vam bom povedala drugi teden user posted image
Jaz sem bila včeraj sama na transferju, kot že pred leti in sem imela kar nekaj težav zaradi tega....A domov so me vseeno poslali z enim user posted image  in ni rabilo možu, da pride osebno tja.
Mi je rekel embriolog, kaj, če pa hoče mož 2 user posted image ? Sem odgovorila, da lahko on hoče in zahteva 2, obveljala bo pa moja! In končno se je nasmejal in rekel, da pred leti je on res mislil, da bo "vse po njegovo", zdaj pa v to verjame vedno manj user posted image
Kdaj se lahko naredi 1. kolikor toliko realen test? Pa ne mi napisat, da čez 13 dni ;)

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.2.2014 13:50:31   
monsy
Luna28

jst sem imela transfer u soboto zjutraj, tako da sem "počivala" tisti dan in celo nedeljo,....u ponedeljek pa lepo delat šla. user posted image

Ok ne čez 13 dni, lahko pa čez 12 user posted image

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.2.2014 14:40:38   
NikaAnna
vesicaaaaa bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke!! Kok fajn!! Zdej pa na easy. Kdaj imas pa prvi UZ?

luna se cisto strinjam z monsy, cez kakih 11, 12 dni bo rezultat ziher, vse kar bo prej, bos morala ponovit, ne glede na rezultat. Zdrzi cim dlje, pa naj bo debel +. srecno user posted image user posted image user posted image aja, pa jaz sem pocivala dva dni po ETju, torej dva dni pretezno v postli user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.2.2014 15:35:26   
aspera
vesica, tudi tebi čestitke user posted image user posted image in zdravo nosečnost ti želim user posted image .

Meni so drugače v Lj rekli, da se lahko po ET-ju čisto normalno obnašam, da ni treba, da počivam. Edino kakšen maraton ali planinarjenje so mi odsvetovali user posted image .

Anonimna, tudi zate stiskam pesti user posted image user posted image .

ančiča, kakšno je pa sedaj pri tebi stanje? Ali čakaš na nov postopek? Ne sledim vsem, ker nas je preveč user posted image .

jona klara, a potem greš sedaj naprej samoplačniško v Mb? Če ja, upam, da prideš kmalu na vrsto. Mogoče nama pa MB prinese user posted image user posted image .

Sisley, a kaj zahajaš na to temo? Danes si imela posvet v Lj, kajne? Kako ste se zdaj zmenili, kako naprej?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.2.2014 20:25:15   
mojmisi
evo še mene user posted image sicer se do s starega nicka nikakor ne morem prijavit sem si novega naredila, sej nisem bla kej preveč aktivna sem se priznam izogibala forumov...

No po 4ih letih in tretjem ivf-ju od 7.2 grejem še dva pingvinčka user posted image sva pa pri dr.Rešu,...in ker mi ni dalo miru sem šla včeraj na hcg vrednost e bila 6 danes 6i dan po transferju pa 22 user posted image tko, da sem vsaj mal pomirjena do pon.

Jona klara tebe se spomnim ostalih pa mislim, da ne

Uglavnem navijam za vsako user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.2.2014 20:32:20   
mojmisi
luna28 mislim, da je realno krvni 5i in 6i dan,....ampak to je moje mnene,... odvisno tud kdaj je bla stopka in koliko jo je bilo ;)))

Druagače pa drage moje jst sem bla novembra v tretjem ivf-ju in sva se z mojim zmenila, da če ne rata grem sama od sebe na laparo....in tudi šla...tam pa me je skoraj kap,...če ne bi šla bi šla lahko še na 5umetnih pa ne bi blo nič. Mi je pa zdravnik kateri me je op.svetoval po svoje in sedaj pri zamrznjenčkih sva poslušala unega zdravnika pa sem Rešu samo omenla, če bi lahko namesto Estrofema imela cikel z klomifenom in stopko pa se je strinjal,...ko sva bla pa marca z estrofemom se je pa po dveh dneh po transferju kri ulila,...tko, da se men zdi, da je fajn svoje telo spoznat,..očitno uspešno....

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.2.2014 20:34:42   
mojmisi
Pa še nekaj morm povedat mogoče kateri pomembno,...zzzs sem klicala dva meseca in na koncu vse zvedla,.. Če je prvi otrok spočet naravno je pri drugem 6postoškov na zavarovalnico,...ko sem pri Rešu spraševala je rekel 4 ,...mogoče bo kateri prav prišlo ;))

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.2.2014 21:53:53   
jona klara
moj misi- te lahko vprašam kateri nick si imela par let nazaj?pa srečno in uspešno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.2.2014 7:12:00   
mojmisi
jona mojsonci mislim, da je bil ;)) morm preverit,..na mami pa busi.gaja ;) nč jst grem zdele do zdravnice, če mi bo hotla dat v pon.krvnega, drugače ga bom pa sama plačala,...sem pa že celo študijo v teh štirih letih nardila in sem pršla do tega (pri meni), da če 5dni po etju ni krvni vsaj nekaj potem ni nič....ampak to je pri meni vsako telo je drugačno in se na to ni za zanašat

Srečno vsem

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.2.2014 7:19:43   
mojmisi
bubicaa user posted image samo nekaj za tolažbo, meni je Reš rekel boga in svašta tud top, da sem za en kur** in ne vem kaj še vse,...in dokler nisem stvar vzela v svoje roke bi bilo več škode kot koristi,...januarja k sem ga klicala za zamrznenčke sem mu povedala, da sem bila na op in mi je tam zdravnik rekel, da NE estrofema, jst sem začela klomifen jest in sem se lepo 12i dan naslikala kar pri Rešu, sploh ni vprašal kaj delam tam, sem samo rekla, uz za pingvinčka on pa no pol pa gremo....a ste jedla estrofem? Ne nisem, sem klomifen....pa ni nč komentiral še not je padu mi je dal stopko in akcija,...če ne bi šla sama na laparo bi bla cela štala,....so mi tri diagnoze postavli,..pco, endometriozo k je bla povsod in zamašen jajcevod....a tem, da mi on laparo sploh omenu ni,...sem šla pač po mariborskem principu sama,...

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.2.2014 8:14:56   
buubica
mojmisi, dobrodošla nazaj! hvala za tvoje besede. vzpodbudno je slišat, da si vzela stvari v svoje roke in da greješ dva pingvinčka. držim pesti, da sta se prijela in da bosta lepo rastla user posted image . no, bistvu je tudi meni Reš ene parkrat skoraj dobesedno rekel, da sem za en k..user posted image sem pa tudi sama sumila, da bi lahko imela endometriozo (glede na simptome), celo zamenjala ginekologinjo, ki naj bi bila strokovnjakinja za to. malo me je pretipala, rekla, da je ne zgleda da bi bila in da me nebi preveč mučila z operacijami pri mojih letih (pa sem jih imela 35) user posted image in naj raje pohitim z ivf, če ne gre ne naravano ne s tableti. na hsg je bilo vse ok. te lahko vprašam, kje so ti delali laparaskopijo, koliko je čakalna doba in okrevanje ter koliko stane? če ne želiš javno, mi lahko pošlješ tudi zs. zelo zelo bi ti bila hvaležna za to, ker čutim, da bi mogla to narediti, ne vem, nekaj mi pravi...

jona klara in aspera vidim, da sta aktivni na drugi temi in slišati sta precej optiimistično. ful lepo, vesela sem, da imata spet voljo. jaz se še pobiram, kar ne pridem k sebi, tokrat me je pa res čisto dotolklo. jonaklara, ne vem kaj je vzrok, zaenkrat je neznan. držita se, vaju berem user posted image

Lunca tudi tebi srečno, mislim, da krvni 12 dni po punkciji bi moral dati že kakšen odgovor.

nika anna in vesica, kako sta februarski srečnici? user posted image

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.2.2014 8:29:39   
jona klara
buubica- da ne boš mislila, da ni mene dotolklo do konca, vsaki dan jočem in se sprašujem, če res kdaj sploh še bo.sedaj čakam na datum v mb pri Dr. Reljiču za posvet in to je čisto odloeno zadnjič za vedno, moj ma dost, pa glede zdravja in hormonov sva se pogovarjala, da ni več to do nedogled za delati..verjetno pa bova šla v spontanega, se bova po posvetu vse odločila, mogoče si pa še prmisliva, če bo reljič rekel, da so možnosti res minimalne, sem zeloooo žalostna, ampak vesela, da grem končno nekam, kjer se bom počutila kot ženska ki želi otrika, ne pa kot nea stara baba zanič, oprostite izrazu.Torej res zadnji poskus sreče in upanja.TUDI TEBI SVETUJEM MB, da te malo pregledajo.kolikokrat si pa že bila?srečno ti želim

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.2.2014 10:27:28   
NikaAnna
jona klara sem tolk vesela, ko vidim, da si se le odlocila za Mb. Mogoce je pa to to. Neskoncno ti drzim pesti, da bo mb zate srecen. Dr. Rejlic je fantasticen zdravnik, kar bos cutila ze na prvem pogovoru. Ze imas datum? user posted image
buubica jaz cakam na UZ, malo ze nestrpna, drugace pa vse ok. Nimam se nekih znakov, da bi sploh bila noseca, razen bolecih prsi. Mislim, da se bo v naslednjih dneh zacelo kazat, da se nekaj dogaja user posted image drugace pa sem vesela, da dajes pobudo za laparo. Tudi jaz sem jo imela, in ce je ne bi, ne bi nikoli mogla pridet do user posted image , ker sem imela popolnoma pregrajeno maternico. Moja stara ginekologinja tega ni videla v 10ih letih, ko sem jo pa zamenjala, je pa nova opazila pregrado ze na prvem pregledu, tako da ce tako cutis, pojdi, bori se zase, saj ves da se zdravniki bolj kot ne hocejo vseh samo po hitrem postopku losat. Srecno user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.2.2014 11:00:52   
coala
Ooo super Jona Klara da si se tako odločila,bi ti pa še nekaj rekla da tudi v MB ne rečejo ja saj tukaj pa bo uspelo,tudi jaz ko sem prišla tja po 6 neuspelih postopkih sem bila v bistvu brezupen primer,in je pač dr.rekel ja nič bomo pa še poizkusili ta zadnji postopek (enega sem imela samoplačniško pri Dr Rešu).In nič ni obljubljal kaj preveč,tako da tudi takrat ne obupaj user posted image če bodo obeti slabi.Je pa zanimivo da imam tudi jaz endometriozo ki je prej nikoli nihče ni omenil,čeprav sem imela hude težave z bolečinami in to in ko sem prvi dan M. ko sem šla v postopek v MB bila na UZ mi je tam takoj rekla,da imam endometriozo,verjetno se takrat najbolj vidi,ampak ni bilo kaj naredit,ker sem v bistvu že začela s postopkom.Dr Reš ni tega niti enkrat omenil.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.2.2014 12:59:02   
mojmisi
user posted image user posted image imamo plusek 7dni po et-ju dveh pingotov cb 1-2 pa še strah me je blo, da ne bo pokazal, ker sem 5čajev spila

tko, da drage moje soborke SAMO OBUPAT NE user posted image user posted image če je meni uspela misija nemogoče bo tudi vam

Drugače se pa endometrioza potrdi z laparo in ne šlatanjem ;) Zame osebno so v Trbovljah fantastični res fantastični,....ko sem decembra vsa obupana klicala sem že skoraj obupala, so me samo tam in nikjer drugje postavli na noge....klicala po, lj....razen mb,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.2.2014 14:10:02   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: mojmisi

user posted image user posted image imamo plusek 7dni po et-ju dveh pingotov cb 1-2 pa še strah me je blo, da ne bo pokazal, ker sem 5čajev spila

tko, da drage moje soborke SAMO OBUPAT NE user posted image user posted image če je meni uspela misija nemogoče bo tudi vam

Drugače se pa endometrioza potrdi z laparo in ne šlatanjem ;) Zame osebno so v Trbovljah fantastični res fantastični,....ko sem decembra vsa obupana klicala sem že skoraj obupala, so me samo tam in nikjer drugje postavli na noge....klicala po, lj....razen mb,..

A ni to malo prezgodaj za test? user posted image Se ne bojiš da bo lažno pozitiven?
Mislim da test pokaže pravilno šele 12 dan po ETju. Nevem no,...

no pa čestitke seveda user posted image

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.2.2014 14:39:08   
Matti
Redno vas spremljam, imam pa samo opozorilo na zadnji komentar. Nosečniški test ni nikoli lažno pozitev. Si noseča ali nisi. Testa pa prej predvideno menstruacijo ne priporočajo delati ker ogrmno nosečnosti že takoj propade in se tega niti ne zavedamo.

Čestitke vsem ki jim je uspelo pa vedno ohranite upanje, ker zanj nikoli ni prepozno.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.2.2014 14:51:03   
NikaAnna
matti se ne bi cisto strinjala s tabo. Stop injekcija izzveni nekje okoli 10. dne, ce v tem casu delas test, je lahko lazno pozitiven. Govorim iz izkusenj. Cestitke, mojmisi, seveda ce pa je tapravi plusek, pa ne bo nikamor pobegnil in bo cez kaksen dan, dva se vedno tam, tako da jaz bi na tvojem mestu ponovila. Pa srecno user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 14.2.2014 14:52:02 >

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.2.2014 14:53:21   
aspera
Test je baje lahko lažno pozitiven, če ti stop injekcija, ki jo dobiš pred punkcijo ali IUI, še ni šla iz sistema.

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.2.2014 17:07:42   
mojmisi
moja stopka je izvenela že 10i dan je bil hcg6 to pomen, da pač hormona ni več....sem isto delala pri prejšnjih pingvinčkih in vedno po 10ih dneh ni bilo več nobenega hormona od stopke ne od nosečnostiuser posted image sem že stara "kokoš"
ni lažni pozitiven meni je včeraj kri kazala22, 3-4dni po oploditvi se začne tvoriti hcg pri meni je bil včeraj pozitiven v krvi zato sem danes probala cb,...
lažno poz.je lahko samo od stopke preverjeno že 4leta testiram user posted image tko, da se ni za zanašat, da bo vsem pokazal je treba najprej v krvi preverit, če je od stopke mimo ;)

< Sporočilo je popravil mojmisi -- 14.2.2014 17:13:00 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.2.2014 18:50:45   
daisy B
Bravo punce user posted image user posted image čestitke za pluse.

Jaz imam pa precej močne krče vsake toliko, kljub temu, da jemljem Buscopan, tako da kolikor poznam svoje telo, tole niso nič kaj dobri obeti. Ampak pustimo se presenetiti in upati na najboljše, še 6 dni in bo vse jasno.

Srečno vsem!

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.2.2014 19:17:22   
aspera
mojmisi, saj jaz nisem nate ciljala, jaz sem odgovorila Matti, ki je napisala, da test ne more nikoli biti lažno pozitiven. Tebi pa čestitam, da ti je naposled uspelo user posted image user posted image . Koliko postopkov pa si imela do sedaj?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?