buubica
|
mojmisi, dobrodošla nazaj! hvala za tvoje besede. vzpodbudno je slišat, da si vzela stvari v svoje roke in da greješ dva pingvinčka. držim pesti, da sta se prijela in da bosta lepo rastla . no, bistvu je tudi meni Reš ene parkrat skoraj dobesedno rekel, da sem za en k.. sem pa tudi sama sumila, da bi lahko imela endometriozo (glede na simptome), celo zamenjala ginekologinjo, ki naj bi bila strokovnjakinja za to. malo me je pretipala, rekla, da je ne zgleda da bi bila in da me nebi preveč mučila z operacijami pri mojih letih (pa sem jih imela 35) in naj raje pohitim z ivf, če ne gre ne naravano ne s tableti. na hsg je bilo vse ok. te lahko vprašam, kje so ti delali laparaskopijo, koliko je čakalna doba in okrevanje ter koliko stane? če ne želiš javno, mi lahko pošlješ tudi zs. zelo zelo bi ti bila hvaležna za to, ker čutim, da bi mogla to narediti, ne vem, nekaj mi pravi... jona klara in aspera vidim, da sta aktivni na drugi temi in slišati sta precej optiimistično. ful lepo, vesela sem, da imata spet voljo. jaz se še pobiram, kar ne pridem k sebi, tokrat me je pa res čisto dotolklo. jonaklara, ne vem kaj je vzrok, zaenkrat je neznan. držita se, vaju berem Lunca tudi tebi srečno, mislim, da krvni 12 dni po punkciji bi moral dati že kakšen odgovor. nika anna in vesica, kako sta februarski srečnici?
|