mojmisi
|
bubica jst sem se držala načela, da vedno vzamem napotnico za tri emsece in zame osebno je Reš car samo sama sem se morala angažirat. Z laparo je bilo tako, da sem decembra ko sem nekak vedla, da se ne bo prijelo (sveža dva) 5i dan sem dala kri in je bil hcg1 za moje pojme mora hcg 5i dan nekaj pokazat,...no in sem moemu rekla, da pred pingvini grem obvezno na laparo,...ko sem klicala po in lj me je kar 5mesecev čakanja,... pol pa kličem v Trbovlje pa mi reče sestra pol pa kr drug teden pridte uglavnem jst sem z njimi prezadovoljna zdravnik tako vredu sestre je nisem našla da ne bi bila exstra prijazna,...že sprejem je bil čudovit,..ko sem imela drug dan vizito mi je sicer zdravnik rekel, da mora sedaj v pol leta s Klomifenom ratat in, da lahko tudi k njemu v Medvode hodim na uz (moja gin.napiše napotnico),... Aja ko mi je sestra rekla pol pa kr drug teden pridte jst pa sama seb no fajn hahahhaa ti pa brez napotnice kličem nazaj v Trbovlje, da tok hitro k so mid atum dali še napotnice ne bom dobila, una mi lepo prijazno nazaj reče no sej to ni v praksi jo pa s seboj prneste in grem jst en dan prej operacijo šele po napotnico sem pa g.klicala, da jst bi šla na laparo in to je blo to,...nekaj naj bi blo laparo in histero skupaj ampak jst sem se nekak samo na laparo naročila eno m.počakala in gasa do reškota, da sem po pingvinčka pršla Uglavnem danes sem kri dala 10i dan po etju je betka 148 zaenkrat vse kot mora bit drug teden grem do ata Reša da mi da Estimo pa ga bom poskusla nahecat, da se mal tam dol pogleda Drugač pa punce moje ne obupat jst endometriozo, pco, zamašen jajcevod, druzga jajcevoda sploh nimam,....tko, da Če je stimulacija klomifen plus stopka so tud lepe možnosti, da se doma kaj naredi tko, da smo mi doma delal plus pingota dobili,....rešu ni blo kej preveč všeč mu je pa pol ratal še bl mu je blo pa dns k sem ga klicala, da se je prijelo
< Sporočilo je popravil mojmisi -- 17.2.2014 19:15:31 >
|