|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
11.2.2014 20:51:05   
NikaAnna
aleda ce se le da, pocakaj se kaksen dan, da ne bi slucajno pokazalo lazno.. jaz si pred 12. dnem nikakor nisem upala, ker je dosti punc pisalo, da je bil lazno negativen (ali lazno poz.) Drzim pesti, da te pricaka debela in mocna user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.2.2014 21:26:51   
tinchyx
NIKAANNA suuuuppppeeeerrrrr!!!!!!!! Se midva sma skakala od veselja :) ful ful ful vesela !!!!!

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.2.2014 21:33:15   
aspera
Aleda, če si imela ET tretji dan, potem je res še malo zgodaj za test. Jaz sem ga delala 10.dan po ET in je bila res komaj vidna črtica. Potem 11.dan mi je pa digitalni CB pokazal plus.

(odgovor članu tinchyx)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.2.2014 21:34:31   
Luna28
Nič kaj dosti mi ne uspe spremljati teme, sem pa FUL vesela za zadnjo novičko :)
Nika Ana iskrene iskrene čestitke za veličasten plus!!! Želim ti mirno, zdravo in lepo nosečnost!user posted image  Cartaš 1 pikico?
Na srečo vem, kakšni so ti občutki in na žalost poznam tudi vsa občutja ob negativnem testu. Še posebej je težko, ko si neskončno želiš in nikakor ne moreš dočakat +.  Ampak upanje umre zadnje! In za oblaki je VEDNO sonce, drage moje sotrpinke! Vem, da ste vse močne in vem, da se je treba pobrati in it v nove boje.

Jaz imam jutri transfer. In vem, da ne bom tako pridna in čakala 14 dni. Pri meni je čisto možno, da bom že en peti dan v lekarni kupila CB in začela testirat, če se kaj dogaja user posted image
Sem pa čisto brez pričakovanj in vem, da če ne uspe, grem takoj po zamrznjenčke - a to mi jutri povejo, če so?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 679
11.2.2014 21:36:15   
Luna28
Aspera, tudi tebi iskrene iskrene čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 680
11.2.2014 22:14:47   
lotkla
Iskrene čestitke tud od mene NikaAnna user posted image . Res sem vesela zate, sedaj pa se čuvaj.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 681
11.2.2014 22:40:27   
cebelica12
ojla punce

nič dobrega vam nimam za povedati.zjutraj sem dala kri-beta 46, ker pa toliko krvavim sem se odločila stopit na urgenco.
naredili so mi uz in videli nič. zmerili beto ki pa je padla na 39,6 in s tem se je začel splav :(
bolečine v jajčnikih so kar boleče, prav tako moj srček.
kljub tako lepim 2 blastocistam, dobremu endometriju ni uspelo, sprašujem se kaj je razlog za splav, ali mogoče katera ve.
mislim da se je zame ta postopek končal.
čez 3 mesece pa v nov boj, po 2 pingvinčka ki čakata name user posted image user posted image

vsem puncam ki še čakate na rezultat želim da ugledate user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.2.2014 7:40:13   
buubica
nika anna čestitke, ful sem vesela, da kakšni uspe user posted image user posted image zdaj pa srečno naslednjih 9 mesecev in uživaj v težko pričakovanem stanju.

cebelica, žal mi je, da si šla čez to. veliko pozitivne energije želim tbi in tvojim pingvinčkom, da vam čez 3 mes rata user posted image

meni na žalost spet ni uspelo, moji pikici sta se nekje na poti poslovili od mene user posted image user posted image test je pokazal -. sem 14. dan po ET in na testu je čista belina. prave menstruacije še nimam, nekaj več svetlo rdečih izcedkov, izgleda, da je ne bom dobila, tako kot prejšnjič. srce me boli in tako hudo mi je user posted image . zamrznjenčkov ponovno nimam, izgleda, da so moje celice res zanič, tako kot je komentiral Reš. ne vem, nisem več med najmlajšimi in počasi začenjam obupovati, da so moje možnosti proti ničli. ne vem, kako naprej. zdaj vem samo to, da moram nehati jokati in ponovno iti med ljudi, kot da se ni nič zgodilo.

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.2.2014 8:27:58   
limonca*

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica12

ojla punce

nič dobrega vam nimam za povedati.zjutraj sem dala kri-beta 46, ker pa toliko krvavim sem se odločila stopit na urgenco.
naredili so mi uz in videli nič. zmerili beto ki pa je padla na 39,6 in s tem se je začel splav :(
bolečine v jajčnikih so kar boleče, prav tako moj srček.
kljub tako lepim 2 blastocistam, dobremu endometriju ni uspelo, sprašujem se kaj je razlog za splav, ali mogoče katera ve.
mislim da se je zame ta postopek končal.
čez 3 mesece pa v nov boj, po 2 pingvinčka ki čakata name user posted image user posted image

vsem puncam ki še čakate na rezultat želim da ugledate user posted image user posted image

Nočem ti dajati lažnega upanja, ampak... če si delala krvni test v različnih laboratorijih, lahko da beta ne pada, ampak imajo pač malo drugačne rezultate. Ne preostane ti drugega kot počivati, povečaj estimo/utrogestan na 3x po 3 tablete in pojdi čez 2 dni na ponovni krvni test. Šele takrat boš vedela kaj se dogaja.

Kaj je razlog za splav ne vem, je pa brezveze ugibat. Če se je enkrat prijelo, ni hudič, da se ne bo še enkrat.

Drugače smo pa tudi mi danes zaključili 7 postopek in 9 ET. Ponovno negativno.

Neposredna povezava do sporočila: 684
12.2.2014 9:13:52   
daisy B
NikaAnna, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki ste v teh dneh doživele minus, pa en velik objemček in pogumno naprej!

Pri meni se še pojavlja občasno špikanje, dnevi pa se vlečejo kot jara kača, saj je do testa še 8 dni...

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.2.2014 9:42:41   
Anonimen
Luna28 kje pa imaš transfer. Tudi jaz ga bom imela danes - zameznjenčke. Odločila sem se da kljub izcedkom grem po njiju, ker so mi rekli, da je za to kriva sluznica na materničnem vratu. In kaj bo pač bo. Transfer imam pa v MB.

A user posted image

(odgovor članu daisy B)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
12.2.2014 14:42:02   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: Luna28

Aspera, tudi tebi iskrene iskrene čestitke user posted image user posted image

Meni je uspelo zanosit v prvem postopku, ampak sem potem v 9.tednu imela SS in abrazijo, tako da nisem več noseča user posted image .

Joj no, limonca*, res mi je žal, da si morala spet doživeti tako razočaranje user posted image .

cebelica12, tudi zate mi je žal, da ni uspelo, ampak malo se potolaži s tem, da imaš eskimčka in mogoče bo prav ta zmagovalen user posted image . A ti potem misliš, da si bila že noseča in da ti je šlo naprej, ker omenjaš splav user posted image ?

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.2.2014 15:47:37   
coala

IZVIRNO SPOROČILO: buubica

nika anna čestitke, ful sem vesela, da kakšni uspe user posted image user posted image zdaj pa srečno naslednjih 9 mesecev in uživaj v težko pričakovanem stanju.

cebelica, žal mi je, da si šla čez to. veliko pozitivne energije želim tbi in tvojim pingvinčkom, da vam čez 3 mes rata user posted image

meni na žalost spet ni uspelo, moji pikici sta se nekje na poti poslovili od mene user posted image user posted image test je pokazal -. sem 14. dan po ET in na testu je čista belina. prave menstruacije še nimam, nekaj več svetlo rdečih izcedkov, izgleda, da je ne bom dobila, tako kot prejšnjič. srce me boli in tako hudo mi je user posted image . zamrznjenčkov ponovno nimam, izgleda, da so moje celice res zanič, tako kot je komentiral Reš. ne vem, nisem več med najmlajšimi in počasi začenjam obupovati, da so moje možnosti proti ničli. ne vem, kako naprej. zdaj vem samo to, da moram nehati jokati in ponovno iti med ljudi, kot da se ni nič zgodilo.

Draga buubica samo ne obupat,jaz sem v vseh mojih postopkih pri Rešu poslušala kolk sem slaba in kolk sem že stara 40+,da če bi imela darovano celico da bi brez težav bila noseča itd....tako da sem že res razmišljala o darovani celici,pa mi je uspelo z mojo celico,in ujela sem še zadnji vlak user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.2.2014 15:53:53   
aspera
buubica, se strinjam s coalo. Mi je žal, da ti ni ratalo, ampak ne obupat in ne poslušat Reša user posted image . Mogoče bi morala iti v naslednji postopek kam drugam, za Mb sem že večkrat slišala, da se zelo trudijo in nad nobeno ne obupajo. Jaz osebno k nekomu takemu, kot je Reš, ne bi šla nikoli. V postopkih res potrebujemo pozitivno energijo in pozitivne osebe okrog sebe, ki nam vlivajo upanje in nas bodrijo, ne pa nekoga, ki se res potrudi, da ti zbije vso moralo in poskrbi, da že vnaprej zgubiš upanje.
Sicer osebno nisem bila pri njem in kdaj (čeprav redko) tudi kakšno pohvalo o njem preberem, ampak načeloma pa ženske niso zadovoljne z njim.

< Sporočilo je popravil aspera -- 12.2.2014 15:54:40 >

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.2.2014 18:10:45   
monsy
limonca, cebelica, buubica user posted image

No jaz sem 4.dan po ET,...pri meni občasno špikanje, rahle bolečine v trebuhu-maternici,...nevem. upam da je to normalno.
Moj je reku da se user posted image tepeta noter user posted image
Pa mal boleči joški,predvsem desen....user posted image

Test bom delala v soboto 22.2.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.2.2014 20:11:09   
NikaAnna
buubica in limonca zelo mi je zal, da ni uspelo user posted image vem, da trenutno ni nobena tolazba dovolj dobra, ampak ne obupat, ne glede na leta in ne glede na stevilo celic. Verjamem, da bo vajin cas prisel. Veliko objemov user posted image user posted image user posted image
monsy kar cutis je cisto normalno, se deset dni in srcno upam, da zagledas user posted image user posted image user posted image
coala user posted image user posted image user posted image ocitno moramo same verjet v nase celice, ker zdravniki verjamejo samo stevilkam, ki pa jih s pozitivo lahko popravimo. Ti si ze pravi primer tega.
Vem, da vsaka hvali center kjer ji je uspelo, ampak Mb in Lj sta po vsem prebranem kot dan in noc. Ne morem govoriti o uspesnosti postopkov in statistiki, lahko pa iz prve roke povem, da je v mb zares eno tako skoraj prijateljsko vzdusje, polno nasvetov, pogovorov, zavzetosti vseh zdravnikov. Kjub temu, da je trajalo toliko casa preden sem videla user posted image , ne bi mb centra zamenjala za drugega kot tudi nisem nikoli v vseh teh letih dobila razlog, da bi na to sploh pomislila.
aspera sem vesela, da si se tako odlocila. Po moje ti bo tale pavza dobro dela in se bos pripravila na pikico. Vso sreco user posted image user posted image user posted image
daisy se malo - zdrzi user posted image user posted image user posted image
luna hvala. ja, imam eno pikico, ET na 5. dan, dolgi postopek user posted image srecno tudi tebi. user posted image
jona klara kje si punca? Kako si? user posted image user posted image user posted image user posted image

No, drugace je pa danes se krvni potrdil nosecnost, beta 990 - me je vprasal, ce imam dve pikici user posted image user posted image cez 14. dni pa prvi UZ, kjer preverijo utrip in ce bo vse ok, ne rabim vec v mb, ampak me 'predajo' moji ginekologinji. Upam, da tudi bo tako.

Vsem mocno drzim pesti in upam, da cim vec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.2.2014 20:13:09   
NikaAnna
aleda komaj cakam tvoj rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.2.2014 20:44:56   
aspera
Juhu za krvnega, NikaAnna, čestitke še enkrat . Ful sem vesela zate user posted image . Aja, drugače pa sama cifra pri beti nič ne napove če bosta dva, ker sem tudi jaz imela beto na krvnem okrog 950, pa je bil potem samo en user posted image . Nujno nam moraš sporočiti po UZ-ju, če je user posted image ali sta user posted image user posted image . Lepo in zdravo nosečnost ti želim user posted image .

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.2.2014 21:17:40   
buubica
drage punce, coala, aspera, nika anna, monsy, res hvala za lepe iz vzpodbudne besede, zlate ste user posted image user posted image user posted image ! zdaj se počutim malo bolje in ste mi vlile malo upanja. Imam občutek, da se Reš trudi, vendar moralo pa res zna po nepotrebnem zbijat takrat, ko je to zadnje, kar potrebujemo user posted image . saj že itak same vemo, da pač nismo tiste srečnice, ki zanosijo po naravni poti in, da je z nami ˝nekaj narobe˝. resnično hvala še enkrat. jaz bom zdaj poskusila shujšat 10 kg, ki sem jih zaradi tablet in hormonov pridobila predvsem v zadnjem letu potem pa v nov postopek, morda pa user posted image , čaka na toplejše in sončne dneve. se bom pozanimala tudi v mb, morda bo tam boljša energija.

nika anna, čestitke za tako lepo številko na krvnem. držim pesti tudi za UZ, sporoči nam kako bo šlo user posted image

draga limonca, pošiljam ti velik topel objem user posted image

vsem ostalim, ki čakate na začetek postopka, punkcijo, transfer ali ste že po ET pa pošiljam veeeeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image in vsaki posebej želim, da zagleda user posted image . držite se, mislim na vas user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 694
12.2.2014 21:30:34   
aspera
buubica, glede boljše energije v Mb ne dvomim. Jaz jo začutim že po telefonu in preko mailov. So zelo prijazni in ustrežljivi pa tudi od drugih preberem same pohvale, tako da jaz že komaj čakam poletje, da grem k njim na posvet. Zdaj sem imela prvi postopek v Lj, pa mi nekako niso odgovarjali, sem bila ful v strahu vedno in skozi cel postopek napsihirana. Čeprav bom morala za v Mb še 5 mesecev počakati, v Lj bi bila pa že prej spet na vrsti, se res dobro počutim in čutim, da sem sprejela pravilno odločitev. Do poletja bova še malo uživala, potovala, športala itd., potem pa v nove boje user posted image .

Aja, pa ne mojega posta razumet kot pro-Maribor in da te v kaj probam "našuntat", vsaka zase najbolje ve kje ji najbolj odgovarja.

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.2.2014 21:53:28   
cebelica12
živjo,

čestitke za pluske in upam da tiste ki čakajo zagledajo plus.
jaz sem kar v bolečinah, zanima me ali je katero ko se zarodek po et-ju ni prijel kaj bolelo v jajčnikih, kajti jaz res močno krvavim, na levi strani me pa vse boli, na desni pa ne. ali sedim ali stojim me notri na levi strani boli jajčnik. včeraj na urgenci so mi pa rekli da nič ne vidijo, endometrij imam le 5mm, pa splavila sem.

a mislite da je to kaj narobe?????prosim pomoč user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.2.2014 6:53:09   
ančiča
tudi jaz sem full vesela za vas punce ki grejet svoje pikice in že veste da jeuser posted image .
zdej se pa samo čuvajte nič težkega dvigovanja nič napora....nikaanna, dasy b in ostale.midve z aspero veve kako je ko pikic naenkrat več ni.držte se punce ,držim pesti za vasuser posted image .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
13.2.2014 8:30:04   
jona klara
nika ana- res čestitam, full vesela, da je vsaj tebi uspelo, da si dokačala ta dan D težko pričakovan.Sedaj pa uživaj vuser posted image , čuvaj se in še kaj javi se.Kaj ti si bila to v 1 postopku? no pa se je lepo izteklo, sedaj pa res misli na off in čuvaj pikico, kmalu bo buši že fajn rasel.Aja beta je lepa, je res da število ne pove koliko jih je, jaz sem jo imela čez 4300 pa je bil eden.Javi se kaj.cmokci

buubica-joj zate mi je tudi tako hudo, sploh ko sva skupaj bile tam, res ni bilo srečnih rok tisti dan v PO, kaj si že bila v veliko postopkih? verjamem kako ti je, sploh če so leta, pol pa še v takih trenutkih v službi, ko moraš imeti masko na obrazu, tebi se je pa ravno sesul svet.Ta reševa neprimernost obnašanja, sploh, če večkrat ne uspe ren ne vodi nikamur, in to je zadnje kar rabimo teh hudih trenutkih, meni je žal, da nisem šla v mb, sedaj pa lahko plačujem.Drži se, ne obupaj, uspelo jim je v 8 postopkih tudi ali še kasneje, samo res nikoli ne veš v kaj padeš, ali 20 krat ne bo ačli pa recimo že v peto.Kakšne pa so tvoje težave? drži se

limonca- joj zate mi je pa tudi sploh res hudo in upam, da tudi tebi uspe čimprej, vem pa kako je ko enkrat plačuješ, koliko je to dolgo možno sploh zaradi financ, kaj šele zaradi zdravja, to se jaz isto sprašujem.a ti si v mb' ne vem kaj naj rečem, ker meni ni nobbena beseda zalegla, edino kar je si vesel, da ti kdo nameni besedo, ki je ljudje, ki niso v tem tako nimajo pojma, in mislijo, da je drugi dan že vse okej, po starem ampak ni, oni pa mislijo, da se boš že drugi dan veseliv z njimi ki so noseče, enkrat bo že, res dokler ni to tvoj problem lahko rećeš enkrat bo, ni pa nujno in to je to kar se me sprašujemo,lahko je upamo na to, se pa bojiš, da samo uničuješ zdravje.Res enega imam, ampak želim enega še isto močno nič manj, tako pač je.Vso srečo ti želim, pa da res enkrat uspe, veliko moči, volje in močne želje ti pošiljam.

čebelica-user posted image user posted image hudo ane? nimam besed, drži se, je pa edino dober znak za naslednjič, da se je prijelo.To moraš dati iz sebe, se zjokati in preboleti.

mons, daisy-srečno vama

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.2.2014 10:25:11   
coala
Nikka Anna user posted image čestitam za lepo beto,zdaj pa srečno do konca vsem ki vam ni uspelo paen velikuser posted image pa ne obupat.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.2.2014 11:52:33   
NikaAnna
jona klara prej sem imela 3 neuspesne IUI, tole sedaj pa prvi IVF postopek. Jaz se kar ne dojemam, da se to meni dogaja user posted image sedaj pa nove skrbi, prvi UZ, ko preverijo ce je utrip... uh, samo da bo vse ok.
Punce moje, hvala za cestitke in vso vzpodbudo. Vem, da bi se naj prestavila na drugo temo, ampak jaz bom vas se vedno spremljala in se redno javljala, ko bo kaj novega.
Vsem zelim vse dobro, veliko pozitive, volje in seveda user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?