jona klara
|
nika ana- res čestitam, full vesela, da je vsaj tebi uspelo, da si dokačala ta dan D težko pričakovan.Sedaj pa uživaj v , čuvaj se in še kaj javi se.Kaj ti si bila to v 1 postopku? no pa se je lepo izteklo, sedaj pa res misli na off in čuvaj pikico, kmalu bo buši že fajn rasel.Aja beta je lepa, je res da število ne pove koliko jih je, jaz sem jo imela čez 4300 pa je bil eden.Javi se kaj.cmokci buubica-joj zate mi je tudi tako hudo, sploh ko sva skupaj bile tam, res ni bilo srečnih rok tisti dan v PO, kaj si že bila v veliko postopkih? verjamem kako ti je, sploh če so leta, pol pa še v takih trenutkih v službi, ko moraš imeti masko na obrazu, tebi se je pa ravno sesul svet.Ta reševa neprimernost obnašanja, sploh, če večkrat ne uspe ren ne vodi nikamur, in to je zadnje kar rabimo teh hudih trenutkih, meni je žal, da nisem šla v mb, sedaj pa lahko plačujem.Drži se, ne obupaj, uspelo jim je v 8 postopkih tudi ali še kasneje, samo res nikoli ne veš v kaj padeš, ali 20 krat ne bo ačli pa recimo že v peto.Kakšne pa so tvoje težave? drži se limonca- joj zate mi je pa tudi sploh res hudo in upam, da tudi tebi uspe čimprej, vem pa kako je ko enkrat plačuješ, koliko je to dolgo možno sploh zaradi financ, kaj šele zaradi zdravja, to se jaz isto sprašujem.a ti si v mb' ne vem kaj naj rečem, ker meni ni nobbena beseda zalegla, edino kar je si vesel, da ti kdo nameni besedo, ki je ljudje, ki niso v tem tako nimajo pojma, in mislijo, da je drugi dan že vse okej, po starem ampak ni, oni pa mislijo, da se boš že drugi dan veseliv z njimi ki so noseče, enkrat bo že, res dokler ni to tvoj problem lahko rećeš enkrat bo, ni pa nujno in to je to kar se me sprašujemo,lahko je upamo na to, se pa bojiš, da samo uničuješ zdravje.Res enega imam, ampak želim enega še isto močno nič manj, tako pač je.Vso srečo ti želim, pa da res enkrat uspe, veliko moči, volje in močne želje ti pošiljam. čebelica- hudo ane? nimam besed, drži se, je pa edino dober znak za naslednjič, da se je prijelo.To moraš dati iz sebe, se zjokati in preboleti. mons, daisy-srečno vama