|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
9.2.2014 9:23:00   
tejcy01
jona klara user posted image user posted image user posted image res mi je žal da ti ni uspelo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 9.2.2014 9:35:54 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.2.2014 10:24:38   
dekca
jona klara, jaz sem tudi žalostna. Kar se mene tiče, sem (tako kot v vseh prejšnjih postopkih) zbolela, adijo imunski sistem. Kar se ostalega tiče, sploh še nisem poklicala na kliniko, ker se mi enostavno ne da več s tem ukvarjati.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 627
9.2.2014 11:53:23   
jona klara
hvala vsem

nika,vesica in ostale- držim pesti

S*- hvala ti, saj veš kako je......nimam besed za naprej,res praznina, moj je sit postopkov.tebi pa srečno, če se bosta še odločila, mi naravnih šans nimamo

buubica- srečno

daisy, monsy-dejmo da uspe

drugače me je pa vse to število postopkov in na koncu nič res izčrpalouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jona klara -- 9.2.2014 11:57:06 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 628
9.2.2014 14:26:13   
cebelica12
živjo, se spet malo oglašam, že od srede me dajejo te rjavi izcedki (minimalno), danes pa ko sem šla zjuraj na wc pa ena kapljica sveže krvi, in nato spet naprej po minimalno rjavi izcedki. prov več nevem kaj je to?ali je možno da menstruacija hoče priti, pa zaradi jemanja dabrostona noče priti, da jo mogoče to zaustavlja.
test pa šele 14.2.
kaj mislite moje soborke, kakšne imate ve izkušnje s tem? :(

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 629
9.2.2014 15:19:06   
vesica
Jona Klara punca moja dosti objemckov zate user posted image . Vem kako ti jeuser posted image

Pri nas se nic novega danes je 10dan se ne duha ne sluha jajcniki vsako toliko zabolijo najhuje mi je pa ta napihnjen trebuh ki me tako moti sploh ko spim na boku si moram okoli zaviti nekaj da me ne boli. Bomo videli kaj se bo.

NikaAnna,monsy in ostale kako ste ?

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.2.2014 17:17:25   
aspera
cebelica12, ne bi te rada zamorila, ampak meni je bilo rečeno, da dabroston, estima in te zadeve lahko zaustavljajo menstruacijo. Upam, da pri tebi ni tak primer, ker nekatere imajo razne rjave in rdeče izcedke in so na koncu vseeno user posted image .
Ko sem jaz imela SS, mi je bilo tudi čudno kako to, da nič ne krvavim in mi je ginekologinja rekla, da ko bom prenehala jemat estimo, da bom potem začela krvaveti. Ampak jaz sem šla prej na abrazijo.

< Sporočilo je popravil aspera -- 9.2.2014 17:20:56 >

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
9.2.2014 18:56:21   
monsy
vesica ti si ziher user posted image user posted image Držim pesti full močno!!!

cebelica12 jst sem v 1.postopku 9.dan dobila izcedke, pol zvečer malo krvi, drugi dan sem klicala zdravnika je rekel naj počakam še kakšen dan, dokler se ne ulije je upanje!!!
No pri meni se je pol kljub jemanju prometriuma ulila takoj drug dan. Upam da pri tebi ne bo tako.

No jst sm pa itak komi 1.dan po ET user posted image samo vseeno mam drugačne občutke kot sem jih mela prvič.
Skozi me neki ščipa, pa u trebuhu mam tak čuden feeling, napihnjena sem pa še zmeri,...je reku moj, itak da te vse ščipa če maš pa dvojčke notr user posted image hahahhaha

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 632
9.2.2014 19:10:58   
monsy
...aja pa še nekaj sem pozabila uprašat.

če je ET 3.dan, kdaj naj bi se vgnezdilo?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 633
9.2.2014 19:14:06   
cebelica12
monsy-hvala za odgovor. ampak kakor sem te razumela ti je priteklo 9.dan,potem se ti je pa ulilo.
jaz pa sem transfer imela 1.2. na peti dan, 2 blastocisti.
in še v sredo se mi je začelo čisto čisto po malo po kapljivah, flekcih, ulilo se še vedno ni. me pa danes od vseh dni še najbolj špika v jajčnikih oz najbolj v levem jajčniku, v križu pa še vedno. ostalih znakov ni, edin počutim se napihnjeno, pa teka nimam, razen ćokolada mi gre najbolj v rit :)

kaj praviš?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 634
9.2.2014 19:15:17   
cebelica12
monsy- še to sem hotela reči, še vedno vse v rjavi barvi izcedkov

Neposredna povezava do sporočila: 635
9.2.2014 19:34:14   
daisy B
monsy, koliko celična zarodka si dobila? Gre nekako tako, da je 1. dan zarodek 2-celični, 2. dan 4-celični, 3. dan 8-celični, 4. dan morula (16-celični) in 5. dan blastocista, po blastocisti pa pride do vgnezditve čez 2-4 dni ali pa še kakšen dan kasneje.
Če greš pogledat sem: http://www.ivf.ca/duedate.php in vpišeš datum punkcije, lahko vidiš kdaj se začne in konča vgnezditev pa še kar nekaj drugih informacij. Tu piše, da se vgnezditev začne 7. dan po punkciji in konča 11. dan po punkciji Jaz sem sedaj PUPO (Pregnant Until Proven Otherwise) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
9.2.2014 19:40:46   
daisy B
cebelica12, jaz sem v vsakem postopku, razen v tistem, kjer sem poleg progesterona jemala še Estrofem, dobila rjave izcedke 9 ali 10 dan po ET, ki je bil peti dan, naredila test ali več njih in po negativnem rezultatu prenehala s progesteronom, pa se je M vlila še isti ali naslednji dan. Težko je napovedati, ali tudi tebe čaka taka izkušnja, ali pa bodo izcedki vztrajali kljub pozitivnemu testu, ali pa... jaz ti predlagam, da narediš CB 10. dan po ET.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 637
9.2.2014 19:43:00   
monsy
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica12

monsy- še to sem hotela reči, še vedno vse v rjavi barvi izcedkov

dokler je rjavo je po moje še upanje...če pogledaš malo na forumu medover.net ko dr.Pušenjak odgovarja, on zagovarja da dokler se ne ulije je še vedno možnost nosečnosti. jaz ti svetujem da kar njega vprašaš za nasvet,...
evo link... http://med.over.net/forum5/list.php?19

Neposredna povezava do sporočila: 638
9.2.2014 19:45:03   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

monsy, koliko celična zarodka si dobila? Gre nekako tako, da je 1. dan zarodek 2-celični, 2. dan 4-celični, 3. dan 8-celični, 4. dan morula (16-celični) in 5. dan blastocista, po blastocisti pa pride do vgnezditve čez 2-4 dni ali pa še kakšen dan kasneje.
Če greš pogledat sem: http://www.ivf.ca/duedate.php in vpišeš datum punkcije, lahko vidiš kdaj se začne in konča vgnezditev pa še kar nekaj drugih informacij. Tu piše, da se vgnezditev začne 7. dan po punkciji in konča 11. dan po punkciji Jaz sem sedaj PUPO (Pregnant Until Proven Otherwise) user posted image

Daisy hvala user posted image si bom malo pogledala!!!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 639
9.2.2014 19:57:43   
vesica
Monsy bomo videli kar bo bo ;) sem pa vsa optimisticna tako da bomo se videli.

Jaz se strinjam z monsy dokler se ne vlije je se upanje tako da kar pogumno napreji n pozitivno mogoce pa je to dober znak . Meni so mi svetovali cisto vsi vkljucno z zdravniki in sestrami da dokler se prav ne vlije naj ne obupam nekatere so lahko kljub zelo majhni krvavitvi nosece ... drzim pesti za vse da nam koncno uspe .

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 640
9.2.2014 20:18:05   
buubica
monsy na tem link natančno piše po dnevih, kaj se dogaja po transferju. držim pesti, da se dvojčka počasi rineta v endometrij user posted image

cebelica, po moje ni pravila glede izcedkov, vsaka je malo drugačna, celo iz ciklusa v cikel je lahko drugače. jaz sem pri prejšnjem postopku jemala prometrium. 11. dan po tranferju (ET na dan 5), so se začeli rjavi izcedki, ki so trajali 3 dni. naredila sem test in je bil drugič negativen, zato sem prenehala s prometriumom. prave menstruacije potem sploh nisem dobila - imela sem še izmenično dva dneva rjave izcedke. ko sem bila na ciklih s klomifenom, se mi je po koncu jemanja utrogestana, vedno ulilo četrti dan - normalna menstruacija. vem pa da so nekatere, ki so zanosile, imele pred pričakovano menstruacijo rjave izcedke ali celo nekaj sveže krvi pa so uspešno donosile po 9 mesecih. tako da poskušaj se ne preveč sekirat zaradi izcedkov, saj vem da je zelo težko, a zaradi premlevanja boš samo živčna in dnevi do testiranja se ti bodo še bolj vlekli. pošiljam ti veliko pozitivne energije user posted image

dekca, zelo te razumem...potem pa si vzemi nekaj časa zase in za to kar imaš rada. včasih ti dober odklop da nov zagon user posted image

daisy, nika ana, vesica, aleda in ostale - srečno v ta teden, naj nam prinese lepe novičke user posted image user posted image

vsem skupaj user posted image user posted image user posted image pozdravček

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.2.2014 20:59:29   
binyyy
heei punce. jaz pa sem nova tukaj ;) danes je 3 dan odkar se veselo pikam z gonalF ;) ste imele kakšne slabosti ob jemanju? meni se na trenutke malo zvrti edino, prvi dan me je pa ful glava bolela.

vsem želim čimprej user posted image

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 642
9.2.2014 21:47:38   
Anonimen
Jaz sem že kar nekaj časa med borkami, vendar sem bila na pavzi vmes med postopki. Berem pa pogosto forum in se veselim in žalostim z vsem soborkami.

binnyyy - to je čist tipično pri hormonih, sj bo minilo

Imam pa vprašanje za ostale, če bi mogoče vedle in sicer: Ali je možno tudi naravno zanosit ob jemanju estrofema pred ETZ, niso nas sicer nikoli upozorili na nič ,pa vendar vseeno ???
DRžim pesti za vse trepetalke in se vam kmalu pridužim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binyyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
10.2.2014 12:50:12   
binyyy
Punce eno vprasanje imam ... user posted image .. kdaj ste koncale z M, ko ste zacele z injekcijami GonalF ? Jaz se pikam ze od petka, M pa je se vedno prisotna, pa sem jo dobila v sredo prejsnjo .user posted image . Je to normalno da jo imam se vedno ali bi morala prenehati, glede na to da imam gonal ze cetrti dan? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.2.2014 13:57:02   
NikaAnna
Ojla punce. Pri meni se vedno nic novega, izcedek izginil (me je prestrasil 7. dan po ETju) sedaj pa cakam. Jutri bi morala dobit M, ce je ne, imam pa v sredo krvnega. Nisem nic kaj optimisticna, ker imam prav vse znake, ki kazejo na user posted image , ampak ja, dokler se ne ulije, je se upanje.. user posted image
binyyy spikas se normalno naprej, kljub M, saj bo sla mimo. Jaz sem jo v tem postopku v startu imela se 6. dan spikanja z gonalom in dipherelinom, tako da ne skrbi, bo ze sla user posted image pa srecno
kako ste ostale punce? komaj cakam, da vsaj ena napise, da je pokazalo +. Srecno vsem, velik objem user posted image
monsy super link - hvala user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu binyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 645
10.2.2014 14:14:28   
NikaAnna
daisy super link, ne monsy user posted image sem se zatipkala user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 646
10.2.2014 14:17:27   
binyyy
Hvala za idgovor, si me kar malo potolazla user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 647
10.2.2014 14:57:00   
jona klara
nika ana- user posted image user posted image ti si noseča, drugače se nebi izcedki končali, privoščim iz srca, da boš presrečna ko boš testek držala v roki, meni ga ne bo treba in počutim se kot, da bi koga umorilauser posted image user posted image user posted image

držim pesti navijam še za vse naprej.SEM MALO BRALA TEMO POSVOJENE MAME, sem obilo prejokala zraven, kaj vse dajo skozi, tako, da dokler je možen ivf smo- ste srečnice

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu binyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
10.2.2014 15:16:58   
vesica
Pri meni zaenkrat tudi nič novega čakamo in čakamo oz. nečakamo in nečakamo user posted image čakamo pa 13.ga pozitiven test . sem že dokaj nestrpna ampak se poskušam na vse možne načine zamotit . Znaki zaenkrat nevem kaj reči enkrat špika drugič ne nevem niti sama z nekimi znaki se ne ubadam trenutno ampak se bolj ubadam s tem da ko skočim na wc da je uložek čist. upam, je nebo v teh dneh .

V kolikšnem času ponavadi pride po ET ?

Jona Klara duša moja te boli in mislim da te bo nekaj časa bolelo ampak sem prepričana da vam bo uspelo ko bosta najman pričakovala iz srca vama privoščim user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 649
10.2.2014 16:17:04   
coala
nikka anna tudi jaz mislim da si noseča.Tudi jaz sem imela dvakrat izcedek enkrat rjavega kot kapučino,drugič vodeno rdeče roza in pol je izginilo in to je to user posted image .
Jona Klara žal mi je zate res sem ful navijala zate,pravzaprav navijam za vse,ker vem kako je,ko se mučiš tako dolgo.In vsak postopek,ki ne uspe je huje prebolet.Pa tudi ko uspe so vedno prisotni neki strahovi.Jaz sem sedaj konec 23 tedna pa se še ne morem umirit in mirno uživat v nosečnosti.Kar se pa tiče samoplačniških postopkov je res da je v MB najdražje ampak moje mnenje je da se splača reskirat,pa ne zato,ker je meni šele v MB uspelo ampak zato,ker res dajo vse od sebe.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?