|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
10.2.2014 16:38:56   
aspera
NikaAnna, jaz tudi mislim, da ti je uspelo in da si user posted image . Tisti izcedek je bila sigurno vgnezditvena user posted image .

coala, jaz sem poslušala tvoj nasvet user posted image in se danes dokončno odločila in poslala napotnico v Mb. Datum za prvi posvet imam sicer šele 22.julija, ampak po eni strani se tako ali tako sploh še ne počutim pripravljeno na nov postopek, se mi zdi, da sem ravnokar dajala prejšnji postopek, nosečnost in nato abrazijo skozi user posted image . Do poletja bom malo neobremenjeno uživala s fantom, šla na par dopustov in pozabila na postopke, potem pa pozitivno v nove boje.
Sva se pa danes še po telefonu pri njih pozanimala koliko časa ponavadi traja od prvega posveta do dejanskega postopka, če imaš že vse izvide in so nama rekli, da nekje do 3 mesece, tako da računam na jesen.
Vas bom pa najbrž še kaj spremljala in navijala za vas user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.2.2014 17:49:08   
vesica
Ker mi res ne da miru sem naredila še en test in je še ena rahla user posted image uradne novičke pa vam sporočim še 13ga user posted image

držite pesti da ni lažna črtica .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.2.2014 17:53:13   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: vesica

Ker mi res ne da miru sem naredila še en test in je še ena rahla user posted image uradne novičke pa vam sporočim še 13ga user posted image

držite pesti da ni lažna črtica .

user posted image user posted image user posted image vesica TO JE TO!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.2.2014 18:03:05   
vesica
monsy upam da res . ampak se nebom prehitro veselila,ker zdaj se pa res bojim razočaranja user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.2.2014 18:08:37   
monsy
kiri dan si mela že ET?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.2.2014 18:12:35   
vesica
imela sem ga v petek 31.1.2014 5 dan je bil narejen ET

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.2.2014 18:15:36   
monsy
jst mislim da če si imela 5.dan ET, pol ti danes že pokaže realno, saj je že 1o dan.... user posted image

< Sporočilo je popravil monsy -- 10.2.2014 18:18:31 >

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.2.2014 19:39:05   
NikaAnna
vesica to je TO, sigurno!! Jaz si sploih ne upam testa nardit, ker me je strah minusa.. bom raje pocakala na krvnega. Sem zelo zelo vesela zate! Drzim pesti!!! user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.2.2014 20:20:58   
aspera
vesica, jaz mislim, da ni dvoma in da si user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.2.2014 20:30:58   
cebelica12
živjo punce moje

naj povem da se mi je danes ulilo kljub dabrostonu, saj sem vedela da se bo, saj so se mi rjavi izcedki pacali že od srede.....
sem bila kar dobro psihično pripravljena na tak izid, ne morem pa reči da nisem žalostna.
mislim si, že spet se ni prijelo, zakaj zakaj :(
pa je danes 10 dan od et-ja

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.2.2014 7:55:27   
coala
Nikka Anna dobro da zdržiš jaz sem ga delala 12 dan,pa 14 dan,pa pol krvni v MB,pa še pol en teden po krvnem še test ker se mi je zdelo da sn kr brez nekih znakov :-) ........ no pol sn pa nehalauser posted image
vesica bravouser posted image čestitke še z moje strani

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.2.2014 7:59:23   
coala
aspera po mojem si se prav odločila tudi jaz sem čakala,se vmes spočila od vseh postopkov,shujšala za 8 kg ki sem jih pridobila v zadnjem postopku,počutila sem se fenomenalno ko sem šla v ta zadnji postopek.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.2.2014 8:07:28   
buubica
vesica, super še enkrat, dobro kaže, držim pesti za četrtek user posted image

cebelica, hudo mi je slišat, da je konec zate. držim pesti in ti zelo želim, da ti naslednjič uspe.user posted image user posted image

meni ne kaže dobro. včeraj so se začeli rjavi izcedki, danes so že močnejši in temnejše vodeni. jutri bom naredila test, če se prej ne ulije. bojim se, da je zame konec in da moji pikici nista uspeli user posted image user posted image srce me boli, a trudit se moram ne mislit na vse skupaj danes in jutri, ker sem na službeni poti in moram delat brezskrben in vesel izraz, zelo težko je, ker imam solze čisto v grlu user posted image

< Sporočilo je popravil buubica -- 11.2.2014 8:08:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 663
11.2.2014 8:26:06   
jona klara
Vesica-user posted image user posted image user posted image vesela da ti je uspelo

Buuby-vem kako se pocutis,ampak rjavi izcedki ne pomenijo nujno konca,upam da te ne caka to kar je mene,da bi le pri tebi imel ona dr. Srecno roko, da p moras imeti vesel izraz na obrazu in se pred ljudmi delati ko si cisto na koncu je grozno, drzi se

Nika ana- ti si nosecka sigurn, kr naredi test, mislim nate se vedno in drzim pesti

Cebelica- vem kako ti je, objemcki, res mi je zal, pa seveda bos sla v nov boj, sedaj se pa odpocij in se razjociuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 664
11.2.2014 15:17:53   
NikaAnna
Punce, jaz enostavno nisem zdrzala in sem sla kupit test in ga tudi polulala. Pokazalo je mocan plus!!!!! Jaz sem tako zelo srecna, da vam ne znam povedat, sploh ker sem bila 100% (tudi prav vse znake sem imela) da bo M.
Jutri imam krvnega, tako da upam, da se test ni zmotil.

Grem naprej jokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.2.2014 15:37:00   
Matti
NikaAnna sicer nisem med vami, vendar prebiram temo in moram reči da sem jokala s tabo in sem res ful vesela za vsako ki ji uspe zagledati user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj v teh trenutkih, verjetno so prečudoviti, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Matti -- 11.2.2014 15:38:34 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.2.2014 15:45:48   
Anonimen
NikaAnna ČESTITAM!!!! Vrjemi, da bo ju3 še krvni to potrdil, ker če ne niti pluseka nebi videla user posted image user posted image
Jona Klara in Cebelica hudo mi je za vaju obe. Sploh zate JK. Če te zanima spontani postopek, je najbolje, da se obrneš kar na kliniko samo, kamor bi pač rada šla. Tako ti bodo vse najbolje razložili.

Jaz imam ju3 datum za ETZ. Že od nedelje je prisotno malo rozastega izcedka, ki pa ni na vložku ali hlačkah - samo ko se obrišem. Tako da še vedno ne vem ali ju3 ETZ sploh bo ali ne. Če je to iz materničnega vratu (zaradi občutljive sluznice) potem mislim da bo. Hkrati tudi premišljujem, da bi jim rekla naj ga kar naredijo - pa kaj bo bo. Sem pa živčna 100 na uro. user posted image

A user posted image

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
11.2.2014 15:46:07   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

Punce, jaz enostavno nisem zdrzala in sem sla kupit test in ga tudi polulala. Pokazalo je mocan plus!!!!! Jaz sem tako zelo srecna, da vam ne znam povedat, sploh ker sem bila 100% (tudi prav vse znake sem imela) da bo M.
Jutri imam krvnega, tako da upam, da se test ni zmotil.

Grem naprej jokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NikAnna user posted image user posted image user posted image ku sem veeeeeeeeseeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.2.2014 15:57:48   
cebelica12

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica12

živjo punce moje

Danes sem dala kri,ki je pokazala beto 46 na 10 dan po transferju.Kaj to zdaj pomeni?Ker imam tudi menstruacijo zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 669
11.2.2014 16:05:34   
Anonimen
cebelica12 kaj so ti pa rekli?
Ker dugače pomeni kar je nad 40 nosečnost. Ampak glede na to, da si imela beto na 10 dan po ET 46, da se je nekaj dogajalo in da se je zakjučilo z M. A moraš krvnega ponoviti?

A user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
11.2.2014 16:06:12   
NikaAnna
Hvala punce moje!! Drzim pesti se za ostale trepetalke, da bi bili plusi. Za vse, ki pa ste na robu obupa pa naj vam zaupam, da sva se z mozem trudila 7 let in danes sva koncno zagledala user posted image , tako da prosim prosim ne obupat. Verjamem, da bo vsaka izmed vas kmalu dozivela to neskoncno veselje (rahlo pomesano s strahom, ces ''''kaj pa zdaj'''' user posted image )
Ne obupajte!!

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 11.2.2014 16:13:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 671
11.2.2014 16:11:31   
coala
Sem vedelaaa Nikka Anna si mela čist isto kot jaz rjav izcedek svetlo rdeč izcedek pol pa nič več, bravo čestitam user posted image ,zaj pa le srečno do prvega UZ pa pol naprej,pa čuvaj se bolje več kot manj.
cebelica 12 tako sem imela jaz v 4 postopku,to je pri meni pomenilo da se je prijelo ampak žal se je zarodek nehal razvijat s tem da jaz takrat nisem imela menstruacije.Upam da se zate bolje izteče.

Neposredna povezava do sporočila: 672
11.2.2014 17:47:34   
aspera
Jeeeej, NikaAnna, čestitke user posted image user posted image user posted image . Sem vedela, da si user posted image . Vem kako enkraten in neopisljiv občutek je, ko zagledaš user posted image na testu po tolikih letih truda. Midva sva tudi jokala od sreče, oba. Samo naj bo pri tebi razplet drugačen, kot pri meni user posted image .

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 673
11.2.2014 19:05:23   
tejcy01
NikaAnna čestitkeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.2.2014 20:31:24   
Aleda
Čestitke NikaAnna, Vesicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebelica user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes 8 dan po ET-ju pa ne vem a naj nardim jutri test ali počakam še en dan, sem imela pa 3 dan ETuser posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?