jona klara
|
jutro saj ne morem vceč speti, ker že tako 1 teden ležim bolj kot ne, pa meša se mi že.Čutim nič pametnega, prsi sploh ne, špikanja tudi ne, sam nekaj v maternici kot pred M, upanja ni ne vem koliko, ker v 1. postopku ko mi je uspelo, vem, da me je bolelo kot pred m in kaj špikalo v jajčnikih, pol ko pa ni uspelo me ni nikoli več špkalo v jajčnikih, že brezveze to analiziranej, me ubija.UPAM ŠE VEDNO AMPAK NOČEM SI PA DELATI ILUZIJ, KER BOM POL ŠE BOLJ RAZOČARANA NA KONCU. nika ana- ja imam tudi progesteron, jaz sem si kar sama kupila v austriji utrogestan, ker tega imam preverjenega taga so dajali v lj včasih pa tudi v mb.Če bom špa noseča pa še rabila imam pa recept za estimo še.Ti vidim, da imaš dobre znakce, bodi srečna, pa še cel kup zamrznjenčkov, jaz nisem nikoli imela nobenega še.Kaj piješ kavo sedaj ali ne? jaz jo zjutraj spijem, popoldne pa čisto malo,,drži se in čuvaj na lotkla- upam, da se ti je eden obdržal, kmalu bo vse jasno, držim pesti moćno zate aleda- ja kaj so ti dali to eno zdravilo? a uspavalo, da si bila tako boga? punce držte se vzunaj vse v ledu, dobro, da smo v postojni že porihtali z opravili, a je katera ki te dni hodi tja, daisy, monsy mogoče- kako pri vama