|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
1.2.2014 20:13:17   
NikaAnna
lotkla te cisto razumem, to gledanje non stop pa premlevanje v glavi, ce je vec rdecega kokr je bilo ko si zadnjic pogledala..aaaaa totalen stres - ampak kot pravis sama, lahko da ena pa le ostane. Jaz neskoncno drzim pesti, da bi uspelo! user posted image user posted image
Imam eno vprasanje - zakaj pa je tale baby aspirin? Drugace pa, ko sem jaz prvic vidla svojo slikico (pikico), sem bruhnila v jok - eni taksni neopisljivi obcutki so sli cez mene, da jih sploh ne morem opisat. Res se zaljubis na prvi pogled user posted image in nekako lazje si vse skupaj vizualiziras, tako da bi bilo res lepo, ce i to zaceli prakticirati v vseh centrih. Pa se nasi otrocki bodo posebnezi, ker ostali, ki so naravno spoceti, nimajo tako zgodnje slikice, ampak prvo dobijo sele skoraj mesec kasneje user posted image user posted image

Punce, drzite se in nic obupat vse dokler ne pokaze trdnega -, pa tudi ce se hoce user posted image zrinit naprej! Upat moramo do zadnjega!!

pike poke vsem user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 476
1.2.2014 20:54:33   
lotkla
Ne,ne tejcy01 zase sem napisala da ne vem če bom v ponedeljek prišla do Lj. Vem da nimaš et-ja. Drugače pa, po koliko dneh se je potem pri tebi ulilo. Pri meni to sedaj traja 4 dni. A pa si šla na krvnega, a se ti je že prej tolk ulilo, da si vedela da je konec?

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.2.2014 20:59:42   
tejcy01
Aha aha ok pomota nisem zastopila user posted image
pri meni se je to dogajalo ene 3 dni potem se mi je pa ulilo...je bilo pa kar 4 dni pred krvnim to...tako da na krvnega nisem sla user posted image mislim da je pri tebi še ved o upanje user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.2.2014 7:49:57   
jona klara
jutro

saj ne morem vceč speti, ker že tako 1 teden ležim bolj kot ne, pa meša se mi že.Čutim nič pametnega, prsi sploh ne, špikanja tudi ne, sam nekaj v maternici kot pred M, upanja ni ne vem koliko, ker v 1. postopku ko mi je uspelo, vem, da me je bolelo kot pred m in kaj špikalo v jajčnikih, pol ko pa ni uspelo me ni nikoli več špkalo v jajčnikih, že brezveze to analiziranej, me ubija.UPAM ŠE VEDNO AMPAK NOČEM SI PA DELATI ILUZIJ, KER BOM POL ŠE BOLJ RAZOČARANA NA KONCU.

nika ana- ja imam tudi progesteron, jaz sem si kar sama kupila v austriji utrogestan, ker tega imam preverjenega taga so dajali v lj včasih pa tudi v mb.Če bom špa noseča pa še rabila imam pa recept za estimo še.Ti vidim, da imaš dobre znakce, bodi srečna, pa še cel kup zamrznjenčkov, jaz nisem nikoli imela nobenega še.Kaj piješ kavo sedaj ali ne? jaz jo zjutraj spijem, popoldne pa čisto malo,,drži se in čuvaj nauser posted image

lotkla- upam, da se ti je eden obdržal, kmalu bo vse jasno, držim pesti moćno zate

aleda- ja kaj so ti dali to eno zdravilo? a uspavalo, da si bila tako boga?

punce držte se
vzunaj vse v ledu, dobro, da smo v postojni že porihtali z opravili, a je katera ki te dni hodi tja, daisy, monsy mogoče- kako pri vama

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.2.2014 7:52:37   
jona klara
ne morem pa verjeti, kaj v januarju oz. sedaj v februarju smo samo 3 trepetalke?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.2.2014 8:02:10   
monsy
jona klara jaz grem u PO zdaj user posted image upam da bo vsaj AC čista!!!!

Bom trepetala z vami u februarju, sam da zvem kdaj bo punkcija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 481
2.2.2014 8:20:01   
Aleda
Jona klara- tableto teva sem dobila za popit, nimam pojma kaj je to za ena, vem sam da je močna in da sem bla prov čiv čiv po njej...

monsy- srečno pot in fajn rezultate

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.2.2014 8:42:12   
jona klara
monsy- dobro opravi danes, srečno pot

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.2.2014 9:03:28   
vesica
No tako da se vam oglasim tudi jaz z mojimi rezultati. 16 celic 14 se jih je opl. 4 zmrznjencki ter za 5 jih se cakamo ali bodo v redu za nadalnjo zamrznitev :) 13.2. Imamo krvni drzimo pesti da bo . Malce sem se napihnjena ,drugih bolecin ni razen hrbet ponoci nemorem spati zaradi bolecin :( ampak sem prepricana da bo tudi to minilo.
Monsy srecno pa dobro opravi ..

Neposredna povezava do sporočila: 484
2.2.2014 10:19:34   
NikaAnna
vesica user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER REZULTAT! Drzim pesti za tvojo pikico in zate! user posted image user posted image
monsy srecno pot in fajn opraviuser posted image user posted image
jona klara jaz pijem kavo tudi samo zjutraj, ampak ti iskreno povem, da cist normalno jem in pijem, nisem sploh pregledala kaj priporocajo in kaj ne v primeru nosecnosti. se mi zdi, da manj kot kompliciramo in razmisljamo, boljse je. Poskusam se obnasati kolikor se da 'normalno' (sej ne da mi ratuje user posted image user posted image ) Sicer pa, bejba moja - ti ze imas enega nagajivcka doma, tako da verjetno ves, da se lahko nosecnosti med seboj razlikujejo (tudi znaki) tako da je se veliko prehitro, da bi mi obupala!! Glavo gor, vse bo ok!! Se 10 dni do testa user posted image veeeeeelik objem zate (in vse ostale!) user posted image user posted image user posted image
lotkla kako je s tabo??

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.2.2014 10:40:52   
lotkla
Žal je test negativen user posted image , tako kot sem pričakovala. Ne vem ali bi jutri sploh šla v Lj. Takoj ko bo možno, pa bom šla po enega in edinega zamrznjenčka. Upam da me počaka. A moram sedaj 3 mesece počakati, a grem lahko prej ponj?

Za vse ostale držm pesti in vam pošiljam neskončno velik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.2.2014 11:14:57   
aspera
lotkla, žal mi je user posted image . Ampak saj bo drugič uspelo, še dobro, da te čaka en zamrznjenček. Mogoče je pa ta tvoj user posted image .Verjetno ti estima zavira menstruacijo, če jo boš nehala jemat oz. vstavljat, se ti bo potem najbrž ulilo.

vesica, bravo za super rezultat user posted image .

jona klara, vem kako se počutiš, ko takole čakaš in si ves na trnih. Ampak vseeno se probaj malo sprostiti in ne analiziraj vsakega znaka kaj pomeni. Poskušaj misliti pozitivno in upam, da nam čez nekaj dni sporočiš lepo novičko user posted image user posted image .

NikaAnna
, imaš čisto prav, da se ne obremenjuješ toliko s tem kaj lahko ješ in piješ, ker najbrž sploh ni tako pomembno. Nekatere, ki naravno zanosijo, sploh ne vejo, da so noseče in še vse sorte počnejo, pijejo in jejo, pa vseeno ostanejo noseče. Jaz sem takega mnenja, da če je z zarodkom in vsem ostalim vse ok in če je namenjeno, da je popolnoma vseeno, če si ful previdna ali pa malo manj, na koncu je isto.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.2.2014 11:30:45   
NikaAnna
lotkla pa ne nooo user posted image user posted image tako zelo mi je zal. Lahko, da je pa tale zamrznjencek namenjen biti user posted image . Neskoncno veliko user posted image Ce se ne motim, je proces pri zamrznjeckih tak, da lahko gres ponj ze cez en mesec, nisem pa sigurna. Sporoci, ko izves. Jutri pa le poklici v Lj in vprasaj kako je z krvnim.. se en objem user posted image user posted image
aspera user posted image user posted image
jona klara user posted image user posted image in vse moje ostale borke, vsem en velik user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.2.2014 12:34:11   
monsy
vesica user posted image user posted image to pa je rezultat!!!!

lotkla user posted image po zamrznejnčka lahko greš že naslednjo M.

No jaz sem prišla živa in zdrava do PO, razmere so se umirile in ceste so lepo prevozne user posted image
Ju3 ob 20h mam stopko, u sredo punkcija!!
Mi je rekel da mam super jajčnike in da lepo reagiram,...pri meni je problem maternica ker mam eno pikico noter endometriozno in zarad tega se naravno ne ugnezdi.
Tko da upam da s pomočjo le uspe!!

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.2.2014 12:46:42   
NikaAnna
monsy user posted image za lepe novice! Drzimo pesti, da bo cimvec celic user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.2.2014 16:26:53   
tejcy01
lotkla če se ti še ni ulilo...bi jaz na tvojem mestu vseeno šla na krvnega..test se lahko tud zmoti ali pa ne pokaže pravilno user posted image user posted image v najslabšem primeru imaš pa še vedno zamrznjenčka..mogoče pa je ta pravi user posted image en velik user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.2.2014 16:27:48   
daisy B
Še moje poročilo, včeraj in še posebej danes sem se v hudih prometnih mukah pridrsala v Ljubljano, imam nekaj foliklov, ki so že precej veliki, tako da jutri zvečer pade stopka in v sredo v Postojno, tako da se bova z monsy verjetno videle tam.

Tiste ki grejete in tiste ki ste še kokoške, držite se in srečno!

Tistim, ki pa ni uspelo, pa želim veliko poguma za naprej, ker tudi na vas nekje čaka user posted image , samo verjeti morate v to.

< Sporočilo je popravil daisy B -- 2.2.2014 16:30:58 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.2.2014 8:07:22   
jona klara
vesica-user posted image user posted image user posted image

monsy, daisy- srečno v sredo, naj do rodovitno, držim pestke

nika ana- hej bejbi, kako si? jaz sem imela ponoči kr fajn mletje v maternici,pa noge ful boleče prav čutim, da iz jajčnoikov pritiska, bo kar bo ane.Mi je pa bilo prav tak včeraj je moj mali žabek se igral z punčko, jo dajal speti, ji bral knjigo in držal za roko, da bo zaspala......samo, upam, da ta prizor vidim kdaj resničen, bi bilo prelepo.Pa mali full neki čuti, je bil cel vikend zjokan, tečko, ni hotu jest, ponavadi ni tak je full smejoč otrok ki se full sam igra rad, sedaj je bilo obupno, že moj je bil ob živce..pa upajmo da bo konec lep.Kaj pa kaj tvoji znaki? si še full zaspana?

lotkla- žal mi je zelo, vem kako se počutišuser posted image , pošiljAm tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj bo zamrznjenček zmagovalen, sam, da ga imaš!drži se, zjokaj pol pa v nov boj, v mislih s tabo.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.2.2014 14:50:18   
tejcy01
lotkla a si šla na krvnega user posted image

aspera kdaj pa maš ti posvet pri Zornu?

Neposredna povezava do sporočila: 494
3.2.2014 16:29:56   
cebelica12
živjo punce!

zdaj se pa še jaz malo vam pridružim in sicer kakšna izkušnja, nasvet bi mi ful prav prišla.
1.2. sem imela transfer kjer so mi vstavili dve blastocisti (5.dan), ginekologinja Vilma.Kovač je rekla da sta zelo lepi, ampak jaz sem bolj za mnenje biologov, kar ga pa zdj ni bilo zraven.
zanima me ali je kateri uspelo s takima zarodkoma zanositi?jaz nevem ali je psiha ali nevem kaj, joške me malo bolijo, pretirano ne, zjutraj najbolj, in pa danes me daje v jajčnih kot da se mi M bliža, pa čeprav je bila nazadnje 16.1.
kaj pravite?je pa to moj 3.postopek

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.2.2014 16:57:14   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica12

živjo punce!

zdaj se pa še jaz malo vam pridružim in sicer kakšna izkušnja, nasvet bi mi ful prav prišla.
1.2. sem imela transfer kjer so mi vstavili dve blastocisti (5.dan), ginekologinja Vilma.Kovač je rekla da sta zelo lepi, ampak jaz sem bolj za mnenje biologov, kar ga pa zdj ni bilo zraven.
zanima me ali je kateri uspelo s takima zarodkoma zanositi?jaz nevem ali je psiha ali nevem kaj, joške me malo bolijo, pretirano ne, zjutraj najbolj, in pa danes me daje v jajčnih kot da se mi M bliža, pa čeprav je bila nazadnje 16.1.
kaj pravite?je pa to moj 3.postopek

če si imela T u soboto se mi zdi lih malo prezgodaj za kakršnekoli znake. Verjetno je bolj psiha.
Če si imela lepe blastociste, mislim da ne rabiš mnenja biologa,....če so ti tako rekli, je že res. Pozitivno razmišljaj in grej svoje pikice!!! Držim pesti da zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.2.2014 17:51:29   
cebelica12
možno da je psiha, ampak mi je že od zjutraj tako čudno v jajčnikih, kakor da bom dobila M, pa sem jo mela nazadnje 16.1.
ali je vseeno možno da jo dobim že tretji dan po transferju?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.2.2014 18:10:59   
tejcy01
cebelica12 mislim da je vseeno še malo prezgodaj za user posted image a ti niso nič povedali da bojo znaki taki kot da jo boš glihkar dobila...to še nič ne pomeni..user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.2.2014 19:26:06   
NikaAnna
cebelica tudi jaz se pridruzujem mnenju soborkam - je skoraj prehitro za kakrsnekoli znake. Te rahle bolecine in krci so verjetno znak, da se nekaj dogaja - kaj natancno, bo pa bolj jasno cez kaksnih 10 dni. Drzim pesti, da bo + user posted image user posted image
lotkla javi se, smo nestrpne!! user posted image
monsy danes pade stopka, ne? Ze kaj nestrpna za sredo? user posted image user posted image
jona klara tale tvoj Gaber je pa res faca user posted image mislim, da je ze kr cas, da dobi sestrico ali se enega bratca - ko bi le uspelo tokrat!! zaspana sem se vedno in vceraj je tudi mene malo spikalo v jajcnikih oz. tam nekje spodaj.. prsi se vedno kot dve natempirani bombi user posted image drugace pa vse ok. Se slabih 9 dni user posted image nestrpnost narasca user posted image

velik objem vsem user posted image user posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.2.2014 20:40:54   
jona klara
nika ana- kaj čez dan te kaj špika oz, to kar pač čutiš v maternici?ker jaz čez dan skor nič ne čutim, ponoči sem pa zeloo, prsi ne čutim nič in tudi ko sem bila noseča jih nisem, pa saj brezveze kar bo bo, jaz če pridem do nedelje bom v ponedeljek naredila test, pa meni je vedno prišla 7 enkrat 9 dan, tako, da bomo kmal videli.....res nestrpnost narašča, ko si pa trebuh pogledam pa je že itak ko v 3 mesecu če ne več, pa naj tak ostane še naslednjih 8 oz večji

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......