jona klara
|
dekca- joj kako mi je hudo zate.Kako pa je bilo v lanskem postopku' a prideš do svojih celic? težko je drugemu rečit, vsak najbolj sam čuti zase, vem pa , da je to vsE izčrpajoče do amena. JAZ BI ŠE MOGOČE 1 POSTOPEK POSKUSA POL PA NE VEČ, SPLHČE SE LAHKO ODREČEŠ, JAZ SE ŠE NE MOREM, ČEPRAV SEM VSE POSTOPKE ŽE POKURILA, potreben je čas, sedaj še je pri tebi prisotna jeza, razočaranje in utrujenost od vsega malo prespi, pa boš videla.A si ka j poskusila z alternativo? kaj pa oni Papuga, si čula zanj? srečno ti želim kakorkoli se boš odločila za mano hb punkcija, pridelala 3 celice, sama punkcija bila res okej, po njej sem pa 2 krat skoraj skupi padla, bolečine huje kot po porodu, vzela ketonal, se ulegla v postojni kr v avli in pol so me dale sestre na oddelek za nekaj časa, sedaj je bolje, le še strah., če se kaj oplodi. nika ana- kako si? aja moj et je v sredo, če seveda sploh bo. drejc- zal mi je zate, pike poke ti pošiljam grem ležati aja kaj to pomeni, da je moj et že na dan2, če je v sredo? zakaj pa, a mislite, da so celice tolk slabe, da bo 2 dan ne tretji, kaj šele 5, oh boljš, da ne razmišljam več, da se mi ne utrga