jona klara
|
nika ana- ja so bolečine tudi pri meni, ampak ne pri lulanju ampak kar tako brezveze pol pa mine, vzamem 2 nalgesina, res ne vem.Jem bolj lahko hrano, ker me je včeraj full napihovalo potem pa je bolečina še večja.OH idej mi že zmnjkuje kaj jesti, sem pa že živčna za jutri, kaj bo, če kaj, ne morem si iz glave izbiti, če nič ne bo, da smo z vsem zaključili. Sploh ne pride v poštev mora biti!!!!!!!drži se, kaj pa ti kaj ješ? aspera- tudi iz istega razloga jaz nisem šla v mb, sedaj pa ko za nazaj gledam bi vseeno raje šla, ker je full manjši pritisk v postopku, če te ni strah punkcije.V lj ne dajo narkoze, mogoče v kakih drastičnih primerih nad 25 celic, vsaj mislim tako.Odliči se sama, jaz sem bila 2012 ista v februarju ni uspelo, pol sem šla pa že maja v nov postopek, ki je bil najslabši doslej, brez et, ne vem ali je bilo krivo, da je prehitro bila sem neučakana, vem kako je to, mislim pa, da je fino vsaj kakih 5 mesecev, da si telo res odpočije, ampak punce hodijo na 3 mesece, ne vem kako je res to dobro, meni se ni zdelo.VSE PRETUHTAJ PA SE BOŠ SIGURNO PRAV ODLOIČILA aleda- 3 folikli, to je tako kot pri meni, mislim, da me ki imamo težVE S TEM ŠTEVILOM BI MOGLI ŠE BOLJ DOZO POVEČATI.upam, da bo še kakšen