|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
28.1.2014 13:48:25   
NikaAnna
lotkla ce le lahko zdrzis, ne delaj testa prej, bo kasneje toliko lepse, ko dobis potrditev, ceprav vem, da je tezko cakat. Je ze res, da smo ob najmanjsi bolecini vse panicne, ampak po moje se nekje mora poznat, da se nekaj dogaja, da telo ''spreminja nastavitve'' user posted image tak da po moje ce ne bi nic bolelo in bilo nekih sprememb, potem tudi ne bi bilo nic drugace. Jaz sem se vedno ziher, da si user posted image
user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.1.2014 14:27:54   
ančiča
punce
kje ste to prebrale za ananasov sok in jajca
in na kakšen način ?
al samo da je ?
pa kozarec piva tudi ni baje škodliv al kako

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.1.2014 14:32:57   
lotkla
Jaz sem kar v dvomih . Mi gre kar na user posted image . Taka bolečina ponavadi ne nakazuje nič dobrega. Sem poklicala svojo zdravnico, da mi odpre bolniško. Če ne bo boljš oz. če me bo začel tako bolet, da ne bi mogla spat, moram pa nujno pridt se pokazat ali pa v dežurno, al pa če bi začela krvavet. Ko sem imela IMN, me je spodaj vse bolelo, zvijalo, vse možno. Prav grozno je bilo. In ko sem mislila, da je že vsega konec, se je šele začelo. Res ne bi šla rada še enkrat skozi vse to.

Aleda, krvnega ima v ponedeljek 3.2. (če ga bom sploh še dočakala). Mislim da bo v dnevu ali dveh tako in tako vse jasno.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.1.2014 15:16:59   
aspera
lotkla, upam, da je vse ok in da so te bolečine znak, da si user posted image . Rajši počivaj in ostani še na bolniški.

jona klara, zate tudi držim pesti, da dobiš jutri eno ali kar dve lepi celici v varstvo user posted image .

NikaAnna, če se prav spomnim, imaš ti ET v četrtek? Naj te pričakajo lepe blastociste user posted image .

Aleda, tebi pa naj folikelčki pridno rastejo user posted image .

Jaz sem pa spet v dilemi user posted image . Ko vas berem, sem spet nekako dobila malo volje, da probam še enkrat. Po SS sem bila mnenja, da se sedaj nekaj časa ne mislim ukvarjati s tem, ampak sem zgleda že prebolela zadevo vsaj do te mere, da sem dobila voljo za nove boje. Kot sem že rekla, bi v Mb šele julija prišla na vrsto za 1.posvet in bi za postopek najbrž prišla na vrsto šele po poletju. Če bi mi bil Mb bližje, bi mogoče vseeno počakala in šla potem tja, tako nama je pa res daleč in moj partner zelo težko dobi prosto v službi.
Potem sem pa včeraj čisto informativno poslala mail še v Lj in so mi odgovorili, da imam lahko že v februarju posvet za naslednji postopek. Res hitro! Tako da me je malo zamikalo, da bi pa šla vseeno spet kar v Lj in stisnila zobe pri punkciji. Edino če bi imela res veliko foliklov, bi pač zahtevala analgezijo, potem mislim, da ne bi bil problem, da ti jo dajo user posted image .
Zdaj pa spet tuhtam kaj narediti in najbrž bom šla kar v Lj, ker sedaj se mi konec poletja kar naenkrat tako daleč sliši user posted image .
Tako kolebam, da grem že sama sebi na živce, kaj šele vam user posted image .

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.1.2014 15:36:26   
jona klara
nika ana- ja so bolečine tudi pri meni, ampak ne pri lulanju ampak kar tako brezveze pol pa mine, vzamem 2 nalgesina, res ne vem.Jem bolj lahko hrano, ker me je včeraj full napihovalo potem pa je bolečina še večja.OH idej mi že zmnjkuje kaj jesti, sem pa že živčna za jutri, kaj bo, če kaj, ne morem si iz glave izbiti, če nič ne bo, da smo z vsem zaključili. Sploh ne pride v poštev mora biti!!!!!!!drži se, kaj pa ti kaj ješ?

aspera- tudi iz istega razloga jaz nisem šla v mb, sedaj pa ko za nazaj gledam bi vseeno raje šla, ker je full manjši pritisk v postopku, če te ni strah punkcije.V lj ne dajo narkoze, mogoče v kakih drastičnih primerih nad 25 celic, vsaj mislim tako.Odliči se sama, jaz sem bila 2012 ista v februarju ni uspelo, pol sem šla pa že maja v nov postopek, ki je bil najslabši doslej, brez et, ne vem ali je bilo krivo, da je prehitro bila sem neučakana, vem kako je to, mislim pa, da je fino vsaj kakih 5 mesecev, da si telo res odpočije, ampak punce hodijo na 3 mesece, ne vem kako je res to dobro, meni se ni zdelo.VSE PRETUHTAJ PA SE BOŠ SIGURNO PRAV ODLOIČILA

aleda- 3 folikli, to je tako kot pri meni, mislim, da me ki imamo težVE S TEM ŠTEVILOM BI MOGLI ŠE BOLJ DOZO POVEČATI.upam, da bo še kakšen

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.1.2014 15:39:05   
jona klara
lotkla- vem kako te skrbi, ker je to res pritisk hud.Jaz bi naredila test, saj če bi bila imn bo sigurn krvavitev in hitro neznosna bolečina, sem jo sama imela dvakrat in se jo presneto bojim, ampak tu je vse step by step, čeprav bi vse kar prehitele za 1 mesec.Kaj prej po etju tre ni nič bolelo, te je šele sedaj začelo?jaz upam, da se ti srečno izide in res počivaj

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.1.2014 16:19:18   
coala
lotkla,če te boli čisto spodaj2 cm nad dimljami je lahko črevesje mene je tudi tako bolelo,pa še sedaj ko sem že v 21 tednu.Popij donat in pojej kakšen buskopan.Meni pomaga.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

Neposredna povezava do sporočila: 382
28.1.2014 17:29:10   
jona klara
joj sem zmedena tiste, ki ste ali bile pri Rešu, a se da na dan ETja tudi UTROGESTAN , MENI SE ZDI, DA JE REKEL TAKO, KER V LJ GA NA DAN ET NE DAŠ

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.1.2014 17:54:43   
aspera
Jst sm si morala tud na dan ET dat estimo, ampak ne zjutraj. Potem popoldne in zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 384
28.1.2014 18:23:28   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

joj sem zmedena tiste, ki ste ali bile pri Rešu, a se da na dan ETja tudi UTROGESTAN , MENI SE ZDI, DA JE REKEL TAKO, KER V LJ GA NA DAN ET NE DAŠ

Po ET- ju si daj, prej ne smeš!

Neposredna povezava do sporočila: 385
28.1.2014 20:50:13   
NikaAnna
jona klara srečno jutri! Drzi se user posted image user posted image user posted image
lotkla je kaj boljse ali se vedno boli? user posted image user posted image user posted image
Kar se pa Estime tice, sem pa tudi jaz pozabila vprasat, ce jo na dan ETja vzamem zjutraj - jutri klicem v mb in javim.
aspera ja, v cetrtek imam ET - hvala za pestke, upam, da me kaj lepega pricaka user posted image vedi pa, da ce se odlocis za nov postopek, smo vse s tabo in nic nam ne gres na zivce, ker smo itak vse neodločne, panične tečke, ampak se razumemo, ker gremo vse čez podobne zadeve. Sej zato pa je forum, da se malo ''olajšaš'' in poiščeš motivacijo in voljo za nove boje. Uspelo nam bo! user posted image objem zate user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.1.2014 20:52:38   
lotkla
Punce, moj je zagnal paniko. Tamalga sva peljala k mojim, nato pa šla v zd. In veste kaj, sploh ni jajčnik, ampak mehur. Tako je rekla zdravnica ko me je tipala. Mogla sem dat kri in vodo, voda je bila bp, pri krvi so bil manjša odstopanja, ampak nič posebnga.
Kar odleglo mi je, ampak še vedno boli ko user posted image . Tako da moram strogo počivati in nekje v 2-3 dneh naj bi bilo boljš. Če pa ne bo, je pa rekla da me bo dala na gineko. Mami mi je dala še en čaj za mehur in ledvice, ki ga lahko pijem. Spet imam nekaj upanja user posted image . V torek imam kontrolo, tako da sem do takrat spet na bolniški.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.1.2014 21:15:57   
Aleda
Jona klara- srečno jutri! A veš da sem tudi jaz razmišljala da sem mogoče prehitro šla v postopek in si telo ni še opomoglo. Ko sem šla prvič po rojstvu v postopek sem imela kar veliko foliklov, čeprav nazadnje sta bili le dve celici... no in potem sem imela abrazijo, po sem šla pa spet po 3 mesecih v postopek in takrat sem imela samo tri folikle, sedaj so spet samo trije meseci vmes... če sedaj ne uspe ne grem pred septembrom v postopek.

Glede večje doze, že sedaj mam 200 puregona, ne vem če bi mi sploh dal še večjo

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.1.2014 7:11:37   
dekca
jona klara, držim pesti za tvoje pikice.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.1.2014 7:33:58   
Pommaranca
Punce dobro jutro! Imam eno vprašanje, in sicer; kakšno je bilo vaše počutje ob jemanju KT Femoden? Jaz se namreč ne počutim ravno najbolje; pojavljajo se neki čudni glavoboli in občasne slabosti ter negativno razmišljanje user posted image

Drugače pa mogoče še nasvet za vse tiste, ki kolebate med LJ,Reš-om in MB-jem. Jaz sem definitivno za MB, kljub temu, da mi še nikjer ni uspelo zanosit! Prve 3 postopke sem dala skozi pri Rešu in vse kar sem od njega "odnesla" je to, da sem ugotovila, da je pohlepnež (ne briga ga zdravje ženske pač pa samo številka, ki se obrne na računu, zato tudi šiba vse kot po tekočem traku). Potem sva se vsa jezna preselila v MB in vzela v zakup "daljšo čakalno vrsto" ki to sploh ni-saj se mora telo odpočiti in sčistiti, prav tako tudi psihično stanje.
V prvem poiskusu v MB sicer tudi ni uspelo zato pa toliko bolj upam, da bo sedaj v 2 poiskusu (skupno 5). Enkrat bo, ni vrag da ne bi! Vendar je v postopkih v MB občutek pomembnosti in skupne želje po uspehu (od zdravnika do zadnje medicinke) toliko boljši! Sama namreč nisem občutljiva na odnos, ki ga je imel Reš, vendar pa imam svoje dostojanstvo in res ni potrebe, da te po vseh težavah, ki jih imamo še zdravnik maltretira! Drugače pa ne me razumeti narobe, nimam nič proti njemu, samo sama se ne vidim več kot njegova pacientka (meni je omenjal že darovano celico, medtem ko je bil dr.Reljič bolj optimističen in dejal, da je treba samo večkrat poiskusit in da enkrat se bo ziher poklopilo)!

Skratka punce ne obupajmo in enkrat bomo tudi me dočakale tisti magični  +

Srečno!! user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.1.2014 11:28:50   
jona klara
hej

grejem 1 pikico edina ki me je pričakala, pa naj bo uspešno, saj ni bilo reša ampak dr.Lomšek, katera pozna kaka je? bila prijazna, glede uspešnosti pa ne vem, upam na najboljše, je pa tole s ponim mehurjem kr napor na mizo iti, bolelo ni pa nič.Upam, da je zadnjič in z uspehom.

nika ana- srečno jutri

lotkla- super, da ni jajčnik, drćži se

aleda- 200 enot sploh ni veliko, jaz sem sedaj imela 300 dajejo pa tudi do 400 ali pa še več.

se še pol oglasim, grem ležati, lignji so padli sedaj pa na trebuh, aja pa delali so tanjšanje ovojnice.A veste zakaj je to dobro' nekaj sem že slišala pa sem pozabila

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.1.2014 11:29:16   
jona klara
dekca in ostale hvala za lepe želje

Neposredna povezava do sporočila: 392
29.1.2014 11:54:02   
dekca
Hatching malo poguglaj.
Fajn počivanje.

Neposredna povezava do sporočila: 393
29.1.2014 12:00:13   
NikaAnna
jona klarauser posted image user posted image user posted image koncno je pikica pri tebi! Vesela sem ful user posted image
A lignji so dobri po ETju al kako?
Hvala, sem ze na trnih za jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.1.2014 12:40:48   
lotkla
Srečno jona klara. user posted image

Jaz sem pa prej imela čisto malo sveže krvi, tako da se bojim, da tokrat ne bo nič. Sicer vem da to še ne pomeni konec, ampak imam občutek, da ne bo. Ker je danes 10 dan po et, bi verjetno test že pokazal. Ker se nisem mogla upreti, sem ga naredila in o drugi ćrtici ne duha ne sluha. Naredila pa sem FS.
Pošte še sedaj nisem dobila, tako da ne vem kaj je z ostalima blastiocistama. Tako mi je hudo, da user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 395
29.1.2014 12:54:28   
jona klara
nika an- hval, tudi jaz tebi srečno jutri, da dobišuser posted image aliuser posted image v varstvo!lignji naj bi bili vraža po et, kak je točn namen tega sicer ne ve, pa rdeče gate in d bok, čeprav sedaj po novem že promovirajo ležanje na trebuhu, kaj pa vem, kako mi je namenjeno mi je, sem pa danes klicala reša, ker mi dr, ni dala aspirina in je bil full prijazen, da mi ga naj en dr. napiše, pa še datum za test je rekel, da mi je dala prehitro, da naj ga delam 12.2, estrofena pa zdej ne ker ga ona ni dala, upam, da je ona res preverjena pri etjih, joj kok ga ravn danes ni bilo....

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.1.2014 13:33:03   
Aleda
Jona klara- bravo za pikico, naj se le obdrži user posted image user posted image user posted image Aja, jaz sem mislila da je pa velika doza,ker sem se enkrat zmotila in sem rekla da mam 300 enot pa je rekla doktor da tolko pa že ne, da ne dajo ker je preveč, imam pa puregon.

Lotkla-ma ne no user posted image user posted image brez veze da ti nekaj nakladam, vglavnem drži se!

Jaz pa rabim pomoč! Kaj še pomaga za sluznico, pijem ananasov sok... danes je bla isto debela kot včeraj-7, folikli so pa že za puncijo. Danes zvečer je stopka. Tokrat je blo res na brzino vse skupi, imam pa 3 pa še 2 majhna za katere je rekla dr. da jih je brez veze čakat. Kaj menite, sej do ponedeljka če bo ET se ima še čas odebeliti?

Neposredna povezava do sporočila: 397
29.1.2014 13:37:52   
jona klara
aleda- do punkcije še lahko piješ krvomočnico čaj ali rmanov čaj krvomočnico daš 4 čajne žličje v 5oo ml in piješ čez dan po požirkih, kaj druga pa ne vem sploh v tako kratkem času, saj verkjetno boš še dobila estrofen zdravilo za sluznico.Koliko pa imaš starega otročka?

lotkla- ma ne no, upam, da še ni konec no, držim še pesti, kdaj pa si imela et kateri dan?držim pestiuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil jona klara -- 29.1.2014 13:39:49 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.1.2014 13:49:49   
daisy B
Pommaranca, vsaka hormonska terapija lahko s seboj prinese negativne stranske učinke, h katerim smo nekatere bolj, nekatere pa manj nagnjene. Tudi če večkrat jemlješ enako hormonsko terapijo, vsakič ne odreagiraš enako, tako da je žal to treba vzeti v zakup. Meni je npr. danes še hujše, slabosti, vrtoglavica, špikanje ipd., ampak za malo user posted image bomo potrpele vse. Drugače pa se je meni tudi MB najbolj dopadel od vseh treh centrov v Sloveniji, samo kaj ko sem zdaj v samoplačniških postopkih in so žal najdražji... Srečno!

jona klara, user posted image za pikico in držim pesti, da bo čez 14 dni user posted image user posted image . Prvič slišim za to dr. user posted image Hatching je super, jaz bom tudi prosila pri punkciji zanj - ovojnica se stanjša za lažjo ugnezditev.

NikaAnna, srečno user posted image

lotkla, user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.1.2014 14:19:57   
lotkla
Et sem imela 5 dan (19.1.).

Sej sem čist zblojena. Zarad 2,3 kapljic mogoče prehitro delam paniko. Ko sem šla naslednjič na wc, pa ne duha ne sluha,wc papir je bil čist. Če preguram do ponedeljka, bo krvni najbolj točn. Pol pa kar bo pa bo. Upanje za enkrat še vedno ostaja.

Aleda bravo za stopkouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......