|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
23.1.2014 19:14:08   
oreh
Monsy, full vesela zateuser posted image user posted image user posted image , še meni se je zdelo, da ne bo nikoli prišla, kaj šele tebi. Vse dobro ti želim v tem postopku, ki mora biti zadnji, pametno jej, ne pozabi pa seveda na pir, ker res deluje! za termin za user posted image pa se zmeniva.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.1.2014 19:31:39   
Sloncica87
Dober večer. Mene pa neki zanima: jaz se že špikam 15 dni, vendar se mi je včeraj na levi strani trebuha naredila zatrdlina ki je tudi vijolično-rdeča. pa me zanima ali je to od injekcij ali kaj? ima katera podobne izkušnje? lp

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.1.2014 19:34:24   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Monsy, full vesela zateuser posted image user posted image user posted image , še meni se je zdelo, da ne bo nikoli prišla, kaj šele tebi. Vse dobro ti želim v tem postopku, ki mora biti zadnji, pametno jej, ne pozabi pa seveda na pir, ker res deluje! za termin za user posted image pa se zmeniva.

hvalaaaa, sm ti lih sms hotla poslat!!! user posted image

sloncica87 jaz sem bila v modricah skozi,...od špikanja seveda. To je normalno, sploh če si bolj občutljive sorte (kot jaz) user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.1.2014 19:55:58   
aspera
monsy, do 8.-9. tedna je bilo vse ok, sem do takrat imela že 2x UZ in je srček bil, plod se je lepo razvijal in vse to. Potem, ko sem v 9.tednu imela pregled, pa G ni več našla utripa user posted image . Ni nobene razlage, samo ugibajo, da so bile najbrž kakšne kromosomske napake pri plodu ali da sem jaz kakšen virus pobrala kje.
Držim pesti, da ti bo šlo vse ok skozi postopek in da potem zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.1.2014 20:05:03   
NikaAnna
monsy naj cimprej mine spikanje in srecen zakljucek postopka ti zelim. Jaz sem v tem postopku pocela nekako tako kot jona klara, le namesto radlerja, sem pila brezalkoholno pivo (ziva matrarija, ker ne maram piva). No ja, v vsak smoothie sem dodala tudi chia semena in tu pa tam tudi cajno zlicko psenicne trave. Sicer pa to itak pocnem tudi, ko nisem v postopku user posted image drzim pesti zate!
drejchy jaz energije imam za izvoz, ampak bi pa rabila nekoga za zlikat tisto goro cot (tist se mi pa se vedno ne da!!) user posted image user posted image prideš? user posted image user posted image
aspera, jona klara in ostale user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.1.2014 20:05:31   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

monsy, do 8.-9. tedna je bilo vse ok, sem do takrat imela že 2x UZ in je srček bil, plod se je lepo razvijal in vse to. Potem, ko sem v 9.tednu imela pregled, pa G ni več našla utripa user posted image . Ni nobene razlage, samo ugibajo, da so bile najbrž kakšne kromosomske napake pri plodu ali da sem jaz kakšen virus pobrala kje.
Držim pesti, da ti bo šlo vse ok skozi postopek in da potem zagledaš user posted image user posted image .

user posted image jst upam da se čimprej pobereš in greš v nov postopek. Vse se zgodi z razlogom in verjamem da bo tudi tebi naslednjič uspelo!!! Verjamem pa da ti je težko in da rabiš čas da to preboliš.Oprosti ker nisem točno vedela kako je bilo, tolko nas je tukaj, da kr pozabim pol stvari user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.1.2014 20:10:09   
NikaAnna
sloncica od spikanja smo bolj kot ne vse v modricah, ampak ce imas zatrdlino je mozno, da si si spustila notr tudi zrak.. po moje bo cez kak dan, dva izginilo. Fajn ''''potrkaj'''' na spiko (da ne bo mehurckov) in izpusti zrak ven, mogoce je to to. user posted image user posted image user posted image pa srecno.

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 23.1.2014 20:12:43 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.1.2014 20:16:15   
daisy B
Tudi jaz se vam pridružujem, že od nedelje sem na Suprefactu (sprej) in jutri oz. kakšen dan kasneje pričakujem user posted image , da začnem s (konjsko) dozo Merionala - 5 ampul. Sicer bo to moj 8 postopek, sem pa pri dr. Reševi.
Vsem želim veliko sreče ter user posted image user posted image in zdrave user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.1.2014 20:26:49   
lotkla
Monsy jaz sem pojedla cca. 1 jajce na dan, zvečer sem se pa pomatrala in spila deci in pol piva. Ne vem ali je pomagalo ali ne, ampak folikli so lepo rasli.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.1.2014 20:29:32   
NikaAnna
lotkla kako se pocutis?

daisy srecno! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 23.1.2014 20:31:50 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.1.2014 20:41:35   
aspera
monsy, ni panike, itak si tudi jaz ne zapomnim za vsako kaj in kako, nas je preveč user posted image .

Danes sva poslala mail v Mb in se malo pozanimala kako bi sedaj vse skupaj potekalo, če bi šla v naslednjem postopku v Mb (iz Lj) in kakšna približno je čakalna doba. Niso še nič odgovorili.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.1.2014 21:01:52   
Aleda
Ojla, jaz kakšne posebne prehrane nimam, bom pila pivo in jedla jajca, ja pa še maco pijem že skoz... imam pa 200 puregona, kar veliko... sam nazadnje sem zelo borno reagirala na tako dozo, sam 2 celici. Mam pa jest prov čudno user posted image ,dobila v torek zvečer,danes je že skoraj ni več.

< Sporočilo je popravil Aleda -- 23.1.2014 21:02:38 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.1.2014 21:13:36   
NikaAnna
aleda a to je M po KT? Jaz sem jo tudi imela skoraj nic, v primerjavi s spontanimi ciklusi.. ampak nic ne skrbi, ze tako mora bit user posted image srecno.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 263
23.1.2014 21:42:51   
Drejcy
NikaAnna za likanje pa jaz tud glih nisem, ti pa z veseljem spečem kakšne piškote user posted image

Danes je 5 dan po et in sem čutila neko čudno špikanje... Ni bilo močno, ampak danes se je pojavilo prvič po et. Malo me skrbi, sanja se mi ne, kaj je zdaj to... Pa še en teden je do krvnega!user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem user posted image

Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out...

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 264
24.1.2014 7:30:55   
Aleda
NikaAnna ne nisem imela KT, sej nikoli nisem imela ne vem kaj, sam zdaj ene dvakrat se mi zdi da je pa še manj. Drejcy sej bo kmalu, a sama ne boš delala testa? Joj jaz sem bla vedno tako na trnih, komaj sem dočakala tisti 10 dan da sem nardila test, čeprav nazadnje mi ni blo treba ker sem že prej opazila izcedke po naslednji dan se je pa ulilo

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 265
24.1.2014 8:20:42   
Anonimen
Jutro!
Evo sneg - en mesec prepozno.
Jaz sem že od 5h pokonci, ker sem se zbudila v groznih krčih v dodatku z M. Do sedaj sem menjala že 2 vložka, tako teče. Ob 9h kličem v MB, da dobim datum UZ-ja. Pa da vidimo kaj bo v tem ciklu.
Glede prehrane...Jaz ne prenesem piva - niti vonja, kaj še le okus. Tako da sem prakticirala vsaki drugi dan 2 jajčki in ananasov sok za sluznico. In v spontanih ciklih je vedno delovalo. Ko pa sem se pikala sem jedla samo jajčke, ker je bila sluznica lepo odebeljena. Tudi tam so mi jajčke pomagale.
daisy B tebe se pa spomnim, ker sva že enkrat skupaj trepetale. A sta se ponovno odločila za postopek? Vse čestitke da si tako močna in ti želim vse najboljše, da je ta postopek vajin zadnji! DRŽIM PESTI.
Drejcy upam, da bo to tvoje špikanje prineslo nekaj pozitivnega user posted image

A user posted image

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
24.1.2014 9:07:48   
jona klara
juto v snežen dan-......naj nam ta sneg prinese pluseke ta ali drugi mesec.

daisy b- kako sem tebe vesela, marca ali aprila lani sva skupaj trepetali sedaj pa bo spet podobno......pa tokrat naj nama uspe.Sem vesela, da bosta še poskusila in bo uspelo, ravno včeraj sem zvedela od ee ki sem jo spoznala v lj, da ji je uspelo v peto, vedno imela le ena, dve celici, tako, da sem še jaz dobila upanje, ampak se mi zdi, da je res mb najbolj uspešenv bolj kompliciranih primerih.Če meni sedaj ne uspe, če bova zbrala še denar greva ziher v mb.Še nekaj za spodbudo, tudi eno ki sem spoznala pa 4 leta nazaj v lj na uz, imava skozi stike, ji je sedaj uspelo v 7 postopku, ampak šele z drugim zamrznjenčkom, je že 14 tednov, pa je imela full težav, s tem se je borila 12 let, stara čez 40, fulll sem srečna ko take stvari slišim......tako, da upanje vedno umre zadnje

drejcy- saj te mora pikati, to je dober znak, mene je samo takrat ko je uspelo, upaj in vem kako je težko dati čez te težke dneve, ki se vlečejo

anonimna- srečno v mb

nika ana- že držim pesti za jutri zate, da bo jo dobre celice in pravo število seveda

monxy, lotkla, in ostale srečno

aspera- drži se

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.1.2014 9:28:57   
lotkla
NikaAnna jaz se zaenkrat počutim ful dobr. Verjeten zato ker sem še malo na dopustu user posted image . V ponedeljek pa nazaj v realnost in đumbus.

Drejcy mislim da špikanje tu pa tam še ni znak da bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 268
24.1.2014 11:06:31   
Drejcy
Hvala vsem za vzpodbudne besede, res se počutim malo boljeuser posted image Upam, da se res kaj dogaja tam notri in da me zato špika, komaj čakam krvnega! Po eni strani si sama doma ne upam nardit testa, ker sem bila že prevečkrat razočarana, čeprav močno dvomim, da bom zdržala še do petka
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za srečo!!!

Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out...

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 269
24.1.2014 13:23:18   
NikaAnna
En snežen pozdrav vsem user posted image user posted image

pike poke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 270
24.1.2014 14:18:53   
dekca
Tu v kapitali je bolj kot ne ena sama čofta. Ma se nisem pustila motiti in sem šla zjutraj vseeno s kolesom v službo, vsa srečna, ker mi danes ni bilo treba na kliniko. Jutri zjutraj spet kri in UZ, čeprav sem mislila, da bomo že v četrtek vse skupaj premaknili v naslednji ciklus. Kakor zdaj zgleda, bom kar do naslednjega tudi tja hodila, se mi že full vleče vse skupaj.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.1.2014 14:23:51   
lotkla

IZVIRNO SPOROČILO: dekca

Tu v kapitali je bolj kot ne ena sama čofta. Ma se nisem pustila motiti in sem šla zjutraj vseeno s kolesom v službo, vsa srečna, ker mi danes ni bilo treba na kliniko.

Carica si.user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.1.2014 16:31:16   
coala
Oj Lotkla,si me kr name spomnila tudi mene so na začetku nosečnosti vlekle pomaranče,pa cedevita,pa tist šparov pomarančni nektar user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
24.1.2014 16:40:05   
azalea
Bom kar vas tu vprašala. ker najbolje veste:

Torej s partnerjem naju čaka IVF (ICSI) +PGD postopek v LJ, zaradi mojega prenašalstva vezanega na X kromosom. Lani novembra sem rodila fantka v 25. tednu (spontana nosečnost), ki pa žal ni preživel - in imel je sindrom.

Torej napotnico za pregled pri ginekologu sem oddala - datum imam v začetku marca. Kaj še potrebujem, kajti na onem listku ki sem ga dobila so zapisane same telefonske številke, jaz pa se ne znajdem najboljše.
Vem da piše še za androloga in spermiogram partnerja - kaj je najboljše da neseva napotnico kar zraven na pregled (vem da to dobi pri osebnem zdravniku) ter za psihologinjo - dr. Velikonjo (napotnico mi more dat ginekologinja ali osebna zdravnica). Rada bi pač to čimprej oddala, ker tako vem, da bo potrebno čakanje. Pa malo me zanima kaj me vse tam čaka....

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 274
24.1.2014 17:56:35   
aspera
Jaz sem pa danes kar malo vesela, ker so nama iz Mb poslali ful dolg in vspodbuden mail in že v tem mailu občutiš čisto drugačen in bolj sočuten odnos. So nama rekli, da bojo sedaj s februarjem naročali za julij in da imava lahko takrat prvi posvet. In da naj se ne ustrašiva te čakalne dobe, ker bo šlo potem vse zelo hitro, če imava že vse izvide še iz Lj. Jaz sem itak imela namen sedaj do poletja malo dati na stran vse skupaj in lepo brezskrbno uživati poletje dopuste, potem pa konec poletja mogoče v nove boje, tako da najbrž se bova sedaj februarja res kar v Mb naročila.

lotkla in Drejcy, držim pesti za lepo novičko čez nekaj dni user posted image .

NikaAnna, ti imaš pa jutri punkcijo, kajne? Lepo spančkaj in lepe celice ti želim user posted image .

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?