jona klara
|
juto v snežen dan-......naj nam ta sneg prinese pluseke ta ali drugi mesec. daisy b- kako sem tebe vesela, marca ali aprila lani sva skupaj trepetali sedaj pa bo spet podobno......pa tokrat naj nama uspe.Sem vesela, da bosta še poskusila in bo uspelo, ravno včeraj sem zvedela od ee ki sem jo spoznala v lj, da ji je uspelo v peto, vedno imela le ena, dve celici, tako, da sem še jaz dobila upanje, ampak se mi zdi, da je res mb najbolj uspešenv bolj kompliciranih primerih.Če meni sedaj ne uspe, če bova zbrala še denar greva ziher v mb.Še nekaj za spodbudo, tudi eno ki sem spoznala pa 4 leta nazaj v lj na uz, imava skozi stike, ji je sedaj uspelo v 7 postopku, ampak šele z drugim zamrznjenčkom, je že 14 tednov, pa je imela full težav, s tem se je borila 12 let, stara čez 40, fulll sem srečna ko take stvari slišim......tako, da upanje vedno umre zadnje drejcy- saj te mora pikati, to je dober znak, mene je samo takrat ko je uspelo, upaj in vem kako je težko dati čez te težke dneve, ki se vlečejo anonimna- srečno v mb nika ana- že držim pesti za jutri zate, da bo jo dobre celice in pravo število seveda monxy, lotkla, in ostale srečno aspera- drži se