|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
22.1.2014 17:56:16   
coala
Nikka Anna,vse moraš imeti svoje,ker tam odležiš samo dve uri pol greš domov.Preoblečeš se v dnevnem prostoru,saj ti bodo pokazali.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.1.2014 17:56:45   
NikaAnna
jona klara stiskam pesti fuuuuuul!!
coala hvala za info, mi ni bilo cisto jasno user posted image
anonimna drzim pesti! user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 22.1.2014 18:00:36 >

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.1.2014 18:04:10   
Anonimen
NikaAnna user posted image kaj sem ti jaz rekla, da boš tisti dan ali naslednji dobila stopko user posted image . Sestra ti je pravilno svetovala. Zakaj bi trpela, če pa ni treba.
Ja s sabo moraš imeti pižamo ali spalno srajčko, kopalni plašček in copate. Sej če pozabiš lahko tam dobiš, ampak verjemi - boje je imeti svoje user posted image . In še nekaj ti svetujem. Ko se boš zbudila iz narkoze in če te bo sestra vprašala če te kaj boli, reči da ja - dobiš nekaj proti bolečinam. Ker ni prijetno, če se razboli in tako tudi ne boš potrebovala doma jesti tablete. Še enkrat user posted image

A user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
22.1.2014 19:39:48   
Drejcy
NikaAnna, tudi jaz ti toplo priporočam, da če se po narkozi kakor koli ne boš počutila dobro, takoj povej in vztrajaj pri svojem!!!
Mene so pri punkciji poškodovali in me kljub neznosnim bolečinam brez uz poslali domov. Posledice? Sredi noči me je moj vozil na urgenco zaradi krvavitev v trebušno votlino. Nočem katere koli strašit, sam ne bit tako, kot jaz, ko sem bila tiho in kljub bolečinam šla domov... Seveda sem bila potem na infuziji in vseh možnih zdravilih, ni čudno, da se pikica po ET ni hotela prijeti user posted image
Drugače pa nič bat... Poleg mene jih je bilo v sobi še 10 in vse so se počutile super user posted image Zgleda sem samo imela smolo user posted image

Tebi in vsem ostalim pa želim, da bo vse to čimprej za nami in da bomo v čim krajšem možnem času že user posted image

Jaz že težko čakam test 31.1.!

< Sporočilo je popravil Drejcy -- 22.1.2014 19:40:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.1.2014 19:44:25   
lotkla
Bravo NikaAnna, tako se dela. Sedaj gre pa zares. Držim pesti in za ostale tudi.
Jaz sem pa 3 dan po et in se počutim odlično. No prsa me ful bolijo,mal me zgaga matra, malo občasnega špikanja, to je pa tud vse.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.1.2014 19:56:24   
NikaAnna
anonimna pa ti si carica user posted image user posted image user posted image bom vzela svoje stvari s sabo, se tudi meni zdi boljse svoje imet, kot pa bolnisnicne. objem zate
drejchy auuu mi je zal, da si morala cez to user posted image si zdaj tudi v kaksnem postopku ali si na pavzi?
lotkla ti pa pridno cuvaj pikico. drzim pesti fuuuuuul zate in odstevam dni do lulanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.1.2014 20:09:13   
Drejcy
NikaAnna
V soboto sem imela ET, vstavili so mi edinega pingvinčka, ki mi je ostal izpred 2 let (ja, tako dolgo sem potrebovala, da sem prebolela). Naslednji petek, 31.1. imam krvni test, do takrat se mi bo čist zmešalo od pričakovanja user posted image Cele dneve kuham, pečem, berem, gledam tv,... samo da se zamotim in ne razmišljam o tem user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.1.2014 20:28:36   
coala
Lotkla moje izkušnje v vseh prejšnjih postopkih bila napihnjena in neke bolečine pa to in ni uspelo,zadnji postopek spala na trebuhu celo,samo malo me ja tu pa tam piknilo,pa res,res sem en teden dobesedno preležala niti kuhala nisem,prej sem pa vedno že tretji dan začela migat,pa je uspelo,torej pri meni je blo čim manj znakov večja uspešnost.Pa po transferju v MB sem tisto eno uro ko ležiš tam res ležala na trebuhu.Pa še potem doma trebuh in desno stran.Ne vem sem nekje prebrala da je fajn,pa sem rekla pa probajmo še tako :-)

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.1.2014 20:44:18   
oreh
Živjo monsyuser posted image , vidim, da si gor, kakšno je stanje?

Lepo Nikaanna, vidiš, da je vse tako kot mora biti, le naj bo še naprej tako. bi pa povedala svoje mnenje o narkozi. to ti dajo čisto pravo ali lokalno narkozo? pa saj punkcija ne boli toliko, če nimaš ulala foliklov. Je malček neprijetna, sam boli vse to psihično doživljanje, razočaranja... zaradi težav z zanositvijo dosti bolj. narkoza pa tudi ni tako nedolžna, lahko ima tudi posledice. Če si rečeš, da je punkcija le še en korak v boju do tvoje pikice in na punkciji lahko še gledaš celice, ki ti jih ven pobira in jim že tisti trenutek pošiljaš energijo za srečno oploditev, lepšega ni (no vsaj pri Rešu je tako). Seveda ima pa vsaka punca svojo zgodbo glede punkcije, jaz ti le želim, da sta tisti celici tapravi. Je pa čist vsaka punca tlele gor tolko močna, da bi preživela 10 punkcij. srečno tudi vsem ostalim.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.1.2014 21:04:40   
aspera
Reša glede punkcij večina kar pohvali, baje da je kar nežen in da pri njem niso tako boleče. V Ljubljani so pa res eni mesarji. Meni jo je delala Bokalova in je sicer trajala minuto ali dve, ker sem imela malo foliklov, ampak bolelo me je pa ful. Tako da je bilo za zdržat, ampak to zato, ker je tako kratko trajalo, če bi pa npr. 15 minut morala take muke trpet, pa ne vem kako bi šlo user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.1.2014 21:33:30   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Živjo monsyuser posted image , vidim, da si gor, kakšno je stanje?

Oooo evo me čakam mojo M da začnemo s postopkom, za vikend naj bi prišla. Že komi čakam, sej veš!! Ti javim ko pride,...
Ko bom pa na poti za na UZ, pa gremo obvezno še enkrat na user posted image ok!! user posted image

O punkciji pa še enkrat, res nevem kaj vam delajo u Lj, k vse pišete kako je grozno in mesarsko, mi je prav hudo ko te berem user posted image ....moja punkcija po 20 minutah ni niti omembe vredna, ker je bil dr.tko nežen. In grem brez narkoze lahko še 10 x tko,.....vse za bebico!!!!!!!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.1.2014 22:41:08   
Aleda
Anonimna- no super da bova približno skupaj trepetale, je fajn če nas je več. Kaj je pa razlika če imaš krajši ali daljši cikel, a to na kaj vpliva?Jaz imam vedno kratke 24,25 dni.

Glede punkcije, tut v lj znajo bit nežni. Mene samo prvič ni bolelo pa se ne spomnem več al mi jo je delala ženska al moški, dvakrat me je pa kar bolelo,sam sem stisnila zobe. Pravjo pa da moški zelo obvladajo, upam da bom tokrat naletela na kakšnega. Sej naraven porod boli 10Xbolj, vsaj mene je...

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.1.2014 7:54:16   
Anonimen
Aleda "vsaj" ena ko je na istem. Nimam pojma, če krajši cikel vpliva na karkoli. Res je da se kor krajši cikel smatra vse kar je pod 21 dni - vsaj tako sem nekje prebrala. Mene je malo "strah" zato, ker sem cikle imela vedno na 30-29 dni. Po postopku lani marca, pa se je vse zmešalo. Najprej zamujanje zaradi ciste, potem prehitra M, potem spet zamujanje zaradi ciste in spet prehitra. Po tistem je bilo vse zmešano. Enkrat sem jo dobila celo na 22.dan. Potem sem dobila tabletke za uravnavanje cikla in da bi se znebili izcedkov. Prvi cikel je bil kar se dolžine tiče Ok, izcedki so še bili, naslednji je zamujala. Danes pa bom verjetno štela za 1.dan user posted image . Klicala bom pa ju3 tja, da vidim, kako bo danes teklo user posted image . Sicer se ne spomnim dobro...a ti si že imela kakšen prenos pingvinčka ali si imela samo postopek - kolikor se spomnim si imela postopek. A mi lahko poveš kdaj si imela punkcijo in ET. HVALA user posted image

Auser posted image

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
23.1.2014 8:15:01   
Aleda
Anonimna do zdaj sem vedno imela samo postopke, nikoli še nisem prišla do zmrznjenčkov. Sem pa vedno imela dolge postopke, tak da sem se špikala 30,31 dni po pa punkcija, ET pa vedno 3 dan ker imela le dva al pa en zarodek, sedaj imam prvič kratki protokol, sam po mojih izkušnjah se bom tudi zdaj malo dlje pikala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.1.2014 10:08:31   
jona klara
danes bila že sredi noči pri Rešu....

no v glavnem 3 folikli na levi, desni nič, upam, da se še kak najde.Da bi bile vsaj 3 celice si želim zelooo, danes bil prijazen, rekel, da naj pridem v sobotoin verjetno bo že stopka, ker je danes vodilni na prvem uz 7 dan že 15 velik, naj hitro mine postopek in pol et, samo, da bo kaj za greti, isto želim za vse vas. vČWERAJ ME JE KR FAJN BOLELA GLAVA.a VE VZAMEZE V TEM ČASU KAJ PROTI GLAVOBOLU?

PA HVALA VČERAJ ZA ODGOVORE GLEDE KRVOMOČNICE.

nika ana- bova skupaj trepetali verjetno ali pa blizu samo, da bova

ostale srečno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.1.2014 10:11:05   
jona klara
drejcy- srečno dobro grej!!!!

aleda- tebe se tudi še spomnim

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.1.2014 10:46:34   
lotkla
Drejcy jaz imam pa krvnega 3.2., torej 15 dni po et. Kako pa da ga imaš ti prej, sej sva samo en dan razlike (mogoče zaradi vikenda). No, sicer pa ni važno, samo da bo +. Jaz bom 2.2. vseeno doma naredila CB, že tko bom težko zdržala. Ta teden sem doma, naslednji pa grem normalno delat.

Coala, jaz sem težkokategornica user posted image , tako da zelo težko ležim na trebuhu oz. sploh ne več, pa tud prsa me tko bolijo, da ni variante.

A greste ve na krvnega same, ali gre partner z vami? Moj bi zdaj kar naenkrat hodil z mano, prej mu je bilo pa vsakič odveč it. Na preglede in uz sem šla vedno sama. Kam se date za tiste 3,4 ure, ko je treba počakat na izvid?

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.1.2014 10:51:37   
lotkla
Aja, pa še to, ful me vleče na oranžno barvo. Ko sem bila par dni nazaj v trgovini in sem zagledala korenje,sem ga mogla kupit. Danes zagledam pomaranče in seveda me vleče k njim in jih kupim, pa nujno morm vsak dan spit en kozarec pomarančne cedevite. Da ne bom postala oranžnauser posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.1.2014 11:30:29   
NikaAnna
oreh kar se anestezije tice, mislim da je splosna. V bstvu vem samo toliko kot mi povejo v mb in kot preberem tu gor. Je moj prvi IVF postopek in iskreno, sem jaz hotela punkcijo brez narkoze, ampak mi je zdravnica rekla, da mi jo priporoca. Se vedno nisem tako pogumna, da bi sla kontra zdravnici user posted image baje je neka sibka anestezija, ki traja samo slabih 10 minut, tako da predvidevam, da nekih posledic ne bo in bo vse ok. jona klara drzim pesti, da pade stopka (sigurno bo) v soboto in da bo cimvec celic user posted image mene je v tem postopku ene trikrat bolela glava in sem vzela lekadol, ce je hudo, lahko vzames dva naenkrat. Tako so mi povedale sestre v mb. Pa veliko vode pij, da cimbolj hidriras. Tudi jaz komaj cakam, da pridemo do ET in se mi zdi, da sva midve samo nekje 3 dni narazen. Drzim pesti user posted image user posted image
lotkla pridno grejes? velik oranzen objem zate user posted image user posted image

srecno vsem user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.1.2014 13:04:37   
Drejcy
Jona klara - Hvala user posted image , se trudim user posted image

Lotkla - vrjetno zarad vikenda ja... Držim pesti user posted image

Jaz sem zdaj skoz doma, itak nimam redne službe... Ampak mi je najbolj smešno to, da cele dneve kuham in pečem in imam energije toliko, da bi jo lahko delila okrog user posted image Prej sem sovražila kuhanje, da bi pa kaj spekla mi pa na kraj pameti ni padlo user posted image Če rabi katera malo energije naj se javi, ji pošljem po pošti user posted image

Vsem v kateri koli fazi postopka močno držim pesti, naj nam vsem čimprej rata user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.1.2014 18:13:26   
monsy
lotkla lepo grej pikico, pa držim pesti da febrauarja zagledaš user posted image !!!

No moja M je danes prišla user posted image , tako da ju3 začnem s špikanjem.

A se katera drži kakšne posebne prehrane??,...nevem recimo priporočajo avokado pa ananas pred punkcijo,....meso, jajca za rast celic itd? Sem rekla da bom malo spremenila prehrano v tem postopku, pa bi rada videla če bo kaj pomagalo, da bi se oplodilo več celic. Me zanimajo vaše izkušnje!!!

< Sporočilo je popravil monsy -- 23.1.2014 18:14:45 >

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.1.2014 18:47:26   
jona klara
monsy- bravo za špikanje, lep začetek in uspešen konec ti želim.
glede prehrane- jaz sem 3 mesece pila krvomočnico, sedaj še pijem ananasov sok par dni, sedaj ko sem na špikcah pa seveda vsak dan kako jajce, radler, maca tablete, banane- kar bo bo

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.1.2014 18:50:47   
aspera
Jaz sem se takrat, ko sem bila v postopku, malo držala prehrane in jedla več teh zadev, ki se pač priporočajo. Imela sem samo 2 celici (ker sem imela najnižjo dozo Puregona), ampak sta bili pa obe zelo kvalitetni in sta se lepo razvijali in sem potem tudi zanosila. Kaj je šlo pa potem naorobe pa ne vem user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.1.2014 18:51:25   
aspera
...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.1.2014 19:03:43   
monsy
IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Jaz sem se takrat, ko sem bila v postopku, malo držala prehrane in jedla več teh zadev, ki se pač priporočajo. Imela sem samo 2 celici (ker sem imela najnižjo dozo Puregona), ampak sta bili pa obe zelo kvalitetni in sta se lepo razvijali in sem potem tudi zanosila. Kaj je šlo pa potem naorobe pa ne vem user posted image .

tudi jaz mam nizko dozo,...puregon125. So mi pa zmanjšali ker sem u prvo preveč regirala in mela lažjo hiperco. Upam da vseeeno pridelam vsaj en par dobrih celic.
Jaz nevem kaj je šlo narobe pri tebi aspera,....res mi je bilo čudno ko si napisala da ni blo srčka user posted image A ti niso nč povedali?

jona klara hvala, enako ti želim!!! user posted image

< Sporočilo je popravil monsy -- 23.1.2014 19:04:52 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?