|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
21.1.2014 7:22:02   
tara.81
aleda tudi jaz sem v MB spraševala kaj če pride zvečer in so mi rekli, da se šteje naslednji dan za 1. dan, tako da je to preverjeno user posted image . Pa kot je NikaAnna napisala mora se ulit in moraš potrebovati vložek, da se šteje, da je ta prava user posted image . Jaz imam take težave vedno s tem, ker imam ta bedni izcedek tudi do 5 dni prej,...grr!

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.1.2014 8:16:23   
Aleda
Aha no fino da sem vprašala,ker jaz bi kar štela za prvi dan... to mi je povedala sestra da izcedki ne štejejo, za to se pa nisem spomnila da bi jo vprašala... se mi je že parkrat zgodilo da sem dobila zvečer, sam meni se je kar ulilo zvečer in potem sem imela še naslednji dan, potem pa le bolj izcedke

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.1.2014 10:08:46   
jona klara
jutro
mene pa zanima do kdaj ste pile krvomočnico ? a do punkcije? hvala

< Sporočilo je popravil jona klara -- 21.1.2014 10:09:10 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.1.2014 11:06:43   
Sisley
Aspera, vzemi si čas, odpočij se... in ko boš čutila, da si pripravljena, takrat pa kar pogumno! Sem pa tudi jaz v LJ, mislim da je tam treba malo "zaropotat" da te jemlejo bolj človeško.. ŽAL!

NikiAnna, ja res tudi jaz upam da mi ne bo treba več it na to mesarjenje, čeprav pa če ne bo plusa, bom še šla.. vse potrpim samo da končno dobimo user posted image Jutri pa pri tebi zagotovo pade stopka, mislim da bi mogli bit folikli dovolj veliki user posted image Srečno!

Srečno tudi vsem ostalim, res za vsako od vas držim pesti in upam da nam vsem uspe dočakat ta čudež..

Čakamo na naš +

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.1.2014 11:20:21   
dekca

jutro

Od konca user posted image pa do punkcije, jp. Ker moj endometrij je bil do zdaj še vedno na prvem UZ (8. dan ciklusa)
tanek, okoli 5, potem sem prilezla do 9 in celo do 11.

Kar se mene tiče, še vedno nič pretresljivega, par drobnih foliklov v desnem jajčniku sem uspela od nevemtočnokje scoprati, oni malo večji pa osamljen ždi v levemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 205
21.1.2014 13:02:27   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jutro

jaz pijem krvomočnico do punkcije,...začnem jo pit pa že kakšen teden pred M.

Neposredna povezava do sporočila: 206
21.1.2014 13:10:25   
jona klara
hvala -obema ]ampak veš kaj mi ni jasno- sedaj sem jo pila 3 mesece, ko je prišla M sem naredila pavzo, ampak sedaj še imam M, kaj jo vseeno ko bo konec začnem piti še za par dni pol bo že itak punkcija,ali jo lahko sedaj med M vseeno pijem do punkcije?mal sem zakomplicirala, sploh ne vem zakaj jo med menstro ne bi pili

< Sporočilo je popravil jona klara -- 21.1.2014 13:11:37 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.1.2014 13:17:00   
dekca
Jaz je med menstro nisem pila, prej in potem pa v vseh postopkih. Po moje ima to veze s tem, da med menstruacijo pride do razpadanja sluznice in kot taka se takrat pač ne debeli.

Neposredna povezava do sporočila: 208
21.1.2014 13:20:06   
monsy
dekca ma prav!!!! Jaz vem da sem jo vseeno pila med menstro, verjetno učinka nima a škodit tud ne more user posted image
Po punkciji pa je ne pijem več,...

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.1.2014 13:24:44   
monsy
drugače pa če katero zanima, glede postopkov, punkcije itd...

http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.1.2014 17:44:54   
tinchyx
NikaAnna držim pesti!!! seveda tudi za vse ostale na forumu,da bodo kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.1.2014 18:30:44   
NikaAnna
tinchyx hvala. Tudi jaz user posted image user posted image user posted image zate user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu tinchyx)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.1.2014 8:18:00   
Aleda
No men se je včeri zvečer ulilauser posted image tak da jutri zvečer pade prva špika, naslednji torek pa uz user posted image to bo kar precej hitreje šlo kot doslej, ko sem imela dolgi postopek

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.1.2014 11:42:56   
Pommaranca
Aleda držim pesti - se te spomnim še od lani in tudi seveda za vse ostale! Naj bo leto 2014 leto katerega si bomo zapomnile do konca življenja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.1.2014 12:29:21   
tejcy01
pozdravljene user posted image
mene pa zanima če mi lahko malo pomagate :)
jutri imam pregled pri ginekologu na kliniki in sicer posvet za drugi postopek icsi,ker prvi žal ni bil uspešen :( pri njem bom dobila novo napotnico za postopek..zdaj pa me zanima ali se začne s postopkom takoj ko dobiš menstruacijo(dobim jo konec tega meseca) ali bom mogla spet čakat naslednjo menstruacijo...kako gre v drugem postopku kar se tega tiče...če ima mogoče kera izkušnje?hvala user posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 215
22.1.2014 12:37:05   
dekca
Če si v Lj, boš spet zaprosila za evidenčno številko in oba s partnerjem bosta morala priti do sestre Sonje in podpisati soglasje, da se strinjata z novim postopkom.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 216
22.1.2014 12:39:26   
tejcy01
jp v lj. sem user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 217
22.1.2014 13:54:42   
dekca
Potem pa pojdita jutri, če bosta do časa zaključila, kar z napotnico po novo evidenčno številko, jaz sem zadnjič zgrešila ravno za par minut, ampak sem poslala mejl in sem jo naslednje jutro že imela.
Tu imaš pa še mejl:
narocanje.reprodukcija@kclj.si

< Sporočilo je popravil dekca -- 22.1.2014 13:56:00 >

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 218
22.1.2014 17:00:06   
tejcy01
hvala user posted image do kdaj pa delajo tam..če mogoče veš?

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.1.2014 17:14:07   
NikaAnna
Hej hej punce. Danes sem imela UZ in jutri dobim stopko, v soboto imam pa punkcijo user posted image
endometrij je bil danes 11,5 in 17, 18, 18 folikli + dva folikla 15. Dobila sem se za danes gonal + diphereline, jutri samo diphereline in stopka, v petek zvecer pa betadine vaginaleta. Zdravnica mi je svetovala narkozo, tako da bom spala, ceprav sem se ze cisto prepricala, da jaz to zmorem brez anestezije. No, one ze vejo user posted image
kako ste kaj druge? lp in user posted image user posted image

tejcy srecno v drugo, naj bo uspesno! user posted image user posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 220
22.1.2014 17:17:05   
NikaAnna
pa še eno malo bolj tako vprašanje: na listu, kjer je opisan sam postopek pred punkcijo pise, da moram imet svojo spalno srajco, svojo haljo in copate. Sem mislila, da to dobis tam user posted image katera ve, ki je ze bila na ivf? (sem v mb)

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.1.2014 17:18:33   
jona klara
nika ana-user posted image user posted image user posted image bravo, evo pa si lepo pridelala in še punkcija pa bo,Naj uspe, imaš lepe foliklčke, pa še možnost narkoze, superca

jaz imam jutri uz pri reškotu, upam, da mi vsaj kaj dobrega pove, da ne bo spet samo en folikel

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.1.2014 17:19:54   
Anonimen
Hojla punce!

Torej, pri meni se že user posted image nakazuje. Predvidevam in tudi upam, da se bo ulila šele jutri, ker sem danes 27.dan cikla. Tako da če se kje še danes konkretno ulije je bil ta cikel dolg komaj 26.dni. Tako da predvidevam, da ju3 kličem v MB za transfer in upam da bo ta mesec vse ok, da bomo lahko to izpeljali.
Me pa nekaj zanima. Tiste, ki ste imele že kdaj EZT v naravnem ciklu brez tabletk ali injekcij, a je katera, ki je imela krajši cikel. Upam, da mi bo katera lahko kaj pomagala.
Aleda user posted image za user posted image . Želim ti, da bo vse potekalo kot mora...očitno, če bo zame vse po sreči, bova skupaj trepetale. user posted image

Lepo se imejte,

Auser posted image

(odgovor članu tejcy01)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
22.1.2014 17:45:43   
aspera
Super, NikaAnna, dobre novice user posted image . Se pravi, če prav razumem, imaš 5 foliklov? In so ti sami predlagali, da vzameš narkozo? Meni so takrat v Ljubljani rekli, da ni šans, da za tako malo foliklov dajo analgezijo in da je čisto brezveze, samo zadeta bom potem še nekaj časa. Itak je pa fora v tem, da samo šparajo na pacientkah user posted image , ženske smo pa tiho in trpimo, ker si želimo pridet do otroka. Tudi v tujini je stalna praksa, da za punkcijo dobiš narkozo.
Jaz se res vedno bolj nagibam, da grem naslednjič v Mb, čeprav mi bo ful bolj daleč od Ljubljane, pa še dolgo bom čakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.1.2014 17:56:07   
NikaAnna
aspera ja, imam jih 5, ampak za dva je rekla, citiram: uuu kako sta krasna user posted image user posted image tako da ne vem al nardijo punkcijo tudi z unimi manjsimi al kako.. bom javila ko izvem. Drugace pa, ko so me vprasale (zdravnica in sestra) za narkozo, sem rekla da naj mi one svetujejo in sta obe takoj rekli, da naj grem raje kr spat, da zakaj bi trpela... mi je kr zal za tiste, ki ste v lj in ki te moznosti nimate, ampak se vsaj vidi, koliko zenske lahko pretrpimo. Carice ste tiste, ki ste brez, se mi nekak zdi, da bom sla prelahko skozi, ampak se mi zdi da po vsem tem pikanju si ze skor zasluzim neboleco punkcijo user posted image drzite se vse, drzim pesti za vas, ve jih dajte pa zame (upam, da bo kaj celic!!). Objem vsem borkam user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?