Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 22.11.2013 18:12:22
|
|
|
|
zari
|
Punce res najlepša hvala za nasvete .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 22.11.2013 18:19:19
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Imela sem 2 celici in sta se tudi obe oplodili. So jih pohvalili, da sta kvalitetni in so mi tudi obe dali v varstvo . Smo bile pa skoraj vse punce iz torkove punkcije danes na transferju. Meni so sicer takoj povedali, da bom imela ET tretji dan, ostale so pa potem naknadno poklicali. Ena od nas pa žal ni prišla do ET, je ni počakala nobena celica . Mi pa nikakor niso mogli priti skozi maternični vrat, tako da so me spet nekaj zbadali (auuuč!!!) in malo krvavim sedaj in počivam doma. Čestitke , sedaj pa pridno božaj bušeka in da se obe pikice primeta.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 22.11.2013 18:37:35
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari IZVIRNO SPOROČILO: aspera Imela sem 2 celici in sta se tudi obe oplodili. So jih pohvalili, da sta kvalitetni in so mi tudi obe dali v varstvo . Smo bile pa skoraj vse punce iz torkove punkcije danes na transferju. Meni so sicer takoj povedali, da bom imela ET tretji dan, ostale so pa potem naknadno poklicali. Ena od nas pa žal ni prišla do ET, je ni počakala nobena celica . Mi pa nikakor niso mogli priti skozi maternični vrat, tako da so me spet nekaj zbadali (auuuč!!!) in malo krvavim sedaj in počivam doma. Čestitke , sedaj pa pridno božaj bušeka in da se obe pikice primeta. Uaaau leeepooo!!!!!!! naj se oplodita obe,....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 22.11.2013 18:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
aspera držim pesti za velik plusek!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 22.11.2013 18:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
zari krvomočnico lahko kupiš tudi v sanolaborju.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 23.11.2013 9:57:20
|
|
|
|
sitka mala
|
aspera zdaj pa pridno čuvaj pikici!! Moj BOSS je zrasel na vsega 22 mm , danes grem ob 23h v porodnišnico, da mi dajo sestre stopko, v ponedeljek sledi punkcija. Mi je pa Bokalova danes na UZ vsa razočarana rekla, da postopek ni bil uspešen, in da grem naslednjič na dolgi protokol. Hmmmm, zakaj me pa potem sploh dajejo na punkcijo, če smatrajo postopek za neuspešen? Nič več mi ni jasno, res. Ampak vseeno še vedno upam na najboljše!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 23.11.2013 10:14:30
|
|
|
|
aspera
|
Punce, hvala vsem . Upam, da se me vsaj eden "prime", če že ne oba . sitka mala, ne se sekirat. Če bo tale celica kvalitetna in se bo lepo oplodila, bo postopek lahko prav tako uspešen . Ene punce so imele več celic od mene, pa jih je na koncu samo ena pričakala, jaz sem imela samo dve celici in sta me obe počakali in sta se lepo razvijali. Kar optimistično, bom držala pesti zate . So pa meni na razgovoru včeraj, pred ET, rekli, da sem čisto normalno reagirala na tako nizko dozo puregona, da je za 150 to čisto ok in pričakovano .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 23.11.2013 10:28:08
|
|
|
|
sitka mala
|
Ah ne, saj se ne sekiram, samo čudno mi je. Eni pravijo eno, drugi pa čisto nekaj X. No ja, bomo počakali še teh par dni, pa bomo videli ali je pravi BOSS ali ne.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 23.11.2013 12:53:17
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Moj BOSS je zrasel na vsega 22 mm , danes grem ob 23h v porodnišnico, da mi dajo sestre stopko, v ponedeljek sledi punkcija. Mi je pa Bokalova danes na UZ vsa razočarana rekla, da postopek ni bil uspešen, in da grem naslednjič na dolgi protokol. Hmmmm, zakaj me pa potem sploh dajejo na punkcijo, če smatrajo postopek za neuspešen? Nič več mi ni jasno, res. Ampak vseeno še vedno upam na najboljše! Seveda moraš mislit pozitivno, samo en je potreben . Verjetno je mislila zaradi količine foliklov .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 23.11.2013 15:07:59
|
|
|
|
dekca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Moj BOSS je zrasel na vsega 22 mm , danes grem ob 23h v porodnišnico, da mi dajo sestre stopko, v ponedeljek sledi punkcija. Mi je pa Bokalova danes na UZ vsa razočarana rekla, da postopek ni bil uspešen, in da grem naslednjič na dolgi protokol. Hmmmm, zakaj me pa potem sploh dajejo na punkcijo, če smatrajo postopek za neuspešen? Nič več mi ni jasno, res. Ampak vseeno še vedno upam na najboljše! Čisto dovolj je velik tale tvoj BOSS. Po moje je Bokalova hotela reči, da nisi reagirala na zdravila tako kot so pričakovali in da boš naslednjič imela pač dolg postopek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 10:21:51
|
|
|
|
miklarom
|
Sem stara borka tukaj gor že od vsega začetka, nekatere stare borke se me še spomnite. Doma imam še 4.cele škatlice UTROGESTANA , če katera potrebuje ji prodam za 25 evro vse štiri škatlice. pošljite mi naslov na ZS
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 10:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisley kako si? zanima me ali si po IUI na bolniški ali hodiš v službo,ker upam da drugi teden začnem tudi jaz z IUI pa da malo vem planirat... Adelle midve sva tudi lani skupaj trepetali-če se ne motim (september-oktober) čestitke! pestke za vse nas naj bo december čaroben pluskov
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 11:13:10
|
|
|
|
aspera
|
Anonimen, meni so rekli, da po IUI ni potrebna bolniška, jaz sem delala. Tudi ni to kakšen boleč ali invaziven poseg.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 11:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aspera hvala,a ti si tudi imela IUI?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 12:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa še eno uprašanje imam za tiste,ki ste v MB v postopku IUI,ker moram it 5dan po menstri na UZ me zanima kaj pa če peti dan pride na soboto ali nedeljo??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 14:03:12
|
|
|
|
miklarom
|
Anonimen- tudi če ti pride na soboto, nedeljo ali pa praznik greš vseeno, ker tam delajo skos neprekinjeno
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 14:14:51
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen aspera hvala,a ti si tudi imela IUI? Ja, že junija. Žal ni bilo uspešno in so naju potem dali v ICSI postopek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 15:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce hvala miklarom želim ti velik plusek in vso srečo naprej aspera pri nama ICSI ne pride v poštev.. držim pesti,da se tokrat prime kje pa si bila na IUI?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 15:39:40
|
|
|
|
aspera
|
Zakaj pa ne pride v poštev, če ni skrivnost? Ker to prvič slišim, da pri kom ICSI ne bi prišel v poštev . Midva sva bila v LJ na IUI, ampak samo enkrat, potem so nama takoj predlagali ICSI, ker naj bi bil pri nama (primer slabega spermiograma) verjetno bolj uspešen.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 15:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
aspera no mogoče sem malo narobe se izrazila, kakor vem ICSI delajo v primeru (slabšega spermiograma) kar pa pri nama ni. Ponavadi,če je spermiogram OK delajo IVF,če ne uspe v IUI.. (kakor sem jaz seznanjena s tem,lahko da se pa motim).
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 16:36:51
|
|
|
|
aspera
|
Aja, tako si mislila. Sem razumela, da pri vama ICSI sploh ni mogoč. Ja, če je spermiogram ok, potem najprej probajo z IUI, potem IVF, če pa še to ne uspe, pa potem z ICSI. Upam, da vama rata
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 21:05:56
|
|
|
|
sitka mala
|
Ufff punce, jaz sem pa že kar malo živčna. Jutri bom na vrsti za punkcijo kar prva. Pa ne vem, ali je to dobro ali ne.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 21:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sitka mala samo mirno brez živčkov in minilo bo hitro,boš vidla..a kaj veš kdo dela jutri punkcije? Držim pesti da bo hitro mimo,veliko lepih celic in čim manj bolečin..
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 24.11.2013 21:55:22
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Ufff punce, jaz sem pa že kar malo živčna. Jutri bom na vrsti za punkcijo kar prva. Pa ne vem, ali je to dobro ali ne. Brez skrbi, ker za tale en folikel bo punkcija tok hitro mimo, da še dojela ne boš. Samo enkrat te bojo zbodli in boš fertik. Držim pesti, da bo vse ok .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 25.11.2013 11:27:19
|
|
|
|
Sisley
|
Ojla sotrpinke Sem mela ta vikend malo na off od računalnika.. Aspera, kako se počutiš? Sitka mala, upam da je bila punkcija uspešna!! Jaz pa ne vem kaj naj si mislim, v petek popoldan sem mela neko rjavo krvavitev.. Sj ne vem, al se mi še vse to vleče od IUI-ja k je bil mal poškodovan maternični vrat al je kaj drugega to. Ker v četrtek in petek dopoldan nisem imela nič več rjavega izcedka.. Ker prej pa skos.. No in se pravi dva dni sem ga bila fraj, potem pa v petek spet in malo v soboto.. Zdaj pa je spet vse čisto belo. Sem pa jz smotka šla itak delat test danes, da če slučajno, mogoče,.. je pa vgnezditvena bla.. No test itak bel kot sneg, tko da.. Je pa res da je danes šele 9 dpo.. Še je čas da se obarva roza
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?