Michelle12
|
Dober dan :) Oblačenje ponoč moj fantič je oblečen v body s kratkimi oz brez rokavov in odkrit. Zdaj, te dni, ko je malo bolj hladno, sem mu dala še tanke hlačke in nogavičke, še vedno je večinoma odkrit. Spi pa z nami tako, da ga tudi mi malo ogrejemo :) Pranje oblačil perem naše in njegovo skupaj. Praške menjavam, odvisno od trgovine. Uporabljamo pa Persil al uni od DMa. In ne kompliciram z dodatnimi izpiranji. V primeru, da bi jima škodilo potem bi pa pazila. Pasenje krav moj jih pase ja, ful se dvigne, ne morem verjet koliko. Glede na to, da ga do kakšnega tedna nazj to sploh zanimalo ni. Se je dvignil za par sekund lih toliko, da je pogledal in v jok "mama obrni me nazaj" V zadnjih dneh se je pa začel obračat iz hrbta na trebuh. včasih tudi iz trebuha na hrbet, ful pase krave, vriska nonstop. Prav lepo ga je gledat in poslušat:) Pa večkrat se načrtno obrne na trebušček in tako zaspi. Ga pustim. On najboljše ve kaj mu paše Vročina meni ne dela preveč problemov, imamo klimo in čez dan smo not. Popoldne gremo pa na plažo in se lepo hladimo v morju :) Na sprehode pa hodimo zvečer, zjutraj mi spimo in bi se marsikaj spremenilo, če bi hoteli bolj zgodaj ustajat sam pol bi odpadli tudi skupni sprehodi kar pa jaz nočem. Raje smo dopoldne doma in gremo popoldne z možem ven. Že tako smo premalo skupaj pa dela samo do treh. Če bi šli zvečer zgodaj spat, bi bili še manj. Boba wrap mi je super. Malo mi je rablo, da sem osvojila vezanje in to ma zdaj mi kar gre. Ampak zadnjič sem malo premalo zategnila in je bil nizko pa vseeno se teža tako razporedi, da nič ne boli hrbet :) super občutek, otrok na meni in roke so proste: ) Ful mi je žal, da si je nisem že prej nabavila! Za vročino tole ni lih. Tisti dan, ko sem jo dobila, sem takoj poskusila, pa sva bila pod klimo ampak kljub temu oba mokra, pa sem ga dala not samo za probo. Dojenje jaz nisem nikoli štela kolikorat je. Vem samo, da zdaj je bolj pogosto. Parkrat povleče, se odžeja in to je to :) In res vsakič samo, da je malo siten, ga pristavim. Če je lačen, je, če ni, ne je. C&A kuponi jaz sem kar nekaj nakupila s temi kuponi in še bom. Sem se odločila, da jima bom poskusila naredit zimsko garderobo, kolikor bom pač dobila :) Za Aleksandra sem kupila že eno jaknico, za Michelle pa une dvojne hlače-trenirka. Sem si sprintala še nekaj bonov tako, da bom šla spet malo v šoping po plači. Ta mese smo ogromno zapravili, pa še v Bosni smo bili... in je šlo kar nekaj denarja. Likanje meni je likala tašča do zdaj. In zdaj je rekla, da noče več. Tako, da zadnje dni se ne lika več :) Bomo spet zmečkani po svetu hodili, hahah Plavalne plenice jih ne uporabljamo. Če bi hotela, bi zapravila celo premoženje glede na to, da smo iz Izole in zato ogromno na plaži. No, to leto bomo ogromno. Zadnja leta sva bila bolj malo... kar je blizu, ni zanimivo :D Tako, da je nagec. Če bom našla, mu bom nabavila kakšne kopalke.. Dopusti lepo, da ste se imeli lepo! :) Mi smo tudi nazaj, no že v ponedeljek smo se vrnili. Šli smo v četrtek ponoči. Vožnjo proti Bosni sta oba super prenesla! Prav ponosna sem na njiju :) Meni je pa bilo od Karlovca dalje ful slabo...vsakih par metrov je moral ustavit, da sem šla ven. Zato se je vse skupaj tudi zavleklo. Dol smo prišli v najhujši vročini, tam pa nimajo klim. Razen v kakšni večji trgovini.. Čez dan je bil zato malo bolj siten in je malo težje zaspal..čim je zaspal, smo ga odložili v voziček in ga je mož vozil tam okoli hiše in tako, je malo pihljalo, pa mu je pasalo in lepo spal :) Na srečo je bilo v ponedeljek, ko smo se vračali, deževno tako, da nam ni bilo vroče pa še klime nismo potrebovali. Je pa bil problem, ker sta oba izmenično jokala. Komaj sem pomirila enega, je začel drugi. In tako vse do doma.... Gremo pa spet septembra oz oktobra. Ko mine malo ta vročina. In mogoče gremo še kam dlje sam to ni lih sigurno, ker mož si trenutno ogleduje nek avto... tako, da bo verjetno, če mu uspe, ga kupil že prej kot sva planirala. Kg in stara oblačila jaz spravim gor vse izpred druge nosečnosti. Izpred prve pa nič :( se bo treba resno v roke primit pa kaj naredit.. Zdaj čakam mojega fantička, da zaspi, da lahko malo pospravim in počistim. Michelle je zopet vse razmetala... tako to je, ko imaš oba doma.