lepjedan
|
Hoj Mamaja, vidim, da sva someščanki (jaz sem sicer priseljena :)). Ja, tale Ljubljana res ubija. Se bom naslednji teden tudi sama malo "izselila" kakšen dan k staršem. Sva pa morala te dni še urgentno menjat avto (stari ni imel klime :P).. Je bil že dolgo namen, samo preden se začne kriza, se resno ne mudi :). Včeraj se mi zdi, da ga je že zjutraj tako pregrelo, da je imel potem cel dan pokvarjen - pa sva bila notri, kjer je bilo kar znosno. Danes sva prepozno vstala in zamudila nizke temperature. Bova pač doma.. Bo pa vsaj tata danes prej iz službe, da se bo še on malo igral z njim. Meni na take dneve kar zmanjka energije in idej, kaj še početi. V igralnem kotičku in na ležalniku pa ima le nekaj minut potrpljenja :) ana88, tudi na vročinske izpuščaje sem pomislila. Je imel tudi te v začetku, ker sem ga preveč oblačila (sama sem bila kar utrujena in me je pogosto zeblo, pa sem ga oblačila po sebi - velika napaka, ker je mali čisto po očetu, pravi termofor!). So pa tisti potem izginili. Zdaj ima bolj pordele lise suhe kože. Kakšen dan je bolje, kakšen dan slabše. V prehrani mislim, da ni vzrok, ker manj raznoliko kot zdaj, že težko jem. Marmelade po tejle dieti ne bom jedla najbrž kar nekaj let :D .. Bom počakala še kakšen dan, če se tole s praškom izkaže za dobro potezo. Potem pa pokličem za nasvet, kaj lahko še poskusim spremenit. Super ideja za prevleko za voziček! In tudi za oblekice mi prav pridejo informacije. Danes sem ga oblekla v tak pajacek (kratek rokav in kratke hlače) + nogavičke. Zvečer je zaspal, sem ga pokrila s tanko rjuho, čez 5 minut je bil zbrcan :) .. Mogoče res takoj začuti, da mu je toplo in sam poskrbi za to. Sem pa preverjala ponoči in se mi ni zdel preveč hladen, tako da smo danes kar dobro spali. Meni sicer grozno primanjkuje časa za kakšne opravke. Sploh zdaj, ko z malim dobesedno ne moreva iz hiše. :( Že trgovina za hrano je organizacijski izziv, kaj šele, da bi šla po cunje itd. Z njim mi nekako ni hodit po trgovinah. V lupinici je le med vožnjo, da bi pa še cel voz vozila s sabo (ker je res ogromen trikolesnik), se mi pa ne da :P .. Kar razmišljam, da bom začela prakticirat tole spletno trgovino od Mercatorja. Problem je, ker tudi tata dobesedno cele dneve dela in da bi vsako popoldne po službi še letal za nekimi opravki - nimam srca, da bi težila. Že tako so to tiste edine tri ure v dnevu, ko ga sploh vidi... Izalina, tebe pa občudujem, ko pišeš, da se zraven še nekaj učiš... Meni je ostal kar velik dolg do faksa, pa pri najboljši volji ne najdem niti ene ure skupaj, da bi se usedla, in kaj naredila. Se tolažim, da bo jeseni, ko ga bomo lahko dali kam v varstvo že, tudi lažje... Tiste, ki dojite .. Kako pogosto se pa zdaj v tej vročini hočejo dojit? Midva sva iz 6 obrokov na dan spet na 8-9 obrokov. Sicer podnevi bolj gosto razporejeni, ponoči pa enako kot prej - samo enkrat. Saj načeloma me ne moti, samo blazno nepredvidljivo je in včasih malo pozno dojamem, kaj ga muči :) .. Je pa hecno, kako se človek "navadi" tega joka. V začetku sem pri nekaj epizodah krčev kar jokala z njim. Zdaj pač vem, da je to nekaj, kar mora dat skozi in da ga lahko pač le tolažim in crkljam... Zdaj pa še kaj postorit, preden zaključi jutranji dremež ;) Lp
|