katniss
|
Pozdravljene! Rose Bay: dobrodosla! Mi je zelo vsec tvoja prikazna slika, Amelie je moj najljubsi film . Sicer sem pa tudi jaz 'priseljenka'. Nas fantic bi moral biti aprilcek ampak sem rodila sredi marca. Tudi jaz mu zadnji teden pojem pesmice, Enkrat je bil en skrat ga vedno nasmeji. Sem mu pela Kekcevo pesem ene dva dni nazaj, je kr grulil od veselja. Mamaja:Ti kr zavidam tole 'domaco' ozimnico. Jaz zdaj cakam robide ampak jih bom verjetno kar vse tako pomlatila. Midva si edino sama delava omako za testenine ampak se to s paradiznikom iz trznice. Najin vrticek ni dovolj velik za kaj vec kot pa kaksno solato, tasca pa tudi ni ravno navdusena nad pridelovanjem zelenjave. V nasprotju s tem pa ima moja mama vedno polno klet raznih marmelad, sokov ipd. Malce pogresam to... Ti zelim vso sreco pri tem vlaganju! Mene pa tudi pogreje, ce kdo rece 'ja, saj si doma!'. Se posebej tukaj, ko vecina zensk gre nazaj delat po treh mescih (jaz si tega zdaj res ne znam predstavljat..). Zdaj ze lahko vec naredim po hisi ampak se vedno raje svojo pozornost posvetim Alekseju, ko je buden. Ostalo bo ze pocakalo. Tako da kapo dol, da si toliko postorila! Aja glede te zascite pred soncem delam jaz isto kot ti, imam sreco, da se ni zgruntal, da plenicko lahko tudi dol potegne. Ima v vozicku ob straneh nastavljene take mini pikapolonice, ki ropotajo in ga to zamoti. Mogoce to probaj, da preusmeris njeno pozornost? Jaz ga tudi ne izpostavljam ampak ce ima kdaj nogice malce zunaj, se tudi ne sekiram kaj dosti. Glavno da ima glavico in oci obvarovane. abc123: Jaz pa pravim: sto ljudi, sto cudi. Na koncu moras pa vedno itak videt kaj tebi in tvojemu otrocku pase in tako delat. Glede na to, da imas ze eno puncko v vrtcu, mislim, da sama dobro ves, da delas dobro . Ti pa zelim veliko potrpljenja to poletje! Ravno sem iz obiska od kolegice, ki ima stiriletnico doma... Adijo zivci, jaz se ze zdaj krizam (pa nisem verna) . Koliko imajo tile otroci energije! Spanje: Sem se prejsnjic 'hvalila' kako v kosu 5 do 6 ur spi? Hja.. nic vec. Cez dan dobesedno nima casa, da bi pil. Po petih minutah je on 'gotov', nakar me gleda v oci, se smeji in zraven oblizuje mojo josko.. Halo? . Ponoci pa si je zdaj izbral takle ritem: polnoc, ob treh in ob sestih.. Takrat pa tako hitro in fejst pije, da deset minut skorajda ne diha zraven! Sem prebirala o tem in je baje to del razvojne faze v kateri je oziroma se bliza. Cez dan ga stvari preprosto prevec zanimajo, ponoci pa je lepo mirno in temno, nic ga ne 'moti' in lahko nemoteno pije. Morem cez dan tudi najt nekaj taksnega, ceprav ni vedno enostavno, ker ga trenutno jaz najbolj 'motim', bi se on z mano rad pogovarjal, hecko mali. No bomo ze, ni porevelike sile. Vsaj uspavat ga ni treba vedno ampak kr sam zakinka nazaj oziroma kr v spanju pije. Zdaj je omagal v nosiliki, upam da bo se kaksno urco dremal. Lasje pri dojenckih: Kako so kaj vasi? Imajo dosti lask? So jim od rojstva kaj izpadli? Nas ima tak hecno, zadaj ogromno las, na straneh skorajda nic in po vrhu kar nekaj. Barva je pa taksna rdece rjava, bo bolj po nizozemski strani druzine zgleda . Oblacila: Kako ve nabavljate vecja oblacila? Jaz sem sla zdaj na razprodaje in nakupila nekaj stvari v st. 74. Trenutno mu je prav vecina 62, nekaj 68, nekaj se pa vedno 56. Smo pri bolj suhcenih in drobnih (kar je blazno hecno, glede na to, da imava oba z mozem kaksno kg prevec kot premalo..hja bo treba zacet delat na tem.. pred nosecnostjo sem bila kr uspesna z izgubljanjem kg) in je vcasih prav smesno, ko mu je kak bodi v dolzino prav, po sirini pa plava noter. Hlace pa morajo itak vse imet vrvico,ker guma ni dovolj.. Takole, zdaj grem pa eno nadaljevanko pogledat, pol pa bo treba verjetno ze it malo v kuhinjo pogledat kaj bomo za vecerjo jedli. Danes sva bila na obisku, mu je bilo zelo zanimivo, se posebej ko smo sli v mesto na pijaco. Se je radovedno razgledoval naokoli s takim resnim pogledom na obrazu hihi.
|