Beba78 -> RE: Marčevke 2013 (3.4.2013 10:21:15)
|
Ojla, mamice [sm=bravo.gif]! Čakam na patronažno (sicer bi spala skupaj s Sebastjanom [sm=smiley1.gif]) in sem si rekla, da bi bil pa že čas, da še z vami malo počvekam. Moja patronažna sestra je super gospa, je že tretjič pri nas in se prav štekamo. Se pa spomnem pri prvem, ko se tudi ni redil oz. je hujšal, sem morala tudi takoj začet dodajat AM in sem tud cel dan prejokala, Kako te take stvari vržejo iz tira, tako da te čist razumem, mamaja. V tretje je lažje [sm=smiley2.gif], ti tudi okolica ne počuti več poklicano za to, da ti skoz pametuje... Za to je bilo meni tudi v porodnišnici prav super. Ker smo imeli doma norice, so me dali celo v izolacijsko sobo, nadstandard, s svojo TV, WC in tušem [sm=bravo.gif], nisem ležala na porodniškem oddelku, ampak na ginekološkem, in tam sestre seveda niso navajene dojenčkov in so bile vse čist raznežene. Drugo noč se je Sebastjan zbujal na eno uro, ker je bil lačen, mojega mleka pa še ne prav zares veliko in je prišla dežurna sestra zjutri ob 5h in ga cartala, nosila in uspavala do 6h, da sem si jaz lahko kao malo spočila. Pa pediatrinja je bila tudi faca. Je rekla, če se mi po treh dneh še ne gre domov, naj povem, da bo napisala kakšno nujno medicinsko indikacijo, da ostanem not še kak dan dlje. Če ne bi tako pogrešala svojih dveh fantov, ki nista smela na obiske zaradi noric, bi verjetno res še ostala kak dan [sm=smiley36.gif]. Blažen mir, doma ga ni [sm=smiley2.gif]. Michelle, se spomniš, ko sem ti rekla, da drugi (sploh pa fantje) ful hitro rastejo [sm=smiley1.gif]. Pri nas so tudi nekateri bodiji št.52 že pase, sicer bom pa danes zvedela, koliko se je poredil, ko pride patronažna. Meni se zdi, da je ful zrasel. Mi2 s Sebastjanom še nisva vozičkala, čeprav bo jutri napolnil 3 tedne. Vreme res ni ugodno. Mene sploh ne vleče ven v ta dež, mraz, sneg, veter...čakam na sonce [sm=smiley36.gif]. Dojenje - mi2 se dojiva z nastavki, ker se mi laktacija še ni vzpostavila in potem zaradi napetih bradavic ne more dobro kolobarja zagrabit in hoče samo bradavičko sesat...nočem reskirat regad. Diete nimam pa nobene. Je nisem imela nikoli, pa nobeden od otrok ni imel krčev. Vsaj ne tistih tapravih, da bi jokal in jokal. Kvečjemu malo zvijanja, pri katerem je pa že masaža trebuščka pomagala.
|
|
|
|