Senait
|
Pozdravlene! Hja, očitno smo čisto okupirane vsaj pri nas je tako, da komaj najdem kaj časa zase, kaj šele za kaj drugega. tale moj mali mulček je vsak dan večji fant, vedno bolj samostojen, nagajiv. Zelo je klepetav, sicer pozna že nekaj besed, ampak med igro ponavadi uporablja tiste "njegove" besede, katerih pomen pozna on sam Tudi iz vrtca velikokrat prinese kako besedo, ki jo skoz ponavlja, kot da mi hoče nekaj povedati, jaz pa ga ne razumem. Od igrač je še vedno aktualno vse kar ima kolesa rad ima poganjalčka, se vozi s triciklom. Njbolj od vsega pa obožuje kamne..majhne, velike, takšne in drugačne. Ko greva na sprehod, žal ne prideva daleč, ker se ustavi že pri prvem kamnu ki ga najde. Tudi če se pelje s poganjalčkom in zagleda kak kamen ki mu je všeč, se ustavi, skloni, ga pobere in si ga da med noge ter se pelje naprej, dokler ne zaglead drugega kamna itd. Tako da mu neredko najdem kamenje tudi v plenici. Kahlica- ima jo na svojem mestu v kopalnici, včasih si jo privleče ven, takrat ga dam gor, včasih uspe in se polula, včasih pa kar sedi gor. Najbolj pa mu je všeč če lahko na kahli sedi oblečen. V vrtcu pa jih še tudi ne navajajo. Sicer pa skoz rabi nekoga polek sebe, ker se prav hitro spomni kake bedarije. Od plezanja na stole in mizo, na komode, do risanja po steni, ampak pozor-za zaveso, da mami ne bo videla , tudi račko je že skopal v wc školjki. in za vsako stvar rabi samo sekundo, kot da ima že vnaprej vse načrtovano, le da podvig uresniči ko mami slučajno ni zraven Smo pa že zamenjali kinderpet za posteljo. Ponoči se je veliko zbujal n jokal, nisem vedela več kaj bi lahko bilo narobe. No in ker se ponoči ogromno obrača sem in tja sem poštudirala da se mogoče zaletava ob posteljico. Pa smo razstavili kinderpet in sestavili posteljo, dali ograjico, da ne pade dol in zdaj prav uživa. Tudi spi veliko boljše. Najboljše od vsega pa je to, da zjutraj ko se zbudi, sam pride k nama v spalnico, spleza na posteljo,se stiska k nama in če je čas še vsi skupaj malo zadremamo Tudi mi se že veselimo dopusta..sicer bomo še dober mesec čakali, ampak sem prepričana da se bomo imeli super fajn. Gremo v hotel, ker je moj dragi bolj na komot. Včasih smo s kolegicami hodile kampirat in prav vedno smo se imele fajn, četudi je deževalo. mojega dragega nikakor ne morem prepričati, da bi vsaj poskusil to varianto preživljanja dopusta, kaj šele da bi dejansko šli kampirat. Kakorkoli, moj mali bo pravgotovo užival, saj bo imel na voljo neomejeno količino dveh stvari ki jih ima najraje..vodo in kamenje Tako, toliko na kratko. Delo kliče Uživajte s svojimi malčki!
|