|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
7.4.2013 16:28:18   
Inigo
sedenje - ful različno. Brin je začel "prehitro" sedet. pri 4,5m je že sedel. takrat mi je P tk težila okol tega kok težav bo imel s hrbtenico. js ga sedet nism silila - enostavno se je sam lepo sedečki držal, brez da bi ga pokupčkalo... s hrbtenico zaenkrat nima težav. je pa res, da vprašanje kdaj ga bo kaj doletel. tk da kr šparat otroke pr sedenju. naj raje napol ležijo. dokler se ne bo začel grdo bunit user posted image nekateri pa začnejo sedet zelo pozn, pri 8m in še kasnej. jst bom probala čimdlje vstrajat pr košari. dokler bo šel notri in dokler ne bo tečnaril. potem bomo predeslali v športni del. računam, da bi ga prestavila julija - pri 5/6m.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.4.2013 22:14:40   
neonaia
ojla!

sedenje: heh..Naia je tut ful rada pokonc oz. sploh noče več ležat, razn k se dojiva...sej jo podpiramo čez trebuh/prsa, da ni hrbtenička preveč obremenjena..upam da nebo nč narobe user posted image ...športn del vozička pa takoj k bo bl toplo..ubistvu že komi čakam da bom mela več placa spodi (šoping košara)..zdej komi kej stlačm tja not user posted image to je pa ena (in edina) slaba lastnost bugabujauser posted image

temence: že 5.dan jo kopam z mustelo...je že fuul bolšuser posted image , ampak še zmer so (sm upoštevala en nasvet da jih je bolš sam mazat in nč česat-napaka...se je kr debela plast naložila, ampak še mal pa bomo zmagal)...pustim pa sam par minutk gor (piše 1-2min) in sperem...a je treba še kej česat mogoče?kaj pa z oljčkom?zaenkrat ji samo z mustelo...joj kok so čisti in dišeči laski

očkove prigode:
user posted image sm se smejala k ste pisale o neprekuhani vodi ipd...kaj je moj naredu prejšn tedn! sm mu rekla nej jo on skopa, k sm mogla js neki druzga narest in je seveda z veseljem prevzel nalogo. k sta se že oblačla, pridm zravn da vidm če je vse kul, pa prav: sm jo s čistilnimi robčki celo prebrisu...js pa kaj?zakaj? da se mu je zdel da je še zmer od mila!ah bolš bi blo če je sploh nebi kopu pol...jojoj..ampak njemu to ni jasn..še zmer misl da je prou naredu user posted image

slinko: je user posted image pa rokce tut ful tlač u usta

kravce
: ful pase..k je brez pleničke, jo obrnem in krči nogice! celo rito je parkrat že dvignla...js sm mislila da to ful kasnej začnejo delatuser posted image

drgač je pa ful pridna! nehala je jokat za prazn nč! posledično se tut manj nosmo...sej je velik v naročju, ampak se valamo po kavču in ful uživa...krčkov tut ni že dolg blo (trkam), celo noč prespi...hmal bo treba u postlco k je košek že mal mali...se kr bojim...pa odlašam...bo le sama u sobici..ponoči...no sej itk poročam k bomo probal user posted image

lahkonočuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 627
8.4.2013 8:01:02   
Sadrika
Tilen je začel ratvat ful živahen....brca 100/H. Ma že včas ga komaj zadržim na previjalni, pa to pr še ne 3mesecih, kaj šele bouser posted image . Se opre na nogice in dviguje rito in pol ga je vse povsod polno, valjda še bolj ko je nagec, takrat je šele en migec. Ko se kopamo, imamo vse naokoli mokro, sebe moram od nog do glave preoblečt, verjetno bi bilo boljše, da bi bila kar v kopalkah, sem že razmišljala, da bi ga dala kar v tavelko bano v kopalnico, hehehehe. Danes zjutraj sem ga našla tudi čisto odkritega, sicer dvomim, da je bil celo noč, ker je bil ful topel, po mojem je malo preden sem prišla do njega, vse zbrcal s sebe. Ve jih že dajete v spalne vreče? Jst sm kr mal zmedena kako ga naj pol prštimam. Zdej je samo v tanki pižamici, pa pokrit s toplo odejo, pol pa ne vem kako ga naj.... a še vedno v pižamico pa v vrečo in kovtrček čez, al pol ni potrebe po kovterčku?

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 628
8.4.2013 9:13:44   
Inigo
neonaia - to gre tut en na jetre. tiščim spodaj z vseh možnih strani. sj je velika košara, sam kaj ko ne prideš najbolj zravn user posted image sicer sm pa tut jst zelo zadovoljna z vozičkom.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 629
8.4.2013 10:34:51   
ančka27
SANDRIKA tud naš pikec je bil dns čist odkrit in čist mrzle rokce je mel ker pr nas se pa ponoč ohlai tko da ga bom začela redno dajat v vrečo.do zj sm ga sam kadr je imel tanko pižamico.ni še tko toplo da bi bil lahko odkrit vsaj pri nas ne.
RANA PO CR punce k ste mele cr a vas še kej boli.mene je začelo tko neprijetno bolet prov pekoč občutek mam tm kjer je bil rez?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 630
8.4.2013 10:54:57   
Majči_
pozdravček punce user posted image

danes so obljubljali sonce če se ne motim ane? no pri nas ga ni user posted image jeznaaaa a bo že konec tega mraza????

spanje - jaz tudi razmišljam da bi jo počasi začela dajat v vrečo za spat, samo sem kot vedno v dilemi kako jo potem oblečt. mami je rekla da je mene kljub temu še pokrila z dekico, samo pri nas ponoči nismo kurili, tukaj pri fantu ko sva pa je celo noč kar precej toplo (meni čisto brezveze ampak ok). ker se odkrije skoraj vsako noč, pa zleze čisto na zgornji del posteljice. pa diagonalno včasih hihi ima podvige ponoči, samo nočem pa da je čisto odkrita, ker tako toplo pa spet ni. zdaj si je pa začela še vse kar najde vlečt na glavo. leži na tetra plenički (pod glavo) in si jo iz obeh strani vleče proti ustom. bog ne daj da najde kaj kar lahko dejansko premakne. sem jo našla zadnje dni kar naprej z nečim pokrito čez cel obrazek, potem pa brca kot en narobe obrnjen hrošček ker se ne zna odkrit user posted image no saj je smešno samo včasih me pa kar skrbi malo.

vodni kamen - vem da sem že malo pozna in da imate verjetno že vse odgovore, ampak jaz kuham vodo v eni posodici, tisti srebrni. no in ko se ga malo nabere ga podrgnem s cetom in tisto dratasto gobico (kepica enih žic, ni ravno gobica, saj veste kaj mislim). gre fino dol. na vsake toliko ali pa če je preveč tega pa zavrem vodo in noter kis za vlagat pa gre v trenutku vse stran. mi gre pa precej na živce ta vodni kamen, ker nočem da mala pije tiste delce. ne vrem pa vode v grelcu za vodo ker se držim tega da mora nekaj časa vret. kar baje ni tako staršno nujno, samo znam bit sitna za določene stvari user posted image

oblekice next - a mi lahko tiste ki ste že naročile in jih imate poveste nekaj glede številk. nimam pojma kaj naročit in najlažje bi mi bilo če bi ena primerjala s h&m bodiji ali pa pižamicami. a so večje, manjše, enake? ker mislim da ima skoraj vsaka kaj od h&m pa bi bilo še najlažje. pa še moja nosi te bodije in ostalo kar vse v isti številki, pri kakšni drugi firmi je pa kakor kaj. hlače na primer že 62, bodi ji je pa kakšen še 56 prav :)

sedenje
- a to ste mislile prav tako, da sama sedi ali tudi v naročju? ker v naročju jo kdaj že posedem, da bi jo pa samo zalagala pa posedala pa še ne...a naj se nebi še nič od tega?nebi ji rada skrivila hrbtenico zaradi kakšne neumnosti na katero niti ne pomisli človek user posted image

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 631
8.4.2013 12:01:00   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: ančka27

RANA PO CR punce k ste mele cr a vas še kej boli.mene je začelo tko neprijetno bolet prov pekoč občutek mam tm kjer je bil rez?

A si se mogoč kej naprezala? Mene je ponavad takrat precej bolela, če sem kaj težkega dvigovala al pa se fejst prepogibala.....sam zdej mam mir že neki časa, ne glede na to kaj delam, kot da ni nikol nč blo, tud prerez se že ful manj vidi. Če te ne bo nehalo bolet/skelet, je po mojem boljš, da se greš pokazat.

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 632
8.4.2013 12:13:33   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Majči_

oblekice next - a mi lahko tiste ki ste že naročile in jih imate poveste nekaj glede številk. nimam pojma kaj naročit in najlažje bi mi bilo če bi ena primerjala s h&m bodiji ali pa pižamicami. a so večje, manjše, enake? ker mislim da ima skoraj vsaka kaj od h&m pa bi bilo še najlažje. pa še moja nosi te bodije in ostalo kar vse v isti številki, pri kakšni drugi firmi je pa kakor kaj. hlače na primer že 62, bodi ji je pa kakšen še 56 prav :)

Žal ti ne znam povedat primerjavo s H&M, ker sem zdaj jih prvič kupila št.74, pa mu je še mal velika, nosi pa zdej Next 62/68, pa mu je glih za glih, že skor majhna. Sem imela pa od C&A nekaj bodijev in pižamice 68, te sem mogla pa že pospravit pred več kot 1 tednom. Upam, da sem vsaj malo pomagalauser posted image

sedenje
- a to ste mislile prav tako, da sama sedi ali tudi v naročju? ker v naročju jo kdaj že posedem, da bi jo pa samo zalagala pa posedala pa še ne...a naj se nebi še nič od tega?nebi ji rada skrivila hrbtenico zaradi kakšne neumnosti na katero niti ne pomisli človek user posted image

No, to sem tud jaz zadnjič pomislila, ko je Inigo napisala za Brina, ma sem se kr prestrašla, ker Tilna kr fajn posedam na kolena, ne tko da bi sam sedel. Sicer ni nikoli dolgo tko. Pa mene tud zanima, če se ga tko tud ne sme?

Tiste, ki je za vami že cepljenje, kako je bilo? So bile kakšne reakcije? Mi imamo naslednji torek, pa me je malo že strah. Vse naokoli že sprašujem, če je kdo imel kakšno reakcijo. Moja mama pravi, da z bratom nisva imela nič, malo otekline brez vročine, nič hujšega, tašča se sicer ne spomni, ampak pravi, da če bi kaj bilo, bi se že.... sej ne vem, če je to sploh kaj dedno? Ojojojoj, upam, da ne bom s tem vprašanjem s5 zbudila kakšnih nesoglasij, ko so se ravno lepo poleglauser posted image

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 633
8.4.2013 12:47:48   
sandra_sandra
cepljenje takle: nam je rekel pediater..ki je starej možakar..da v njegovi karieri še ni mel kej hujšega da bi blo kermu otroku, tudi nam ne! sem jima pa dajala na mesto vboda obkladke s fiziološko! takoj zaspijo po injekiciji! je pa tamala 4-5 dni po tem imela mal vročine.sam zdej ne vem če je to od cepljenja, vsekakor pa dobijo sirup CALPOL če bi slučajno dobili kej vročine tako da jst sem ji takrat dala eno malo žličko, pol je zaspala za 3-4h in ko se je zbudila je bilo HB že vse mimo! ,je pa grozno, pa ne jo ti držat ko jo cepijo,mojauser posted image je bila tok huda name,da kadarkol me je pogledala je začela jokat in h mojmu se stiskat- je bla huda name, jst sem jo držalauser posted image
v četrtek nam kao napovedujejo sonček in 16*C user posted image

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 8.4.2013 12:48:53 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 634
8.4.2013 14:29:37   
sandra_sandra
UVAJANJE GOSTE HRANE PRI 4 M.
http://www.ringaraja.net/clanek/uvajanje-goste-hrane_275.html

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 635
8.4.2013 16:40:17   
vesper
ančka tud mene zadnje tri dni ful boli rana od CR. Jaz sem to takoj povezala z vremenom. Glede na to da bo zdaj ful sprememba na toplo, je po moje to to. Ker pred tem je bilo vse ok z rano. Počasi bom ko ena stara oma, ko bom lahko vreme napovedala za tedn dni naprej user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 636
8.4.2013 16:58:10   
ančka27
VESPER ja možno da je tud vreme ampak je pa smotan občutek res me je začelo prav pekoče skelet in sm gladala madonca da se mi ni kej vnelo ampak po tollkem času se nebi smelo pa bohvar da mi je kej drgnlo ob rez je blo prov neznosno.grozno res sm se prov slabo počutila.
RAZVAJANJE jst nevem ampak moj pikec točno ve kdaj je v stolčku in se hoče samo še nosit.dns je obubne volje ni šans da bi zaspal v ležalniku pa tud če je ful zmatran pa ga gujsam gor pa dol pa sitnari dokler ga ne vzamem v naročje pol je pa ok in zaspi v 5 minutah.točno ve in ga nism okol prenest . ful ga nočem navast na roke ampak očitno je že prepozno.user posted image pa pravjo da ga do starosti pol leta nemoreš razvadit.js mislim da ga lahko sej so kot spužve, dojemajo vse okol sebe sto na uro.da se nam še sanja ne.eheheheheh

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.4.2013 19:28:03   
Sadrika
Tilen je dons katastrofa...skoz sitnaka in stoka, v vojzu je dons kričal, ne jokal, ko je vedno takoj zaspal kokr sva odpeljala (poleg teg asem še mogla skoz čebele odganjat, ampak to je pa že druga plat).... pol sm pa zvedla da bo luna v sredo,, mogoče ga to matra. Prejšnji mesec se je nekaj noči pred luno zbujal ponoči (kokr je blo pa mimo, je pa zopet spal po starem), pa sm rekla da bom naslednjo luno prav pozorna, če ga res ona daje, tko da me prav zanima kako bo danes ponoči....

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.4.2013 20:02:21   
Bijoux
Ančka, ravno takšne težave sva imela midva, pa so zdaj malo milejše. Mi tudi že uspe, da ga, ko zaspi, odložim in potem malo sam spi. Edino zaspat želi še v mojem naročju. Pa pomoje bo tudi to sčasoma minilo. Tako da nič skrbet, da si ga razvadila...tako kot ste meni pisale punce, je to verjetno ta občutek, da mora imeti mamo zraven.

Sandra_sandra boš ti že začela z uvajanjem GH? Jaz že komaj čakam, pa bom tam nekje okoli prvomajskih začela, ker bomo 20. 4. stari 4. mesece user posted image
Ali imate kakšne knjige z recepti ali glede uvajanja GH? Midva razmišljava, da bi kupila tole knjigo --> http://www.paparica.si/knjigarna_novavelikapaparica.html
Jo katera pozna?

Cepljenje..pri nas je tudi zelo trdno zaspal takoj po tistem, ko ga je cepila. Pa ni bilo nič hujšega..en teden po tem je sicer imel dva ali tri ekstra sitne dni, pa pravijo da pride učinek cepljenje šele en teden po cepljenju, tako da smo to pripisali temu in takratni polni luni.

Mi smo danes imeli nekaj malega sonca, sva takoj pobegnila ven. In je bilo prav fino. Še dva dni nam napovedujejo dež, potem pa SONCEEEEEE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 639
9.4.2013 12:41:36   
Majči_
kako ste?verjetno vsi zunaj,ker je končno nekaj pomladi podobnega user posted image user posted image mi smo bili celo dopoldne zunaj, pa upam da nam bo še popoldne uspelo za kakšno kavico na terasi...sem celo ugotovila kako oblečt tamalo da se mi ne skuha v vozičku. zdaj ima gor samo majčko pa bodi (tako jo imam oblečeno noter) čez pa eno jaknico iz pliša, da je en tak lep mali medvedek hihi

bijoux jaz tudi razmišljam o tej knjigici, sem že slišala da je ok...ker mi bomo tudi začeli tam okoli prvega maja ali pa kakšen dan kasneje (23.4. bo 4 mesece stara) in nimam kakšne pametne ideje...se mi pri korenčkovi kašici že skoraj zatakne user posted image .

po cepljenju tudi hana ni imela nobene reakcije. jutri bo en teden, do zdaj ni bilo nič. je pa mala sitnoba zadnje dva dni, zdaj ko malo berem tukaj vedno bolj verjamem da je mogoče pa res luna. je že več kot dva tedna pridno spala celo noč, zdaj se je pa že dve noči zbudila, včeraj ni in ni hotela zaspat, potem sem pa ugotovila da ji je šel očitno vrtiljak nad posteljico na živce user posted image v trenutku ko je utihnil je zaspala...pa slini se pa tlači roke v usta, potem je pa jezna ker ne gre kar cela pest noter ali pa ko ji palček pade iz ust...pa v vozičku nebi ležala....upam da je luna da ne postaja mala tečnobica...

nič, bodite pridne, grem skuhat da bomo lahko šli še enkrat ven popoldne user posted image (jaz sem kot en otrok ko vidim sončka opažam hehe).

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 640
9.4.2013 22:02:35   
SonoLei
Mamice, če ima katera težave s krčki - moji tamali so zelo pomagale kapljice Antiflat (baje imajo iste sestavine kot Lefaxin in Sab simplex). Res, odkar jih dajem pred vsakim obrokom, je velikoooo bolje. Pred tem sva se zvečer nosili po dve uri, zdaj pa krčkov praktično ni več (trkaaaaam). Lahko bi tudi sami po sebi minili pri tej starosti, ampak dvomim, da bi bilo tako istočasno. Dva dni po začetku jemanja je še mal stokala, zdaj je pa že en teden mir in po dolgem času spet zaspi sama v svoji posteljici user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.4.2013 22:15:26   
neonaia
čer.

ja, očitno je res luna! user posted image
Naia je učeri zvečer komi zaspala, se zbujala na pol urce, se premetavala..pol pa okol enih jok! nikol prej ni jokala ponoč...eno uro sva jo nosila, dudo, previt, noska spucat...res nisva vedla kaj je narobe..no pol je zaspala in spala do 9h, ampak nocoj se je pa tut zbudila že ene 5x od kar je zaspala (19:30)user posted image

izpuščajčke je dobila..pa flekce...po ličkih, vratu, trebuščku...k alergija zgleda.a je možn da je od jagodne marmelade k sm jo učeri jedla? k baje so jagode ful alergogene...druzga nism nč tazga jedla...pa do zdej je mela lepo kožo.ajej, upam da bo hmal bolš

no, ne glede na vse, je bil pa super pomladni dan dons! valda smo bli na sončku. user posted image js ji dam tut sam eno jopco čez to kar ma doma+tenko kapco, pa u vozičku je še dekca.
je zdej že enkrat konc te zime?čist zares?user posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 642
10.4.2013 7:18:23   
Sadrika
Jutro punce,
Ja Tilen je tud včeri mel porazen dan. Skoz jok user posted image , al v vozičku, al na rokah, al ga nosim, najhuj je blo zvečer pr atiju, ko sm se jst tuširala, ma sm misla, da se bo zadušil tko je jokal. Pa ful pogosto je lačen. Sicer je celo noč spal, edino zvečer sem ga mogla it pa kake 5x pomirit, ko je jokcal v postlci. Ne vem no, bom dons vidla kako bo, al je res luna, al ga pa kej druzga matra. Včeri sem mu nabavla ful grizal, ker ima skoz rokce v ustih, nenormalno, najraj bi imel obe hkrati. A ve jim že dajete kaj tazga? Mama prav, da lohk da ga že zobki matrajo, ker mi2 z bratom vsa jih dobla pr 4m, tašča se sicer ne spomne kdaj sta njena2 dobla, a je to sploh kej dedno?
Ooo, jst mam tud probleme zdaj kako ga oblečt za ven, kakorkol ga poštimam, mu je vroče, ne bi pa rada, da je premal.... vsaka kapa mu je odveč, ma sm mu dala zdej čist tatanko, pa skoz premetava glavo na vse strani, da bi jo dol spravu. Ga ne bom dons nč oblačla, kr tko kot je not, pa eno tanko dekico čez, pa bom vidla kako bo.
Povejte mi še tiste, ki niste dobile OD, kdaj boste naslednjič oddale vlogo? Jst sm zdej še 1x poslala in so zopet gledali podatke za 2011, zdaj je pa itak že preteklo tistih 90dni po porodu, tko da za letos itak odpademo.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 643
10.4.2013 9:09:49   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: neonaia

izpuščajčke je dobila..pa flekce...po ličkih, vratu, trebuščku...k alergija zgleda.a je možn da je od jagodne marmelade k sm jo učeri jedla? k baje so jagode ful alergogene...druzga nism nč tazga jedla...pa do zdej je mela lepo kožo.ajej, upam da bo hmal bolš

Dvomim, da so jagode krive.... alergene so samo presne in če pomislim, da smo dobivale že v P jagodni kompot? Sploh pa, če si jedla kupljeno marmelado, kolko je dejansko vidla jagoduser posted image
Si jo mogoče s čim mazala, al pa umivala?
Tilen je imel pri 1 mesecu take čisto micene izpuščajčke, od blizu so bili videti napolnjeni z vodo, na otip je bila tam koža precej groba. Imel jih je pa največ po obrazu, vedno manj proti nogicam. Pri 1.posvetovalnici mi je med.sestra rekla, da je to reakcija na nesterilno okolje, medtem ko P pa da ga preveč kopam (takrat sem ga vsak dan), pa čeprav samo z vodo. Začela sem ga manj pogosto kopat, izpuščaji so pa ostali...ca.3 tedne, od takrat ima lepo kožico.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.4.2013 14:13:43   
Milal
Živ punce.
prebiram vas od nosečnosti dalje; rodila sem fantka 12.1.
Sem se končno pripravila do tega, da se registriram in se vam pridružim pri čvekanju.
imam rešitev za vodni kamen: brita filter - mi imamo vrč; sicer sem ga tudi sama odkrila šele nedavno; do takrat sem mu pač tisti pesek zraven mešala..obup! no, odkar uporabljamo brito, je voda popolnoma brez kamna. priporočam; ni drag, glede na to kako dolgo traja..pač je treba filtre mesečno menjat.
tiste, ki greste na dopust za 1.maj - v hotel - a boste vzele banjico zraven? oz. kako jih boste kopale? banjica zavzame ogromno prostora..mogoče ga bom pa tiste par dni sam umivala?!
in še nekaj - koliko vam zdaj spijejo? moj ponoči veliko bolj pije in veliko bolj mirno - stanka 170 brez težav. čez dan pa je tak nemirne..spije max 120..včasih manj..se mu upora, ga komi držim. še ima katera podobne težave?
pol so tu kupčki - sma menjala flaško - iz aventa na nuk - in je sicer veliko boljše, a vseeno mora vsaj 3-4 kupčke podret..včasih se ponoč še zbuja, ker ga kupček matra..vse se vrti okol podiranja kupčkov..mal naporno že, tamali se mi pa tak smili, ko ga tak matra..
no toliko za prvič:) smo na vezi.
uživajte na sončku!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 645
10.4.2013 14:29:05   
Pikica_82
Bemti pa vreme no, mi mamo ornk nevihto user posted image  Sem upala, da nam uspe še na kak sprehod danes, pa ne bo nič... Mam starejšega doma, ker mi je staknil gliste. Danes smo dali še tamalo testirat, pa je k sreči negativna.

V ponedeljek sva meli posvetovalnico. Pri 2,5m ima 5kg in 57cm. Se je pa celo uro, kar sva ble v ZD drla ko zmešana. Nič se je ni dalo pomirit, ne flaška, ne joška, ne nošenje, ne prigovarjanje... Ah ja, moji živci... Se počutiš ko totalno nesposobna mati, da lastnega otroka ne morš pomirit user posted image

Jaz banice ne bi jemala zraven.
Spije pa naša že od 1m 120ml na obrok.

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 646
10.4.2013 14:46:17   
Sadrika
Pozdravljena in dobrodošla Milal
To je pa dobra ideja, za ta vrč...ma ni drag, pa ga gledam za vsak ko sm v Sparu, pa mi na kraj pameti ni pršlo, da bi ga kupla, mah....blont pa touser posted image Kako pa potem segrevaš vodo?
Jst tud ne bi jemala banice s sabo.
Moj spije pa vedno več, v povprečju 150ml, vas manj včas več, je pršo tud že do 230ml, ampak samo 2x do zdaj, pa je 2 dni starejši od tvojga.
kar se pa kupčkov tiče, odkar sva na flaški Mam, s tem res nima več problemov, sem ga najprej na vse pretege obračala, pa ko ni in ni rignil, sem pač pomislila, ok, pol že nimaš nobenga mehurčka. Če pa že, ga podere takoj, ko ga dvignem, pa tud ni nikoli polival.
Mi2 sva bila že eno rundo zunaj, sva pršla zdej kosilo prpravit, pa atiju ga nastavit, pol greva pa s5 ven, ko se zbudi. Upam, da ne pride do nas nevihta. Ma sem tok vesela, da se je začelo tako vreme.
Ojej, Pikica, ma te tud popolnoma razumem, se jst tud tko nesposobno počutim, ko ne morm tekoj potolažit pa pomirit otroka. hmmm...kako pa ugotoviš, da ima otrok glisteuser posted image al ste to čist po naključju ugotovili?
Dons je Tilen boljš,je bil v vozičku tud ok, je kr velik spal, ko pa je bedel, je pa tud naokoli gledal in se smejal, ga pa še ne bom čisto pohvalila, dveva navsezadnje še ni konec, bomo videli kako bo zvečer.
Lepo se martinčkajte!

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 10.4.2013 14:47:46 >

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 647
10.4.2013 15:02:40   
Milal
Sadrika, vodo pol dam v navadno džezvo pa zavrejem.

a Mam maš..sem tuhtala med MAm pa NUk, pa pol Nuk izbrala..in je vsekakor boljš kot Avent..bom še pri nuku vztrajala, če ne, pol grem na mam..
v celju se bo zgleda sfižilo, je sonce šlo..še dobr, pa sma iskoristila dopoldan..

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 648
10.4.2013 15:10:44   
Lumani*
hey....

upam, da ste izkoristle sončeka danes.. midva sva bila dobre tri ure zunaj in sem kar malo rdeče ličke dobila in nosekauser posted image ta mali pa tudiuser posted image

Mi smo tudi bili v posvetovalnici v pon in smo se kar načakali, ne vem zakaj ti določijo uro, če pol še dve uri čakaš???????? in imamo 6200 g in 64,5 cm, tudi pri dveh mesecih in poluser posted image .

Naš user posted image ima tudi take rdeče izpuščajčke po celem telesu, največ okoli vratu in pod bradico, najmanj po nogicah in mi je P rekla, da se mu tako samo koža čisti. Sem pa brala, da lahko dobijo tudi neke vrste vročinski osip, če se dosti potijo in jim je vroče.
Midva pa imava sedaj problem z obrazekom, saj je na ličkih dobil tako trdo pa hrapavo kožicouser posted image P je rekla naj mažem z bepantenom, samo meni se zdi da je to dobil od tega, ker sem mu mazala mozoljčke, da so se mu posušili? Katera maže svojega user posted image s kakšno kremico po obrazeku in katero mleko uporabljate po kopanju. Meni je ta P sedaj odsvetovala olivno olje prejšnja pa mi je napisala recept za olivno olje? In bodi sedaj pametenuser posted image Komaj čakam, da pride naša izbrana P nazaj.

Dobrodošla Milal...

Lp.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 649
10.4.2013 15:20:10   
Milal
hvala:)
js mojga mažem z bepantenom vsako jutro, ker ma tudi neke mozoljčke..mislim, da je boljš zdej..
mi pa mamo posvetovalnico v petek, ko bo točno 3m.
mislim pa da ma okol 6kg in da je kakih 62 velik.

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?