Sadrika
|
Pozdravljena in dobrodošla Milal To je pa dobra ideja, za ta vrč...ma ni drag, pa ga gledam za vsak ko sm v Sparu, pa mi na kraj pameti ni pršlo, da bi ga kupla, mah....blont pa to Kako pa potem segrevaš vodo? Jst tud ne bi jemala banice s sabo. Moj spije pa vedno več, v povprečju 150ml, vas manj včas več, je pršo tud že do 230ml, ampak samo 2x do zdaj, pa je 2 dni starejši od tvojga. kar se pa kupčkov tiče, odkar sva na flaški Mam, s tem res nima več problemov, sem ga najprej na vse pretege obračala, pa ko ni in ni rignil, sem pač pomislila, ok, pol že nimaš nobenga mehurčka. Če pa že, ga podere takoj, ko ga dvignem, pa tud ni nikoli polival. Mi2 sva bila že eno rundo zunaj, sva pršla zdej kosilo prpravit, pa atiju ga nastavit, pol greva pa s5 ven, ko se zbudi. Upam, da ne pride do nas nevihta. Ma sem tok vesela, da se je začelo tako vreme. Ojej, Pikica, ma te tud popolnoma razumem, se jst tud tko nesposobno počutim, ko ne morm tekoj potolažit pa pomirit otroka. hmmm...kako pa ugotoviš, da ima otrok gliste al ste to čist po naključju ugotovili? Dons je Tilen boljš,je bil v vozičku tud ok, je kr velik spal, ko pa je bedel, je pa tud naokoli gledal in se smejal, ga pa še ne bom čisto pohvalila, dveva navsezadnje še ni konec, bomo videli kako bo zvečer. Lepo se martinčkajte!
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 10.4.2013 14:47:46 >
|