|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
3.4.2013 19:44:45   
ančka27
SANDRA SANDRA jst ko grem z miško na tvoje ime mi pokaže tvoj trakec.roza barve je pa fantek in punčka sta tm pr treh mescih označena fullll lepo...user posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.4.2013 20:08:04   
Bijoux
Next...mogoče vam js lahko pomagam..naš mali ima 61 cm v dolžino, pižamice pa trenutno nosi številko 62-68 in bom mogla počas naročit večjo.

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.4.2013 8:54:44   
mini86
next-kvalitetne in noro lepe cunce..se pa zgodi da kšne majčke dobije mini luknce v stroju, ampak to redko..js sm pr marcelu samo next kupovala..se je pa od pred 3h let nazaj mooočno podražal..naša ima zdj next od 3-6 mesecev, če pa za poletje naročam pa vzamem od 6-9 mesecev..
majčka od 3-6 mesecev ji je prav od marcela k jo je on nosil decembrauser posted image

strije-pri marcelu celo nosečnost nič..ampak res nič..potem pa v porodni k so se mi na trebuh naslonil tok da mam cel zemljevid zdj..ampak js se ne sekiram..vem od kje jih imam in še enkrat bi jih imela zaradi tegauser posted image prej se sprjaznš bolš ti je..pri miji pa spet nobene..
mam pa kolegico k jih ima polno pa si jih je šla neki praskat dol, pa zapolnjevat pa 3245 kremc ampak...še zmeri jih ima..ratajo bele, svetlikajoče ampak kaj čmo..tm so in so del mene..

neonaia-če vam do sedaj te stvari pomagajo, potem še niste imeli ornk zabasan nosuser posted image user posted image ko bo tako si ga le nabavi-verjemi ne bo ti žal..nič ni groznega-pa sem se tudi jaz uperala pri marcelu..tamala se zravn smeji..ga pa uporabljam če je prehlajena in pač ne more dihat..

če se vozimo sami/same imam tamalo spredaj, če smo pa vsi pa seveda zadaj..

je pa miji danes stara 4 mesece..matr gre cajt..komi čakam lepo vreme da mal rožce posadim, zrihtam vrt..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.4.2013 8:57:53   
mini86
aja pa js tud naročam pri carters cunce..tm pa je oči za napast

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.4.2013 8:58:16   
Sadrika
Ančka, vsa čast, da si pršla v stare kavbojkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jst na njih niti pomisliti še ne smem, še bodo kar nekaj časa na čisto zadnji polici. Mam še vedno 10+, tistih 15 je kar izpuhtelo, res da sem bila polna vode, za teh 10 se bo pa treba očitno zelo potruditi. Čeprav mi govorijo, da ne smem nič shujšat, ker prej sem bila itak "prekoščena", vendar se js ne počutim dobr s temi mišelinkami user posted image . Mi je pa tko smotan, ko hodim, prav čutim kako se vse trese, v nosečnosti tega nisem čutila, mogoč zarad vode, je blo vse bolj "trdo"user posted image . Najbolj me moti trebuh, ko bi vsaj tega lohk mal "natrenirala". A ve k ste mele CR že delate kaj trebušnjake? Jst za1x sem še samo na globokih trebušnih, orbitrek in hitro ter dolgo vozičkanje, pač kolko vreme dopusti.
Mali je pa dons rekord podrl, spal od 21:00-7:30, kar nisem mogla verjet, ponavad je vedno do ca.6h, pa dons je tud men tok pasal, bi ful težko vstala ob 6
Včeri sem pol nabavla Mustelo za temence in sma zvečer poskusla, mater to je pa res zakon, ma se ful pozna kolk grejo dol, čisto malo jih je še ostalo, po mojem danes še speniva, pa jih ne bo več. Al se bodo s5 vrnile?

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 4.4.2013 9:01:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 580
4.4.2013 9:25:16   
ančka27
NEXT men je pr naročilu ful zezalo tko da sm na konc znorela in zaprla celo stran,DNS BOM ŠLA JOVO NA NOVO naročat upam da mi rata.
KILE ja sam jst sm na strogi dieti ful pazim kaj pojem in sam ob nedeljah si prvoščim kar se mi lušta.ker pač ne dojim sm si rekla da bom pa na dieti pa še to je tko da kilce že gredo počas dol ampak celulit in šlaufki pa ostajajo.ampak jst mam zmeri 1001 izgovor da ne telovadim.tko da nism niti enga trebušnjaka nardila in sm cela čist mehka.pa sej bo.jst sm že s tem zadovolna ker sm se v nosečnosti skor 30kg zredila in taka kot sm zj sm si čist ušeč sicer smo pa šele 3-4 mesece po porodu in ne mormo zgledat kot manekenke , jst to tud prej nism hehehe
MUSTELA je najbolša nam je tud ful pomagala pa še lepo diši...vsaj men no hehehe

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.4.2013 10:02:21   
ančka27
punce a na facebooku je kakšna naša stran o januarčkih????

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.4.2013 10:06:56   
Bijoux
Mini, kakšna je pa poštnina pri Carters?

Strije...ja saj vem, da se moram sprijazniti. Med nosečnostjo so se mi naredile samo na bokih, pa sem se sprijaznila. Takoj po porodu so se mi pa še prav po trebuhu..take ogromne rdeče. In mi je (bilo) kar malo težko user posted image Z vsakim dnem se sicer bolj sprijaznim, si pa vseeno želim, da bi čim prej zbledele.
Me pa skrbi, da se bodo, ko bom naslednjič noseča, samo še povečale. Saj vem, malo smotano toliko za vnaprej razmišljat, ampak včasih me take stvari mučijo user posted image

Next..kako imate takšne težave pri naročanju? Registracija je čisto preprosta, potem pa odvisno kakšno vrsto plačila izbereš. Jaz plačujem s kartico in je vedno vse vredu.

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.4.2013 13:39:32   
sandra_sandra
jst pa ne najdem tega cartersa. a ma kera link? men sam neke čarterje odpira

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.4.2013 14:41:50   
ančka27
http://www.carters.com/

Neposredna povezava do sporočila: 585
4.4.2013 15:05:29   
sandra_sandra
tenkjuuser posted image

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.4.2013 15:09:51   
sandra_sandra
OMG...Kere hude stvari ma ta carters..a je kera že kej naročala pri njih,kok rabjo za dostavo pa če je plačilo samo s kred.karticami? vem da lahko to vse tam zvem,..sam bi rada izkušnjeuser posted image
strije jst jih začudaaa nisem dobila..verjetn sem mela fejst raztegljivo kožo k skoz neki hujašam pa redim seuser posted image s ste poskusile z unim remescar? al neki tazga..

Neposredna povezava do sporočila: 587
4.4.2013 15:33:43   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: ančka27

http://www.carters.com/

kere nore cote! kk majo kj s poštino pa carino pa te finte... mama mia, vse bi pokupla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.4.2013 15:48:42   
sandra_sandra
a ne inigo jst kr ne morem nehat gledat teh cunc..next se skrije..
btv..kje pa si ti ?? pa vesper?? nobene nič ni..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.4.2013 15:54:07   
Majči_
o joooj sem gledala vse te oblekice na obeh straneh in zdaj imam itak občutek da moja punčka NUJNO rabi stvari za oblečt. čeprav smo dobili toliko da marsikaj sploh ne pride na vrsto preden preraste user posted image mene tudi zanima kako je s poštnino pri carters, sem probala kao naročit da vidim na koncu koliko je znesek pa je prišlo skupaj cca 30 eur dražje kot stvari ki sem jih "naročila", po tem smatram da je znesek poštnine in ostalih zadev tam nekje. počakam da sestra rodi dvojčke (zdaj en dan bom še teta jeeej) da bova potem skupaj naročale da se bo splačalo user posted image

zdaj se mi pa zdi da nam bo vreme počasi naklonjeno, ni več tako neznosno pit kavico na balkonu. KONČNO vozičkanje, med štirimi stenami se bo meni zmešalo počasi.

smo bili včeraj v posvetovalnici, stara je zdaj tri mesece pa 10 dni in je velika 62cm, težka pa 5808g...pridni smo, se je pa zredila od zadnjega pregleda pred 1 mesecem samo 600g, kar naj bi bilo ok. sem bila malo prestrašena, ker vsi govorijo o enem kg na mesec. pa prestali smo prvo cepljenje. meni je skoraj počil srček ker je tako zacvilila ko jo je zbodla. samo je pa tudi takoj nehala, se je potem že smejala eni svoji igrački. pa nobenih vidnih stranskih učinkov ni bilo. vročino sem ji pa merila cca 20x včeraj user posted image

user posted image

strij tudi jaz nimam, imam pa tisto grdo rjavo črto po celem trebuhu. ker sem bolj temne polti je še posebej temna in posebej grda user posted image me je ena potolažila da zgine po enem letu...a je to tolažba, vmes je še morje user posted image upam da ne bo na soncu še bolj rjava, ker moja koža precej reagira na sonce, sem kot en mulat poleti, pa nebi rada potem imela črno progo po celem trebuhu user posted image ha bo že...saj bom imela tamalo s sabo na morju, mislim da se potem nihče ne bo spraševal zakaj trebušček opleta okoli mene in sem kot ena zebra user posted image

zdaj sem pa jaz tudi prepričana da imam temence. so se lepo skrivale v laskih, zdaj so pa ene že prav lepo vidne. tako da bo treba po peno, sploh ne bom poskušala drugih reči, ker zdaj še tukaj vidim da očitno res pomaga.

kako ve nameravate oblačit zdaj otročke za ven ko bo malo topleje?ker v pajaca verjetno pri 10+ stopinjah ne bo šlo več...nimam ideje, nebi je pa rada prezgodaj slekla da ne bo takoj zbolela. kaj pa kapa?do kdaj je to treba? spet sem zgubljena user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 590
4.4.2013 15:58:44   
vesper
hej hej punce

luštne cotice tukaj na carters ja, pa tudi na next se marsikaj najde. Midva pa sva mu zdaj ogromno naročila od Gap, pa v Trstu smo bili in sem tam našla tudi trgovino Gap baby in seveda odšla ven z dvema polnima vrečkama user posted image tako da imamo zdaj celo pomlad več kot dovolj. Upam da sploh bo pomlad no user posted image user posted image

punce mene nekaj zanima, tiste ki imate pikece na AM. Kako je pri vas s tem prekuhavanjem vode, imate tudi probleme z vodnim kamnom? Meni se bo zmešalo od tega klora v vodi in vodnega kamna, včasih je voda čist kalna. Pa imam grelnik vode, ki ima filter in se voda še sfiltrira predn priteče v termovko, pa vseeno. Plus tega termovko in grelnik vsak dan namočim za kako urco v kis in vse dobro sperem, pa vseeno user posted image Ima kera kak nasvet kako nardit bolje?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.4.2013 16:07:54   
vesper
evo sandra_sandra hudiča si priklicala in se je pojavil user posted image user posted image saj vedno vsak dan berem forum, pol pa se skozi nekaj zgodi in pozabim napisat. Ali se stari spomni da bi gledala kak film, ali končno neha deževat in hitro izkoristimo čas za sprehod, pol sta tukaj še dva psa, pol še je mama začela športat in tako posledično zmajnka časa user posted image

strije- jaz jih nimam. Priznam, bala sem se jih kot hudič križa user posted image

oblačenje- jaz ga že zdaj nisem več oblačila v zimski kombinezon, ampak imava sicer podloženo ovčko in potem sem ga pokrila z kociko. Pa seveda tistim delom od vozička ko pač pride čez. Oblečen pa je bil v dva bombažna sloja in pa malo debelejši pajacek na vrh ki je odspodaj malo podložen. kapico pa imamo mi še vedno. Bom pa prvo sedaj ko se bo otoplilo opustila tisti vrhnji pajacek, zamenjala kapico z tajnšo in po potrebi odstranila še kociko. Naj povem, da sedaj ko smo bili v Portorožu pred dvema tednoma, je bilo skoraj 20 stopinj na soncu in sem ga jaz imela že brez kapice. Sicer je spal v vozičku in sem pazila da ga ne bi prepihalo, ampak se mi je zdelo ok. Pa oblečen je tudi bil prez pajacka. Bom pa obdržala še ovčko, to pa dokler ne bo potem res vroče. Čeprav nekateri pravijo da tudi hladi, ampak meni to ne pije neke vode no user posted image

pince greste kaj na morje za prvi maj? Mi gremo spet v Portorož za 5dni. Komaj čakam user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.4.2013 17:31:20   
Inigo
ma joooj... mi mamo tako štalo doma!

na obisku imam taščo, ki je zaradi bolezni kar ostala pri nas... potem je naš ati dobil trebušno gripo, smo ga za par dni izelili k teti, hvala bogu tamala dva nista zbolela! jst mam cel kup dela za faks, da lahko grem na izpit (seminarska, vaje sm mogla sama doma nardit, učenje), ki ga imam v pondelk. skratka, nimam cajta dihat! user posted image

sm pa zdle sama doma. otroka sm popokala z atijem na sprehod, tašča je šla na banko... jst se pa zdle eno urco luksuziram doma. kk je fajn poslušat tišino... neprecenljivo! še bolj kot mastercard! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 593
4.4.2013 17:32:57   
ančka27
VODNI KAMEN tud mene živcira ampak nemorm nč pomagat skos je prisotn tko je..user posted image
mi smo bli pa danes 2x zunej po 3 urce sm prehodila enih km user posted image jutri bo baje spet dž in bomo spet notr med 4.stenami grozaaaaa
joj kok se mate ene fajn jst tud mojga žicam da naj gre že kaj na dopust da bi kam šli, ima še lanskega pa hudiček kr noče pravi da kao nemore...jst bi pa tko km šla vsaj za en dan km na izlet...sm doma že nevem kok časa in se mi že meša.pa še družbe ni nobene in sm čist out od vsega.pol pa z dolgčasa šopingiram in še za to jih slišim da preveč zapravlam pa bla bla bla...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.4.2013 18:30:58   
Majči_
eno neumno vprašanje...kako si lahko popravim svoj "profil"...da bi dodala fotko, pa ta trakec pa te zadeve...sploh ne znam pridet tja kjer lahko kaj popraviš, pa vem da se nekje mora dat, ker sem si spol že spremenila enkrat na začetku :(

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.4.2013 18:34:11   
Bijoux
Vodni kamen..tudi jaz imam podoben problem. No, jaz sem lonec za prekuhavanje vrgla stran, ker ga nisem več mogla očistiti in se mi ni zdelo ok. Zdaj kuham v navadni posodi. Malo pomaga, če nalijem mrzlo vodo in jo potem prekuham. Če nalijem že vročo vodo iz pipe, je veliko bolj klorirana in motna. Iz termovke gre pa vodni kamen tudi, ko dam v pomivalni stroj.

Jaz mojega pikca že dolgo ne oblačim v zimski pajac in kapo. Na glavi ima zaenkrat še skoz bombažno kapico, oblečen je pa v žabice, bodi z dolgimi rokavi in čez plišast pajac z dolgimi rokavi in po možnosti še kapuco. Pokrijem ga z dekico in tistim delom, ki sodi h košari.

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.4.2013 18:36:00   
Bijoux
Majči, zgoraj imaš zavihek Moja ringaraja, pa lahko tam spreminjaš. Za ta trakec naj ti pa Sandra_sandra napiše, ker si ga je uspešno dodala user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.4.2013 18:37:40   
Majči_
samo preverjam če mi dela trakec, ki kaže starost otročka...najbrž ne ker sem bolj leva za te zadeve user posted image

ah...saj sem vedela.....

< Sporočilo je popravil Majči_ -- 4.4.2013 18:44:56 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.4.2013 18:57:37   
Bijoux
Dela user posted image če premakneš miško na svoj nick, se pokaže.

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.4.2013 19:03:41   
Majči_
ja sem ugotovila user posted image kako pa to naredijo eni da majo te trakce spodaj? jaz bi to tako mela...no ja, nekaj je tud tole...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?