|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
10.4.2013 15:42:48   
sandra_sandra
milal wellcomme!!!user posted image
tud naša user posted image user posted image sta zdele 2 dni zeloo nemirna..tamau skoz jokca..skoz bi bil po rokah..upam da je luna!
pikica 82 nič se ne sekirat zarad joka..k da se ostalim mamicam to ni nikol zgodil..user posted image
sadrikana kaj to misliš OD?
majči jst sem tud tuhtala že za kako grizalo..ga mormo še kupit..drugač so mi pa najboljši k pijejo flaško pa še rokce not tiščijo..jst tamaumu skoz tipam dlesni..včer se i je zazdel k da sem natipala..danes nič več..jih pa neki definitivno orng matra..
pri nas je še zmeri ful sončk...piha pa k pr norcih

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.4.2013 15:50:33   
Majči_
pa je še en lep dan zunaj za nama...mislim da ne bova šle več danes, ker se mami ne da in ker mala postaja spet popoldansko razpoložena - beri: nič več ji ni všeč user posted image

milal - pri nas je bila podobna zgodba s hranjenjem, sva se borile in podirale po tri kupčke med enim obrokom. potem pa smo zamenjali št. cuclja, zdaj ima št. 2 od mam je pa ok. samo ne vem kako gredo številke pri drugih firmah, pri mam naj bi bila 2 od dveh mesecev naprej. mi smo zamenjali nekje pri dveh in pol. ene dvakrat na začetku se ji je malo zaletelo, potem je bilo pa ok, pa tudi lepo je pila. se pa včasih vseeno malo borimo in to zato ker drži flaško, potem jo pa odriva od sebe in če ji uspe, da jo ne držim dovolj, je pa jezna ker ni več flaške user posted image user posted image pa jih razumi če jih znaš hehe

grizala - naša tudi tlači roke v usta prav nenormalno, ves čas, kar celo pest bi če bi lahko, pa še malo druge roke zraven. in to potem grize pa kar renči zraven user posted image pa tri prste ki jih potem v ustih razpre in se pritožuje zraven kot da ji ni všeč...nisem še pomislila na tista grizala, bom pa zdaj. mislim da eno celo imamo nekje, bom videla če se že obnese.

kremice - jaz jo po obrazu včasih namažen z eno becutan kremico, taka navadna, za nič posebnega ne piše da je...no za dojenčke user posted image če vidim da ima malo bolj grobo ali suho kožico po ličkih. drugega po obrazu ne. za telo imamo pa eno mleko od mustele, prav tako za kopat gel. na začetku se je pa FUL luščila po celem telesu sem imela pa še eno olje od bubhen. je pa niti ne namažem vedno, ker včasih je takoooo jezna ko jo vzamem iz banjice da samo na hitro dajem gor pižamico da je čimprej konec joka...a jim ve še vedno dajete kapico po kopanju? pa koliko časa jo pustite gor? mene to malo bega že od začetka kdaj naj ji dam kapo dol potem.

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.4.2013 17:05:56   
vesper
milal dobrodošla user posted image user posted image

flaška - definitivno priporočam mam user posted image

banjica- mi smo že bili 4 dni na morju in za prvi maj spet gremo 5 dni in banjice nisem niti takrat in niti zdaj je ne bom jemala zraven. Sem ga vsak dan lepo z krpico umila in je bilo čist ok.

hranjenje- naš zdaj poje v vsakem obroku 150ml, razen zvečer pred spanjem če je že fajn utrujen poje majn. Včasih samo 60ml, včasih 120ml. Kakor kdaj, ga ne silim in od tega ni pri nas odvisno kako dolgo spi do naslednjega obroka.

Ma, se pa zdaj že pozna, da rastemo, kako ga vse zanima in tudi spi čez dan ne več toliko kot prej. Zato je tudi posledično veliko bolj utrujen zvečer. Mi smo danes sprobali za finto že sportni del in moram povedat da se je super obneslo. Ko ja zaspal je itak spal, ko pa je bil buden pa je bil ful priden in je opazoval okolico. Imam pa ga samo malo privzdignjenega, nekje toliko kot je jajčka, ali še mogoče malo majn.

no, zdaj pa spet gasa nazaj na sonček user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.4.2013 18:07:22   
ančka27
joj končno loh odpišemo kok me je hecalo user posted image

FLAŠKE mi mamo dude in flaške MAM in sm ful zadovolna.punce v vezi flaš kdaj se kupi nove oz take da majo večje luknce na cuclju?
MILAL DOBRODOŠLA user posted image
BANJICA NO WAY S SABO je že ko dost šare user posted image
mi smo bli dns zunej itak ampak sm bla tok pametna da sm tamavga in sebe preveč oblekla.HB sm za tamavga mela s sabo za preoblečt ker je bil revček čist mokr.kaka smotka sm no pol k sm ga preoblekla sm ga v vozku sam z dekco še pokrila in je bil ok.prej sm ga pa še v pajacu mela baba zmešana sm res.pr nas je blo čudovito vreme na soncku je prav zlo toplo.
KENGURUJČEK ali ga ma katera že za vn in kako v tem primeru oblečete tamavčke?mi ga še nismo sprobal pa počas mislim da bo za iz omare ga dat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.4.2013 18:11:33   
ančka27
aja pa za kakršnekoli težave s kožo so men svetoval umivat ali kopat otročka v HRASTOVEM LUBJU.SE KUPI V LEKARNI.mojmu pikecu je pomagalo.tko da sm se še jst pol z njim umivala hehehe no sam men je škodovalo sm dobila fleke user posted image
HRANJENJE mi pojemo 150ml.zjutraj ko ustanemo pa lahko tudi do 180ml s tem da celo noč ne je ker spi.

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.4.2013 18:14:14   
sandra_sandra
vesper user posted image za športni del..jst sem ga včer probala zmontirat..pa je preveč dela..tko da kkšn drug dan..
ančka ti vsakič k da mi misli bereš..kengurujček..lih prejle sem mojmu rekla da bilo fino če bi ga nabavli..mislim da je čas taprav!jst tamalim oblečem..en tak muckast pajac..spod pa trenirka in žabice..
aja...moja dva še zmer spijeta samo po 90ml..razen ponoč 120..pa še to ne zmer,..aja-stara bosta pa 4m..zdele čez par dni..aja..pa nista suha..zdej si pa mislite..jst si ne morem razložituser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 10.4.2013 18:15:18 >

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.4.2013 18:15:44   
Sadrika
Hey,
mi2 sva počakala, da se izlije kar se je imelo in sva šla potem ven in sva zdej že nazaj.
OD=otroški dodatek
kremice- za obraz jst še vedno mažem pred sprehodom od Bubchen proti mrazu in vetru. Zvečer pa pred spanjem odBecutana, pa to ne vsakič. Po telesu pa z ničemer več, k mu dam v vodo par kapljic oljne kopeli od Nivee in pol sploh ni potrebe.
Vesper- kako ga pa pol prštimaš v šp.delu? Mene tud mika, da bi ga dala, oz.ga bom morala dat kr kmalu, ker mu je že košara majhna, sam sem v dilemi kak bi ga poštimala za šp.del, ma glih sem porajtala kok ga naj oblečem za ven, da mu ni prevroče, šp.del je pa le bolj odprtuser posted image
flaškajst mam tud od Mam cucelj 2, smo bili od rojstva na Nuku, sam zarad latexovega cuclja.... ma sm si pamet kupila...smo se hranili tud po 1uro, ko smo šli na Mam, sem misla pa da sm boga za ja...prjela...nobenih problemov več...res. Vsaka čast tej flaši.
Aja, pa dons smo stari 3 meseceuser posted image

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 10.4.2013 18:17:48 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.4.2013 18:21:12   
mini86
js mam paparico doma..sj ne da bi bila nezadovoljna samo..notri so res take osnovne stvari..je fajn za ideje, novega pa ne boš nič izvedela..js sm si jo kupila, čist navdušena, k je bla skos izposojena v knjižnici..
no sj pravim da ti ideje..rečmo da k kuhanemu sadju dodaš rozine, kšno kombinacijo sadja in zelenjave..
če bi se še enkrat odločala bi si jo izposodila v knjižnici in izpisala stvari ven..
js začnem z GH junija ko bo stara 6 mesecev..in sadja ne bom kuhala-itak pa začnem z zelenjavo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.4.2013 18:26:17   
mini86
http://www.debora.si/slike/PDF_2148.pdf

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.4.2013 22:06:44   
Milal
Kok hvalite mam flaski,ni vrag,da si jo bom nabavla:-)
Sadrika,js sm mela rok 10.1. user posted image za 3m:-)
Js tudi flirtam s sportnim sedezem,a ne vem kak bi ga oblekla; je vreme ful muhasto..pol bi ga sam z deko pokrila?!
Bo treba spobat.
Hvala za info o banici- ga bom umila,pa bo:-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.4.2013 22:35:02   
vesper
sadrika jaz sem mu dala še ovčko v športni del zaenkrat, tako da oblečem ga čist normalno. Danes je recimo imel gor bomb.žabice in bombažni body, na vrh pa kavbojkice in mikico ki je malo toplejša. Pa tanko kapico. Imela sem še zraven dekico, ampak sem ga pokrila le v senci, na sončku sem ga imela odkritega. Pa se mi je sicer na čas zdelo, da je malo pretopel, samo preveč ga pa tudi ne želim slečt še. user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.4.2013 8:40:16   
sandra_sandra
sadrika jst sem dobila odločbo o OD prejšnji teden! men je sicer prov prišlo to da so gledal 2011..mah ne vem..al pa ne..vse glih..
jst bom počakala za GH do nasl.tedna k mamo pediatra..pa bomo vidl kaj nam bo svetoval..mormo pa malčke slikat za dokumente če bi radi kam šli maja..

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.4.2013 8:46:11   
Sadrika
sandra_sandra -aha, a pol si dobla OD.
Ja, imamo namen it za 1.maja, sicer še ne vemo kam in sem mislila ga dat slikat in osebno delat v torek, ko imamo posvetovalnico in cepljenje, ko smo že glih v mestu, pa da še to poštimamo. Samo ne vem kako bo zmožen po cepljenju, glede na to, ko pravite, da ponavadi takoj zaspijo po njemuser posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.4.2013 10:47:26   
sandra_sandra
sadrika slikaj ga prej..ostalo pa mislim da ni panike,itak bo spal! 13 evrov..ponekod na UE rabijo rojstni list,ponekod ne! tko da mej ga vseen seboj..pa svoj tuduser posted image
čaka se pa 4-5 delovnih dni..mi bomo verjetn danes šli,pa sem prej mal poklicala
aja kar se pa tiče odločbe OD jih pa lahko tud pokličeš pa vprašaš..jst sem jih

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 11.4.2013 10:58:37 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 664
11.4.2013 10:57:56   
nani25
Pozdravljene mamice...

sem videla da imate ravno debato okrog zobkov, pa sem rekla da se na hitro javim

jooooo ti zobkiuser posted image ...našo punco je mučilo celih pet mesecev, vse bi zgrizla, slinjenje, grizala so bila sploh aktualna,rokice nonstop v ustih obe, pa s Calgelom smo mazali dlesni pred spanjem (nam je pomagal da je vsaj mirno zaspala)...in se prikaže prvi zobek šele pri 7ih mesecih.user posted image Sicer za enkice, dvojkice in štirkice ni bilo kakega joka in res hudih bolečin, sedaj pri 15ih mesecih ko rastejo trojke pa je norišnica, jok ponoči vsake pol ure...aaaah saj bojo zrasle pa bo boljeuser posted image

No naš mali še ne 3 mesece star lumpek pa se tudi slini in rokice v usta daje, pa je bil sedaj tri dni nekaj siten, pa čisto slučajno malo pogledam v usta če se že kaj vidi bunkica na dlesni kjer naj bi zobki počasi ven rinili....in sem kardebelo pogledala-imamo prvi zobekuser posted image user posted image user posted image ...haloooo, pa bomo čez en teden šele 3 mesece stari!!!!user posted image

No hotela sem samo povedati da lahko jih bo še mesece matraloooooo, ali pa tudi neuser posted image

Lep dan še naprej, papa

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.4.2013 11:00:11   
sandra_sandra
nani..kr kurjo polt sem dobila..user posted image za prvi zobekuser posted image user posted image

(odgovor članu nani25)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.4.2013 12:05:59   
Sadrika
user posted image user posted image
dons nisva šla venuser posted image user posted image ker je tko kričal, ne jokal al pa se drl, kričal, da ni prišel do diha.....je bil že v vozeku, pa sva mogla nazaj in kričal kričal, kričal.... sem ga nosla, pa crkljala, dajala na trebuh, pa v ležalnik, pa sebi pa prsa, on pa ni ponehal....na koncu je zaspal, pa nisem vedla, al je bil že prej tko utrujen, al je zaspal od utrujenosti od kričanja...in je spal, 1 uro in ko se zbudi, je bil dobre volje in nasmejan....ufff, sem se že ustrašla, medtem ko je spal sem klicarla na vse strani, kaj narest....bom ga še opazovala kako bo naprej.
Mormo pa dons popoldan k tašči user posted image ker dobijo ene sorodnike na obisk in ga mormo pridet "pokazat". Kok mi je ta beseda mim. Pokazat bi pršla ne vem, nov avto, kako cunjo, ma otroka....hmmm...no, bomo že...če ne bo imel s5 napada kričanja

Neposredna povezava do sporočila: 667
11.4.2013 12:11:21   
neonaia
uuu...hura za prvi zobek! user posted image
mormo večkrat pogledat torej...js še nism user posted image

izpuščajčki: ja, veretn je res od kopanja...prej sm jo na 2,3dni..zdej pa k smo mustelo kupl za temenca pa kr vsak dan(že ceu tedn)...bom mal zmanjšala tempouser posted image hvala za info!

joj punce.. skor mi je mleka zmankal!user posted image sm začela delat na enem projektu...sicer sam mejle pošiljat, ampak useen si z mislimi tam...pa še premal sm pila..in je tamala vlekla pa vlekla in se očitno ni najedla, k ponavad spusti.tut k sm si spumpala ni šlo več kot 160ml...iz obeh! prej sm iz ene z lahkoto napumpala 180ml. no zdej že dva dni mal bolj počivam in več pijem in so mlekarne spet u zagonu.user posted image
sm se prou ustrašla, pa že gledala une AM u DMu..da bi mel doma za vsak slučaj kšno škatlo..user posted image

učeri je bil super dan..dons pa tko tko..ni sončkauser posted image no važn da je pomlad! končnooouser posted image

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 668
11.4.2013 12:16:14   
sandra_sandra
sadrika..to on ve da morata h tašči user posted image pa se razburja še v tvojem imenu! ja lej če mu bojo še kej evrčkov dal..tak običaj je pri nas, ko prvič vidijo otroka..ne vem kako je pri vas..ajde pol mal stisn zobe pa potrp..jst se v takih primerih začnem tko mal butast jim smejat..oz tko..uno preveč prijazno..to je pa za mojo dušo, če že moram potrpet..hahah
no,da te nam kej nagovarjala pa zanetila ogenj v bajti..stisn zobe,sej bo tud tega enkrat konc,drugač pa moj tamau tud dons tok joka..čist vijolčn v glavo rata..tud na wc ne morem pa še tamalo je zbudu..je bla tko huda user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.4.2013 12:32:01   
Pikica_82
Našega starejšega so zobki tud ful matrali. Vedno so mu rinli ven v parih, nismo spali skor nič, pa vedno je potem zbolel. Brez Calpola po moje ne bi preživeli user posted image

Naša je pa danes taka tečka, da je groza. Zaspi za 5 min pol pa eno uro dretja. Pa spet zaspi za 5 min pa dretje. Jao... Polna luna?

Neposredna povezava do sporočila: 670
11.4.2013 12:35:57   
sandra_sandra
a kera ve kje se dobi tist k otročkom odtise rokic ali pa nogic nardiš? glina al kaj je v okvriju?

Neposredna povezava do sporočila: 671
11.4.2013 13:32:40   
sandra_sandra
jst sem jima zdej dala muziko mal bolj naglas in sta oba zaspala k topa! tamau smrčiuser posted image , to mi je moj reku da je on že par krat to naredu k sta jokala in da sta takoj nehala

Neposredna povezava do sporočila: 672
11.4.2013 13:34:03   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra

a kera ve kje se dobi tist k otročkom odtise rokic ali pa nogic nardiš? glina al kaj je v okvriju?

jst sm kupla v BC

Neposredna povezava do sporočila: 673
11.4.2013 13:44:30   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra

sadrika..to on ve da morata h tašči user posted image pa se razburja še v tvojem imenu! ja lej če mu bojo še kej evrčkov dal..tak običaj je pri nas, ko prvič vidijo otroka..ne vem kako je pri vas..ajde pol mal stisn zobe pa potrp..jst se v takih primerih začnem tko mal butast jim smejat..oz tko..uno preveč prijazno..to je pa za mojo dušo, če že moram potrpet..hahah
no,da te nam kej nagovarjala pa zanetila ogenj v bajti..stisn zobe,sej bo tud tega enkrat konc,drugač pa moj tamau tud dons tok joka..čist vijolčn v glavo rata..tud na wc ne morem pa še tamalo je zbudu..je bla tko huda user posted image user posted image

Hja, mogoč pa res kej zaslužmo dons user posted image
Je pa tko sitn, da kr hudo....noče bit nitina rokah. Mogoče so res zobki na pohodu, ker kr precej pije proti prejšnjim dnem, bomo videli s časom.

Neposredna povezava do sporočila: 674
11.4.2013 13:44:35   
neonaia
sandra: mislm da bi u prometeju mogl met, al pa kšna druga art štacunca...je pa to neka masa za kalupe, pol pa odliješ v gips.dobr si me spomnla...bom kej zgruntala, da bomo mel spominčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?