Sadrika
|
Hey, tud mene ful moti ta v.kamen, vendar nisem pomislila, da bi ga šla precejati. Jst sam počakam, da se ohladi do ca.50st., tko se ga tud neki vsede na dno,pol pa natočim v termovko ful počasi, da se usedlina ne dvigne. Men še vedn najbolj sedejo cunce od Nexta, pa sm včeri nabrala za 160eur, mater za tista dva meseca al kolk mu bo pač prav, sam se ne morm odrečt nobenmu kosu k sm nabrala. Sm šla pa pol še enmal uč vreč na oddelek za punčke, ma sm rekla, še dobr da mamo pjeba heheheh, takrat bi šele zapravlala. Mimgrede na Nextu gre sam preko kartic, ja, al pa pay-pala Vrtec- ma jst ga nism vpisala, bo pač enčas pr babici, če sploh, ker sem brez službe in še nisem ziher, da bom začela delat takoj, ko mi poteče porodniška, pa itak bi mi blo ga prehit ga dajat v vrtec. kakšne vaje bi pa mogle delat s tamalimi? Ma jst ga dajem samo na trebušček, da je oprt na komolca, pa ima skoz tko visok glavico, ma je lahko tud 5 min tko, lahko bi bil še dlje, sam ga jst prej dvignem, da se ne utrudi preveč. Obrne se pa ne na hrbet? Nisem vedla, da bi se naj že Je pa začel zdaj par dni rito ful dvigovat, sploh na previjalni ga morm kr ornk držat, da se mi ne prekucne, v ležalniku je še nekak "objet" z vseh strani, na tleh mu pa praktično nima kaj bit. Ma to je pa vse, aja, sedet si ga dam pa vedn, k jeva, oz, ko kupček podirava, že od rojstva, ker ni maral na moji rami, samo da zdej že kr drži glavico, mu je ni treba več podpirat, imam pa še vedno pripravljeno roko, če bi slučajno ga kaj zmatralo. Včeri sma 2.uporabila Mustelo in zdaj smo brez temenčkov . Me pa zanima, al jo moram še naprej uporabljat, preventivno? Ker je skoraj polna tuba še, pa mi jo je škoda zavreči. Saj škodit verjetno ne more, če jo še kdaj pa kdaj uporabiva? Midva sva dons bla s5 u trgovini He he he, kok se mi dopade, ko že lohk greva kamorkoli hočeva in to sama, jeeeeejjjj.
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 5.4.2013 14:56:44 >
|