Lumani*
|
Tudi mi imamo šparovček in dajemo notri eur, ker tako je napisala sandra_sandra, vse gledajo in še to kaj imajo otroci bi jim država rada stran pobrala. Pol pa so prblemi pri od, vrtcu.... Midva z pa imava od vceraj probleme s prehladom, kak grozno je ko ima zamašen nosek in nikakor ne gre šmrkelj ven. Zmeraj najprej fiziološko nalijem v noseka, potem pa potegnem z ustnim aspiratorjem ven, nato pa še z tistim na baterije, ampak se še sliši, da ima še vedno šmrkelj notri.. tam od zadaj... kak me to živcira, celo noč nisem prav spala... Upam, da čimprej mine in da ne dobi vročine. Pa tudi jaz sem cela prehlajena in me neke kuha in samo upam, da ne bom ostala brez glasu, ker me grlo tak boli pa glih sedaj, ko je taki lepi sonček od zunaj Bo moglo počakat vozičkanje.. Ima še katera kakšen nasvet, kako učinkovito očistit noseka?? Glede flašk pa midva prisegava na Mam, se dajo lepo razstavitin očistit... Rokice ima naš tudi zeeelo rad in slini se ful. Zobkov še ni na vidiku, mu pa dam večkrat grialo od Mam in ga je prav veselja gledat kak on to grize, je pa res, da mu morem držat Kričanje - mi smo imeli prejšnji teden ta problem, da je tako kričal, da sem bila prvič cela panična, niti do sape ni prišel, da pa to ni dovolj, je začel štrajkat s hrano in to zvečer pred spanjem. Kak je dobil flašo pa planil v jok in ipično jokal po pol ure in potem zaspal-brez hrane. Najhuje pa je blo, da nič ni pomagalo, noben položaj, ne nošenje, nič.... Hvalabogi, da je to po štirih dneh minilo.. P pa je rekla, da pač noče jest in da naj se ne sekiram, ker je tako samo pri enem obroku
|