|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.2.2013 11:29:10   
ta*mala
Ja, O test je +, bolečina v jajčniku je očitna, sluz je, ampak se mi pa ne zdi toook očitna, da bi se kr vleklo, no... mogoče tko po netu mal pretiravajo... al pa moja ni taprava al kaj... ne vem no.

Jaz delam O teste prvič. Sej seksava vsejen, sva tud prej in bova tud še pol.. se prav jih ne delam zato, da bova sam tiste par dni na mesec, da ne bo pomote... kupla sem jih zato, da se prepričam, da je O pri meni sploh prisotna, k me je G nastrašil... tko da to kar mam ponucam in ne mislim novih kupovat... kok bojo pa pomagal pa ne vem...

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.2.2013 11:49:42   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala
Ja, O test je +, bolečina v jajčniku je očitna, sluz je, ampak se mi pa ne zdi toook očitna, da bi se kr vleklo, no... mogoče tko po netu mal pretiravajo... al pa moja ni taprava al kaj... ne vem no.

Jaz imam tudi vsaki mesec sluz. Pa ni vedno enako. Včasih je res zelo vlečjiva, pa veliko jo je, včasih je manj, saj ne more bit vsaki mesec isto. Naravo le ne gre stiščat v neko "formulo", ima svojo :). To ti pišem, ker sem se sama ful presekirala in naživcirala, sploh prvič-preveč lahko rečem zdaj ko nazaj gledam. Raje bi ta čas izkorističla drugače, ker konec koncev itak ne pomaga. Ko pa sem se nehala psihirat oz. sem se usmerila v druge stvari pa je uspelo. Zato pravim, pozitiva, še o čem drugem razmišljat pa bo user posted image .

Mala ful spi, se vidi da je bogica zdelana. Drugače ne zaspi kar tako, prej obratno. Je otrok, ki je ves čas v pogonu; no, saj je že prvi bil enak user posted image .

Kosilo je v pripravi. Zdaj pa še malo pospravljanja...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 11:57:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 11:59:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
6.2.2013 12:14:29   
Penny
ta*mala in ostale punce ...
Ne pomnim, kdaj sem imela vlečljivo sluz, morda v najstniških letih, ne vem. Odkar se malo bolj opazujem (ko začneš o bejbiju razmišljat, postane toaletni papir tvoja glavna okupacija, saj vesteuser posted image ), je bilo v času plodnih dni vedno samo "mokro" (ampak opazno mokro, tudi na hlačkahuser posted image ) in nič vlečljivo med prsti. In sem zdaj v 9. tednu nosečnosti (povsem naravno, 3. cikel je uspelo).
Torej sluz tudi ni vse in če je ni, še ne pomeni, da ni ovulacije, samo pomeni, da je okolje malo manj prijazno do spermijev, ker v beljakasti sluzi baje dlje preživijo in se lažje prebijajo skozi maternični vrat na cilj.
Kar pogumno user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.2.2013 12:19:43   
mamica deklicam
madonca a toliko se nas je že nabralouser posted image

podatki zame: starost 38, doma dve nadebudnici, kraj pa okolica Kamnika

ja žabinčica, me je v drugi nosečnosti G spraševala, kakšno ime bomo dali. Sem povedala, da tokrat izbira mož in da se kar nekaj spet okoli črke K vrti. Se je zasmejala in rekla, no saj izbire mu pa še ne bo zmanjkalo. Pri prvi je bilo pa takole. Bila sem že doma na bolniški, ko se je meni po glavi začel pojati tam ime: Kristina. In nisem več odstopila, ker mi ga je očitno sama sporočila in imamo pač Kristino in ne okrajšavo iz tega, sem kar vsakemu takoj obrazložila, da ima dolgo ime. Tamala jo sedaj kliče TITI, ker še pač ne zna izgovoriti. Katja nam je pa prišla na pamet en teden pred porodom.

In priznam, že v porodnišnici sem se zmotila in sem jo narobe poklicalauser posted image in se mi še vedno dogaja, da obrnem imeni, sploh če prej od drugi razmišljam in prvo oštevam user posted image user posted image

Kaj menite ali pokurim še en test ali še kak dan počakam. Ker meni to ni nič več jasno. Ali se mi napoveduje user posted image ali pa zato rahlo krvaviv, ker imam premalo progesterona. Niso mi točno še povedali, samo moja G sumi na to. Testov mi še niso delali, da bi točno vedela, da mi ga primanjkuje. Ker danes je 35 dan in je bilo samo nekaj kapelj krvi, ravno toliko, da jo opaziš.

Neposredna povezava do sporočila: 506
6.2.2013 13:01:35   
ta*mala
Ja, mamica deklicam - naredi test... če sumiš, da je tako, boš vsaj vedela ob pozitivnem testu čim prej do G letet...

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ
ta*mala, 27 let, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.2.2013 13:44:53   
briljantina
michelle1 - super za seznam! Sem že razmišljala, da bi ga izdelale.
moji podatki: briljantina, 32, 1user posted image , Zasavje

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 13:51:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 14:40:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 510
6.2.2013 15:57:46   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
ja žabinčica, me je v drugi nosečnosti G spraševala, kakšno ime bomo dali. Sem povedala, da tokrat izbira mož in da se kar nekaj spet okoli črke K vrti. Se je zasmejala in rekla, no saj izbire mu pa še ne bo zmanjkalo. Pri prvi je bilo pa takole. Bila sem že doma na bolniški, ko se je meni po glavi začel pojati tam ime: Kristina. In nisem več odstopila, ker mi ga je očitno sama sporočila in imamo pač Kristino in ne okrajšavo iz tega, sem kar vsakemu takoj obrazložila, da ima dolgo ime. Tamala jo sedaj kliče TITI, ker še pač ne zna izgovoriti.

Titi, kolk pa mi je to luškano res user posted image . Mi smo imena na podoben način izbrali, za večjega je meni tudi ime v glavo prišlo in smo pri njem ostali, za malo je izbral mož, ampak že dolgo pred 1. nosečnostjo, ko sva se pogovarjala o otrocih, je rekel, če bo imel kdaj hčero ji da tako ime. Tako, da z imeni midva kaj veliko dela nisva imela user posted image .

Michell, super za seznam user posted image . Jaz bi edino mogoče ločila tiste, ki že delajo na + in nas, ki bomo enkrat letos začele. Tak da je razvidno, da se lahko pridružijo tudi vse, ki bodo letos načrtovale, končno je tako sploh ta tvoja tema nastala.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.2.2013 15:58:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 511
6.2.2013 15:59:39   
Žabinčica
Ej, jaz se pa danes tako motim pri tipkanju ...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.2.2013 16:34:39   
snežinkaa
Kako kaj moje dame??
user posted image
A se trudimo?? :)

Neposredna povezava do sporočila: 513
6.2.2013 16:36:49   
snežinkaa
aha pa še to.. user posted image

snežinkaa, 21let, user posted image 0, Murska Sobota

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 17:45:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 515
6.2.2013 18:27:48   
ta*mala
oooooooo, Briljantina... iz zasavja si? js sm bla tud včasih...user posted image

(odgovor članu snežinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.2.2013 18:57:43   
briljantina
ta*mala - pual veš, kua dugaja. user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.2.2013 19:11:43   
ta*mala
hahaha, nje :D

vem, vem... sj pridm občasno še dol, k mam dohtarje dol... tko d ne pozabm, kua dugaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
6.2.2013 20:29:50   
Žabinčica
Ok, jaz sem se nekaj trudila s seznamom....vstavit podatke itd. Da vidimo, kako bo zgledalo...pa kar spreminjate po želji user posted image . Aja, Michelle, tvojih podatkov se spomnim od začetka, ko sva se še same pogovarjale user posted image , če sem kaj zamešala, kar popravi.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babysmile
briljantina, 32, 1user posted image , Zasavje
bybyka1987
CherryBlossom
d_m_b
darhaha84
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83
michelle1, 34, 3user posted image , Posavje
misssi
mladika
morskazvezdica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09
Žabinčica, 34, 2user posted image , Štajerska

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.2.2013 20:44:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 519
6.2.2013 20:56:06   
Žabinčica
Ok,malo se še lovim...to je final version z moje strani, seveda spremembe še vedno dobrodošle user posted image ...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

babysmile
briljantina, 32, 1user posted image , Zasavje
bybyka1987
CherryBlossom
d_m_b
darhaha84
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83
misssi
mladika
morskazvezdica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

Bodoče nosečke, ki bodo v pričakovanju user posted image ali user posted image v 2013

michelle1, 34, 3user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2user posted image , Štajerska

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.2.2013 20:57:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 520
7.2.2013 1:55:29   
Martyna83
Evo se mene :)

Martyna83, 0user posted image , Koper

Neposredna povezava do sporočila: 521
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 8:00:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Martyna83)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
7.2.2013 8:12:48   
mamica deklicam
če jaz prav vem, ga citiraš, odstraniš na vrhu in spodaj napis quote in potem notraj spreminjaš. Zato ga jaz nisem hotela se ga lotiti, ker nisem sigurna. Najbolje, da katera napiše, ki to zna, da bova potem še midveuser posted image

pa še za včeraj michelle1: ja imamo kar lepo zimsko idilo in seveda sem imela zvečer malo fiskulture. Mlajša je na počitnicah pri babici, starejša je pa včeraj hotela, da ji nataknem smučke (take plastične za na čevlje iz Tuša) in je potem hodila in se celo malo vozila po snegu. Bo treba drugo leto kar prave kupiti. Očitno bo navdušen smučar, kakor sva midva z očetomuser posted image user posted image

Večino snega sem pa kar pustila za kakšnega drugega korenjaka, a očitno se noče pri nas nobeden javitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
7.2.2013 8:26:13   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
če jaz prav vem, ga citiraš, odstraniš na vrhu in spodaj napis quote in potem notraj spreminjaš. Zato ga jaz nisem hotela se ga lotiti, ker nisem sigurna. Najbolje, da katera napiše, ki to zna, da bova potem še midveuser posted image

Jaz sem tako naredila kot piše mamica deklicam. Citirala tebe oz. tvoj seznam, zbrisala quote, odznotraj vstavila podatke. Drugega nisem spreminjala. Samo naju sem potem premaknila dol in gori dala enotne barve in to je to. Kaže pa če daš na predogled drugo pisavo kot potem, ko ga objaviš. Če hočeš da je oblikovno enako vse znotraj seznama spreminjaš....če ti pa je lažje, pa lahko tudi spreminjaš svojega prvotnega in tam spremeniš in vstaviš vse, bo pač potem tisti aktualen.

Mene danes bolj ne bo kot bo, lepo se načvekajte user posted image ...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.2.2013 8:27:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 524
7.2.2013 8:30:54   
mamica deklicam
tudi jaz grem sedaj od doma. Moram taveliko peljati k logopedinji. Še dobro, da hodiva samo na tri meseceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?