|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.2.2013 18:22:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu morskazvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Bodoče nosečke
3.2.2013 17:11:05   
Žabinčica
Dober dan.

Mi smo doma. Prejšnja noč ni bila ravno prespana. Oba sta se nekaj zbujala, pa kašljala, pa jokcala. Zdaj čez dan tamala še vedno kašlja, mogoče celo da je malce topla in napenja jo tudi že cel dan nekaj; ta večji se pa tudi nekaj pritožuje da ga uho boli. Bo še jutri in v torek doma. Bi pa imela toliko nekih opravkov naslednji teden, pa na zavod bi se morala prijavit, ker sem zaključila porodniško... ah, ja, varstva pa še vedno nimam oz. takega fejst okrnjenega za res najnujneše zadeve (dvojni user posted image ). Drugače je pri nas včeraj cel dan deževalo-žal nič snegovalo kot je morskazvezdica pisala.

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Imam namreč post. Voda, zeliščni nesladkani čaji in nič drugega. Do jutri zjutraj. Sem uvedla 36 urni post vsak teden. To je nekaj, kar sem že prakticirala poleti, vendar v sklopu luninih men. Zaradi mojih treningov sem si morala vso zadevo prilagoditi. Tako da se moji posti zvrstijo vsak petek. Gre predvsem za razstrupljanje telesa, ne toliko za hujšanje. user posted image

Bi tudi jaz kaj podobnega potrebovala... no mogoče ne post, ampak nek sadno zelenjavni dan, sem v zadnje čase toliko sladkarij pojedla, kot že dolgo ne in se mi zdi, da moje telo prav rabi kaj lahkega in ne več toliko tega junk-a, ki sem ga ves čas jedla... Res ne vem kaj mi je da imam takšen apetit, pa še to po sladkem... Pa več telovadbe bi tudi bilo super, samo kaj, ko vreme ni tapravo, pa še trenutno mi ne gre ravno časovno najbolj skozi...

Brilijantina torej si zdaj ravno nekje v času okrog o. No navijamo, da kar uspe user posted image ...

Mamica deklicam kakšno je stanje spodaj? In kako je uspelo vaše praznovanje; pa kaj ste kupili za darilo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.2.2013 17:59:56   
ta*mala
ojla...pri meni se bo pa pocasi zacelo dogajat pomoje... na o testu je sibka crtica. ful vesela...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.2.2013 18:06:21   
Žabinčica
Super user posted image , navijamo user posted image user posted image user posted image .

No vidiš...kakšni leni jajčniki neki.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.2.2013 18:11:45   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Kakor sem napisla prenažiranje na deseto potenco. Če bi omenila, da hujšam potem bi vsak, pa zakaj ne ješ tega po onega.... Verjetnov bom sedaj nekaj dni prihajala nazaj v rutino pravilnega prehranjevanja.

Torta za hčerko SUPER!!!!user posted image
Odličnega okusa in izgleda. Naredila mi jo je kolegica, ki je slaščičarka in tako dobre torte nisem jedla že nekaj časa. Bila je ledena (moj hotel tak okus a je bila res zelo dobra), gor mi je dala dve figurice zajčkov, tri smrekice, mušnice, jurčke, rožice, na ribniku sta plavali dve rački.
Hčerka je nora na zajčke in jo je od petka hodila gledat, še dobro da je ni prijemala. Vse je iz marcipana, tako da se da pojesti.

user posted image nekaj majčk, pobarvanka, barvice, sladkarije

Moji sestrični, ki je imela sedaj šele 10 let, sem nesla zelo lepo knjigo Pravljice o princeskah in še eno bonboniero sem dala zraven. Tudi upam, da je bilo user posted image v redu.

Kakor se nakazuje, mi jutri ne bo potrebno lulati na tester. Ja nekaj se je začelo pacati. user posted image Ni še tista taprava user posted image , a verjetno bo prišla jutri, najkasneje v torek. Kaj hočemo, imam konec meseca prvi pregled v neplodnostni in komaj čakam, da ugotovijo, kaj je narobe. Nisem niti razočarana, ker sem pričakovala, čeprav na tihem sem pa seveda upala, da je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 455
3.2.2013 18:30:35   
ta*mala
sej se ni to to...pomoje da bo jutr...al pa v torek...ampak vazn da bo

mamica deklicam-mi smo imeli vceraj 60 letnico...glede hrane sm pojedla en krof pa en piskot, kar se ni tok krize...sm pa pila pivo...vec njih...pa dons sm jedla vse zmesan...tko d nism bla pridna...upam da nau jutr prevelk sok na vagi...ce pa bo pa bo pa dan dva sadja in zelenjave pomaga...

< Sporočilo je popravil ta*mala -- 3.2.2013 18:35:23 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.2.2013 18:51:20   
Martyna83
ta*mala zdaj pa le pojdita v akcijo user posted image kar 5 dni zaporeduser posted image skodit ne more,..od visška ne boli glavauser posted image ,...
Jaz pa sem full bolana punceuser posted image dan pred Abrazijo se mi je totalno porusil imunski sistem in nikakor ne pridem k sebi,..pojedla sem ze dve sktlici antibjotikov,.stanje se je umirilo za 2 dni zdaj pa nazaj,..ze 3 teden traja,..ne slisim nic,ne morem govorit,.ne morem dihat,kasljam in smrkav ko zmesana,..in ju3 grem delat prvic po splavu,..prvic po skoraj 3 mesecih,..nevem kako bo,..sploh zato ker ne slisim,... Ah bo boljse,..in ja kooomaj čakam to tečko da pride,... Upam da pride tocno,..zdravnica mi je rekla da po abraziji naj bi prisla na toliko dni kot sem jo imela prej,..torej jo cakam okoli 15.2 user posted image se nikoli je nisem cakala z takim veseljem :P

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.2.2013 21:45:56   
briljantina
Čer!

Ja, po ovulacijskem koledarju midva pridno user posted image user posted image . Tako da močno upam, da user posted image ta mesec ne zagledam.

Martyna83 - a slaba slušno je posledica abrazije al kako? Držim pesti, da bo vse ok, da zdržiš na delu...

Kako ste kaj ostale, ki čakate na svoj trenutek?

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.2.2013 22:14:15   
morskazvezdica
Hoj.

Moje M je tudi konec.zdaj pa v akcijo da nama kej uspe user posted image

Zelim vam user posted image in veliko uzitkov user posted image user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 459
4.2.2013 8:51:25   
Anonimen
Pozdravljene
upam,da me vzamete zravn, pr nas bomo zdej nehal "merkat" moje m je tudi konec, zdej pa kar bo pa bo. Zmerej sem si želela nenačrtno zanosit ampak pr nama pač ne rata tko, to pa zato, ker me je groza it k ginekologu - strah. Rada bi se ga znebila..a je kateri to uspelo? bi bla zlo hvaležna za nasvete. Pa nisem mlada smrkla, pa mam tut že hčerkico...pa vseeno strah ostaja

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
4.2.2013 9:56:42   
ta*mala
Dobrodošla Anonimnauser posted image

Itak, da te vzamemo zravenuser posted image

Zakaj te je pa tako strah G? Sej prijetno lih ni, sam vsejen tok grozn pa tud ni, pač preživiš, ane... jaz mam deca, kar je blo na začetku še mal hujš, ker sm mela prej žensko... se spomnim prvič se je ful trudu, da mi nebi blo tok bed, pa se je hotu še neki o vremenu pogovarjatuser posted image js pa briga mene a bo sneg al ne, men se ful mudi...user posted image sej še zdj pač neprijetna situacija, ampak kaj češ... sm bla v roku dobrga mesca 3x na stolu... ampak nimaš kej...

Kako ste kej ostale? Jaz sem že potelovadla, zdl bom šla kavico spit, potem pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
4.2.2013 10:24:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
4.2.2013 11:22:00   
SweetNovember
Dober dan še od mene :)

jaz sem pa zjutraj imela razgovor za službo.. in mislim, da sem jo dobila:) ni mi bilo direktno povedano, da je služba moja, sama pa nisem želela vprašat,ampak to slišat od nadrejenih :)

še čakam klic, ki bo potrdil mojo domnevo...:)
imam pa dober občutek!
+dobila sem napotnico za zdr. pregled, in izjavo o vrnitvi potnih stroškov....

Neposredna povezava do sporočila: 463
4.2.2013 20:00:30   
mamica deklicam
no končno sem lahko odprla. Pa to je za pop*****!

Michelle1 kaj je sedaj ali bomo zalili izpit ali ne?user posted image user posted image

SweetNovember ali že kaj veš, kako je s službo?

jaz pa ne vem več, na čem semuser posted image . Danes že 33 dan a ne duha ne sluha o teti s Krvavca. Včeraj se je nekaj najavljala z rahlo krvavitvijo, danes ni o njej ne duha ne sluha. pa to ni več res. Sem že besna kot ris: naj se odloči in prosim pride, da zaključimo in gremo naprej.

Dobrodošle nove user posted image user posted image , vzamemo vsako medse, bo vsaj pestro na tej temi.

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
5.2.2013 8:24:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Martyna83)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
5.2.2013 8:27:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 466
5.2.2013 8:30:21   
ta*mala
michelle, žal mi je za tvojo izkušnjo...user posted image

Pa čestitke za opravljen izpituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
5.2.2013 8:37:41   
mamica deklicam
michelle1 ČESTITAM ZA IZPITuser posted image user posted image

sem se zjokala, ko sem brala tvoj postuser posted image
ja mamice čutimo, če je nekaj narobe, problem je v tem, da tiste občutke včasih kar potlačimo.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.2.2013 8:42:51   
mamica deklicam
pa še novice z moje strani:
s tisto službo očitno ne bo nič. Ker je že teden okoli in me niso še nič obvestili, domnevam, da so zbrali drugega.

Jaz imam pa spodaj še kar belino, ki je bila tudi včeraj popoldne na testu. In nobenih znakov zauser posted image ali pa zauser posted image . Potem pa bodi pameten. Kar je bilo v nedeljo malo krvavega izcedka, samo za obarvat higienski vložek.

Verjetno se strinjate z mano, da je to čakanje še bolj mučno, kakor razočaranje, ko prideuser posted image a si je ne želiš. Vsakič ko grem na Wc, že kar seciram tisti ubogi toaletni papir ali je kaj gor ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 469
5.2.2013 9:24:38   
ta*mala
mamica deklicam, kaj pa če je bila tisto v nedeljo vgnezditvena? Potem naj bi bil test pozitiven šele nekje po 4ih dneh... kaj misliš?

Neposredna povezava do sporočila: 470
5.2.2013 9:33:40   
Žabinčica
Dober dan.

Mi se še vedno ubadamo s prehladi in rahlo vročino pri ta mali user posted image . Sin je pa že vredu, danes gre že na telovadbo, jutri pa v vrtec.

Bom pokomentirala tak na hitro, kar se spomnim...

Michelle user posted image za izpit.

Mamica deklicam lepo da je praznovanje uspelo. Torta pa že iz opisa zveni slastno,njammm. Mi pa je žal da te m. tako heca. To je res grozno ja in tečno. Ko enkrat pride vsaj veš na čem si tako pa... No ti želim, da se že enkrat razjasni-ali pride m. ali pa mogoče le test pokaže user posted image .

Anonimna user posted image dobrodošla.

Še eno vprašanje oz. dve. Ali ima katera kakšno sobno kolo, tekaško steza ali kaj podobnega mogoče doma in kako se obnese? Razmišljam, da bi si kaj takega nabavila, ker pač nimam časa vedno nekam it telovadit, samo vaje mi nenak doma ni za delat, to mi se zdi taka OK alternativa.

Pa še to - sem danes ponoči sanjala da sem rodila, datum, koliko je bil otroček velik, kako mu je bilo ime in vse user posted image . In dejansko bi bilo to novembra, torej če bi zdaj v feb. zanosila....Dobro sicer se mi zdi zdaj malo smešno, ampak ko sem se sredi noči zaradi tega zbudila sem se vprašala ali naj to kaj pomeni user posted image ...ali naj probava naslednij cikel-čeprav tega sploh še ni bilo v načrtu... Brezveze,ali?

Neposredna povezava do sporočila: 471
5.2.2013 9:40:38   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

mamica deklicam, kaj pa če je bila tisto v nedeljo vgnezditvena? Potem naj bi bil test pozitiven šele nekje po 4ih dneh... kaj misliš?

to že tudi jaz premišljujem. Tako da mislim še počakat in še ne zagnati kakšne panike. In da je bilo takrat tisto špikanje okoli jajčnikov kaj drugega. Sva se včeraj zvečer z mojim ravno o tem pogovarjala. Oziroma jaz sem na glas razmišljala on je kimaluser posted image in me verjetno sloh ni slišal, kaj govorim.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.2.2013 9:46:46   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

to že tudi jaz premišljujem. Tako da mislim še počakat in še ne zagnati kakšne panike. In da je bilo takrat tisto špikanje okoli jajčnikov kaj drugega. Sva se včeraj zvečer z mojim ravno o tem pogovarjala. Oziroma jaz sem na glas razmišljala on je kimaluser posted image in me verjetno sloh ni slišal, kaj govorim.

Mislim enako user posted image itak nimaš čist rednih ciklov, tako da lahko da je bila o. malo kasnejei. Upam na pozitivne novičke čez nekaj dni user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 473
5.2.2013 10:39:30   
morskazvezdica
Žabinčica tudi jaz sem dva dni nazaj sanjala da sem delala test in zagledala +. user posted image upajmo da se sanje uresničijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
5.2.2013 11:42:40   
Anonimen
dobro jutro punceuser posted image
upam, da ste se naspale

ta*mala tebi hvala za vspodbudne besedeuser posted image

a ma še katera kak nasvet kako se sprostit pri g?

drugače sem pa jest tut brez službe in mogoče ni lih pravi čas ampak sem vsako leto starješa ne mlajša, hčerka pa skos bl velika...
anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?