|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
7.2.2013 14:25:25   
darhaha84
 michelle1 – katero kremo to uporabljaš, jaz imam tudi tok tega hudiča, da mi gre na bruhanje. PA sem poizkusila že vse sorte in mi nič ne pomaga. Je pa pri meni problem tudi tonus kože, ki je zelo slab in očitno se mi premalo dela kolagen. E vem kaj naj naredim… Da ne govorim še o žilah, ker sem bila takoj po porodu od 3ega dneva naprej skoz na na nogah in 10 ur presedela pri mojemu E. so mi žile ven stopile. Tako da zdaj čakam da dam še eno nosečnost in porod skozi potem pa na operacijo, da mi odstranijo žile…

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.2.2013 16:34:13   
asyka
darhaha84 jaz sem dosti časa obiskovala body pump. Je ubistvo aerobika z utežmi. Sem bila ful zadovolna z vajami. Hkrati se res fino zašvicaš, ker delaš z dodatno težko kot je tvoja, posledično špehec puhti, mišice pa s časoma pridobivajo res lepo obliko. Všeč mi je bilo, da delaš vsak trening z vsemi mišicami (torej tudi roke), med tem ko TNZ roke, hrbet itd spusti. Pa jaz sem malo zgubljena z ritmiko pa nekimi koreografijami in so mi klasične aerobne vadbe že v osnovi odpadle, ker sem se tam počutla ko nek kenguru, ki samo poskakuje. Tukaj pa ni koreografije, ampak so vaje ob glasbi.

Je pa dobra finta tudi pilates, sicer je odvisno od trenerja, ampak tam kjer sem jaz hodla je bil to res trening kot se šikauser posted image .

Glede nupo in podobno,... ne vem mogoče je krivo, da prihajam iz študija naravoslovja in malo bolj poznam delovanje človeškega telesa. Ampak kaj vem, sem ful proti takšnim zadevam. Težko pogoltnem kakršno koli kemijo. Meni že razni dodatki za načrtovanje nosečnosti ala folna in podobno ne dišijo. Sem bolj pristaš tega, da se da vse snovi v organizem vnesti na naraven način (je pač na sporedu več zelenjave, ki vsebuje folno kislino). In podobno mnenje imam s hujšanjem, da se s pravilno prehrano, načrtovanjem obrokov, da doseči podoben če ne enak rezultat. Pri vsej kemiji imam probleme predvsem s tem, kaj pa potem, ko prenegaš uživat kemijo? Telo se teh dodatkov navadi in nakoncu ni več sam sposobno regulirati določenih zadev, ki jih v splošnem mora. In se mi zdi da to potem samo vodi v še slabša stanja,... Je pa seveda na vsakemu, da pri sebi premisli ali ja ali ne user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 552
7.2.2013 16:47:53   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Pa saj, ravno to je problem. Mene quote sploh ne izpiše... user posted image

Potem pa res ne vem user posted image ; mi ni jasno zakaj user posted image ; vedno ko daš "citiraj" bi moralo izpisat quote...meni vedno, pri vsakem postu. Potem moreš samo pazit kaj izbrišeš...

Drugače pa dober dan in dobrodošle vse nove. Se še kaj javim kasneje...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.2.2013 16:52:03 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
7.2.2013 19:27:34   
ta*mala
asyka, ni problem dnar... problem je, da pri nas ni nič pametnega... pa drug problem je čas... če češ dnar ni časa... če maš čas pa dnarja ne... tko da doma telovadim pred kišto, na prazno rit zjutri, zdj k je še mraz... pol k bo dalši dan pa tud vn po šihtu, valda...

Neposredna povezava do sporočila: 554
7.2.2013 19:39:55   
asyka
Ja saj podoben problem mam jaz tudi odkar sem se preselila. So me v domačem kraju preveč razvadli s super trenerji in treningi, pa sem zdaj tukaj čist razočarana in mi je škoda denarja :/

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 555
7.2.2013 20:14:15   
Žabinčica
Danes ste pa bile pridne čveke user posted image , je bilo kar nekaj za prebrat.

Glede telovadbe, tudi meni je super TNZ, se fajn naskačeš in razmigaš, pa pilates (sem včasih hodila), ki ga je predlagala asyka se mi zdi tudi zelo fajn. Sicer čisto drugi tip vadbe, umirjen, dela pa res celo telo. In to tudi takšne mišice, da sploh ne veš da jih imaš, ugotoviš drug dan, ko jih začneš čutit user posted image ... Trenutno hodim samo na TNZ, 1x tedensko, več mi ne znese-ni časa, nimam varstva. Mislim pa da je organizirana vadba super-sploh za tiste, ki že imamo doma user posted image , ker drugače se ob otrocih težko zraven spraviš. Pa vedno imaš nekaj za delat, itd. Tako pa imaš plačano telovodbo-imaš neko obveznost da greš in to je to. Ko bo lepo vreme, bom probala še kaj tekat in odločila sem se da si nabavim kakšno sobno kolo. Ko maladva spita, lahko izkoristim čas in malo potreniram.

Pa mislim da je to zelo pomembno. Vadba ti da dodatno energijo, te dvigne in motivira. Imaš več energije....kot nasploh skozi kakšne dodatne dejavnosti, ki popestrijo vsakdan (npr. knjige, tečaji,itd.). Mislim da, če si mamice za to utrgamo magari samo urco, dve na teden (pa seveda tudi ostale-samo ostale lahko malo več časa temu namenite), nam to veliko da in nas dvigne ter tako bolj kvalitetno živimo in lahko tudi več damo-otorkom, partnerju, sebi, vsem. Ljudje smo v končni fazi radovedni, smo družabna bitja in radi raziskujemo in se učimo-mislim da smo takšni po naravi in to nam da potem tudi veliko zagona za vsakdan in vsakodnevne obveznosti.

Drugače pa mamica deklicam, kak teden po vgnezditvi bi moralo že pokazat +. Zdaj če je tisto v ned. bila vgnezditvena, naredi test to nedeljo, ta bi pa po mojem res že moral pokazat pravi rezultat. Ali res najkasneje 11 dni kot je napisala darhaha.

Je pa tudi meni ta tema fina in sproščena, rada vas pridem prebrat in malo počvekat user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.2.2013 20:28:27   
Žabinčica
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0user posted image , Maribor
babysmile
briljantina, 32, 1user posted image , Zasavje
bybyka1987
CherryBlossom
d_m_b, 21, 0user posted image , Ljubljana/okolica
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83
misssi
mladika, 24, 0user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodoče nosečke v bodočem pričakovanju user posted image ali user posted image

darhaha84, 28, 1user posted image , Grosuplje
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.2.2013 20:44:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 557
7.2.2013 20:57:02   
Žabinčica
Zdaj pa še mene nekaj pisava spodaj heca...bomo videli če bo zdaj šlo...

user posted image

babysmile
bybyka1987
CherryBlossom
evcy1411
Martyna83
misssi
Perzefona*
SweetNovember
zoja09

Michelle1, 34, 3user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2user posted image , Štajerska

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.2.2013 21:12:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 558
7.2.2013 21:22:31   
Žabinčica
OK, zdaj mi je šlo... Sorry za tri sezname user posted image , ta je zdaj tapravi... Lahko pa seveda popravlja in posodablja to tista, ki to boljše obvlada, jaz se še zgleda malo lovim user posted image

user posted image

babysmile
bybyka1987
CherryBlossom
evcy1411
Martyna83
misssi
Perzefona*
SweetNovember
zoja09

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.2.2013 21:30:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 559
   [Brisano sporočilo]
8.2.2013 10:31:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 560
   [Brisano sporočilo]
8.2.2013 10:40:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 561
8.2.2013 11:50:15   
mamica deklicam
no za tiste, ki ste malo firbčne. Kakor sem bila sama do včeraj. A zgleda da bom kar ostala bodoča nosečka, sem imela že včeraj in danes zjutraj tako močne krče, poleg tega sem začela bplj krvaveti. Danes je celo mali košček sluznice se že izluščil.

Sem pa kar pomirjena, saj sem se že sprijaznila, da bom morala do zdravnikov, da mi vso zadevo pošlihtajo. In še včerja sem malo brskala po stričku googlu in kar sem odpirala na temo pomanjkanje progesterona, sem videla svoje simptome notri. Poleg teh krvavitev pred menstruacijo še nespečnost, želja po sladkem, jeza, razdražljivost, debelost in še bi lahko naštevala

No čez tri tedne imam prvi pregled. Sedaj pa v akcijo zgubljanja kilogramov, vsaj v tej smeri lahko tačas kaj naredimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.2.2013 12:22:12   
ta*mala
Ojla... praznični delavni dan, ja... jaz sem že zjutraj mela čistko... pospravla stanovanjček, zdaj pa delam do šestih...pol bomo pa vidli, kaj bo še ostalo od praznikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
8.2.2013 22:14:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 564
8.2.2013 23:54:02   
Martyna83
Ojla punce,..vidim da zadnjic sploh ni objavilo mojga posta,... moji podatki za seznamcek MArtyna83, 0 user posted image ,KOPER

Kako ste kaj? jaz sem delala ceu dan,..vrag pa tak praznik :P Sem pa vesela ker sem pisala pusenjaku malo o moji abraziji in je rekel da lahko komot po eni user posted image zacneva delati na user posted image sicer bom najbrz kar dve poakala,..pa vseeno sem ful vesela,...no sedaj cakam prvo po abraziji,...te bom najjjbolj vesela,..pol pa v nove boje,..

Neposredna povezava do sporočila: 565
9.2.2013 0:48:06   
BVM1

user posted image

babysmile
bybyka1987
CherryBlossom
evcy1411
Martyna83
misssi
Perzefona*
SweetNovember
zoja09

Neposredna povezava do sporočila: 566
9.2.2013 0:51:16   
BVM1
Jeeeeeeee! Uspelo mi je! user posted image

A, ja, pa to sem jaz, michelle. Pod krinko... user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.2.2013 12:21:05   
BVM1

user posted image

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
babysmile
briljantina, 32, 1 user posted image , Zasavje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 30, 0 user posted image , Koper
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
SweetNovember
zoja09

darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

< Sporočilo je popravil BVM1 -- 9.2.2013 12:36:01 >

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.2.2013 12:41:53   
mladika
Helou punce!!

Mam eno temo za predebatirat,predvsem za tiste ko že mate otroke,pa da vas je velik v familiji (strici,tete,bratje,sestre,...),pa tut vse ostale lahk sodelujete:

Namreč stvar je taka: pri mojmu jih je kr velik v familiji (z menoj vred nas je 14,letos nas bo 15) in so vajeni praznovat vsi vse in godove in rojstne dneve.Jaz pa tega od doma nisem bla vajena.Praznovali smo že otroške rojstne dneve tam do osnovne šole,pol pa ne več skupaj ampak je vsak otrok zase praznoval kokr mu je pasal.Odrasli pa so praznovali samo okrogle obletnice.
Sej veste da se vse vrti okol financ (pr nama samo moj dela),pa me zanima kako mate to pri vas pošlihtan oz. kako bi se lahko zmenli,da naj praznujejo samo otroci.Upam,da sem dovolj razumljivo to napisala.Moram priznat da je to kar finančni zalogaj če moraš,pa čeprav malenkost, vsakemu 2x na leto neki kupit.

Malo za debato...bom vesela vsakega komentarja!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   [Brisano sporočilo]
9.2.2013 12:46:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BVM1)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
9.2.2013 15:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 571
9.2.2013 15:49:58   
mladika
Hej!

Hvala,fajn si napisala.No da nav zdej tak izpadl kot da sem neka jaka škrtica,k mi je težko komu kaj podarit user posted image ,sam men se zdi da pri nas non stop neki praznujemo...Bom vesela še kakega razmišljanja na to temo,saj veste 100 ljudi 100 čudi!!
Aja pa mimogrede michelle1 torta ful super izgledauser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 572
9.2.2013 17:17:22   
Martyna83
MICHELLE 29 se nekaj mesecev,..tako da popravi, itak sem najstarejsa :PPPP

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
9.2.2013 17:23:32   
Martyna83
mladika hja kaj naj jaz napisem,..veliko let ze govorimo tudi mi da si ne bomo kupovali daril,pa enostavno ne gre,..Ko so okrogle obletnice so to velika darila,..ko so "navadni rojstni dnevi" pa je to v nekem okviru 30 eur,..res pa da je tukaj samo moja druzina,..njegova ni v Slo ampak ko gremo veckrat na leto dol pa nesemo za vse rojstne dneve nazaj in naprej,..nevem sej je res strosek ampak mi se ponavadi dogovorimo in si kupimo resnicno to kar nekdo potrebuje in ne nekih spominkov in podobnih reci ki so samo za nabiranje prahu,...Je pa res tezko zbrati tudi 20 eurov sploh ce kot pravis dela samo tvoj,...Ker pa imajo oni ze tako navado od nekdaj bos ti to tezko spremenila,..razen ce jih navadis da bojo od tebe dobili vedno samo nekaj simboličnega mogoce celo narejenega,ali pa doma narejeno torto ali kaj takega,..sem tudi ze jaz to poiskusila vendar si spet takoj na 30 eur,,...tako da,..Je pa res tako da na koncu ko dodas se gode,pa bozic pa novo leto pa valentino pa 8 marec pa se kaj bi se naslo pomeni vsak mesec nekaj,..

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.2.2013 18:07:50   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Martyna83

MICHELLE 29 se nekaj mesecev,..tako da popravi, itak sem najstarejsa :PPPP

pravijo, da se z leti ženske ne postavljamo, a tu se motiš. V letih vas pa jaz šišamuser posted image

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?