|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.1.2013 13:51:24   
mamica deklicam
michelle1 pa misliš, da bo ratalo?user posted image

imaš še toliko mesecev vmes, ko gre lahko kaj narobeuser posted image user posted image

Mi bi že imeli doba še enega, ki bi bil začetek junija rojen, a kaj ko nam ni bil usojen. Tako, da še kar upam, da bomo imeli spomladanca ali poletnega a v končni fazi, če bo še en pozimi, bo pa še eden pozimi. Samo da bo.

user posted image ej kje je še to. Mi bomo šli na Hrvaško. Grčijo mi moj dragi obljublja že sedem let. Toliko kolikor sva skupaj a mislim, da je letos ne bom videla. Da pa gremo na Hrvaško, je to pri nas že VAUUU! Ker morate vedeti, da moj ne mara hrvaške in kar je z njo povezano. Je pa lani, ko nam je njegov kolega posodil prikolico, sam izjavil, da gremo letos na Pag. Bo njegov brat eno žensko poklical, ki tam oddaja apartmaje in bomo šli na otok.

To je zame. Da gremo na otok, pa trajekt seveda spada zraven. Komaj čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 14:18:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
22.1.2013 14:25:36   
snežinkaa
bybyka_1987 nimam še nobenega razgrajača... :)
Trudiva se, in upam da bo zdaj uspelo dobit prvega.. :)

michelle1
Nekaj sem prejšnjič gledala po tvju, da obstaja neki clearblue ki pokaže tedne npr user posted image in zraven 4.teden... :)
Ja, z veseljem bom delila z vami! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.1.2013 14:27:40   
snežinkaa
Michelle1
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 baje da pokaže tudi teden npr user posted image in zraven 4.teden..
Ja z veseljem bom podelila z vami!!!

byby_ka1987
nimam še nobenga doma.... Če bo tokrat uspelo,bo to prvič... :)

IZVIRNO SPOROČILO: snežinkaa

Hvala vsem za dobrodošlico, se res prijetno počutim.... user posted image

Ta CB je mišljen ta clearblue?? to je ta k bi naj pokazo tudi tedne ne? user posted image
Bom šla kupit,pa vam javim če bo slučajno user posted image .. bi bilo krasno!!!! user posted image  

Jaz imam občutek da sem,ker nikoli mi iz prsi nobena tekočina ni tekla, včeraj pa,in če bi še 10x stisnila bbi še 10x..
Pa ob dotiku me ful bolijo dojke,neke napete so tudi... :)

Ja, CB je Clearblue. Tega, ki ti pokaže še tedne nosečnosti, ne poznam. Takrat leta 2009 mi je v lekarni dala tistega  klasičnega. Očitno tega drugega še niso imeli. Ne vem user posted image

Vsekakor mirno in počasi. user posted image   Se nikamor ne mudi. V primeru nosečnosti, je otroček že itak v tebi, pridno raste in se razvija... user posted image  
Ej, pa če se izriše plusek, poslikaj in deli z nami. A je prav? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
22.1.2013 18:14:17   
evcy1411
mene ta forum ne mara ;) noče in noče mi delat, ko pa mi deluje pa itak pozabim na vse odg ki jih hočem dat ;) ja pač pozabljivost je huda nečednost ;)

Neposredna povezava do sporočila: 255
22.1.2013 18:50:11   
snežinkaa
Naredila sem test CB, in mi je pokazal -... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.1.2013 19:07:31   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Ja, bo ratalo. Čutim. Pa še fantek bo.  Ime imam že dolgo izbrano. Pa ga ne povem  user posted image

Ej, a veš da jaz isto mislim, tudi nekak računam da bo fantek, ko pač bo...pa ne vem zakaj. Pa sploh ne da si to bolj želim, samo zdi se mi pač tako.

Snežinkaa mi je žal user posted image ... Zdaj vsaj veš na čem si. Navijamo za naslednji mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 257
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 20:48:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu snežinkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
22.1.2013 21:00:54   
ta*mala
snežinka dobrodošla...

no, še moj update... neki se packa. ampak me jezi k hudič, namest, da bi se ulil je rozasto packastouser posted image kr neki uglavnem... mam močne rdeče rdeče menstre, ne pa rozastga packanja!!!! in če že more pridet naj takoj zdj se usujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 21:13:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
22.1.2013 21:31:47   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

snežinka dobrodošla...

no, še moj update... neki se packa. ampak me jezi k hudič, namest, da bi se ulil je rozasto packastouser posted image kr neki uglavnem... mam močne rdeče rdeče menstre, ne pa rozastga packanja!!!! in če že more pridet naj takoj zdj se usujeuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   [Brisano sporočilo]
23.1.2013 7:22:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
   [Brisano sporočilo]
23.1.2013 7:23:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
23.1.2013 7:24:05   
ta*mala
Jutro

Neposredna povezava do sporočila: 264
23.1.2013 7:47:31   
Anonimen
pozdravljene punceuser posted image

sem zvedela za eno bližno sorodnico, da pričakujeuser posted image ,oba otroka sta že najstnika, da niso načrtoval...in si mislm, že 2 leti si želim, da bi se tko pr men naredil in bi bla presenečena na koncu meseca ampak se ni, bo zdej treba zavestno it v to.

anonimnauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
23.1.2013 8:01:53   
Žabinčica
Dobro jutro.

Ta*mala user posted image .

Anonimna user posted image dobrodošla. Ali si se že oglasila tukaj? Vem da smo imeli dve anonimni samo ne vem če si ti med njimi?

Jaz sem pa tečkasta, še sebi grem na živce. Zadnja 2 meseca opažam, da se je moj pms premaknil na sredino cikla. Tako da, če ima katera idejo kako "ozdraviti" to pred-ovulacijsko hormonsko počutje ali kaj je to user posted image , se priporočam.

Drugače pa vam želim lep dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.1.2013 8:15:59   
ta*mala
Jaz ne bom taprva bivša bodoča... user posted image

Po celi noči rozastega packanja in glavobola, ki ga ne pomnim se je le odločila pridet... user posted image Upam, da se do konc tedna zlije, da lahko začnemo znova...

Pa še povabljena sem na razgovor v petek in to na tistga, za katerga sem si najmanj želela bit povabljenauser posted image

K ma user posted image mlade...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 267
23.1.2013 8:17:01   
Anonimen
ja 1x sem se že oglasila oblubm, da se bom večkrat

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
23.1.2013 8:31:23   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Si že zaplavala v Rdečem morju ali te še kar pušča v negotovostiuser posted image

Ja...user posted image
user posted image user posted image Pa morski pes me grize... boli k hudičuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
23.1.2013 8:39:57   
snežinkaa
DOBROO JUTROOO!!!! user posted image

Michelle1 hvala !!! sem se ze sprijaznila, se bomo dalje trudili kot se trudiva ze 2leti in pol.. user posted image ampak,še vedno me ful bolijo prsi ob dotiku,in tako napihnjena se počutim.... user posted image

Žabinčica
saj sem sama tudi tako rekla,vsaj vem na čem sem!!!

ta*mala
sve že dve!!! se ne sekiraj, se je treba ta mesec mal bol potrudituser posted image bomo napadalne ta mesec,hehehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
23.1.2013 8:45:02   
SweetNovember
Helloou :)

no, bom malo več napisala o komunikaciji :)

Priporočljivo je, da se oba-govorec in poslušalec držita sledečih pravil.

PRAVILA GOVORJENJA:
1. Se odprem, izrazim sebe
2. govorim v prvi osebi ednine, torej JAZ ...
3. govorim o KONKRETNIH DOGODKIH (npr. včeraj, ko sva počela to in to, sem si želela to in to...)
4. govorim o KONKRETNEM OBNAŠANJU (npr. si bil žaljiv-čimbolj konkretno ubesedi obnašanje)
5. držim se TEME pogovora

PRAVILA POSLUŠANJA:
1. poslušam SPREJEMAJOČE - pomeni, da gledam sogovornika, (pokimam), da ga res poslušam& slišim
2. POVZEMAM, kar slišim (če ti govorec pove, da si želi, da bi ti bolj pospravljala, rečeš: torej, praviš da si želiš, da bi jaz bolj pospravljala) - na ta način
3. postavljam ODPRTA VPRAŠANJA - vprašaš, kar te zanima, sprašuješ za nazaj, ne za naprej, in taka vprašanja, da se ti govorec bolj odpre
4. POHVALIM govorca, da se mi je odprl (npr. "Tole si lepo povedal") in
5. povem svoje OBČUTKE OB SLIŠANEM (npr. Ob tem, kar si mi povedal sem presenečena-nisem vedela ipd.; ne uporabljaš izraza npr. si me presenetil, ampak sem presenečena-svoje občutke ob slišanem izraziš)

To bi nekak blo zaenkrat vse od mene,:)
začne seveda govorec (govorec-1. točka, poslušalec-1.točka, govorec 2., poslušalec 2. in tako naprej)

se tipkamo
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 271
23.1.2013 8:51:29   
bybyka_1987
jutro......ewo za vsako ena:)

user posted image

tk k mi je zapasala + kaki....tk mi je zdaj malo slabo....to 2 pomaga malo za prebavo :)

jaz se kar bojim k bo cas lulanja...sploh k ma, CB ta je un hudi....hehe

Neposredna povezava do sporočila: 272
23.1.2013 8:55:06   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: snežinkaa

ta*mala
sve že dve!!! se ne sekiraj, se je treba ta mesec mal bol potrudituser posted image bomo napadalne ta mesec,hehehe user posted image

Ja očitno se bo treba... sem že vedla zakaj kupt O teste... pa še mojga bom v rt sunla, k je reku da njegovi žvijo 5 dni... Bo kr lepo vsak dan al pa vsak drug dan se trudu za to. Nč ni zastonj

Neposredna povezava do sporočila: 273
23.1.2013 9:04:39   
bybyka_1987

pa še mojga bom v rt sunla, k je reku da njegovi žvijo 5 dni... Bo kr lepo vsak dan al pa vsak drug dan se trudu za to. Nč ni zastonj

ta*mala tukaj si me pa nasmejala ...oprosti vem da zate ni smesno ampak si tok dober povedala....sej bo....kako ze pravjo da k je pravi cas da se prime...samo cakanje...iz meseca v mesec....vem kako je to...ni prijetno...tudi sama ne wem ce bom ponovn zmogla tok volje ce bo spet dolgo trajalo....ali bohnedaj se kje dlje....drzi se beib.....s tabo smo.....user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   [Brisano sporočilo]
23.1.2013 9:09:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?