|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 8:33:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 8:34:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Bodoče nosečke
7.2.2013 8:36:50   
Žabinčica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
briljantina, 32, 1user posted image , Zasavje
bybyka1987
CherryBlossom
d_m_b
darhaha84
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83
misssi
mladika
morskazvezdica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodoče nosečke, ki bodo v pričakovanju user posted image ali user posted image v 2013

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

michelle1, 34, 3user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2user posted image , Štajerska

Neposredna povezava do sporočila: 528
7.2.2013 8:38:41   
Žabinčica
Njbrž narobe citiraš-oba qoute zbrišeš in spodaj in zgoraj...potem bi moralo it. Zdaj pa hitim...

Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 8:41:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 530
7.2.2013 8:55:41   
morskazvezdica
morskazvezdica,21let,0user posted image ,okolica LJ.

Še moji podatki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
7.2.2013 9:07:44   
d_m_b
d_m_b, 21 let, 0user posted image , okolica Lj

in še moji podatki user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.2.2013 9:37:44   
ta*mala
jutro user posted image

kako ste kej? js sm ze kavico spila pa potelovadlauser posted image zdj pa japka za zajtrk user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 9:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
7.2.2013 10:07:44   
Anonimen
Vas že nekaj dni berem, zdaj sem se pa odločila, da se tudi sama oglasim.
Nič še ne čakamo na +, je še malo prezgodaj. Si pa oba zelo želiva naraščaja in upam, da bova plusek ugledala enkrat v letošnjem letu.

Neposredna povezava do sporočila: 535
7.2.2013 10:43:02   
darhaha84
Tako da se še jaz javim. Zadnje čase mi zmanjkuje časa, se sploh ne dohajam. NA hitro sem vas preletela in vidim da je tema kar pestra in da se nas članic povečuje. user posted image
E. je bil prejšnji teden bolan in se je čuval pri moji 3 dni sestri in 2 dni pri tašči, jaz sem bila pa čisto povožena, ker noči so bile pestre in potem je zjutraj on doma spal, jaz pa sem imela ful gužvo v službi in še neprespana (spala sem 3-4ure na dan)– super kombinacija. Ta teden je v vrtcu in se stanje normalizira, čeprav ima spet mami fazo, v kateri se obnaša kot da očija ni in se samo po meni obeša in skoz se moram jaz z njim igrat. Sva se ravno včeraj pogovarjala, da ko bomo imeli doječka mami ne bo mogla biti skoz z njim-saj ne vem če je kaj razumeluser posted image . Moram pa reči da ima zelo rad dojenčke, ko kašnega vidi mora obvezno jit pogledat, pol bi ga pa kar božal – je taka bolj nežna dušicauser posted image . Pa ni kaj dost ljubosumen če imam kakšnega v roki. Ker npr. kadar me pa mož objame ali si dava lubčka takoj zraven pri dirka in pravi »oči stan – prevod stran«user posted image
Anonimna user posted image če z izbrano gin. nisi zadovoljna jo menjaj – kot so ti že ostale svetvovale. Jaz teh problemov nimam pri gin.čeprav tudi meni v prvih letih ko sem začela hodit k gin.ni bilo ravno prijetno. Potem pa ko sem imela probleme z zanositvijo in sem dala kar nekaj gin.čez pa mi je to čisto običajna zadeva in se ne obrmenjuem s tem. Večje probleme imam z zobarjem – tam kar otrpnem ko tisti strojček prižge
SweetNovember – čestitke za službo
ta*mala – kako si pridna s telovadbo. Jaz sem vesela če mi znese 2x na teden iti na aerobiko in 1x teč – jupi.
mamica deklicam – jaz vseeno držim pesti da se nekaj dogaja v tebi, ker se meni zdiš že zelo sumljiva - držim pesti
Moji podatki - darhaha84, 28, 1user posted image , Grosuplje - midva začneva z delanjem na doječku v zadnji četrtini leta. Zdaj imamo v planu selitev in renovacijo hiše in računava da bi nekje do novega leta bili nazaj vseljeni, da se ne bi z doječkom selila.
Toliko za enkrat od mene. Lep dan in upam, da vas ni preveč zasnežilo…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 11:21:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
7.2.2013 11:26:07   
briljantina
ta*mala - je pasala japka? user posted image  Pridna si, ko telovadiš. Men se kr ne da, ni prave volje niti motivacije. user posted image

Pozdravljena še ena nova Anonimna, predlagam, da si vse Anonimne spremenite nick ali vsaj nekaj dodate, da vas bomo ločile, tako kot je že ena prej predlagala. Drugače bo cela štala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
7.2.2013 11:36:43   
asyka
Pa se še jaz prijavljam na seznam bodočih. Bo pa verjetno še malo potrebno počakati, rekla sva namreč, da pričneva z delom, ko partner dobi novo službo. Nekako ne želiva biti v dilemi kako bo z denarjem. Sploh ker jaz veliko ne morem pomagat, saj delam na mojem magisteriju. user posted image

pa še moji podatki za seznam asyka, 23 let, 0user posted image , Mb

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 11:46:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu briljantina)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 11:49:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
7.2.2013 11:50:17   
ta*mala
ja, briljantina, je pasala japkauser posted image sej zastopš, anedeuser posted image

Glede telovadbe nism pridna vsak dan, se pa trudim... ta tedn sm bla pridna 4x... jutr pa čez vikend pa spet vprašanje kako bo... sam sj 4x v 7ih dneh je tud nekiuser posted image Sam kaj mi nuca telovadba, če kg stojijo????bemti...user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.2.2013 12:39:43   
mladika
Hej hej!!

Še moji podatki:

Mladika....24 let...0user posted image ...Celje

Mi je pa tuki fajn klepetat,pa vas brat,ker je vse bolj sproščeno pa čeprav midva delama na bebiju že 3 leta.Ker ko sem bla na uni temi Upajmo skupaj in sem se vsak mesec dajala na novo na seznamček me je kr mal psihiral vse skupi,ko iz meseca v mesec ni blo nič.Tu pa tega ni in ko bo ktira zagleda + ga bo.Upam da bo vsem letos uspelouser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.2.2013 12:43:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

ja, briljantina, je pasala japkauser posted image sej zastopš, anedeuser posted image

Glede telovadbe nism pridna vsak dan, se pa trudim... ta tedn sm bla pridna 4x... jutr pa čez vikend pa spet vprašanje kako bo... sam sj 4x v 7ih dneh je tud nekiuser posted image Sam kaj mi nuca telovadba, če kg stojijo????bemti...user posted image

boš videla,ko bodo kar padli dol. Po se boš pa spet čudila, kako to. No, saj točno veš, da so mišice težje od špeha. In več kot jih imaš, več špeha ti pokurijo.
In to govorim jaz, ki imam trenutno več špeha na sebi kot mišičuser posted image

jaja, tudi jaz se bom morala malo vršti v telovadbo, pa bo šlouser posted image user posted image

Pa še nekaj bolj ginekološkega za vseuser posted image

Kaj je to sedaj pri meni? Danes je že 36 dan. Včeraj in danes malo krvavega izcedka. Ko greš na stranišče in se obrišeš, na vložku ni potem nič. A krvave tečke kar od nikoder. Znakov nobenih, razen da se ne ulijeuser posted image ?

Če verjamete ali ne, sem tega že krepko sita. Koliko časa po vgnezditvi je možno, da bi kakšen test z jutranjim urinom kaj pokazal. Saj niso ne vem kako dragi a, da bi vse pokurila, mi pa kljub temu ni.user posted image Kaj hočete sem pač Gorenjkauser posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.2.2013 12:47:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Mi je pa tuki fajn klepetat,pa vas brat,ker je vse bolj sproščeno pa čeprav midva delama na bebiju že 3 leta.Ker ko sem bla na uni temi Upajmo skupaj in sem se vsak mesec dajala na novo na seznamček me je kr mal psihiral vse skupi,ko iz meseca v mesec ni blo nič.Tu pa tega ni in ko bo ktira zagleda + ga bo.Upam da bo vsem letos uspelouser posted image

pod tole se pa jaz podpišem. Jaz sem se tam pisala samo slabo leto a mi je že na psiho udarilo. Zakaj pa je ona noseča, jaz pa ne... take zadeva so se mi pletle po glavi. Sem bila za vsako vesela a hkrati že kar nevoščljiva. Res iz srca sem bila vesela za tiste, ki so se že dolgo matrale.

Tukaj pa pišemo o vsemu, kar nam pade na pamet. Je bolj sproščujočeuser posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 13:23:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
7.2.2013 13:37:35   
asyka
ta*mala če ti finance omogočajo mogoče pojdi na kakšno skupinsko vadbo. Tam te prisilijo da delajo točno prave mišice, s točno pravo intenziteto. Preverjeno kilogramčki kar spuhtijo :D

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
7.2.2013 13:50:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 548
7.2.2013 14:07:09   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

OK, punce, čas je za smrtno resno temo. user posted image  

Ste se kaj opazovale v ogledalu? Ker zima  res da  še traja, a nas bo tudi ona  še prehitro zapustila.  Bo treba odvreči ta silna oblačila, se odeti  v kaj tanjšega, krajšega... Do tu vse lepo in prav...

Ne vem pa , zakaj moram  vedno po svetu   hoditi  v dvojini. Se pravi jaz in moj celulit. user posted image  In sem svojemu samooklicanemu prijatelju jasno povedala, da ga več nočem ob sebi, kaj šele, da ga potrebujem in naj kar lepo pobere svoja šila in kopita...in oddide daleč  proč. Najraje kar z obličja Zemlje! Pa ne in ne... In če ne gre gre zlepa,  gre zgrda... user posted image
Sem mu napovedala vojno, da se mu  kar meša. Ta teden sem začela z body wrappingom. Nabavila sem si kremo, tisto koncentrirano, s katero se izživljam nad svojim prijateljčkom. In to vsak večer, zavita kot mrežna pečenka, na kavču, pred televizijo, povrh pa še na debelo zadekana. Moj kolega pa kriči, pa tuli, pa moleduje, da ima tudi on pravice... Briga me! Sem ga lepo prosila, pa ni hotel... Kazen mora biti. Naj trpi! Kako sem žleht...  user posted image    user posted image    user posted image

user posted image user posted image user posted image

ali imaš kašno dozo tvoje energije višek? Jo kupim, pa čeprav sem brez denarjauser posted image user posted image

Kako tebi ratuje: služba, velika družina, pa ti še uspeva migati in kaj narediti zase. Jaz sem kot povožena cunja. Ravno ugotavljam, da se mi razni prehladi vlečejo že od novembra dalje, če ne še prej. Vmes seveda še kdo drug zboli pri nas in potem sem seveda jaz tista, ki mora za vse poskrbeti, pa če kdaj komaj stojim na nogah.

In se vrtim v začaranem krogu: kilogrami nič dol, prehladi si kljuko podajajo...
čaji, limone, med in ostale zadeve se mi že upirajo. Mi gre na bruhanje, če samo pomislim nanje, kaj šele, da bi jih kaj po grlu spravila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
7.2.2013 14:17:09   
darhaha84
mamica deklicam – mislim, da nekje 11 dan po vgnezditvi bi moralo biti že vidno. Je pa ful odvisno od prisotnosti hormonov-enim še prej pokaže.
Jaz imam tudi zadnje čase čisto zmešano m.-veliko dela psiha. Drugače pa je pri meni tako, da kakšne 3 dni pred M se mi dogajajo take reči kot jih opisuješ
Asyka – katero skupinsko vadbo pa priporočaš, jaz hodim na TNZ in moraš kar vedeti kdaj kakšno mišico zraven aktivirati, drugače kar skačeš in takega efekta. Sem pa en mesec hodila na TRX in mi je ful odgovarjal, vendar se mi časovno ne znese (in ne da) še zvečer nazaj v LJ vozit.
ta*mala kot ti je bilo že omenjeno so mišice težje kot špeh, vendar je pa hujšanje pomembno da vnesemo v telo manj kalorij kot jih porabimo, saj to pa že itak veš. Pa s telovadbo se ti tudi telo preoblikuje in zgleda boljše.user posted image
A je mogoče že katera uporabljala izdelke ala Nupo. Jaz sem kar mal skeptična do njih. Da kar neke praške vnašam v telo, ki ima skoncentrirane točno določene hranilne snovi. Po drugi strani sem pa zelo firbčna, če deluje. Saj ne da bi mogla kaj shujšat, no kake 3 kg mi ne bi nič škodili, vendar bi mogla začeti predvsem bolj zdravo jest, ker te sladkarije se že od novega leta ne nehajo. Ker so nenehno kakšna praznovanja.user posted image
Nam pa ni zneslo narediti skupinske maske in bo E. medvedek tako v ned. kot v tor. v vrtcu. Gremo v Ptuj na karneval in sem mislila, da bi bili skupinska maska, vendar bom jaz kar to kot sem vsak dan – čarovnica.user posted image E.je pa moja mami naredila medvedka – je tak srček v kostumu.
V soboto bo pa spet požrtija, ker tašča praznuje in bom mal pekla danes in jutri – krhke flancate sva z E.delala včeraj, piškote že prejšnji vikend, danes in jutri še malo mehkega peciva in jutri še torta, potem pa sem zaključila in grem po pustu na 40 dnevni post. Teh sladkarij je tok da se nam bo rit zlimala. Saj sem že omenila, da se nam ne nehajo praznovanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?