mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 OK, punce, čas je za smrtno resno temo. Ste se kaj opazovale v ogledalu? Ker zima res da še traja, a nas bo tudi ona še prehitro zapustila. Bo treba odvreči ta silna oblačila, se odeti v kaj tanjšega, krajšega... Do tu vse lepo in prav... Ne vem pa , zakaj moram vedno po svetu hoditi v dvojini. Se pravi jaz in moj celulit. In sem svojemu samooklicanemu prijatelju jasno povedala, da ga več nočem ob sebi, kaj šele, da ga potrebujem in naj kar lepo pobere svoja šila in kopita...in oddide daleč proč. Najraje kar z obličja Zemlje! Pa ne in ne... In če ne gre gre zlepa, gre zgrda... Sem mu napovedala vojno, da se mu kar meša. Ta teden sem začela z body wrappingom. Nabavila sem si kremo, tisto koncentrirano, s katero se izživljam nad svojim prijateljčkom. In to vsak večer, zavita kot mrežna pečenka, na kavču, pred televizijo, povrh pa še na debelo zadekana. Moj kolega pa kriči, pa tuli, pa moleduje, da ima tudi on pravice... Briga me! Sem ga lepo prosila, pa ni hotel... Kazen mora biti. Naj trpi! Kako sem žleht... ali imaš kašno dozo tvoje energije višek? Jo kupim, pa čeprav sem brez denarja Kako tebi ratuje: služba, velika družina, pa ti še uspeva migati in kaj narediti zase. Jaz sem kot povožena cunja. Ravno ugotavljam, da se mi razni prehladi vlečejo že od novembra dalje, če ne še prej. Vmes seveda še kdo drug zboli pri nas in potem sem seveda jaz tista, ki mora za vse poskrbeti, pa če kdaj komaj stojim na nogah. In se vrtim v začaranem krogu: kilogrami nič dol, prehladi si kljuko podajajo... čaji, limone, med in ostale zadeve se mi že upirajo. Mi gre na bruhanje, če samo pomislim nanje, kaj šele, da bi jih kaj po grlu spravila.
|