Žabinčica
|
Dobro jutro še od mene. Pri nas naletavajo zelo lepe, velike snežinke... Veliki je že v vtrcu, tamala pa je kar malo boga. Sicer nima visoke vročine, jo pa nekaj zvija in kašlja in se ves čas joka... Zdaj sicer lepo spi in upam, da bo danes že boljša. IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica Pa še to - sem danes ponoči sanjala da sem rodila, datum, koliko je bil otroček velik, kako mu je bilo ime in vse . In dejansko bi bilo to novembra, torej če bi zdaj v feb. zanosila....Dobro sicer se mi zdi zdaj malo smešno, ampak ko sem se sredi noči zaradi tega zbudila sem se vprašala ali naj to kaj pomeni ...ali naj probava naslednij cikel-čeprav tega sploh še ni bilo v načrtu... Brezveze,ali? Hmmm... Kdo bi vedel? Sanje so res enkratna zadeva. Marsikaj ti sporočajo. Nažalost se jaz svojih redkokdaj spomnim. Verjetno posledica premalo spanca. Ne vem. V najstniških letih sem npr. v živo sanjala svoj datum smrti. 8.3.2068. Ti povem, kaj je meni zadnjič razlagala naša najmlajša. V dnevi sobi se je igrala s svojim dojenčkom in mi nenadoma pravi: "Mami, ko bom šla jaz v veliko šolo (mišljeno v prvi razred), bo moj bratec šel k Polžkom ( najmlajša skupina v našem vrtcu). O dojenčku se pri nas doma sicer pogovarjamo, ampak časovnico pa je zadela v nulo. Pa gre za triletnega otroka! No, saj najbrž ostajamo kar lepo pri prvotnem načrtu - druga polovica leta; če pa si slučajno, slučajno premislim, za kar ni veliko možnosti, boste ve prve vedele . Ne vem, če so sanje dovoljšni razlog, da bi začeli takoj delat na , čeprav moram priznat so me malo zmedle. Mamica deklicam kako je pri tebi ? Ta*mala za črtico in kar lepo enega novembrčka nardit. Anonimna če z izbrano gin. nisi zadovoljnja res menjaj. Saj veš kako je v nosečnosti, veliko pregledov itd. Sem pa jaz pri moškem gin. že od začetka in meni je ful vredu.V bistvu je bila do zdaj najbolj groba gin. ena ženska v bolnici. Naj ti koga priporočijo in menjaj zdaj, pred nosečnostjo, bo najbrž lažje. Sem pa v 2. nos. dala kar nekaj gin. skozi, ker je bil moj gin. veliko odsoten in po pravici povedano, ga od takrat še bolj cenim (čeprav sem prej včasih pojamrala čez njega), ko vidiš kakšni so drugi in kakšen pristop imajo. Tako da se dobro pozanimaj, da ne prideš na isto ali slabše. SweetNovember že lahko čestitamo za službo?
|