|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.2.2013 12:26:04   
briljantina
Pozdravljene!

mamica deklicam - tudi sama sem pomislila na vgnezditev. Mogoče pa se ti sreča nasmehe v prihodnjih dneh...user posted image

Dobrodošla Anonimna user posted image ! Zakaj pa je sploh prisoten strah pri G? Je mogoče, da izvira iz preteklosti? Česa točno te je strah? Sama nikoli nisem imela teh težav, pa sem bila najprej pri Ž G, sedaj imam že cca 3 leta M G. In moram rečt, da mi je celo boljše kot pri ženski. Nekako sem šla vedno sproščena tja... user posted image

michelle1 - čestitke za uspešno opravljen izpit!user posted image

Pri meni nič novega, bo treba počakat še dobrih 14 dni user posted image . Se pa kar vleče tole čakanje, je res, da se je treba zamotit in ne študirat o tem.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.2.2013 13:01:54   
mladika
Zdravo anonimna user posted image !!Briljantina ti je tak fajn napisala in mislim,da se res moraš vprašat kaj tako neprijetnega se ti je zgodilo pri G,da te je tako strah?!?Te je kdo tam užalil,prizadel?!Mogoče si iz bolj malega kraja kjer se vsi poznate med seboj,pa te je strah,da bi se kej o tebi razvedelo...ne vem samo razmišljam!Mogoče bi pomagalo,če menjaš G če se pri njemu/njej ne počutiš ok.Jst moram rečt,da s tem nimam težav.Na začetku,ko sem prvičl šla sem rekla,da jst pa hočem met zdravnico in jo tut imela in mi še na misel ni prišlo da bi me moški gledal tam doli (starokopitno,vem).Sam odkar mam pa ginekološke težave,pa sem v ginekološki ordinaciji praktično že čist domača.Gledali so me pa tut že vsi po vrsti: staro,maldo,moški,ženske.Med njimi celo moj profesor k me je na faksu učil ginekologijouser posted image .

< Sporočilo je popravil mladika -- 5.2.2013 13:02:43 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.2.2013 13:16:27   
Anonimen
mladik in briljantina

ja imela sm slabe izkušnje pri g in res mam od takrat tak strah. Mela sm eno grobo g jest pa mlada pa prvič parkrat sm šla k njej in zmeraj me je zmerjala, da nej se sprostim in da kako bom jest rodila. Očitno mi je naredila škodo, ki se je nikakor ne znam znebituser posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
5.2.2013 13:33:17   
mladika
No vidiš,pa smo skupaj odkrile,kje tiči zajec.Žal mi je za neprijetno izkušnjo...eni ti pa res znajo zagrenit življenje!!No zdaj pa na "lov" za novim G.Malo pogooglaj,pa poglej kje na tvojem koncu mate kake fajne G.Ker ko boš nosečka jo boš bolj pogosto rabila in je res pomembno da je to človek s srcem!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.2.2013 15:37:10   
Anonimen
hvala Mladikauser posted image

goglam pa nič ne najdemuser posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
5.2.2013 20:05:08   
briljantina
Anonimna, besed si vsekakor ne smeš k srcu jemati, sploh pa takšnih, kakršne ti je izrekla tvoja G. To je groza! Takšni G dejansko obstajajo? Tega si pa res nihče ne zasluži.
Hitro zamenjat G, ker tako kot je mladika povedala, da ko boš noseča, potem boš kot dobra bodoča mama zeeelo skrbela za svojega user posted image v trebuščku in pazila nanj - takrat bo G še kako pomemben v tvojem življenju. G mora občutiti mamino srečo in se z njo tudi veseliti. Saj ne rečem, da bosta oba vzklikala in vriskala user posted image , samo je pa zelo dobrodošlo, kako se boš ob vsakem obisku počutila. Svetujem tako kot mladika, zamenjaj, mogoče tudi zaupaj izkušnjo novemu G, saj ti bo potem lažje. To je moje, dolgovezno mnenje.

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.2.2013 20:06:55   
ta*mala
Ojla.
Jaz sem pa zdaj zvečer končno zagledala drugo črtico na O testu, ki ni več svetlejša od kontrolne... tko da vse kaže, da ta mesec O bouser posted image user posted image user posted image Upam, da testi ne lažejo...user posted image da laže samo moj dragi G in da mu že ta mesec lahko zaprem gofljouser posted image user posted image user posted image

Se prav, da sem imela kar prav, da O pride takrat, ko se pojavi bolečina v jajčnikih...oz takrat enkrat...čeprau je neprijetno user posted image takrat oz malo boleče, bom vseen šla na lov za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 7:14:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 7:38:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
6.2.2013 8:09:18   
Žabinčica
Dobro jutro še od mene.

Pri nas naletavajo zelo lepe, velike snežinke...

Veliki je že v vtrcu, tamala pa je kar malo boga. Sicer nima visoke vročine, jo pa nekaj zvija in kašlja in se ves čas joka... Zdaj sicer lepo spi in upam, da bo danes že boljša.

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Pa še to - sem danes ponoči sanjala da sem rodila, datum, koliko je bil otroček velik, kako mu je bilo ime in vse user posted image . In dejansko bi bilo to novembra, torej če bi zdaj v feb. zanosila....Dobro sicer se mi zdi zdaj malo smešno, ampak ko sem se sredi noči zaradi tega zbudila sem se vprašala ali naj to kaj pomeni user posted image ...ali naj probava naslednij cikel-čeprav tega sploh še ni bilo v načrtu... Brezveze,ali?

Hmmm... Kdo bi vedel? Sanje so res enkratna zadeva. Marsikaj ti sporočajo. Nažalost  se  jaz svojih redkokdaj spomnim. Verjetno posledica premalo spanca. Ne vem. V najstniških letih sem  npr. v živo sanjala svoj datum smrti. 8.3.2068. user posted image

Ti povem, kaj je meni zadnjič razlagala naša najmlajša. V dnevi sobi se je igrala  s svojim dojenčkom in mi nenadoma pravi: "Mami, ko bom šla jaz v veliko šolo (mišljeno v prvi razred), bo moj bratec šel k Polžkom ( najmlajša skupina v našem vrtcu).  user posted image  O dojenčku se pri nas doma sicer pogovarjamo, ampak časovnico pa je zadela v nulo. Pa gre za triletnega otroka!  user posted image

No, saj najbrž ostajamo kar lepo pri prvotnem načrtu - druga polovica leta; če pa si slučajno, slučajno premislim, za kar ni veliko možnosti, boste ve prve vedele user posted image . Ne vem, če so sanje dovoljšni razlog, da bi začeli takoj delat na user posted image , čeprav moram priznat so me malo zmedle.

Mamica deklicam kako je pri tebi ?

Ta*mala user posted image za črtico in kar lepo enega novembrčka nardit.

Anonimna user posted image če z izbrano gin. nisi zadovoljnja res menjaj. Saj veš kako je v nosečnosti, veliko pregledov itd. Sem pa jaz pri moškem gin. že od začetka in meni je ful vredu.V bistvu je bila do zdaj najbolj groba gin. ena ženska v bolnici. Naj ti koga priporočijo in menjaj zdaj, pred nosečnostjo, bo najbrž lažje. Sem pa v 2. nos. dala kar nekaj gin. skozi, ker je bil moj gin. veliko odsoten in po pravici povedano, ga od takrat še bolj cenim (čeprav sem prej včasih pojamrala čez njega), ko vidiš kakšni so drugi in kakšen pristop imajo. Tako da se dobro pozanimaj, da ne prideš na isto ali slabše.

SweetNovember že lahko čestitamo za službo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.2.2013 8:10:44   
SweetNovember
Dobro jutro!

Zdaj že vem, da sem dobila službo :) začnem v pon.

Zadnjič sem sanjala, da sem rodila fantka, (želim si pa bolj hčerko), tako je bil luškan.... sem ga skos cartala :)

Moj je v pon. zbolel (močan prehlad-vročina in kašelj), potem sem pa še jaz za njim (včeraj), zdaj sem že boljša,ampak moram še malo počivat in veliko čajčka pit (med, limona,,,), da bom v pon. zdrava in polna energije :)

otročka si pa oba vsak dan bolj želiva, upam da mava še kaj šans v februarju :)

lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 486
6.2.2013 8:11:50   
Žabinčica
Čestitam za službo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 8:31:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 488
6.2.2013 8:35:33   
morskazvezdica
Dobro jutro.

Vidim da ste vse vredu.jaz celo noč nisem spala ker me je bolel želodec in me je peklo od želodca do grla user posted image
Pri nas še dežuje,upam pa da bo kmalu začel snegec.

Imam eno vprašanje spet...Pozna katero ki je zanosila pred M?pa je vseeno imela normalno M?kdaj se potem pojavijo znaki in kdaj se naredi test?

Hvala! Pa lepo jutro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
6.2.2013 8:35:52   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Žabinčica - ma ne, načrtovati življenje glede na sanje nima smisla.  user posted image  Jaz bi tvoje sanje  vzela kot nekaj, kar je že uresničeno. Torej bi potemtakem že  morala biti noseča. user posted image  

Ne, dejansko sem tik pred m. Ampak sem šla gledat na ringarajin kolendarček (ja, tako so te sanje vplivale na mene), če bi po tej m. zanosila, bi imela rok ravno tam nekje, kot sem sanjala da sem rodila user posted image (17. novembra).

Mala se je zbudila...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.2.2013 8:36:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 490
6.2.2013 8:46:54   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Ta*mala user posted image za črtico in kar lepo enega novembrčka nardit.

Hehe, moj je tud novembrčekuser posted image Bomo vidl... darilo (+) za njegov 30. rojstni dan se ni izšlo po planu... Mogoče dobi pa še večje darilo za 31. user posted image

Glede sanj, mojem se je sanjal, da sva mela trojčkeuser posted image user posted image
Jaz bi bla kar z dvem al pa vsaj enem zadovoljnauser posted image

Sem pa tud zdj dobila vabilo na razgovor... v torek mam. Je pa služba za določen čas do novembrauser posted image Sam bolj ko tuhtam, men se mi gre, da bi dobila...

Neposredna povezava do sporočila: 491
6.2.2013 8:48:09   
mamica deklicam
swettNovember ČESTITAM user posted image

žabinčica pri meni so še vedno bele gateuser posted image user posted image

imam pa sedaj drug problem. Ugotavljam ali sem staknila gripo ali samo hud prehlad. Močnejši kot ponavadi. Glavo mi bo razneslo, o nosu ne da bi govoril, dobro da imamo doma zalogo papirnatih brisač, ker drugače bi že bankrotirala s papirnatimi robci. Vse me boli, rahlo mi je vmes slabo edino vročine nimam a to imam jaz zelo redko, samo če imam kakšno hudo vnetje.

Včeraj je imela Katja 2 leti in sta moja starša prišla na obisk. Itak sva se z mojo mamo spet skregale (kdaj se pa neuser posted image ), ko mi je težila, pa glej kakšna je pod nosom in ima mrzle roke. Pa da bi mogla jaz že zjutraj krušno peč zakuriti, da imamo mrzlo... Jaz sem pa komaj sedela na stolu, moji možgani so bili skoraj na off. Seveda sem pop*****a in sem ji nazaj zabrusila, saj da sem pa sama zelo bolna in da sem vse naredila (možu tudi papirje za firmo, kurila sem pa res samo na gašperčku), to pa nobeden ne opazi. In seveda ona dolg nos. Mi je pa čez nekaj minut rekla, da mi mlajšo vzame domov HVALABOGU!!. Tako da imam danes praznik in se lahko pozdravim.

Ali je katera iz Ljubljane in ve, katere sobote na tržnici v Kosezah prodajajo rabljena oblačila za otroke. Ali je to vsako soboto ali samo enkrat na mesec? Za Kristino moram kar videti, kakšne hlače imajo, ker je bolj močna in ji niso vse prav. Poleg tega bi pa še ena kolegica rada vedela.

Pa lep snežen dan, pri nas imamo že vse pobeljeno in kar močno naletavauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
6.2.2013 9:21:30   
briljantina
Čestitke za sanjsko službo SweetNovember!user posted image  
Drugače si ne predstavljam, da bi dobila službo, potem pa zanosila. Čeprav v teh časih tudi meni ne bi bilo pomembno, kakšna je situacija, samo da je prihodek. Želim ti uspešno uvajanje ter predvsem to, da boš z velikim veseljem opravljala svoje delo. user posted image

mamica deklicam - si delala ponovno test?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
6.2.2013 9:27:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 494
6.2.2013 9:36:33   
mamica deklicam
teste imam doma in to kar 4 user posted image

ampak mislim, da se ne bomo nič testirali. Sem ravno iz stranišča, na vložku ni bilo nič, ko sem se obrisala, pa je bila rdeča sluz. Bomo videli, kako se bo vse odvijalo naprej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
6.2.2013 10:26:16   
Žabinčica
Mala je malo boljše, sicer kašlja kar še,ampak njena volja je že prava user posted image . Škoda, da ne moreva na sprehod, ona itak uživa na zraku, pa še zunaj je prava lepota. Potem pride dedek, toliko da jo ne vlačim zraven v vrtec, ko grem po starejšega.

Mamica deklicam user posted image , škoda no, sem že bila prepričana da je pri tebi to to..... Drugače pa malo čaja z limono in pomoranče, pa počitek...to najbolj pomaga. Imata pa tvoji dve zelo lepi imeni. Glede tržnice ne morem pomagat...sem ž čisto drugega konca...

Pišite kaj, vas bom pridno brala user posted image , danes tako kaj veliko drugega ne bom mogla počet...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.2.2013 10:30:25   
ta*mala
Pa ti kej povej, aneuser posted image

Jaz zdaj raziskujem... da tud če je O test pozitiven, ni nujno, da je O... mogoče grejo hormoni v smeri, da bo, pa verjetno če ni foliklov, pač ni O... ja sj vem, preveč mam časa...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
6.2.2013 10:53:24   
Žabinčica
Malo je težko pisat z eno malo hobotnico ob sebi user posted image ...ker včasih ji pač ni, da bi se sama zamotila. No, zdaj sem jo dala spat...

Drugače pa ja, preveč bereš.... Če imaš o. sluz, čutiš jajčnike itd., imaš pozitiven test, imaš ovulacijo. Sicer OK, ni rečeno da boš takoj zanosila, ampak poskusi se ne preveč obremenjevat s tem. Razmišljat pozitivno pa bo. Sem prepričana user posted image .

Kaj pa boste kaj za praznik in pustno soboto. Greste kam? Naš načrt, da se gremo kopat v soboto je zaradi bolezni padel v vodo. Če pa bo mala vredu, pa bi mogoče šli kam pustovat...morem malo pobrskat kje in kdaj je pri nas kakšno otroško rajanje.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.2.2013 11:18:51   
briljantina
Zdravo!

Jaz moram tudi še pobrskat, kaj bo dogajalo pri nas za pustovanje. Sigurno pa jo pičimo, če bo kaj zanimivega.

Tiste, ki delate O teste... sicer ga nisem nikoli delala, ker po tem nisem čutila potrebe, mogoče to pride v poštev, če dlje časa ne zanosiš. Ampak to potem dejansko pomaga, da se user posted image ravno te dni?

Neposredna povezava do sporočila: 499
6.2.2013 11:27:58   
SweetNovember
Hvala Žabinčica, michelle, briljantina, mamica! :)

Res je zame sanjska služba, tudi če je samo za 3 mesece,... ne dvomim, da jo bom z veseljem opravljala:) upam, da me bodo otroci ubogali :) in da starši ne bodo preveč sitni ;) zaradi kratkotrajne zaposlitve ni nobenih ovir glede nosečnosti... :)

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?